yusuf mustafa kuaför / funduszeue.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Yusuf Mustafa Kuaför

yusuf mustafa kuaför

© funduszeue.info Tüm hakları saklıdır.

funduszeue.info , firmalara yerel arama, dijital haritalar, KOBİ’lere özel mobil uyumlu (responsive) web siteleri ve mobil siteler, bayi ve franchise web siteleri, online yayıncılık ve reklam, manuel coğrafi koordinat belirleme (manuel geocoding) gibi alanlarda hizmet veren Türkiye’nin lider markasıdır.

The content displayed in the funduszeue.info Directory consists of information from third parties, among others from publicly accessible sources, or from customers, who have a presentation page in our directory. funduszeue.info cannot be held responsible or liable for the accuracy, correctness, usefulness or reliability of the data. The brand names, logos, images and texts are the property of these third parties and their respective owners. If you have any questions or suggestions regarding this matter, you are welcome to contact our customer support team.

funduszeue.info , bir rezervasyon acentesi veya tur operatörü değildir ve sitemizin kullanıcılarından herhangi bir hizmet bedeli talep etmez.

funduszeue.info başka internet sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Fiyat içeriğine vergi ve ücretler dahil değildir.

İŞ ORTAĞI

FRANCHISE PROGRAMI

Türkiye ve yurtdışında yaygın salonlarıyla, paydaşlarına sürekli gelişim ve yüksek kar; çalışanlarına mutlu çalışma ortamı, iyi gelir ve kariyer fırsatı; müşterine ise erişilebilir lüks hizmetler ve ürünler sağlayan kuaför; güzellik denince ilk akla gelen lider marka olmak.

Sizi prestijli bir markanın çatısı altında yüksek kazançlı bir iş ortaklığı davet ediyoruz. İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmazlar.

San Kuaför ailesi olarak insanların kendilerini iyi hissetmeleri için varız. Sunduğumuz kaliteli hizmetlerle müşterilerimizin hayatına dokunuyor ve mutlu kalpler yaratıyoruz. 

Mesleğini seven ve işini geliştirerek büyütmek isteyen seçkin kuaför dostlarımız; San Kuaför Franschise programının benzersiz fırsatlarını inceleyin. Geleceğiniz için sağlam bir adım atın. 

KURUCU ORTAK

Merhaba, ben San Kuaför’ün kurucularından Yusuf Yalmancı. Kuaförlük mesleğimin yılında bi ustam bana şöyle demişti;  Yusuf senden kuaför olmaz, ama çok iyi bir işletmeci olur.  Ben de, San Kuaför markasının sahibi olarak kendimi kuaför kimliğimden daha çok, işletmeci kimliğim ile tanıtmayı seviyorum

PENDİK SALON ORTAĞI

Aynı zamanda San Kuaför’ün de en genç patronuyum. Mesleğe 15 yaşımda Adana’da başladım. O zamanlar San Kuaför markasını uzun sosyal medyadan takip ediyordum. Kendimi orada çalışırken hayal ettiğimi hatırlıyorum. Sonrasında bi cesaret ile kendimi geliştirmek için İstanbul’a, San Kuaför’e gelme kararı aldım. Sonrası zaten benim için dönüm noktasıdır..

TUZLA SALON ORTAĞI

Ben San Kuaför Pendik ve Antalya salonlarının kurucu ortağı Necati Kökenek. Adana doğumluyum. Aynı zamanda San Kuaför’ün de en genç patronuyum. Mesleğe 15 yaşımda Adana’da başladım. O zamanlar San Kuaför markasını uzun süredir sosyal medyadan takip ediyodum

YOZGAT SALON ORTAĞI

Bu markanın çatısı altına girdiğim günden bu yana çok iyi isimler ile çalışma imkanı buldum. Hem çok yetenekli iş arkadaşlarım, hem çok saygın müşterilerim oldu. Birçok ünlü sanatçı ve manken ile çalıştım hatta San Kuaför sayesinde o dönemin en çok izlenen televizyon programlarından birinde yarışma imkanı dahi buldum.

SAN KUAFÖR MÜŞTERİSİ

Aslında ben yeni müşterilerin aksine San Kuaför’ün gelişimine, değişimine ve Türkiye devi olmasına şahit olan bir müşteriyim. San artık kurumsal, güvenilir bir marka imajı yaratıyor herkes için. Bense geçmişten bugüne kadar değişmeyen hizmet kalitesi için hiçbir zaman vazgeçmiyorum.

ÇORUM ŞUBE ORTAĞI

Selam; ben San Kuaför Çorum’un işletmecisi Habib Alakoç. 24 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir kuaförlük yapıyorum. Özellikle mesleğimin son yıllarında San Kuaför ismini sıklıkla duymaya başlamıştım. Reklam konusunda gerçekten çok iyi olduklarını zaten tüm meslektaşlarım da biliyordur. Sonrasında San Kuaför ismini araştırmaya başladım

BURSA ŞUBE SAHİBİ

Merhaba, ben Selami Ersoy. San Kuaför markasının kurucularından biriyim. Şuanda Bursa San Kuaför şubesinin işletmeciliğini yapmaktayım. San Kuaför ekibi olarak İstanbul Acıbadem Mahallesinde başladığımız yolculuğumuzun buralara gelmesi tesadüf değildi. Recep Bey, Yusuf Bey ve ben gecemizi gündüzümüze katarak Türkiye’nin en büyük zincir kuaföründen birini oluşturmayı başardık

ANTALYA ŞUBE ORTAĞI

Tabelanın müşteri çekme gücünün farkında olduğum için hani cadde üstünde işlek bir yerde olması kulağa daha avantajlı gibi geliyor. Ama işin içine girince tam olarak böyle olmadığını gördüm. İnsanlar direkt olarak “Antalya’da da san kuaför varmış” diyip sizi nerde olursanız buluyorlar.

KAYSERİ VE ÇORUM ŞUBE ORTAĞI

Benim San Kuaför’ü tercih etmemdeki en büyük etken marka bilinirliği oldu. İstanbul’daki kadınlar da, Çorum’daki kadınlar da San Kuaför arayışındalar. Özellikle iç Anadolu ve doğu bölgesinde her kadının kendi şehrinde bir San Kuaför istediğini söyleyebilirim.

ATAŞEHİR ŞUBE ORTAĞI

Ben Ataşehir şube sahibi Fuat Tanış. Meslek dışı yatırımcı olma avantajlarından, kar oranlarından, toplu ürün çekme imkanlarından diğer arkadaşlar çokça bahsetmiştir. Ben genç girişimcilere seslenmek istiyorum. Sizin dilinizden anlayacak belki de tek kuaför zinciri, San Kuaför'dür!

NİŞANTAŞI & CADDE ŞUBE ORTAĞI

San Kuaför'ün büyüme sürecine bizzat şahit oldum. En eski çalışanlardan biri olarak San Kuaför çatısında şube sahibi olmaktan çok mutluyum. Nasıl ki ben bir ZARA şubesine girdiğimde "Buranın sahibi kim?" demeden istediğim tişörtü alabiliyorsam, müşteriler de her şubemizde aynı hizmeti alabiliyor. 

BAHÇEŞEHİR ŞUBE ORTAĞI

Ben ve ortağım Samet eski San Kuaför çalışanlarıyız. Özellikle Acıbadem ve Nişantaşı şubelerinde 5 yıl geçirmiş biri olarak kişisel portföyüm zaten kendime yeni salon açacak kadar çoğalmıştı. Ancak ben, San Kuaför tabelasının gücünü bildiğim için aynı çatı altında devam etmek istedim.

FLORYA ŞUBE ORTAĞI

Merhaba, ben Florya şubesinin sahibi Nuri Öztürk. San Kuaför'ün 7 yıllık gelişimine bizzat şahit oldum. Yeni yatırımcılara San Kuaför tabelası kesinlikle güç verecektir. Büyük marka; fazla müşteri, yüksek kazanç demektir!

İZMİT ŞUBE SAHİBİ

Annem ve babam da kuaför olduğu için, kuaförlüğü 2 nesildir tanıyorum. Onların nesil ile şimdiki nesil çok farklı. Şimdiki nesilde dijital dünyada gördükleri trendler 1 ay içinde değişebiliyor. Bu değişime ayak uydurmak çok önemli.

Çözüm Ortaklarımız

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası