kapıcılar kralı hangi yıl çekildi / Kapıcılar Kralı - Vikipedi

Kapıcılar Kralı Hangi Yıl Çekildi

kapıcılar kralı hangi yıl çekildi

kaynağı değiştir]

Saf görünüşlü ancak cin gibi kurnaz ve işini bilir bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli ilişkilerini anlatan komedi filmidir. Karısı ve iki çocuğuyla daha iyi yaşama umutlarıyla İstanbul'a gelen Seyit, büyük bir apartmanda kapıcılık yapmakta, karısı da evlere temizliğe gitmektedir. Eski Yönetici ile arası iyi olan Seyit, yeni yönetici ile arası pek iyi değildir. Apartmanda olup bitenleri lehine çevirmeyi ve yerini sağlama almayı becerir. Zamanla apartmandaki tüm olaylara hakim olan ve daire sakinlerini parmağında oynatan kapıcı, kısa zamanda köşeyi döner. Eline geçen her işi değerlendiren Seyit kısa süre içinde apartmanın %51'ini satın alır.

Oyuncular[değiştir

Kapıcılar Kralı ne zaman çekildi? Kemal Sunal filmi Kapıcılar Kralı nerede çekildi?

Yönetmen Ökten’in öğrencilik dönemlerinde kaldığı sokakta çekilen Kapıcılar Kralı filminde Kemal Sunal, saf ancak cin gibi bir kapıcı Seyit’e hayat veriyor. Apartmanda olan biten her şeyden haberdar olan Seyit, zamanla apartmanın yüzde 51’ine sahip oluyor. Peki Kapıcılar Filmi ne zaman çekildi? Nerede çekildi? Bu sorular, filmin televizyonda gösterildiği her an merak ediliyor.

KAPICILAR KRALI NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Yönetmenlik koltuğunda Zeki Ökten'in oturduğu, başrollerinde Kemal Sunal, Bilge Zobu ve Sevda Ferdağ’ın oynadığı Kapıcılar Kralı, yılında çekilmiş, Türk sinemasının önemli filmleri arasında yer alır.

KEMAL SUNAL KİMDİR? (HAYAT HİKÂYESİ İÇİN TIKLAYIN)

NEREDE ÇEKİLDİ?

Türk sinemasında sokak hayatı ve toplumsal ilişkileri iyi gözlemleyen senarist Umur Bugay tarafından yazılan Kapıcılar Kralı'nın ilk olarak Nişantaşı'nda çekilmesi düşünülmüş, bununla ilgili yapılan apartman aramaları ve anlaşmalar sonuçsuz kalmıştır.

En son da yönetmen Zeki Ökten'in öğrencilik dönemlerinde kaldığı Cihangir Güneşli sokak karar alındı. Burası özellikle o zamanlarda kapıcı-apartman sakini ilişkilerinin hareketli yaşandığı bölgelerden biri olarak biliniyordu. Umur Bugay'ın bizzat incelemelerinin arkasından sokağın Alman Hastanesi yönü girişindeki ikinci apartman olan Selahattin Zeren apartmanı film için uygun görüldü. Apartman yöneticisi ve kapıcısı ile yapılan olumlu görüşmelerin ardından film çekimi için ilk adım atıldı.

FİLMİN KONUSU

Saf görünüşlü fakat cin gibi kurnaz ve işini bilen bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli diyaloglarını konu alan komedi türündeki Kapıcılar Kralı filminde, Seyit büyük bir apartmanda kapıcıdır. Eski Yönetici ile arası iyi olan Seyit’in yeni yönetici ile arası pek iyi değil. Apartmanda olup biten her şeyi lehine çevirmeyi ve yerini sağlama almayı beceren Seyit, zaman içerisinde apartmandaki bütün olaylara hakim olan ve daire sakinlerini parmağında oynatıyor.

Kısa zaman içerisinde köşeyi dönen Seyit, eline geçen her işi değerlendirirken, apartmanın yüzde 51'ni satın almayı başarır.

KAPICILAR KRALI OYUNCULARI

Kemal Sunal - Kapıcı Seyit
Sevda Ferdağ - Apartman sakini, Mahir'in suç ortağı, Hırsız
Bilge Zobu - Zafer - İkinci yönetici, Emekli albay
Şevket Altuğ - Votkacı sarhoş - Apartman sakini
Can Kolukısa - Fehmi - İlk yönetici
Sevil Üstekin - Hacer - Seyit'in eşi
Feridun Çölgeçen - Übeyit
Güner Sümer - Nuri - Apartman sakini, Galerici
Özcan Özgür - Mahir - Apartman sakini, Hırsız
Mine Zeren - Apartman sakini
Yüksel Gözen - Müdür Mithat - Apartman sakini
Ekrem Dümer - Doktor - Apartman sakini
Hikmet Gül - Makbule - Meraklı apartman sakini
Güler Ökten - Fehmi'nin eşi
Fatoş Tez - Leyla - Votkacı sarhoşun eşi
Gülten Ceylan - Selma - Memur Ferit'in kızı
Mete Sezer - Memur Ferit -
Demircan Türkdoğan -
Diler Saraç - Doktor'un eşi
Serpil Baykul -
Itır Gürdemirel -
Nisan Akman -
Eren Ertekin -
Yaman Yaşınel -
Aziz Kıskanç -
İbrahim Sabuncu -
İlyas Salman - Karşı apartmanın kapıcısı
Rauf Öztürk -
Necip Sarıcıoğlu -
Taci Erşan -

Kapıcılar Kralı filminin tamamı:

Güncelleme: 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası