fatih terim neden ceza yedi / SON DAKİKA: Fatih Terim'e 5 maç ceza - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Haber

Fatih Terim Neden Ceza Yedi

fatih terim neden ceza yedi

SON DAKİKA: Fatih Terim'e 5 maç ceza

Son dakika haberi!  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 5 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan derbide ihraç edilen Fatih Terim'e, karşılaşma hakemine yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında 3 maç men ve 13 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Tecrübeli teknik adama, ayrıca aynı maçta tedbire uymama eylemi nedeniyle 2 maç men ve 16 bin lira para cezası uygulandığı aktarıldı.

PFDK'nin Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'a sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 30 bin lira, başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'e sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle toplamda 3 ay 21 gün hak mahrumiyeti ve bin lira ceza verdiği duyuruldu.

Kurulun, derbide yaşananlar nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe de toplamda bin lira para cezası ile Nef Stadı'nın bazı tribünlerine kapatma cezası uyguladığı kaydedildi.

VavaCars Fatih Karagümrüklü futbolcu Vefar Eggen Hedenstad'a 2 maç men, aynı takımdan Lucas Biglia'ya 13 bin lira para cezası verildiği ifade edildi.

PFDK'nin ayrıca Trabzonspor'u bin, Atakaş Hatayspor ve İttifak Holding Konyaspor'u 'er bin, Fraport TAV Antalyaspor ve GZT Giresunspor'u 32'şer bin lira parayla cezalandırdığı belirtildi.

Fatih Terim'e neden 7 maç ceza verildi? Fırat Aydınus'a bakın ne demiş

 

FutbolArena - Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin faturası ağır oldu

 

Peki cezalar kişilere neye göre verildi İşte 7 sordu, 7 cevapta cezaların sebebi

RODRIGUES NEDEN 3 MAÇ? - ’Saldırı’ suçunun cezası 5 ila 10 maç arasında. Rodrigues’in eylemi teşebbüste kaldığı için 3 maç ceza verildi.

JAILSON NEDEN 8 MAÇ - Belhanda’ya yaptığı saldırı eylemiyle olayların başlangıcına sebep olduğu için.

DONK NEDEN 6 MAÇ? - Saldırıda ısrar ettiği için alt sınır olan 5 değil 6 maç ceza kesildi.

NDIAYE NEDEN 5 MAÇ? - Tek bir saldırı eyleminde bulunduğu için.

HASAN ŞAŞ NEDEN 8 MAÇ? - Skrtel’e yaptığı hareket için 5 maç, sonrasında saldırı eylemine devam ettiği için 3 maç ceza kesildi.

BELHANDA’NIN DURUMU - Hakemin, Belhanra’nın yaptıklarını karşılık bir disiplin cezası vermesi (sarı kart göstermesi) nedeniyle PFDK’ye sevk edilmedi.


TERİM NEDEN 7 MAÇ? - Hakem Fırat Aydınus’a ’maçın a s’ dediği için 3, flaş röportaj ve basın toplantısındaki sözleri için 4 maç ceza aldı.

Hürriyet

Fatih Terim'in son 10 yılda PFDK'den aldığı cezalar 1 sezonu buldu

Süper Lig'de en fazla şampiyonluk yaşayan, Türkiye'ye kulüpler düzeyinde getirilen ilk uluslararası kupanın mimarı olan ve A Milli Futbol Takım ile de önemli başarılar kazanan Fatih Terim'e Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezalara bir yenisi daha eklendi.

Süper Lig'in haftasında Türk Telekom Stadı'nda kaybettikleri Çaykur Rizespor müsabakasının ardından PFDK, Terim'e 2 maç men cezası verdi. Bu cezayla tecrübeli teknik adam, son 10 yılda Süper Lig'de görev yaptığı 7. sezonda resmi maçını kaçıracak.

Ligde 28 maçta yok

Fatih Terim, verilen 33 maçlık cezanın 28'ini Süper Lig'de, 3'ünü Türkiye Kupası'nda, 2'sini ise TFF Süper Kupa maçlarında çekti.

Sarı-kırmızılılar, bu maçların 17'sini kazanırken 10'unda berabere kalıp, 6'sında mağlup oldu. Galatasaray, TFF Süper Kupa'daki 2 maçı kazanırken, Türkiye Kupası'ndaki 3 maçın 2'sinde galip geldi, 1 mücadeleden beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray, Terim'in cezalı olduğu 28 lig mücadelesinde ise 13 galibiyet, 9 beraberlik, 6 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip, söz konusu süreçte lig müsabakalarında toplamda 36 puan kaybetti.

sezonu

Terim, sezonunda 1 müsabakayı cezası nedeniyle kaçırdı.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 4. haftasındaki Trabzonspor müsabakasından sonra 3 maç men cezası verilen Terim'in 2 maçlık cezası ertelendi. Tecrübeli teknik adam, sadece 5. haftadaki Beşiktaş maçında takımının başında yer alamadı.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbi beraberlikle sonuçlandı.

sezonu

Tecrübeli teknik adam, sezonunda toplamda 12 maç ceza aldı.

Ligin haftasındaki Orduspor maçından sonra 3 maç ceza alan Terim, Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor maçına çıkamadı. Fatih Terim'in cezalı olduğu bu süreçte Galatasaray Kayserispor'u yenerken, Eskişehirspor ile berabere kalıp Gençlerbirliği'ne mağlup oldu.

Terim, bu sezondaki ikinci cezasını haftadaki Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından sonra gördü. Terim'in bir önceki sezondan ertelenen 2 maçlık cezası da eklenince toplam cezalı maç sayısı 9'a çıktı.

Tecrübeli teknik adamın kulübede olmadığı maçlarda Galatasaray ligde sırasıyla Kardemir Karabükspor, Elazığspor, Gaziantepspor ve Sivasspor'u yendi. Fenerbahçe'ye yenilen sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'u mağlup etti.

Fatih Terim'in 9 maçlık cezası bir sonraki sezona sarktı. Galatasaray, sezonunda TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi mağlup ederek kupayı aldı. Ligin ilk haftasında Gaziantepspor'u yenen sarı-kırmızılı takım, Terim'in cezalı olduğu son maçta Bursaspor ile berabere kaldı.

sezonunu boş geçti

Galatasaray'ın başına sezonunda 4. kez geçen Fatih Terim, bu sezonun kalan 18 haftalık bölümünde ceza almadı.

Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından hafta öncesi göreve gelen tecrübeli teknik direktör, şampiyonluğa ulaştığı sezonun geri kalan bölümünde ceza almasına neden olacak herhangi bir ihlal yapmadı.

sezonu

Fatih Terim, sezonunda PFDK'den toplamda 13 karşılaşma ceza aldı.

Ligin haftasındaki olaylı Fenerbahçe derbisinden sonra 10 maç ceza verilen Terim, ligde 7, Türkiye Kupası'nda ise 3 maçı kaçırdı.

Terim'in yokluğunda Galatasaray Süper Lig'de Kayserispor'u, Sivasspor'u, MKE Ankaragücü'nü yenerken, Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir ile berabere kaldı, Beşiktaş'a yenildi. Sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası'ndaki 3 müsabakada ise Keçiörengücü ile 2 maçın 1'ini kazanıp diğerinde berabere kaldı, Boluspor ile oynadığı tek maçı ise galip tamamladı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, bu sezondaki 2. cezasını haftada şampiyonluklarını garantiledikleri Medipol Başakşehir müsabakasının ardından yedi. Üç maç ceza alan Terim, bu sezonun son haftasında kaybettikleri Sivasspor müsabakasında takımıyla sahada yer alamadı.

Fatih Terim'in 2 maçlık cezası ise sonraki sezona sarktı. Terim'in yokluğunda Galatasaray TFF Süper Kupa'da Akhisarspor'u yenerken, ligin ilk haftasında Denizlispor'u mağlup oldu.

Deneyimli çalıştırıcı, cezasını tamamlamasından 2 müsabaka sonra bir kez daha 3 maçla cezalandırıldı. Galatasaray, bu süreçte de Kasımpaşa'yı yenip, Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe ile berabere kaldı.

sezonu

67 yaşındaki teknik adam, bu sezon 4 maç ceza aldı.

Ligin haftasındaki Fatih Karagümrük müsabakasının ardından 4 müsabakayla cezalandırılan Terim'in yokluğunda sarı-kırmızılı ekip, Göztepe ve Trabzonspor'u yenerken, Fraport TAV Antalyaspor ile berabere kaldı. Galatasaray, İttifak Holding Konyaspor'a ise mağlup oldu.

Terim, son aldığı 2 maçlık cezanın ardından Atakaş Hatayspor ve Fatih Karagümrük maçlarını kaçıracak.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

Fatih Terim&#;e 7, Hasan Şaş&#;a 8 maç ceza!

DUVAR - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray ve Fenerbahçe aras&#;nda geçen hafta oynanan maçta yapt&#;klar&#; sportmenli&#;e ayk&#;r&#; hareketler nedeniyle Fatih Terim'e 7, yard&#;mc&#;s&#; Hasan &#;a&#;'a ise 8 maç men cezas&#; verildi.

Fenerbahçeli futbolcular Jailson'a 8 maç ve Soldado'ya 6 maç men cezas&#; verildi. Galatasaray'dan ise futbolcular Donk 6 maç, Ndiaye 5 maç ve Rodrigues 3 maç menle cezaland&#;r&#;ld&#;. "Sportmenli&#;e ayk&#;r&#; aç&#;klama" gerekçesiyle PFDK'ye sevk edilen Galatasaray Ba&#;kan&#; Mustafa Cengiz içinse "ceza tayinine yer olmad&#;&#;&#;" karar&#; ç&#;kt&#;.

PFDK Ba&#;kan&#; Polat Y&#;lmaz imzas&#;yla aç&#;klanan ceza kararlar&#; &#;öyle:

1- GALATASARAY A.&#;.'nin, tarihinde oynanan GALATASARAY A.&#;. - FENERBAHÇE A.&#;. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakas&#;nda, GALATASARAY A.&#;. Teknik Sorumlusu FAT&#;H TER&#;M'in, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve müsabaka bitiminde fla&#; röportaj ve bas&#;n toplant&#;s&#;nda sportmenli&#;e ayk&#;r&#; aç&#;klamalarda bulunmas&#;ndan dolay&#; takdiren 7 RESM&#; MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBES&#;NE G&#;R&#;&#; YASA&#;I ve TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. antrenörü HASAN GÖKHAN &#;A&#;'&#;n, rakip tak&#;m sporcusuna yönelik sald&#;r&#;s&#; nedeniyle takdiren 8 RESM&#; MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBES&#;NE G&#;R&#;&#; YASA&#;I ve TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. sporcusu PAPA ALIOUNE NDIAYE'nin, rakip tak&#;m sporcusuna yönelik sald&#;r&#;s&#; nedeniyle takdiren 5 RESM&#; MÜSABAKADAN MEN VE TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. sporcusu GARRY MENDES RODRIGUES'in, rakip tak&#;m sporcusuna yönelik sald&#;r&#;s&#; nedeniyle takdiren 3 RESM&#; MÜSABAKADAN MEN VE TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na, (oyçoklu&#;u)

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. sporcusu RYAN HENK DONK'un, rakip tak&#;m sporcusuna yönelik sald&#;r&#;s&#; nedeniyle takdiren 6 RESM&#; MÜSABAKADAN MEN ve TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. sporcusu MARIANO FERREIRA FILHO'nun, cezal&#; oldu&#;u halde akredite alanda yer almas&#;ndan dolay&#; takdiren TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. idarecisi ABDÜRRAH&#;M ALBAYRAK, hakk&#;nda sportmenli&#;e ayk&#;r&#; aç&#;klamada bulunulmas&#;ndan dolay&#; sevk yap&#;lm&#;&#; ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurlar&#; olu&#;mad&#;&#;&#;ndan CEZA TAY&#;N&#;NE YER OLMADI&#;INA, müsabaka bitiminde ye&#;il zeminde yer almalar&#;ndan dolay&#; talimatlara ayk&#;r&#;l&#;k nedeniyle takdiren &#;HTAR CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. görevlisi FAHR&#; YILMAZ'&#;n, müsabaka bitiminde ye&#;il zeminde yer almas&#;ndan dolay&#; talimatlara ayk&#;r&#;l&#;k nedeniyle takdiren &#;HTAR CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. görevlisi U&#;UR YILDIZ'&#;n, müsabaka bitiminde ye&#;il zeminde yer almas&#;ndan dolay&#; talimatlara ayk&#;r&#;l&#;k nedeniyle takdiren &#;HTAR CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. görevlisi ERAY SÖZEN'in, müsabaka bitiminde ye&#;il zeminde yer almas&#;ndan dolay&#; talimatlara ayk&#;r&#;l&#;k nedeniyle takdiren &#;HTAR CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada GALATASARAY A.&#;. görevlisi HANDE SÜMERTA&#;'&#;n, müsabaka bitiminde ye&#;il zeminde yer almas&#;ndan dolay&#; talimatlara ayk&#;r&#;l&#;k nedeniyle takdiren &#;HTAR CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

2- FENERBAHÇE A.&#;.'nin, tarihinde oynanan GALATASARAY A.&#;. - FENERBAHÇE A.&#;. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakas&#;nda, tak&#;m halinde sportmenli&#;e ayk&#;r&#; hareketi nedeniyle TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada FENERBAHÇE A.&#;. sporcusu ROBERTO SOLDADO RILLO'nun, rakip tak&#;m sporcusuna yönelik sald&#;r&#;s&#; nedeniyle takdiren 6 RESM&#; MÜSABAKADAN MEN ve TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada FENERBAHÇE A.&#;. sporcusu JAILSON MARQUES SIQUEIRA'n&#;n, rakip tak&#;m sporcusuna yönelik sald&#;r&#;s&#; nedeniyle takdiren 8 RESM&#; MÜSABAKADAN MEN VE TL PARA CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada FENERBAHÇE A.&#;. görevlisi BÜLENT ATA&#;'&#;n, müsabaka bitiminde ye&#;il zeminde yer almas&#;ndan dolay&#; talimatlara ayk&#;r&#;l&#;k nedeniyle takdiren &#;HTAR CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Ayn&#; müsabakada FENERBAHÇE A.&#;. görevlisi AL&#; BOZAN '&#;n, müsabaka bitiminde ye&#;il zeminde yer almas&#;ndan dolay&#; talimatlara ayk&#;r&#;l&#;k nedeniyle takdiren &#;HTAR CEZASI ile cezaland&#;r&#;lmas&#;na,

Karar verilmi&#;tir." (HABER MERKEZ&#;)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası