zile öğretmen evi / TOKAT / ZİLE - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Zile Öğretmen Evi

zile öğretmen evi

Zile Öğretmenevi

Zile Öğretmenevi, TOKAT ili Şeyhali Mahallesi Sultanahmet Caddesi No:2 Zile Tokat adresinde yer alan 12 oda ve 21 yatak kapasiteli bir işletmedir. Ayrıca tesiste restoran, lokal, çok amaçlı salon 24 saat sıcak su da mevcuttur.

Zile Öğretmenevi konaklama bölümünde 12 odada toplam 21 yatak bulunmaktadır. Konaklama bölümü yılı kasım ayı itibariyle yenilenmiş odalarında 24 saat sıcak su, uydu sistem led tv, kablolu kablosuz internet, klima, mini bar olanakları yer almaktadır. Kahvaltı ve yemek salonu mevcut olup sabah kahvaltısı ve öğle yemeği tabldot olarak verilmektedir. Düğün, nişan, toplu yemek, toplantı vb organizasyonlar için salonlar kiralanabilmektedir.

Zile Öğretmenevi şehir merkezine metre, otogara 1 km uzaklıktadır.

Zile Öğretmenevi Fiyat Bilgileri Hatalı Fiyat Bildir
Not: Rezervasyon ve güncel fiyat bilgileri için sol kısımdaki telefon numaralarından kurum ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. seafoodplus.info öğretmenevleri hakkında bilgi veren rehber bir sitedir, kurumlar ile ilişkimiz bulunmamaktadır.
Kişi Başı Konaklama Fiyatları
ÖğretmenKamuSivil
Paylaşımlı Oda Kişi Başı
2 Kişilik Oda Tek Konaklama
ÖğretmenKamuSivil
2 Kişilik Oda

TOKAT ZİLE Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Okul Adresi : ŞEYHALİ MAH. SULTANAHMET CAD. MİLLİ EĞİTİM MÜD. VE ÖĞRETMEN EVI BLOK NO: 2 ZİLE / TOKAT

Okul Kodu :
Telefon :
Web Sitesi : seafoodplus.info

Çevre :
Ulaşım : Otogara 1 Km Uzaklıkta
İl/İlçeye Uzaklık : ta

Öğrenci Sayısı :
Öğretmen Sayısı :
Derslik Sayısı :
Ders Saatleri :
Fen Lab. :

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi: 2Hizmet Alanı: 3
Zorunlu Çalışma Süresi: 0Hizmet Puanı: 14

Harita :

Okul Kadrosu :

Hanifi A.(Müdür)- Murat O.(Müdür Yardımcısı)-

Okuldan Haberler :

Başarılar :




Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :

Okul hakkında gönderilen yorumlar :


Güncelleme tarihi:

Zile Öğretmenevi

Zile Öğretmenevi

Zile Öğretmenevi oda fiyatları, telefon, adres ve konum bilgileri ile salon, restoran, otel ve diğer hizmet üniteleri hakkında güncel bilgiler.

Tokat Zile öğretmenevi, Zile öğretmenevi fiyatları, otel fiyatları, öğretmen evi, öğretmenevi rezervasyon, Zile öğretmenevi telefon, adres, salon, konaklama, öğretmenevi listesi, öğretmenevleri, fiyatları, oda fiyatı

Zile Öğretmenevi Tanıtımı

Not: Sivil misafir konaklama ücretleri üzerinden kamu personeline %10, üye misafirlere %20 indirim yapılmaktadır. Öğretmen fiyatları için mutlaka kurumdan bilgi alınız.

Zile Öğretmenevi Fiyat Bilgileri

Not: Güncel fiyat ve rezervasyon bilgileri için sitemizde bulunan telefon numaralarından ilgili kurumla irtibata geçmeniz gerekmektedir. Sayfamız Türkiye'deki öğretmen evlerini tek çatı altında toplayan rehber bir sitedir. İçeriğimizde yer alan kurumlar ile doğrudan ilişkimiz bulunmamaktadır.

Öğretmenevi konaklama fiyatlarının da yer aldığı tüm bilgiler Milli Eğitim Bakanlığı'nın genel kullanıma sunmuş olduğu e-destek hizmet modülünden derlenmiş olup, eksik olan fiyat ve adres bilgileri editörlerimiz tarafından öğretmenevleriyle iletişime geçilerek sağlanmıştır. Güncel fiyat ve rezervasyon bilgileri için kurum ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. seafoodplus.info içeriğinde yer alan hiç bir kurum ile doğrudan ilişki içerisinde değildir. İçerik ile ilgili düzeltme istekleri için İletişim bölümünden başvuruda bulunabilirsiniz. İlgili kurum ile irtibata geçilip teyit edilmeden yapılan işlemlerde seafoodplus.info sorumlu değildir, tutulamaz.

Zile öğretmenevi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..

© seafoodplus.info Tüm hakları saklıdır.

seafoodplus.info , firmalara yerel arama, dijital haritalar, KOBİ’lere özel mobil uyumlu (responsive) web siteleri ve mobil siteler, bayi ve franchise web siteleri, online yayıncılık ve reklam, manuel coğrafi koordinat belirleme (manuel geocoding) gibi alanlarda hizmet veren Türkiye’nin lider markasıdır.

The content displayed in the seafoodplus.info Directory consists of information from third parties, among others from publicly accessible sources, or from customers, who have a presentation page in our directory. seafoodplus.info cannot be held responsible or liable for the accuracy, correctness, usefulness or reliability of the data. The brand names, logos, images and texts are the property of these third parties and their respective owners. If you have any questions or suggestions regarding this matter, you are welcome to contact our customer support team.

seafoodplus.info , bir rezervasyon acentesi veya tur operatörü değildir ve sitemizin kullanıcılarından herhangi bir hizmet bedeli talep etmez.

seafoodplus.info başka internet sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Fiyat içeriğine vergi ve ücretler dahil değildir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir