deprem bölgelerinde okullar ne zaman açılacak / Okullar ne zaman açılacak? Yaryıl tatili uzatıldı mı? Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak?

Deprem Bölgelerinde Okullar Ne Zaman Açılacak

deprem bölgelerinde okullar ne zaman açılacak

Deprem bölgesi dışındaki şehirlerde okullar ne zaman açılacak?

Kahramanmara&#; merkezli iki deprem, Türkiye’nin 10 kentinde büyük y&#;k&#;ma yol açt&#;. Can kayb&#; say&#;s&#; her geçen saat artarken, arama kurtarma çal&#;&#;malar&#; aral&#;ks&#;z devam ediyor. Depremin üzerinden günler geçmesine ra&#;men, mucize haberleri de geliyor.

Depremin hemen ard&#;ndan Türkiye genelinde okullar tatil edilmi&#;ti.

Depremden etkilenen iller d&#;&#;&#;ndaki &#;ehirlerde tatil karar&#; 20 &#;ubat tarihine kadar uzat&#;lm&#;&#;t&#;. 20 &#;ubat'ta depremin vurdu&#;u 10 &#;ehir d&#;&#;&#;nda kalan 71 ilde e&#;itim ö&#;retim yeniden ba&#;layacak.

Deprem bölgesinde okullar ne zaman aç&#;lacak?

Milli E&#;itim Bakan&#; Mahmut Özer, okullar&#;n aç&#;l&#;&#; tarihi konusunda yeni bir aç&#;klama yapt&#;.

Özer, depremden etkilenen 10 ilde 1 Mart'a kadar e&#;itim ö&#;retime ara verildi&#;ini duyurdu. Bu aç&#;klamayla; Kahramanmara&#;, Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbak&#;r, Adana, Osmaniye, &#;anl&#;urfa Ad&#;yaman, Malatya 'da ara tatil süreci uzat&#;lm&#;&#; oldu.

Özer &#;unlar&#; söyledi:

"71 ilde e&#;itim 20 &#;ubat'ta ba&#;layacak. 10 ilimizde e&#;itim ö&#;retime 1 Mart'a kadar ara veriyoruz. 10 ilde ikili e&#;itime geçilecek."

Bu konularda ilginizi çekebilir

Deprem b&#;lgesinde okullar ne zaman a&#;ılacak? Gaziantep'te okullar a&#;ılacak mı, hangi tarihte? Mart okul tatili olan iller listesi!

G&#;NDEMfunduszeue.info

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

ABONE OL

Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? Gaziantep’te okullar açılacak mı, hangi tarihte? Mart okul tatili olan iller listesi!

Ülkemizde yaşanan depremlerin ardından eğitim ve öğretimde değişiklikler yaşandı. 71 ilde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 2. döneme başladı. Deprem bölgesinde okulların ne zaman açılacağı tarih ise merak konusu oldu. Konuya ilişkin açıklama Valilik tarafından yapıldı. Peki, Gaziantep'te okullar açılacak mı, hangi tarihte? İşte, detaylar

"Gaziantep'te okullar açılacak mı?" sorusu arama motorlarında hız kazandı. Kahramanmaraş deprem felaketinin ardından tüm yurtta yarıyıl tatili uzatılmıştı.Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından bazı okulların 1 Mart itibarıyla eğitime başlayacağı bildirilmişti. Deprem bölgesinde okulların açılacağı tarih merak konusu oldu. Vali Davut Gül, konuya ilişkin duyuru yaptı. Peki, Gaziantep'te okullar açılacak mı, hangi tarihte?

GAZİANTEP'TE OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Depremin can ve mal kaybına neden olduğu 10 ilde ise okulların kademeli olarak açılması kararlaştırıldı. Buna göre; Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da okullar 1 Mart'ta açıldı.

Eğitim ve öğretime ara verilen Gaziantep ve Osmaniye'de okullar 13 Mart'a başlayacak. Depremden etkilenen Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da ise 27 Mart'ta ders başı yapılacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası