isbtr hisse forum / ISBTR - İş Bankası (B) Hisse Senedi | İş Yatırım

Isbtr Hisse Forum

isbtr hisse forum

MÜŞTERİLERE VE POTANSİYEL MÜŞTERİLERE AİT KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni (“Aydınlatma Metni”), veri sorumlusu sıfatıyla Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. (“Ata Yatırım”) tarafından, sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ ile diğer ilgili mevzuat gereğince ilgili kişi olarak müşteri ve potansiyel müşterilerimizi işlenen kişisel verilerine ilişkin aydınlatmak amacıyla hazırlanmıştır.

1. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ

a. Potansiyel Müşteri Olarak İşlenen Kişisel Verileriniz

Ata Yatırım’a funduszeue.info veya funduszeue.info adreslerinde bulunan hesap açma talep formlarını doldurduğunuzda, bu formlarda Ata Yatırım’a iletmiş olduğunuz aşağıda sayılan kişisel verileriniz Ata Yatırım tarafından sizinle hesap açılması için iletişime geçilmesi amacıyla işlenecektir.

Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi, işlenme amaçları ve hukuki sebebine ilişkin detaylı bilgiye 2 numaralı başlıktan ulaşabilirsiniz.

KimlikAd-soyad, baba adı, doğum yılı, TC kimlik no/pasaport no/yabancı kimlik no.
İletişimE-posta adresi, cep telefonu numarası.
Müşteri İşlemMüşteri temsilcisi ile yapılan görüşmeye ait ses kayıtları.

b. Müşteri Olarak İşlenen Kişisel Verileriniz

Müşteri temsilcisi ile yaptığınız görüşme sonrasında belirttiğiniz adresinize müşteri sözleşmesi gönderilmesinden itibaren ise müşteri olarak kişisel verileriniz işlenmektedir. Müşteri olduğuzunda aşağıda belirtilen verileriniz, Ata Yatırım hizmetlerinin sunulması ve Ata Yatırım’ın hukuki yükümlülüklerinin yerine getirebilmesi amaçlarıyla, sözleşmenin kurulması ve ifası için zorunlu olması ve Ata Yatırım’ın hukuki yükümlülüklerini yerine getirmesi için zorunlu olması hukuki dayanakları ile Ata Yatırım tarafından kısmen veya tamamen otomatik yollarla işlenecektir. Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi, işlenme amaçları ve hukuki sebebine ilişkin detaylı bilgiye 2 numaralı başlıktan ulaşabilirsiniz.

İşlenen kişisel verileriniz aşağıda belirtilmektedir:

KimlikAd-soyad, anne - baba adı, anne kızlık soyadı, doğum tarihi, doğum yeri, medeni hali, nüfus cüzdanı seri sıra no, tc kimlik no, pasaport bilgileri.
PazarlamaAnketlere verilen yanıtlar, websitesi ve mobil uygulama çerez kayıtları.
İşlem GüvenliğiIP adresi bilgileri, internet sitesi/mobil uygulama giriş-çıkış ve işlem bilgileri, şifre ve parola bilgileri.
Müşteri İşlemMüşteri temsilcisi ile yapılan görüşmelere ait ses kayıtları, fatura, senet, çek bilgileri, işlem talepleriniz, hesap bilgileriniz.
Görsel ve İşitsel KayıtlarFotoğraf (kimlik belgesi fotokopisi dolayısıyla)
FinansKredi notu, yatırımcı risk değerlendirmesi, malvarlığı bilgileri, yatırım portföy bilgileri.

c. Tarafınıza Ticari Elektronik İleti Gönderilmesi Kapsamında İşlenen Kişisel Verileriniz

Müşteri hesap talep formunu doldurduğunuzda eğer Ata Yatırım’dan ticari elektronik ileti almayı tercih ettiğinizi bize iletirseniz, yukarıda belirtilen müşteri/potansiyel müşteri kişisel verileriniz aynı zamanda tarafınıza tercih ettiğiniz kanallardan bülten gönderilmesi yoluyla reklam/kampanya/promosyon süreçlerinin yürütülmesi amacıyla da Ata Yatırım tarafından işlenecek ve aynı amacın gerçekleştirilmesi için tedarikçilerimize aktarılacaktır. Ticari elektronik ileti kapsamında tarafınıza gönderilen (Ata Yatırım’ın tabi olduğu mevzuatta zorunlu bildirim addedilmeyen) iletilerden her zaman vazgeçebilirsiniz. Ticari elektronik ileti almak istemediğinizi bize iletmeniz halinde bu talebinizin Ata Yatırım tarafından işleme konulmasından itibaren kişisel verileriniz artık bu amaçla işlenmeyecektir.

d. Uzaktan Görüntülü Hesap Açımı Kapsamında İşlenen Kişisel Verileriniz

Ata Yatırım, mobil uygulama üzürinden müşteri olma ve müşteri işlemlerini yürütme imkanını tanımaktadır. Ata Yatırım bu süreçlerde müşteri kimliğinin tespiti amacıyla ve mevzuattan kaynaklı yükümlülükleri yerine getirmek için “Aracı Kurumlar ve Portföy Yönetim Şirketleri Tarafından Kullanılacak Uzaktan Kimlik Tespiti Yöntemlerine ve Elektronik Ortamda Sözleşme İlişkisinin Kurulmasına İlişkin Tebliğ”ine uygun olarak, tarafınıza ait kimlik bilgilerini, işlem güvenliği bilgilerini, görüntülü görüşme görüntü ve ses kayıtlarını otomatik ve kısmen otomatik yollarla işler. Bu veriler veri işleme faaliyetinin “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması” hukuki dayanakları ile işlenecektir. Ayrıca mevzuatça belirlenmiş şartlara uygun olarak, kimlik tespitinin yapılabilmesi amacıyla tarafınıza ait biyometrik veriler de bu konuda verdiğiniz açık rızanıza dayanarak işlenecektir.

Görüntülü görüşme kapsamında elde edilen ve işlenen verileriniz, bu hizmetin sunulabilmesi amacıyla hizmet aldığımız altyapı sağlayıcılarımıza ve kanuni talep ve yükümlülüklere istinaden yetkili kurum ve kuruluşlar ile paylaşılabilecektir.

Uzaktan görüntülü hesap açımı kapsamında işlenen verilerinize ilişkin tablo şu şekildedir:

KimlikKimlik Bilgileri
İşlem GüvenliğiIP adresi bilgileri, internet sitesi/mobil uygulama giriş-çıkış ve işlem bilgileri, şifre ve parola bilgileri.
Müşteri İşlemMüşteri temsilcisi ile yapılan görüşmelere ait ses-görüntü kayıtları, işlem talepleriniz, hesap bilgileriniz.
Görsel ve İşitsel KayıtlarFotoğraf, görüntü ve ses kaydı
Biyometrik VeriBiyometrik Veriler

2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ, İŞLENME AMAÇLARI VE HUKUKİ SEBEBİ

Ata Yatırım tarafından işlenen kişisel veriler, funduszeue.info ve funduszeue.info websiteleri üzerindeki kayıt formlarından bize ilettiğiniz veriler ile hesap açılması ve hesabınızda müşteri temsilciniz yoluyla veya websitemiz ve/veya mobil uygulamamız üzerinden kendiniz yaptığınız işlemler kapsamında tamamen ve kısmen otomatik yollarla oluşturulan verilerden ve kredi notu gibi bu konuda mevzuat ile yetkilendirilmiş kuruluşlardan elde ettiğimiz verilerden oluşmaktadır.

Kişisel verileriniz, sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 5. maddesinin 1. fıkrasına dayanarak açık rızanızın alınarak veya Kanunun 5. maddesinin 2. fıkrasınında belirtilen “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” veya “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerinden birine dayanarak işlenmektedir.

3. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE AKTARIMI

Kişisel verileriniz, yalnız bu Aydınlatma Metni’nde belirtilen işleme amaçlarının gerçekleştirilmesi ile sınırlı olacak şekilde yurt içindeki gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri, hissedarlar, iş ortakları, Ata Holding grup şirketleri, tedarikçiler ve yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılır.

Müşterilerimize ait herhangi bir kişisel verinin bilginiz ve açık rızanız olmaksızın yurt dışındaki üçüncü kişiler ile paylaşımı söz konusu değildir. Kişisel verilerinizin yurt dışındaki üçüncü kişiler ile paylaşımı ancak işleme amaçlarıyla sınırlı olmak kaydıyla ve açık rızanız alınarak yapılabilir. Yurtdışı piyasalarda işlem yapmak istediğinizde yurtdışına aktarılan verilerinizle ilgili detaylı bilgilendirme ayrıca yapılmaktadır.

Yukarıda belirtilenlere ek olarak, Ata Yatırım’a doğrudan ilettiğiniz tercihinize göre, ad-soyad, telefon numarası ve e-posta adresi bilgileriniz, Ata Portföy Yönetimi A.Ş.’ye (“Ata Portföy”) bu yöndeki açık rızanıza istinaden müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi amacıyla Ata Yatırım tarafından aktarılacaktır. Söz konusu aktarım sonrasında Ata Portföy bünyesinde yatırımcı hesabınızın açılması ve yatırım süreçlerinizin yürütülmesi işlemleri ile ilgili Ata Portföy tarafından aranabilir veya Ata Portföy’den ileti alabilirsiniz. Aktarım sonrasında bu süreçle ilgili olarak Ata Yatırım’ın veri sorumluluğu sona ermektedir. Bu süreçle ilgili olarak ilgili kişi haklarınızı Ata Portföy nezdinde kullanmanız gereklidir.

4. İLGİLİ KİŞİ OLARAK HAKLARINIZIN KULLANILMASI

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11’inci maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe uygun bir şekilde internet sitemizde bulunan İlgili Kişi Başvuru Formunu doldurarak Ata Yatırım’a iletebilirsiniz.

Hisse Haberleri


  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • *GEDİK YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 15,97 TL'DEN 18,64 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *HSBC: TÜRK BANKALARININ SERMAYE VE KARŞILIK TAMPONLARI CİDDİ BİR KUR VE VARLIK KALİTESİ ŞOKUNU ABSORBE ETMEK İÇİN YETERLİ GÖRÜNÜYOR [FNC-NEWS]

  • BASIN BÜLTENİ-Aytemiz ve İş Bankası?ndan kazandıran kampanya başlıyor, akaryakıt alışverişlerinde Maximum kullananlar, 75 TL MaxiPuan kazanıyor [FNC-NEWS]

  • ***HLVKS* *YKBNK* *TAMFA* *QNBFB* *DZYMK* *ISCTR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • İş Bankası GMY Yalçın: Sürdürülebilirliği ülkemiz için kalkınma modeline dönüştürmeliyiz [FNC-NEWS]

  • ***QNBFL* *DNFIN* *TAMFA* *TKYAT* *GLYHO* *ISMEN* *ISCTR* *SHTRP*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

  • İş Bankası, Antalya Turunçova?da Tarım İhtisas Şubesi açıldı [FNC-NEWS]

  • *ISATR-ISBTR-ISCTR-ISKUR-İŞ BANKASI YILI 3 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • *ISATR-ISBTR-ISCTR-ISKUR-İŞ BANKASI YILI 3 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide)

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan)

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Takvim

  • ***ISKUR* *ISCTR* *TIB* *ISBTR* *ISATR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *İŞ BANKASI/ARAN: EN TEMEL MESELE OLARAK 4 BAŞLIK GÖRÜYORUM: EĞİTİM, HUKUK, EKONOMİ VE YÖNETİŞİM. KALİTELİ KURUMLAR YARATABİLMEMİZ YÖNETİŞİMLE İLGİLİ. EĞİTİM EN ÇOK ÖN PLANA ÇIKAN ALAN-CAPİTAL [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • *HSBC, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 10,15 TL'DEN 13,3 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "TUT" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • *FOREKS HABER ANKETİ-ISCTR YILI 1.ÇEYREK NET DÖNEM KARININ ,2 MİLYON TL OLMASI BEKLENİYOR( 1Ç ,5 MİLYON TL) [FNC-NEWS]

  • *FOREKS HABER ANKETİ YILI 1.ÇEYREKTE BANKACILIK SEKTÖRÜ TOPLAMINDA NET KARIN GEÇEN YILIN AYNI DÖNEMİNE GÖRE %51,5 ARTMASI BEKLENİYOR [FNC-NEWS]

  • ***AKFK* *DZYMK* *A1CAP* *ISCTR* *QNBFL* *INVEO* *NURVK* *YKYAT* *GEDIK* *DARDL* *ARNFK* *SKYMD* *ZOREN* *LIDFA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının

  • *GOLDMAN SACHS, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 7,05 TL'DEN 7,8 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "NÖTR" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Yönetim Kurulu-3

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Yönetim Kurulu-1

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Yönetim Kurulu-2

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Esas Sözleşme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • *GEDİK YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 15,97 TL, TAVSİYESİNİ "ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***HDFFL* *DARDL* *ISCTR* *ENJSA* *EKTVK* *ISFIN* *QNBFL* *PNSUT* *NURVK* *YKFIN* *MRMAG*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira

  • ***ISATR* *ISKUR* *DYOBY* *ISBTR* *PETUN* *ISCTR* *MEDTR* *CIMSA* *PNSUT* *SAHOL*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri

  • ***ISATR* *ISKUR* *DYOBY* *ISBTR* *PETUN* *ISCTR* *MEDTR* *CIMSA* *PNSUT* *SAHOL*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISKMD* *ISCTR* *HALKI* *EKTVK* *DEVA* *QUAGR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • *JPMORGAN, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 8 TL'DEN 15,3 TL'YE YÜKSELTTİ , TAVSİYESİNİ "AĞIRLIĞINI ARTTIR" DAN "NÖTR" E İNDİRDİ [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Faaliyet Raporu (Konsolide)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Faaliyet Raporu Sorumluluk Beyanı

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***TAMFA* *KORTS* *DZYMK* *UNLUS* *ISCTR* *HALKI* *SISE* *NURVK*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***EMVAR* *PHLLP* *FBBNK* *DZYMK* *ISCTR* *QNBFI*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ANALİZ-Piyasalarda Gelişmeler/Beklentiler(Vakıf Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***AKFK* *ISCTR* *BRISA* *YKBNK* *VAKBN*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • *İŞ BANKASI YILI 12 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide)

  • *İŞ BANKASI YILI 12 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Geleceğe Dönük Değerlendirmeler

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan)

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Takvim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Takvim

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ZORLF* *OYYAT* *ISCTR* *MPARK* *YFMEN* *ULUFA* *QNBFI*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *FOREKSHABER ANKETİ-ISCTR YILI 4.ÇEYREK NET DÖNEM KARININ ,0 MİLYON TL OLMASI BEKLENİYOR( 4Ç ,0 MİLYON TL) [FNC-NEWS]

  • *HSBC, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 8,85 TL'DEN 10,15 TL'YE YÜKSELTTİ [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • *ÜNLÜ & CO, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 10,2 TL'DEN 12,2 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "TUT" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

  • *YAPI KREDİ YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 12,9 TL'DEN 17 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "AL" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • *DENİZ YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 12,7 TL'DEN 14,5 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "AL" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Belgesi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *TSKB* *ANHYT* *ANSGR* *ISBTR* *TSGYO* *ISCTR* *ISGYO* *ISMEN* *ISFIN* *ISGSY* *ISYAT* *TIB* *SISE*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum

  • *TERA YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 11,46 TL'DEN 15,04 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKSE PARALEL GETİRİ" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

  • ***YKYAT* *DZYMK* *ISCTR* *ISFAK* *VDFAS* *NURVK*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • *GEDİK YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 13,26 TL'DEN 16,57 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *OYAK YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 12,84 TL'DEN 15,17 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Celayir atandı [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • *İŞ BANKASI/ARAN: BDDK'NIN YENİ KARARI EKSİK VE YANLIŞ YORUMLANDI-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: BDDK'NIN YABANCI PARA DÜZENLEMESİNİN DİĞERLERİYLE BAĞI YOK, HESAPLAMA YÖNTEMİ DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ BANKALARDAN GELDİ-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: HESAPLAMA DEĞİŞİKLİĞİ SONRASI, BELİRLENEN %5'LİK DÖVİZ POZİSYONU FAZLASI LİMİTİ MAKUL-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: HESAPLAMA DEĞİŞİKLİĞİ SONRASI BELİRLENEN %5'LİK DÖVİZ POZİSYONU FAZLASI LİMİTİ MAKUL [FNC-NEWS]

  • *GEDİK YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 10,27 TL'DEN 13,26 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ" DEN "ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ" YE KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***NRBNK* *HLVKS* *HDFFL* *NRLIN* *ISCTR* *ALJF*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: FİCTECHLERİN OLMASI İYİ, ÜLKENİN DİJİTAL EKONOMİYE GEÇİŞİ AÇISINDAN SON DERECE KIYMETLİ-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: BANKACILIK VE FİNANS SEKTÖRÜ AÇISINDAN FİNTECHLER ÇOK DEĞERLİ. TÜRKİYE POTANSİYELİ FİNTECH ANLAMINDA GELİŞİYOR. BİRTAKIM FİNTECHLERE YATIRIM DA YAPIYORUZ-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: KULLANICILARIN GÜNÜN SONUNDA BAKTIKLARI ŞEY GÜVEN, BANKACILIK ANA UNSURLARINI TAŞIYANLARDAN BİR TANESİ-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: BİR ÖDEME ŞİRKETİ ALDIK VE BUNU BÜYÜTÜYORUZ. REKABETİN DİLİNDEN ANLAYACAK VE BİZE İLERİDE KATMA DEĞER YARATACAK ADIMLARI ATIYORUZ-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: E-TİCARETTE PAZARAMA ADIYLA BİR PLATFORM KURDUK. BU DA DİJİTAL BANKACILIĞIMIZIN EKOSİSTEM KURMA YOLCULUKLARININDAN BİR TANESİ-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: DİJİTAL BANKACILIĞI, GELECEĞİN BANKACILIĞI OLARAK AYRI BİR STRATEJİK VİZYON ALTINDA YÖfunduszeue.info PORTFÖY MANTIĞINDA ELE ALIYORUZ-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: (NAYS UYGULAMASI) ALTIN, FON GİBİ ÜRÜNLERE DE BİR TALEBİN OLDUĞUNU GÖRDÜK. ONLARI DA ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE KULLANICILARLA BULUŞTURACAĞIZ-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: (NAYS UYGULAMASI) ALIŞVERİŞ, PARA ALIP GÖNDERME ÖZELLİĞİNİ YANINDA, ?UYGULAMDAN BORÇ ALABİLİR MİYİM?? GİBİ YENİ ÖZELLİKLER KOYDUK-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: (NAYS UYGULAMASI) KULLANICILAR NE İSTİYOR DİYE KAPSAMLI BİR PAZAR ARAŞTIRMASI YAPTIK, MÜŞTERİLERİN MEVCUT UYGULAMLAR ÜZERİNDE NEYİ YAPAMADIKLARINI KONUŞTUK-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: (NAYS UYGULAMASI) UYGULAMA HAZİRANDA MARKETLERDE YERİNİ ALMIŞTI. BİR MİLYONU AŞKIN BİR KULLANICIYA ULAŞTI-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/LÜLE: (NAYS UYGULAMASI): FARKLI BİR DENEYİM, DAHA OYUNLAŞTIRILMIŞ, DAHA EĞLENCELİ, BİRAZ BANKACILIK JARGONUNDAN UZAK BİR UYGULAMA-EKOTÜRK [FNC-NEWS]

  • ***DZGYO* *ISCTR* *TDGYO* *YGYO* *GUBRF* *DOHOL* *BIOEN* *TSPOR* *YBTAS* *KARSN* *PETKM* *KAPLM* *OZGYO* *ULUFA* *KRSTL* *LIDFA*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU

  • *BANK OF AMERİCA, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 5,25 TL'DEN 11,75 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "TUT" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI: DIŞ TİCARETİN FİNANSMANINDA KULLANILACAK OLAN SENDİKASYON KREDİSİNİN, EN YÜKSEK TUTARLA KATILAN BANKALARA AİT BÖLÜMÜNÜN TOPLAM MALİYETİ EURO DİLİMİ İÇİN EURİBOR+%4,00 ABD DOLARI DİLİMİ İÇİN SOFR+%4,25 OLARAK GERÇEKLEŞMİŞTİR [

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *ISATR-ISBTR-ISCTR-ISKUR-İŞ BANKASI YILI 9 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide)

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***PHLLP* *ALNTF* *ISCTR* *FSDAT* *EKTVK* *BRKVY* *MPARK* *ZOREN* *QNBFI*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Takvim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Takvim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • *İŞ BANKASI/ARAN: ENFLASYONDAN ARINDIRILIRSA SEKTÖR KARLARI ÇOK DAHA DÜŞÜK SEVİYEDE-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: (BANKACILIK SEKTÖRÜ) GELECEK YILIN KARLARI BU YIL GİBİ OLMAYACAK-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: GELECEK YILIN KARLARI BU YIL GİBİ OLMAYACAK-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: BEŞ YIL KISA BİR SÜRE DEĞİL, PARA POLİTİKASINDA HER TÜRLÜ DEĞİŞİKLİĞİ GÖREBİLİRİZ-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: (MENKUL KIYMET TESİSİ UYGULAMASI) FAİZLERİN AN ŞEKİLDE ARTMASI RİSK YARATABİLİR-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: KREDİYE ERİŞİMDE GÜÇLÜK OLMASI EKONOMİK AKTİVİTEDE SORUN YARATIYOR-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: İŞ BANKASI OLARAK DÖVİZ MEVDUATI MİKTARIMIZDAN MEMNUNUZ, HESAPLARI KABUL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: KREDİ KISITLAMASI ARZU EDİLEN SONUCU VERMEKTEN UZAK-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: DÖVİZ MEVDUATINDA MÜŞTERİLERİN TERCİHİNE SAYGI GÖSTERİYORUZ-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI GM ARAN: DÖVİZ MEVDUATLARI BANKALAR İÇİN SON DERECE KIYMETLİ-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI GM ARAN: (MENKUL KIYMET TESİSİ UYGULAMASI) BİZİ BÜYÜMEYİ DESTEKLEMEKTEN ALIKOYUYOR-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI GM ARAN: MÜŞTERİLERİN TASARRUF TERCİHLERİNE SAYGI GÖSTERİLMELİ-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI GM ARAN: TCMB BİR YANDAN FAİZLERİ İNDİRİRKEN BİR YANDAN KISITLAYICI ADIMLAR ATTI-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI GM ARAN: (MENKUL KIYMET TESİSİ UYGULAMASI) BANKALAR RİSKE AÇIK HALE GELDİ-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI GM ARAN: TÜM GÜCÜMÜZÜ YATIRIMLARI DESTEKLEMEK İÇİN SEFERBER ETTİK-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ANALİZ-Bankacılık Sektörü Eylül Sonuçları(Yapı Kredi Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname (Özet-SPK Onayına Sunulan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname (Sermaye Piyasası Aracı Notu-SPK Onayına Sunulan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname (İhraççı Bilgi Dokümanı-SPK Onayına Sunulan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • İş Bankası/Aran: Kredi ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşfunduszeue.info [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: SEKTÖR OLARAK GÖREVİMİZ SALT BÜYÜMEYİ DEĞİL, SÜRDÜRÜLEBİLİR EKONOMİK KALKINMAYI DESTEKLEMEK OLMALI-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: YÜKSEK ENFLASYON DÖNEMLERİNDE BÜYÜMENİN NE KADAR SAĞLIKLI OLDUĞU TARTIŞILIR-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI/ARAN: BANKACILIK SEKTÖRÜ HANGİ ALANA UCUZ KREDİ VERMEK GEREKTİĞİNE KENDİSİ KARAR VERME KONUSUNDA MAHİRDİR-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • TEKRAR-FOREKSHABER VİDEO ANALİZ-Bilanço Döneminde Öne Çıkan Hisse ve Sektörler(Sermaye Piyasaları Danışmanı Yunus Kaya) [FNC-NEWS]

  • Eczacıbaşı'nın Gensenta İlaç Firması'nı satın alımı için İş Bankası ve TSKB ortak finansman sağlıyor [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • *TEB YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 5,97 TL'DEN 10,17 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "TUT" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • *OYAK YATIRIM, ISCTR-İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 11,5 TL'DEN 12,84 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKSE PARALEL GETİRİ"DEN "ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ" YE YÜKSELTTİ [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • *FOREKSHABER ANKETİ-ISCTR YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARININ ,5 MİLYON TL OLMASI BEKLENİYOR( 3Ç ,3 MİLYON TL) [FNC-NEWS]

  • *HSBC, IS BANKASİ (C) İÇİN HEDEF FİYATINI TL'DEN TL'YE YÜKSELTTİ [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *GEDİK YATIRIM, TSKB İÇİN HEDEF FİYATINI 2,50 TL'DEN 3,00 TL'YE YÜKSELTİRKEN, "ENDEKSE PARALEL GETİRİ" TAVSİYESİNİ KORUDU [FNC-NEWS]

  • *GEDİK YATIRIM, İŞ BANKASI İÇİN HEDEF FİYATINI 6,79 TL'DEN 10,27 TL'YE YÜKSELTİRKEN, "ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ" TAVSİYESİNİ KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • *HALK YATIRIM, İŞ BANKASI İÇİN HEDEF FİYATINI 10,89 TL OLARAK BELİRLERKEN, HİSSEYİ "AL" ÖNERİSİ İLE ARAŞTIRMA KAPSAMINA DAHİL ETTİ [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

  • *GOLDMAN SACHS, İŞ BANKASI İÇİN HEDEF FİYATINI 4,57 TL'DEN 6,20 TL'YE REVİZE EDERKEN, "NÖTR" TAVSİYESİNİ KORUDU [FNC-NEWS]

  • ANALİZ-Sabah Stratejisi(Ziraat Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ANALİZ-BIST Teknik Analizi(Tacirler Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama

  • ***GARAN* *ALARK* *EUREN* *DAPGM* *ASELS* *TSPOR* *DARDL* *ARSAN* *ITTFH* *KLGYO* *KIMMR* *TSKB* *EUKYO* *HALKB* *VESBE* *ISCTR* *ISGYO* *IEYHO* *FADE*

  • İş Bankası, İşte Benim Maximum?um projesi ile Sardis Büyük Ödülü?nü aldı [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***TUREX* *HALKB* *PKART* *BNTAS* *GARAN* *GLYHO* *ODAS* *EMNIS* *ISCTR* *HEKTS* *OLMK* *IHLAS* *AKFGY* *MTRYO* *INVEO* *TMPOL* *EGEPO* *TCELL* *PEKGY*

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *HSBC, İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 6,25 TL'DEN 7,85 TL'YE YÜKSELTTİ [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

  • ANALİZ-Sabah Stratejisi(Ziraat Yatırım) [FNC-NEWS]

  • Mir Cards: Türk bankalarının Mir ödeme sistemini kabul edip etmemeleri kendi kararları [FNC-NEWS]

  • Mir Cards: Türk bankalarının Mir ödeme sistemini kabul edip etmemeleri kendi kararları [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI, RUS ÖDEME SİSTEMİ MİR'İ KULLANMAYI YAPTIRIMLARIN YÖNÜ NETLEŞENE KADAR ASKIYA ALDI-BLOOMBERG HT [FNC-NEWS]

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Tertip İhraç Belgesi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ANALİZ-Sabah Stratejisi(Ziraat Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *OYAK YATIRIM, İŞ BANKASI C İÇİN TAVSİYESİNİ "ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ"DEN "ENDEKSE PARALEL GETİRİ"YE İNDİRDİ, HEDEF FİYATINI 9,39 TL'DEN 11,50 TL'YE ÇIKARDI [FNC-NEWS]

  • ANALİZ-İş Bankası Kantitatif Analiz(Halk Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ANALİZ-BIST Teknik Analizi(Tacirler Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ANALİZ-BIST Teknik Analizi(Tacirler Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***HALKB* *IHGZT* *GARAN* *ATSYH* *MMCAS* *ISCTR* *AZTEK* *SNGYO* *PNSUT* *AKBNK* *SILVR* *SAMAT* *TUPRS* *GMTAS* *KARTN* *FORMT* *ARMDA*** MERKEZİ KAYIT

  • ANALİZ-Sabah Stratejisi(Ziraat Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ANALİZ-Şirket Haberleri(Deniz Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ANALİZ-Piyasalarda Gelişmeler/Beklentiler(Gedik Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • *KİRİŞCİ: MİLYON BİN TL?LİK TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİNİ BUGÜN ÇİFTÇİLERİMİZİN HESAPLARINA AKTARIYORUZ [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI: EBRD'DEN SAĞLANAN KAYNAK, KADIN GİRİŞİMCİLERİN FİNANSMANI İLE ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE YENİLENEBİLİR ENERJİ PROJELERİNİN FİNANSMANINDA KULLANDIRILACAK OLUP, IFC'DEN SAĞLANAN KAYNAK İSE YEŞİL KONUT KREDİLERİ DAHİL KONUT KREDİLERİNİ

  • *İŞ BANKASI, HAVALE AKIMLARINA DAYALI SEKÜRİTİZASYON PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE EBRD VE IFC'DEN SIRASIYLA MİLYON ABD DOLARI VE MİLYON ABD DOLARI OLMAK ÜZERE TOPLAM MİLYON ABD DOLARI TUTARINDA, 5 YIL NİHAİ VADELİ FİNANSMAN SAĞLADI [FN

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Belgesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***DYBNK* *ISGYO* *ISCTR* *KTKVK*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***EMVAR* *QNBFB* *PBTR* *SMRVA* *TFNVK* *ISCTR* *OTOKC* *ISMEN* *YKBNK* *SKYMD* *AKBNK* *VAKBN* *TRMNK*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Deniz Yatırım, İş Bankası'nı döngüsel portföyünden çıkardı, hisse için 9,50 TL hedef fiyat ve "al" tavsiyesini sürdürdü [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Deniz Yatırım, İş Bankası için hedef fiyatını 7,20 TL'den 9,50 TL'ye revize ederken, "al" tavsiyesini korudu [FNC-NEWS]

  • ANALİZ-Piyasalarda Gelişmeler/Beklentiler(Gedik Yatırım) [FNC-NEWS]

  • *ŞEKER YATIRIM, İŞ BANKASI İÇİN HEDEF FİYATINI 5,85 TL'DEN 8,15 TL'YE YÜKSELTİRKEN, "AL" TAVSİYESİNİ KORUDU [FNC-NEWS]

  • ANALİZ-Sabah Stratejisi(Ziraat Yatırım) [FNC-NEWS]

  • *OYAK YATIRIM, İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 6,61 TL'DEN 9,39 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ" OLARAK SÜRDÜRDÜ [FNC-NEWS]

  • İş Bankası?nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL?ye ulaştı [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI YILI 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI YILI 6 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Banka Finansal Rapor

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Geleceğe Dönük Değerlendirmeler

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Banka Finansal Rapor

  • ANALİZ-BIST, VIOP ve Forex Teknik Analizi(Anadolu Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Takvim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi

  • *FOREKSHABER ANKETİ-ISCTR YILI 2.ÇEYREK NET DÖNEM KARININ ,00 MİLYON TL OLMASI BEKLENİYOR( 2Ç ,40 MİLYON TL) [FNC-NEWS]

  • *FOREKSHABER ANKETİ YILI 2.ÇEYREKTE BANKACILIK SEKTÖRÜ TOPLAMINDA NET KARIN GEÇEN YILIN AYNI DÖNEMİNE GÖRE % ARTMASI BEKLENİYOR [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Garanti BBVA Yatırım, Tekfen'i 27,00 TL hedef fiyat ve "Endekse Paralel Getiri" tavsiyesiyle model portföyüne ekledi [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Deniz Yatırım, Vestel Beyaz Eşya'yı Döngüsel Portföyünden çıkarırken, İş Bankası C'yi ekledi [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Deniz Yatırım, Vestel Beyaz Eşya'yı döngüsel portföyünden çıkarırken, İş Bankası'nı döngüsel portföyüne ekledi [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Deniz Yatırım, Vestel Beyaz Eşya ve İş Bankası C'yi Döngüsel Portföyünden çıkardı [FNC-NEWS]

  • *GARANTİ BBVA YATIRIM, ANADOLU EFES'İ 50,50 TL, İŞ BANKASI'NI 6,65 TL, SABANCI HOLDİNG'İ 30,60 TL VE TSKB'Yİ 2,90 TL HEDEF FİYATLA MODEL PORTFÖYÜNE EKLEDİ [FNC-NEWS]

  • istegelsin ve Pazarama güçlerini birleştirdi [FNC-NEWS]

  • CI Ratings, İş Bankası'nın kredi notunu teyit etti [FNC-NEWS]

  • İş Bankası Orta ve Doğu Avrupa?nın en iyi dijital bankası ödülünü aldı [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***AKMEN* *KOCFN* *SEKFK* *ALNTF* *ZKBVK* *GARFL* *OYYAT* *DENIZ* *BRKT* *ISCTR* *BRGFK* *YKBNK* *ULUFA* *KLVKS*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • *BOFA SECURİTİES, İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 4,16 TL'DEN 5,25 TL'YE ÇIKARDI, TAVSİYESİNİ "NÖTR" OLARAK KORUDU [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Ak Yatırım, Koç Holding'i model portföyünden çıkardı [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • *TEB YATIRIM, İŞ BANKASI İÇİN HEDEF FİYATINI 5,55 TL'DEN 5,97 TL'YE YÜKSELTİRKEN, "TUT" TAVSİYESİNİ KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Belgesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • ANALİZ-Haftalık Bülten(Anadolu Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *GLRYH* *DOKTA* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Esas Sözleşme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***HLVKS* *AKTIF* *ISCTR* *DNFIN* *FIBAF* *YKFKT*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • *ICBC YATIRIM, İŞ BANKASI VE GARANTİ BANKASI İÇİN TAVSİYESİNİ "AL"DAN "NÖTR"E İNDİRDİ, İŞ BANKASI HEDEF FİYAT 6,40 TL, GARANTİ BANKASI HEDEF FİYAT 20,50 TL [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *GMA* *GLRYH* *ISBTR* *TIB* *PRDGS* *ISCTR* *FONET* *SARKY* *BERA*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ARZUM* *ISBTR* *YGGYO* *CUSAN* *ISCTR* *ISBIR* *SARKY*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

  • ***ISATR* *ISBTR* *ISCTR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Özsermaye Hallerine İlişkin Borsa Duyurusu

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( VİOP Özsermaye Hali Duyuruları

  • ***ISATR* *ARZUM* *ISBTR* *YGGYO* *CUSAN* *ISCTR* *ISBIR* *SARKY*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ANALİZ-Haftalık Bülten(Anadolu Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • *CİTİ, İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 10,50 TL'DEN 13,50 TL'YE, TAVSİYESİNİ "NÖTR"DEN "AL"A YÜKSELTTİ [FNC-NEWS]

  • ***ISCTR*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

  • İş Bankası, gerçek kişi tacir, esnaf ve çiftçilere görüntülü görüşmeyle müşteri olma hizmeti sunuyor [FNC-NEWS]

  • *ÜNLÜ&CO, İŞ BANKASI C HEDEF FİYATINI 9,40 TL'DEN 12,00 TL'YE YÜKSELTTİ, "TUT" TAVSİYESİNİ KORUDU [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

  • İş Bankası ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Paris Olimpiyat Oyunları için iş birliğine gitti [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Ziraat Yatırım, İş Bankası için hedef fiyatını 14,70 TL'den 17,50 TL'ye yükseltti, "al" tavsiyesini korudu [FNC-NEWS]

  • ANALİZ-İş Bankası 1Ç22 Finansal Sonuç Değerlendirmesi(ICBC Yatırım) [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Dinamik Yatırım, İş Bankası hedef fiyatını 12,40 TL'den 16,10 TL'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Yapı Kredi Yatırım, İş Bankası için hedef fiyatını 11,50 TL'den 14,30 TL'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu [FNC-NEWS]

  • *GARANTİ YATIRIM, İŞ BANKASI İÇİN TAVSİYESİNİ "ENDEKSE PARALEL GETİRİ" OLARAK KORUDU, YENİ HEDEF FİYATI 12,50 TL [FNC-NEWS]

  • *BNP PARİBAS, İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 8,96 TL'DEN 12,33 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "TUT" OLARAK SÜRDÜRDÜ [FNC-NEWS]

  • HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Deniz Yatırım, İş Bankası C hedef fiyatını 12,40 TL?den 16,10 TL?ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu [FNC-NEWS]

  • *OYAK YATIRIM, İŞ BANKASI C İÇİN HEDEF FİYATINI 11,77 TL'DEN 14,68 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ "ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ" OLARAK SÜRDÜRDÜ [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI YILI 3 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • *İŞ BANKASI YILI 3 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM KARI TL (ÖNCEKİ TL ) [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Banka Finansal Rapor

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Banka Finansal Rapor

  • ***ISCTR* *ISMEN* *QNBVK*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Takvim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***KNTFA* *ISCTR* *KTKVK* *EKTVK* *AKBNK* *QNBFI*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • İş Bankası, İAR'ın oluşturduğu KAD-SİS altın kaydileştirme işlemini gerçekleştiren ilk özel banka oldu [FNC-NEWS]

  • TÜRKONFED ve İş Bankası?nın Dijital Anadolu Projesi?nin bu yılki ikinci etkinliği ?Blok Zinciri, Metaverse, NFT? ana temasıyla gerçekleşti [FNC-NEWS]

  • *ATA YATIRIM, İŞ BANKASI C HEDEF FİYATINI 8,75 TL'DEN 12,37 TL'YE YÜKSELTTİ, "TUT" TAVSİYESİNİ KORUDU [FNC-NEWS]

  • *FOREKSHABER ANKETİ-ISCTR YILI 1.ÇEYREK NET DÖNEM KARININ ,5 MİLYON TL OLMASI BEKLENİYOR( 1Ç ,6 MİLYON TL) [FNC-NEWS]

  • *FOREKSHABER ANKETİ 1.ÇEYREKTE BANKACILIK SEKTÖRÜ TOPLAMINDA NET KARIN GEÇEN YILIN AYNI DÖNEMİNE GÖRE % ARTMASI BEKLENİYOR [FNC-NEWS]

  • ***PRKAB* *ALKIM* *ANHYT* *TSGYO* *TRCAS* *ALARK* *DOBUR* *ISCTR* *KGYO* *ISMEN* *ISFIN* *SAHOL* *OSTIM* *OYAKC* *DOHOL* *ATLAS* *SISE* *ZOREN*** MERKEZİ

  • *GEDİK YATIRIM, İŞ BANKASI İÇİN HEDEF FİYATINI 10,86 TL'DEN 13,76 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYE "ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ" [FNC-NEWS]

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

  • TÜRKONFED ve TÜSİAD, Türkiye İş Bankası desteği ile işletmelerin dijitalleşmesi için bir araya geliyor [FNC-NEWS]

  • İş Bankası, müşterilerine, İşCep ve Maximum Mobil?den TR Karekod ile ödeme özelliğini sundu [FNC-NEWS]

  • ***NRBNK* *YATVK* *KNTFA* *HSBCB* *DENIZ* *ISCTR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Finansal Duran Varlık Edinimi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Yönetim Kurulu-3

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Yönetim Kurulu-2

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Özet (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname-Sermaye Piyasası Aracı Notu (SPK Tarafından Onaylanan)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( İzahname veya İzahnameyi Oluşturan Belgelerde Değişiklik - Ekleme

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *ISCTR* *BRISA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *ISCTR* *BRISA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ANALİZ-Piyasalarda Gelişmeler/Beklentiler(Gedik Yatırım) [FNC-NEWS]

  • ***GRFIN* *ZORLF* *KNTFA* *HLVKS* *DENIZ* *ISCTR* *BRKVY*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borçlanma Araçlarının / Kira Sertifikalarının İşlem Görmeye Başlaması

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

  • ***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *TIB* *ISCTR*** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası