sedatflix / funduszeue.info - ekşi sözlük

Sedatflix

sedatflix

Sedat Peker’e Netflix benzeri site yapıldı: Sedatflix

Son günlerde YouTube gündemine bomba gibi düşen Sedat Peker ile ilgili bir web sitesi yapıldı.

Kim tarafından geliştirildiği bilinmeyen site, Netflix’e benzerliği ile dikkat çekiyor. Peker’in resmi kanalında yayınladığı 7 videonun yer aldığı sitede ayrıca Deperted, Split, Twilight ve The Hunger Games gibi filmlerinin kapaklarıyla birlikte başka siyasi videolarda bulunuyor.

Sedaflix, Netflix’e benzer tasarımı ile dikkat çekiyor

Sedatflix adı ile yayınlanan sitede podcast ve caps gibi içeriklerde yer alıyor. Kırmızı ve siyah renkler üzerine kurgulanan sitede, kırmızı şeride yazılmış uyarı mesajı öne çıkıyor.

Öne çıkan uyarı mesajı şöyle:

“Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel materyaller yalandır iftiradır uydurmadır. Ruh ve kemik yaşı 18’den küçük olanlar siteye göz ucuyla bile bakamaz ve giremezler. Bizi hayatımızın en güzel çağlarında dava edip mahkemelerde süründürmezseniz seviniriz. Hepinizi çok seviyoruz <3”

Site yapımcıları ayrıca siteye bir bağış butonu da ekledi. İsteyen kullanıcılar siteye Bitcoin ve Ethereum kripto parası ile bağış yapabilecek ve geliştiricileri destekleyebilecek.

Sedat Peker ile alakalı içeriklerin yer aldığı sitenin adresi ise; funduszeue.info

Kaynak: shiftdelete

#sedat peker

Öncelikle Allah akıl fikir versin çünkü bu funduszeue.info isimli siteyi yapan arkadaşlarda pek olmayabilir, zira kocaman insanlar bile düşüncelerini Twitter’da aktarmak için sahte hesaplar kullanıyorlar evet o derece karanlık bir dönemdeyiz.

Web sitesi WordPress ile yapılmış ve Netflix tasarımına olabildiğince benzetilerek bir tema ile içerisine Sedat Peker&#;in Youtube videoları ve çeşitli capsler, sesler vs. koyulmuş. Site oldukça eğlenceli ve güzel. Dilerseniz arkadaşlara bağış yapabilirsiniz funduszeue.info oldukça güzel bir web sitesi yapmışlar ve hak ediyorlar.

funduszeue.info

Bu arada Sedat Peker&#;in kendi web sitesine engelleme kararı çıkarttılar yani siteye Türkiye&#;den erişilmek yasak, Youtube ve diğer sosyal medya hesaplarına şimdilik herhangi bir kısıtlama getirilmemiş ancak muhtemelen bir süre sonra Sedatflix dahil tüm bunlar yasaklanabilir, sürpriz olmaz.

Sedat Peker resmi sosyal medya hesapları:

Sedat Peker aktif olarak daha çok Instagram ve Twitter kullanmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası