küçük şeyler anaokulu franchise / Franchise | Küçük Şeyler Anaokulları

Küçük Şeyler Anaokulu Franchise

küçük şeyler anaokulu franchise

Özel okul sayısı hızla artıyor!

Eğitim sektöründe yaşanan büyük değişimler sayesinde artık soru sorabilen, analitik ve inovatif düşünme yeteneğine sahip, mevcut yollar dışında yeni yollar arayabilen, arge ve inovasyon alanlarında çalışacak donanıma sahip öğrenciler yetiştiriliyor. Arzu edilen teknolojik gelişmeleri sağlayacak insan kaynağı oluşturma meselesi tabii ki eğitimle doğrudan ilişkili. Para Dergisi'nden Ersan Çıplak'ın haberine göre, sanayinin ve diğer sektörlerin ihtiyaçlanna yanıt verebilecek nitelikte kişilerin yetiştirilmesi Türkiye’nin en önemli problemlerinden birisi olarak kabul ediliyor. İşte, bu somnlara son verebilmek amacıyla eğitim sektöründe büyük bir dönüşüm yaşanıyor.

Kaliteli eğitimi vermek için öğretmen başına düşen öğrenci sayısı elbette son derece önemli. Türkiye’de öğretmen başına düşen öğrenci sayısında ilerlemeler yaşandı. Örneğin ’de öğretmen başına düşen öğrenci sayısı 28 iken bugün bu rakam 16’ya düştü. Orta öğretimde ise bu rakam 18’den 13’e geriledi. Eğitim sisteminde yaşanan değişimlerle özel okul sayısında da muazzam bir artış yaşanıyor. Para Dergisi bu değişimi mercek altına alarak, hızla büyüyen eğitim kurumu zincirlerini derledi. 

1-) BİL KOLEJİ

 

’ten bu yana faaliyet gösteren Bil Koleji’nin 99 şubesi var. Bunların 97’si franchising sistemiyle açılmış. Firma, ’de franchising sistemiyle yeni şubeler açmayı hedefliyor. Firmanın franchise giriş bedeli 90 bin dolar. Ortalama işletme sermayesi ise 1 milyon bin TL. Reklam katılım payı olarak yıllık eğitim cirosundan yüzde 3 pay alınıyor. Sürekli franchise ödemesi olarak ise yıllık eğitim cirosundan yüzde 7 pay talep ediliyor. Bil Koleji’nin yurtdışmda da şubeler açma planları var. Bunun için Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Amerika bölgeleri hedefleniyor.

2-) MEKTEBİM KOLEJİ

 

Mektebim Koleji’nin (Afyonkarahisar, Tekirdağ, Yalova, Ankara, Adana, İstanbul, Lüleburgaz, Cizre) 11 franchise kam-püsü var. ’de franchising sistemiyle Kütahya, Elazığ, Tokat, Çanakkale, Sandıklı, Turgutlu ve Ağrı’da şubeler açılacak. Daha sonra franchising sistemiyle $m£KT£BİM açılacak şubeler için öncelik Antakya, Malatya, Muğla, Mardin, Kahramanmaraş, Sivas, Rize ve Düzce’ye verilecek. Firmanın franchise giriş bedeli bin TL. Sürekli franchise ödemesi olarak eğitim cirosundan yüzde 5 pay almıyor. Bunların yanı sıra ulusal reklam katılım payı olarak cirodan yüzde 1 talep ediliyor.

 

Teşvikler özel okullara ilgiyi artırdı

 

Eğitim sektörü içerisinde özel okullar gün geçtikçe önem kazanıyor. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 4 olan özel okullaşma oranı son bir yılda yüzde 8’e yükseldi. Bu hızlı gelişimde devletin sunduğu teşviklerin önemli etkisi oldu. Teşviklerin artması özel okullara olan ilgiyi artırdı. 'te bin, 'da yıl ise bin öğrenciye bakanlık tarafından teşvik verildi.

3-) DOĞRU CEVAP EĞİTİM KURUMLARI

 

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Akarsu, “Paydaşlarımızla birlikte bir eğitim ağı yaratmak istiyoruz. Belli standart ve koşulların sağlanması en önemli önceliğimiz” diyor. Firma, franchise-e’lerde oldukça seçici davranıyor. Akarsu, “Paydaşlarımızın eğitime gönül vermesi ve bu konuda tecrübeli olmaları şart. Çünkü bu işi bir aileye ait olma ve o ailenin bayrağını taşıma meselesi olarak görüyoruz” diyor. Öncelikle başvuru yapan eğitim yatırımcıları arasından bir ön değerlendirilme yapılıyor. Ön değerlendirme sonucunda profile uygun görülen adaylarla birebir görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bu görüşmelerden sonra ise franchise alması uygun görülen adayların tespit ettiği lokasyonun, kriterlere uygun olarak fizibilite çalışmaları yapılıyor ve lokasyon seçimi eğitim yatırımcısı ile birlikte yapılıyor. Sonrasında ise geriye sözleşme gibi resmi işler kalıyor. Firma, planlama ve fizibilite çalışmalarıyla yatırımcılara destek oluyor, okul açıldıktan sonra ise reklam ve tanıtım faaliyetleriyle katkı sağlıyor.

4-) INFOLANG DİL OKULLARI

 

’de kurulan Infolang, ’den bu yana franchise veriyor. Bu yıl franchising sistemiyle sekiz şube açmayı hedefleyen firma, partnerler arıyor. Franchise giriş bedeli bin TL arasında değişiyor. Bir şube için gereken işletme sermayesi ise şube büyüklüğüne göre değişiyor. Sürekli franchise ödemesi için cirodan herhangi bir pay alınmıyor. Ancak yıllık bin TL arasında değişen rakamlarda, sürekli franchise ödemesi almıyor. Şirket, sadece yurtiçinde değil yurtdışmda da şubeler açacak. Yeni açılacak şubenin en az metrekare büyüklükte olması şart. Bu özellikteki bir yerin lokasyon seçiminde bazı kriterlere uyulması isteniyor. Örneğin seçilecek yerin merkezi yerlerde olmasına özen gösteriliyor. Bunun yanı sıra ulaşımı kolay olması gerekiyor.

 

5-) VİZYON KOLEJİ

 

’te kurulan Vizyon Koleji, ilk kez bu yıl franchise vermeye başladı. Franchise giriş bedeli bin dolar. Ortalama işletme sermayesi lokasyona göre değişiyor. Reklam katılım payı olarak, yıllık toplam eğitim ücretinin yüzde l’i alınıyor. Sürekli franchise ödemesi olarak, yıllık eğitim ücreti üzerinden proje büyüklüğüne ve lokasyona göre yüzde 6 ile 9 arasında değişen oranlarda pay talep ediliyor, işyeri özellikleri olarak açılacak okul türlerine ve sayılarına göre bin metrekare kapalı alan ve MEB standartlarına uygun bahçe alanı gerekiyor.

6-) YAPA

 

Anaokulu ve çocuk kulübü olarak hizmet veren YA-PA franchisee’ler arıyor. Ortalama işletme sermayesi ise şube büyüklüğüne göre değişiyor. Yeni bir şube açmak için en az metrekaresi kapalı, metrekaresi bahçe olan bir işyeri gerekiyor. Reklam katılım payı olarak her öğrenci kaydından küçük bir pay almıyor. Yeni açılacak şubeler için gelişmiş illere öncelik verilecek.


7-) KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU

 

Prof. Dr. Üstün Dökmen’in sahibi olduğu Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi tarafından ’da kurulan okulun franchising şartları adaylarla yapılacak görüşmelerde açıklanıyor. Franchise verilirken öğrencilerin oynayabileceği, yeterli büyüklükte bahçesi bulunan dubleks veya tripleks villa tipinde müstakil binalar tercih edilecek. Binada en az 34 metrekarelik dört sınıf olması gerekiyor. Bina içinde müdür odası, öğretmenler odası, psikolog odası, revir odası, sekreter odası, kapalı oyun alanı, temel mutfak bulunduğu mutfak, çocukların boyuna uygun zet ve lavaboları bulunan banyo ve veli bekleme gerekiyor. Küçük Şeyler Anaokulu’nda, öncesi eğitim öğretmenliği” bölümlerinden mezun öğretmenler çalışıyor.

8-) KEYSTONE INTERNATIONAL

 

Eğitim sektörüne anaokulu işletmecisi ve yönetici olarak adım atan Sema Kızılkaya Sever, adım adım girişimini büyüttü. İlk etapta İstanbul’da Keystone International Schools adıyla özel bir okul açtı. Okulun şube sayısını beşe çıkaran Sever, bu yılda hiçbir kredi yada dersten kalmadan Kanada’nın Toronto kentinde kendi okulunun şubesini açtı. Keystone International Schools ’de kuruldu. Okulun yönetiminde Sema Kızılkaya Sever’in eşi Metin Sever ve kızı Doğa Demirsü de görev alıyor. Sever, “’dan yılına kadar kızımın adını taşıyan özel bir anaokulum vardı. eğitim ve öğretim yılında Selamiçeşme’de o yıl açılan Plus anaokulunda kendi okulumu açana kadar yöneticilik yaptım. Anaokulumu açmadan önce, Viyana’da yaşadım orada tecrübe edindim. AvusturyalI anaokulu sahibi bir arkadaşımın desteği ile ilk anaokulumu Çiftehavuzlar’da açtım. Keystone’nu açarken bir daire fiyatı kadar yatırım yaptık. Dragos’dan Küçük Çamlıca’ya taşınmamızla birlikte okulumuz büyüdü ve tanındı. Her zaman başaracağıma inandığım bu proje için hayal kurup, çok çalışıp, pozitife odaklanarak cesaretle ilerledim” diyor. Sever, Toronto’da okul açarken daha önce de bir okulun faaliyet gösterdiği binayı kendi konseptine çevirmiş. Bunun için 2 milyon dolarlık yatırım yapılmış. Keystone Toronto dünyanın her yerinden öğrencilerin geldiği, öte yandan Kanadalı çocuklara da hitap eden konsept butik bir okul. öğrenci kapasiteli, iki katlı 12 sınıflı okul binası şehir merkezinde yer alıyor. Öğrencilere mezun olduklarında Kanada diploması veriliyor. Okulun öğrencileri tamamladıkları kredilerle Kanadalı öğrencilerle aynı haklara sahip olarak sınavsız Kanada’da üniversiteye devam edebiliyor.

 

Benzer belgeler

Özel okullara yeni standartlar geldi

Özel okullara yeni standartlar geldi funduszeue.info Özel okullara yeni standartlar geldi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel öğretim kurumlarına yeni standartlar getirildi. Yayın Tarihi : 18 Temmuz Cuma (oluşturma : 1/4/) Milli

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL GÜNDEM Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Fotoğrafı Öğrencinin Öğrencinin Adı Soyadı Bölümü/Programı

Detaylı

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası çin ekil ø5 ø6 ø7 ø8 Biz Franchise Nedir? Maun Franchise (5 Adım) Kimler Yapabilir? conta c t 2 10 Daima Destekçiyiz Maliyet Tablosu er 12 14 Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Hizmetiçi Eğitimler.

Hizmetiçi Eğitimler. Hizmetiçi Eğitimler Altis; yılında Dr. Bülent Madi tarafından nöroloji ve sanat çalışmalarının birlikteliği amacıyla kurulmuştur. İki yıl süren çalışmalarının ardından, yılında diğer bilim dalları

Detaylı

herkesin i herkesin i funduszeue.info 7 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de funduszeue.info oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA Neden Otorapor? Marka gücü ve güvenilirliği 15 yıla yakın ekspertiz sektörü deneyimi, 30 yıllık otomotiv sektörü deneyimi ilab Holding ortaklığı kurumsal gücü

Detaylı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Çağrı Mektubu Eğitim, dış dünyadan aldığı dönütler doğrultusunda kendisini değiştirerek yenileyen açık bir sistemdir. Günümüz eğitiminin vizyonu, kabul görmüş düşünceleri

Detaylı

DESTEK EĞİTİM ODASI İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI

DESTEK EĞİTİM ODASI İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI DESTEK EĞİTİM ODASI içindekiler Destek Eğitim Odası Nedir? Destek Eğitim Odası Açmak Zorunlu Mudur? Okullarda Destek Eğitim Odası Nasıl Açılır? Destek Eğitim Odasında Kimler Eğitim Görebilir? Destek Eğitim

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL GÜNDEM Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Resmî Gazete Sayı :

Resmî Gazete Sayı : 21 Temmuz CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 20/3/

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU funduszeue.info Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı BASIN BÜLTENİ Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin maratonu başladı, eğitim sektöründe istihdam yaz başından itibaren hareketlendi. funduszeue.info Haziran-Temmuz-Ağustos

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR funduszeue.info'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

DESTEK EĞİTİM ODASI. Soru ve Cevaplarla

DESTEK EĞİTİM ODASI. Soru ve Cevaplarla Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODASI Bu kitapçık, Destek Eğitim Odaları Hakkında Okul Yönetimlerini ve Öğretmenlerimizi Bilgilendirmek Amacıyla Hazırlanmıştır.. Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Detaylı

Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODALARI

Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODALARI Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODALARI Destek Eğitim Odaları Hakkında Okul Yönetimlerini ve Öğretmenlerimizi Bilgilendirmek Amacıyla Hazırlanmıştır. Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi DESTEK

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Teknogirişim Sermayesi Destekleri Mevzuat

Teknogirişim Sermayesi Destekleri Mevzuat Teknogirişim Sermayesi Destekleri Mevzuat Doç. Dr. A. Egemen YILMAZ Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer

Detaylı

ÇANKIRI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OCAK

ÇANKIRI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OCAK 18 SORU 18 CEVAP ÇANKIRI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OCAK 1 18 SORUDA DESTEK EĞİTİM ODASI 1. Destek Eğitim Odası nedir? (Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği (ÖEY) Md) Destek Eğitim Odası, eğitimleri

Detaylı

BİREYLERE YÖNELİK HİZMETLER

BİREYLERE YÖNELİK HİZMETLER EKİBİMİZ Altis; yılında Dr. Bülent Madi tarafından nöroloji ve sanat çalışmalarının birlikteliği amacıyla kurulmuştur. İki yıl süren çalışmalarının ardından yılında diğer bilim dalları ile interdisipliner

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI ERASMUS+ MESLEKİ EĞİTİM (KA1-Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Özelindeki Sorular) Bir belediye yılı için 2 farklı çalışma grubu ile aşağıdaki konularda

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Konut Hesabı Nedir? Tüm Ziraat Katılım Bankası Şubelerinden Konut Hesabı Açabilir Miyim? Yabancı Para Cinsinden Konut Hesabı Açabilir Miyim? Çocuğum Adına Konut Hesabı Açabilir Miyim?

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR funduszeue.info'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı
AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK?

Ülke genelinde sevilen ve tanınan kurucularla, toplumun güvenini kazanmış, itibarlı bir markaya ortak olma

%95 veli memnuniyetinin sağlandığı bir eğitim kurumunun temsilcisi olma

19 ilde 33 anaokulu ile zincir bir anaokulu olan Küçük Şeyler Anaokullarının gücüyle hareket etme Genel Merkez tarafından sınırları çizilmiş profesyonel bir sistemin içinde güvenle var olma.

Mimari projede danışmanlık.

Öğretmen ve yönetici seçiminde danışmanlık.

Resmi iş ve işlemlerde danışmanlık.

Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Psk. Süleyman Hecebil tarafından verilecek aile eğitimleri, konferanslar.

Akreditasyon sistemi ile okul geliştirme hizmetlerinden faydalanma.

Öğretmen ve yöneticilerin Küçük Şeyler Anaokulları eğitim sistemine adaptasyonu.

Kurumsal kimlik çerçevesinde hazırlanmış ve her yıl güncellenen tanıtım kampanyası (katalog, el broşürü, web sitesi, sosyal medya, iç ve dış mekân görselleri vb.).

Eğitsel sürecin birlikte planlanması ve çok sayıdaki dokümanın paylaşımı Tanıtım ve kayıt stratejilerinde rehberlik.

Her an sizlere yardımcı olacak uzman bir kadronun varlığı ve profesyonel destek.

devamı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası