diyarbakır tv kanalları / diyarbakır tv kanalları | Yayınını izle

Diyarbakır Tv Kanalları

diyarbakır tv kanalları

Diyar Tv Canlı Yayını

bayram Her Pazar Muhammed Hüseyin Hocamızın canlı yayın sohbetini iple çekiyoruz. Allah vesile olan herkezden razı olsun.

Sedat Selamlar.. Bu kanalı yeni keşfettim. Tv kanalları evlerimize aldığımız misafirlerdir. Böyle bir kanalın evimize misafir olmasını gerçekten büyük bir nimet oldu bizim için. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Muhammed Hüseyin Hoca'ya da ayrıca sevgilerimizi gönderiyoruz.

mehmet bugüne kadar çok kişiyi dinkedik. ama böylesine dini yaşayarak anlatan birine şahit olmadık. ALLAH sizden razı olsun

salih öztürk hoca hiç konu ile ilgili hadis okumuyor

derviş fırat rabbim inş bu güzel rabbimizi hatırlatan bu kanal vede kanaldaki hizmet eden bütün kardeşlerimizi vede pir muhammed hüseyin h.z hocamızı hayatımızdan vede evimizden eksik eylemesin i,nş

bozan çok güzel rabbim devamını nasip etsin

fırat Diyar tv yi dört gzle bkliyoruz umarım güzel yayınlar ypar. Birde ne zaman türksatta bilgi ltfn..

Diyar Tv, yayın hayatına 20 Ocak yılında başlamıştır. Türkiye'nin en çok takip edilen ve seyirci kitlesi bakımından en çok reyting yapan dini kanalıdır. Mehmet Öz tarafından kurulan bu kanal Diyar Televizyon ve Radyo Yayınları Sanayi Ticaret A.Ş bünyesinde yayın hayatında devam etmektedir. Yayın merkezi Diyarbakır'da bulunan yerel bir kanaldır. Tüm izleyici kitlesine hitap eden bir kanaldır. Misyonlarını ise '' İnsan haklarına saygılı, ırkçılık, sömürgenin karşısında eşitlik ve adaletten yana, ırk, dil, din ayırt etmeyen insanlar yetiştirmek.'' olarak belirtmişlerdir. Diyar Tv yayın akışlarında genellikle dini konular, dini filmler, ilahiler, Kur'an-ı Kerim hatimleri vardır. Özellikle İslam aleminin mübarek ayı olarak kabul edilen Ramazan ayında yapılan sohbetler, hatimler seyirciler tarafından fazlasıyla dikkat çekmektedir. Muhammed Hüseyin hoca tarafından gerçekleşen birçok program vardır. Bunların başında Vuslat Yolculuğu, Gönül Sohbetleri, Aşk Aşık Maşuk, İmam İslam İhsan ve Ayetlere Dua ve İstiğfar ile cevaplar olmak üzere pek çok programlar yayınlanmaktadır. Vuslat Yolculuğunda insanın yaratılma gayesinin Allah'a kulluk etmek, Allah'a ibadet etmekten geçtiğini belirtmektedir. Gönül Sohbetlerinde ise kardeşlik, takva, cihat, tek düşman şeytan gibi geçmişten günümüze kadar sürekli merak edilen konular işlenmektedir.

Seyirciler tarafından ise en çok beğenilen ve yayınlanmaya başladığında tüm izleyenleri ekran başına kitleyen program Aşk Aşık Maşuk programı. Bu programda insanın Allah katındaki değeri ve şerefi hakkında bilgilendirme yapıyor. Söz Hakkı, Soru ve Cevap adlı programlarında ise yayına telefonla bağlanıp sormak istediğiniz tüm soruların cevaplarını canlı canlı alma imkânına sahipsiniz. Diyar Tv sadece televizyonda yayın yapmakla yetinmeyip, internet sitesinde de bulunuyor. İnternet sitesinde canlı yayınlar yapılıyor. Aynı zamanda yayınlardan kaçırdığınız tüm bölümler sitede mevcuttur. İnternet sitesinde bunların dışında yayın akışını öğrenebilir ve kanal hakkında merak edilen her şeyi öğrenebilirsiniz. Diyar Tv, internet sitesi dışında Facebook, Twitter ve YouTube gibi platformları da aktif bir şekilde kullanmakta. YouTube hesaplarında ise internet sitelerinde olmayan videoları bile bulabilirsiniz. Diyar Tv, seyircilerin görüş, fikir ve özellikle şikâyetlerine son derece önem vermekte.

Facebook ve Mail adresleri bulunan bu kanal hakkında tüm görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Bunların dışında radyo kanalı bulunan  Diyar Tv, bu radyo kanalında ilahiler, Kur'an-ı Kerim'den ayetler paylaşıp dinleyicilerine huzur dolu dakikalar yaşatabilmekte. Tüm bu imkânlara ulaşabilmek için ister kumandayı elinize alıp kanalı açmanız isterseniz de radyodan frekansı bulup açmanız yeterli olacaktır.

sayfa 1Romedi
12 yıl önce - Cmt 26 Şub ,

Diyarbakır'ın Yerel Televizyon Kanalları



Diyarbakır'da yayın yapan yerel kanalları burda toplayalım ben bunların dışında bilmiyorum ayrıca gün tv ninde dijital uyduda yayınının olduğunuda duymuştum bilgileri olanlar burda paylaşsınlar

Aktüel Radyo Televizyon, Aktüel Medya



Söz Tv



Gün Tv



Can Tv

[/b]

 mesajı beğendiniz mi?

bilal21
12 yıl önce - Pzr 27 Şub ,

dijle Tv





 mesajı beğendiniz mi?

tanmali

12 yıl önce - Pzr 27 Şub ,



 mesajı beğendiniz mi?

Romedi
12 yıl önce - Çrş 18 May ,



(+)

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

Surkentli_21

11 yıl önce - Prş 08 Eyl ,

diyarbakırda imc ve denge kanalları yerel kanal olmasada çok izleniyor.



 mesajı beğendiniz mi?

Erkan Kvk

11 yıl önce - Sal 13 Eyl ,

Çağrı TV Yayına Başladı

Uzun zamandır beklenen Çağrı TV yayın hayatına başladı. Türksat 2A uydusu üzerinden üç kıtada yayın yapacak olan Çağrı TV, İslami içeriği ve yayınlarıyla izleyicisi ile buluştu.
Çağrı TV'nin Frekans bilgileri ise şöyle: TÜRKSAT 2A, FREKANS: , SEMBOL ORANI: POLARİZASYON: V (DİKEY), FEC: 5/6
funduszeue.info?id=

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

Surkentli_21

11 yıl önce - Çrş 23 May ,

güntvde uydu yayınına geçmelidir

 mesajı beğendiniz mi?

mesutguven

11 yıl önce - Çrş 23 May ,

Televizyonda UZAY TV diye bir kanal var uydudan yayın yapan.Sürekli Diyarbakır ile ilgili haberler funduszeue.info Diyarbakır televizyonu mudur bu kanal ?

 mesajı beğendiniz mi?

ronayi21

11 yıl önce - Çrş 23 May ,

Evet Uzay Tv Diyarbakır kanalıdır.

 mesajı beğendiniz mi?

Muhammed Bilben
11 yıl önce - Çrş 23 May ,

Alıntı:
Televizyonda UZAY TV diye bir kanal var uydudan yayın yapan.Sürekli Diyarbakır ile ilgili haberler funduszeue.info Diyarbakır televizyonu mudur bu kanal ?


Evet Diyarbakır'ın kanalı.Bazen Söz Tv ve Uzay Tv ortak yayın yapıfunduszeue.info kanalın sahibi ve stüdyoları aynı'dıfunduszeue.info bir gözlüklü yaşlı adam çıkıyor ismi Mehmet Ali Altındağ kendisi araştırmacı yazar,kendiside kanalın sahibi oluyor.



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 1

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası