mahkum10 / Mahkum Bölüm Fragmanı: FOX TV Mahkum Bölüm Tek Parça Kesintisiz İzleme Ekranı

Mahkum10

mahkum10

Mahkum Bölüm Full İzle

Mahkum bölüm izlenmek için yayında. 17 Şubat Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum son bölümünde; Rafi’nin büyük meydan okuması karşısında seçim yapmak zorunda kalan Barış, yeni bir yola girmek üzeredir.

Savaş’ın karanlık geçmişini aydınlatmaya çalışırken, ailesini korumak için büyük mücadele vermeye devam eder. İşlemediği günahların bedelini ödeme zamanı gelmiştir. Zaman, Barış’ın aleyhine akmaya başlar.

Fırat’a desteğini gizlice sürdüren Cemre, Tahir ile ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Fırat’a büyük ızdırap verecek bu sırrı açıklayabilecek midir?

Alevlerin içinde kalan Fırat, ona ve arkadaşlarına bu komployu kuran ismin peşindedir. Cehennemin ortasından kurtulmaya çalışırken, zekasıyla bunu fırsata çevirir. Büyük kaçış planında önemli bir koz öğrenmiştir. Ya bu cezavinden kaçacak ya da burada ölecek. Fırat büyük sona bir adım daha yaklaşır. Bu dört duvar arasından çıkabilecek midir?

Mahkum yeni bölüm ne zaman? Mahkum bölüm bugün var mı? Mahkum bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diziseverlerin merakla beklediği Mahkum bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Mahkum dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Mahkum yeni bölüm ne zaman, Mahkum bölüm bugün mü, Mahkum yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

MAHKUM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Adalet er ya da geç yerini bulacak!"

Rafi'nin büyük meydan okuması karşısında seçim yapmak zorunda kalan Barış, yeni bir yola girmek üzeredir. Savaş'ın karanlık geçmişini aydınlatmaya çalışırken, ailesini korumak için büyük mücadele vermeye devam eder. İşlemediği günahların bedelini ödeme zamanı gelmiştir. Zaman, Barış'ın aleyhine akmaya başlar.

Fırat'a desteğini gizlice sürdüren Cemre, Tahir ile ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Fırat'a büyük ızdırap verecek bu sırrı açıklayabilecek midir?

Alevlerin içinde kalan Fırat, ona ve arkadaşlarına bu komployu kuran ismin peşindedir. Cehennemin ortasından kurtulmaya çalışırken, zekasıyla bunu fırsata çevirir. Büyük kaçış planında önemli bir koz öğrenmiştir. Ya bu cezavinden kaçacak ya da burada ölecek. Fırat büyük sona bir adım daha yaklaşır. Bu dört duvar arasından çıkabilecek midir?

MAHKUM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaş'ın karanlık geçmişiyle ilgili bilgilere ulaşan Barış, Büge'yi kurban etmeye hazırlandığını öğrenir. Rafi'den gelen telefona cevap vermesiyle birlikte artık iş yapmaya hazırdır. Ancak Rafi'nin son ve büyük bir isteği olacaktır. İçlerinde ticari geçmişlerini emniyete sızdıran bir köstebek vardır. Barış'ın bunu bulup, teslim etmesini ister. Köstebeği arayışa giren Barış, hiç beklemediği bir isimle karşı karşıya kalır.

Yaptığı hesaplamalarla firar planının son aşamasına gelen Fırat, eylem için müfettişlerin geldiği sinema gecesini seçer. Her şey yolunda giderken yan koğuşlardan kulaklarına gelen isyan hazırlığı, tüm planlarını alt üst etmek üzeredir. Bir yandan diğer mahkumlarla, diğer yandan firar eylemiyle uğraşan Fırat'ın tek bir şansı kalmıştır. Büyük firarı başarabilecek midir?

MahkumGündemMagazinHaberler

Mahkum Bölüm Özeti 17 Şubat Nazlı Barış&#;ın Elinde

Mahkum dizisi bölümü ile 17 Şubat perşembe günü izleyicisi ile buluşacak. Mahkum Bölüm  yayınlanmadan Mahkum Bölüm de neler olacağını merak eden izleyicilerimiz için Mahkum 17 Şubat özetini sizler ile paylaşıyoruz. İşte Mahkum Bölüm Özeti

Mahkum Bölüm Özeti

Ali Nazlı ile birlikte Sasha&#;nın elinden kurtulur ancak Fırat da Ali&#;nin izini kaybeder. Ali Nazlı ile bir taksiye biner ve kaçar. Fırat&#;ın elinde Ali&#;nin Cemre ile irtibat kurmasını beklemekten başka çare kalmamıştır. Fırat Ali&#;nin Cemre&#;yi araması için Ali&#;nin kendisinin hapisten kaçtığını öğrenmesi gerektiğini düşünür ve kendisini zora sokacak bir hamle daha yapar. Emniyeti arayarak ben Savcı Fırat Bulut hapishaneden bir arkadaşı ile kaçtım der. Basın bunu duyunca her yerde haberler dolaşmaya başlar. Bu sırada hapishane müdürü de basına bu bilgiyi kimin sızdırdığını araştırır; Fırat Bulut&#;un bizzat kendini şikayet ettiğini görünce şaşırır; ancak Paşa&#;nın 3 günü kaldığı için geri döneceğinden emindir bu nedenle kaçan diğer şahsı Hacı olarak gösterir.

Bu sırada Savcı Tahir de Fırat&#;ın hapisten kaçtığını öğrenir. Tam birleşmiş milletler savcısı olmak için Amerika&#;ya giderken havaalanından geri döner. Barış Yesari de zaten başında ki yolsuzluk soruşturmasından dolayı adliyededir. Savcı Tahir ile görüşen Barış Yesari savcı Tahir&#;e sen Fırat Bulut&#;un sakladığı üzerinde benim kanım olan bıçağı bul ben de Nazlı&#;yı bulayım der. Bu durumda Fırat Bulut kaybedecek ve dava yeniden görülse bile hiç bir şey iddia edemeyecektir. Tahir ise soruşturma da yaptığı hatayı böyle örtebileceğini düşünür ve bu anlaşmayı tertemiz kariyerini kirletmemek için kabul eder.

Bu sırada paşa eşinden kimliğini getirmesini ister. Eşi peşinde ki gardiyanları atlatır ve bankaya gelir. Hacı bankanın kapanmasına saatler kala içeri girer ve karısı ile birlikte piyango parasını hesabına aktartır. Bu sırada Paşa hapisten kaçan mahkumlar ile ilgili haberi görür ve kendisinin kaçak olarak gösterilmediğini öğrenir. Paşa hapishane müdürünü arar ve beni neden kaçak saymadınız der. O da geri gel süren bitmek üzere zaten çıkacaksın; sana ceza vermeyeceğiz der. Paşa tekrar hapse girer.

Mahkum 17 Şubat Özeti

Bu sırada haberleri gören Ali Cemre&#;yi arar ve Fırat ile telefonda konuşur. Kaldığı otelin adresini verir; ancak Cemre&#;nin telefon Sasha tarafından dinlenilmektedir ve Sasha adamları ile birlikte giderek Ali&#;yi bıçaklar ve Nazlı&#;yı alır. Ali&#;ye de kendisini Fırat&#;ın bıçakladığını söylemesini ister; yoksa ellerinde ki deliller ile tüm suçu Ali&#;nin üzerine atacaklarını  söyler.

Fırat Ali&#;nin yanına gittiğinde Ali&#;yi yerde yaralı yatarken görür. Ali abi kaç polisler gelecek der; ama Fırat Ali&#;ye önce ambulans çağırır ve ona her şey için teşekkür eder. Polislerin elinden Fırat yine Cemre&#;nin yardımı ile kurtulur.

Fırat artık kızına ulaşmak için Barış Yesari&#;yi kaçırmaktan başka çare olmadığını anlar; Barış Yesari&#;nin makam arabasının arkasından küçük bir kaza olmuş gibi vurur ve korumayı devre dışı bırakarak arabada uyuyan Barış&#;ı kaçırır; ancak Barış kızını getirmeyi reddeder önce bıçağı ver ben de kızını vereyim der. Fırat bıçağı almak için sakladığı yere gider.

Bu sırada Fırat&#;ın bıçağı nereye sakladığını araştıran Savcı Tahir de Fırat&#;ın evi ile boş bavulu gömdüğü yer arasında ki her yere bakar. Sonunda bir dinlenme tesisine  bakarken Fırat ile karşılaşır. Sonunda Fırat Tahir&#;e sana güvenmiyorum der. Tahir bana güven bıçağı bana ver seni kurtarayım dese de Fırat önce kızımı kurtarmalıyım der. Bu sırada Hacı arkasından vurarak Tahir&#;i bayıltır ve kaçarlar.

Fırat ile Barış buluşsa da Barış bir kez daha sözünde durmak ve Fırat&#;a kızını gösterip; kızı vermeden bıçağı almaya çalışır; ancak başarısız olur. Fırat Barış&#;ın elinden bıçağı kurtarır ama kızını Barış ile anlaşarak alamayacağını anlar.

Polisler Ali&#;yi sorgular ve Ali kendisini bıçaklayanın Fırat Bulut olduğunu söyler. Bu arada baş savcı Fırat Bulut&#;un boşuna hapisiten kaçmayacağını onun suçsuz olduğunu düşündüğünü söyler ama adalet bakanın tepkisi ile karşılaşır. Baş savcı evine gidecekken otoparkta Fırat onu bulur ve baş savcıya olanları anlatır. Başsavcı Fırat&#;a yardım edeceği konusunda söz verir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası