tedaş numara ankara / Enerjisa Ankara / Başkent Telefon ve İletişim

Tedaş Numara Ankara

tedaş numara ankara

TEDAŞ numarası, çağrı merkezi ve arıza ihbar hattı bilgileri

TEDA&#;, mü&#;teri memnuniyetinin süreklili&#;ini esas al&#;r. Elektrik da&#;&#;t&#;m sektöründeki kaliteli hizmetin teminini sa&#;lamay&#; da misyon edinir. say&#;l&#; Elektrik Piyasas&#; Kanununun Geçici 6. Maddesi hükümleri, Ayd&#;nlatma Yönetmeli&#;i ve Ayd&#;nlatma Tebli&#;i hükümleri gere&#;ince Türkiye’nin genel ayd&#;nlatma giderlerinin ödenmesine arac&#;l&#;k eder ve gerekli denetimleri sa&#;lar. TEDA&#;, ayd&#;nl&#;k bir Türkiye amac&#;yla Türkiye’nin elektrik ihtiyac&#;n&#; sorunsuzca gidermeyi hedefler. Bu hedef do&#;rultusunda ad&#;mlar&#;n&#; her geçen gün sa&#;lamla&#;t&#;ran &#;irket ar&#;za kay&#;tlar&#;n&#;z&#; bildirmeniz için gerek duydu&#;unuz TEDA&#; ar&#;za numaras&#; ve TEDA&#; mü&#;teri hizmetleri arac&#;l&#;&#;&#;yla sizlere hizmet veriyor. &#;htiyaç duydu&#;unuz TEDA&#; ileti&#;im bilgileri ve TEDA&#; numaras&#; bu yaz&#;da sizler için bir araya getirildi.

TEDA&#; &#;leti&#;im Bilgileri

TEDA&#; Telefon Numaras&#;, e-Posta ve Adres Bilgileri

  • TEDA&#;’&#;n genel müdürlü&#;üne ula&#;mak isterseniz TEDA&#;'&#;n numaras&#;: 0 50 Bu TEDA&#; no'sunu çevirerek TEDA&#; genel müdürlü&#;üne kolayca eri&#;ebilirsiniz.

  • TEDA&#; genel müdürlü&#;üne faks göndermek için 0 88 73 olan numaray&#; kullanabilirsiniz.

  • TEDA&#;’&#;n posta adresi, Nasuh Akar Mahallesi Türk Oca&#;&#; Caddesi No:2 Balgat - Çankaya Ankara’d&#;r.

  • Her türlü öneri, &#;ikâyet, destek ve bilgi için mail adresi ise [email protected] TEDA&#; yetkilileri maillerinize en k&#;sa sürede dönü&#; yapacakt&#;r.

  • seafoodplus.info internet sitesinde yer alan Ayd&#;nlatma &#;ikâyeti sekmesi, sizi e-devlet hizmetine yönlendirir. Böylece kimlik bilgilerinizi do&#;rulayarak Ayd&#;nlatma &#;ikâyet Ba&#;vurusu’nda bulunabilirsiniz.

Yerelde TEDA&#; &#;leti&#;im Bilgileri

  • TEDA&#;’&#;n &#;ehrinizde yer alan perakende ve da&#;&#;t&#;m &#;irketlerine ula&#;mak için seafoodplus.info internet sitesinde yer alan da&#;&#;t&#;m ve perakende &#;irketleri haritas&#;ndan &#;ehrinizi ya da bölgenizi seçmeniz yeterlidir.

  • Ayn&#; &#;ekilde bölge müdürlükleri haritas&#;ndan &#;ehrinizdeki yetkilinin ileti&#;im numaralar&#;na ula&#;abilirsiniz. Böylece yerel koordinatlardaki yetkililer sorular&#;n&#;za daha faydal&#; dönü&#;ler yapabileceklerdir.

  • Bilgi edinme sekmesinden de C&#;MER üzerinden Bilgi Edinme Ba&#;vuru Formunu doldurarak istedi&#;iniz türde bilgiye ula&#;man&#;z mümkündür.

TEDA&#; da&#;&#;t&#;m &#;irketleri bilgilerine ula&#;mak için TIKLAYINIZ!

TEDA&#; Ar&#;za Bildirimi

TEDA&#; ar&#;za numaras&#; için yukar&#;da bahsedilen yetkili numaralardan faydalanman&#;z mümkün de&#;ildir. Ülke genelindeki elektrik ar&#;za bildirim numaras&#; ’d&#;r. Bu numara üzerinden TEDA&#; bayiliklerinde bulunan &#;irketlere yönlendirilebilir, ar&#;za sorununuza h&#;zl&#; çözüm bulabilirsiniz.

TEDA&#; Sosyal Medya Bilgileri

Türkiye Elektrik Da&#;&#;t&#;m A.&#;.’nin kurumsal sosyal medya hesaplar&#;; Instagram için tedaskurumsal &#;eklindedir. Twitter ve Facebook üzerinden ise TEDASKurumsal ad&#;yla kurumun sayfalar&#;n&#; bulabilirsiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

e-Devlet Kapısı

  • Bu sayfada yer alan hizmetler Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.
  • Web Sayfası seafoodplus.info
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında istek ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgi edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca aldığınız hizmet sonrası kamu kurum veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime katılabilirsiniz.

e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler

İletişim Bilgileri

Kurum Adı
Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş.
Web Sayfası
seafoodplus.info
Tel
+90 4
Adres
Barbaros Mahallesi, Begonya Sokak, Nida Kule Ataşehir Batı Sit. No:1/1 ANKARA TÜRKİYE

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi İletişim

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), itibariyle Kastamonu Elektrik Dağıtım Müessesesi, Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi’ne bağlanmıştır. Karaelmas EDAŞ, Başkent EDAŞ ile birleştirilmiştir. Yeni eklenen bölgelerle birlikte Başkent EDAŞ Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak olmak üzere, toplam 7 ilde hizmet veren, Türkiye’nin en büyük dağıtım bölgelerinden biri olmuştur.

Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi (Başkent EDAŞ) Hakkında

  • yılında Ankara ve Kırıkkale Elektrik Dağıtım Müesseseleri, Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’ne dönüştürülmüştür.
  • yılında Başkent EDAŞ, tüzel kişilik kazanarak faaliyetine başlamıştır.
  • ’te Başkent EDAŞ, Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirilme kapsamına alınmıştır.
  • yılında Kastamonu Elektrik Dağıtım Müessesesi, Başkent EDAŞ’a bağlanmıştır.
  • ’da Başkent EDAŞ hisselerinin Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye devri gerçekleştirilmiştir.
  • yılında Başkent EDAŞ, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerini ayrıştırmıştır.
  • 15 Nisan tarihinde, Enerjisa ve seafoodplus.info arasında bir çerçeve sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşme kapsamında, Enerjisa ve seafoodplus.info birbirlerine ve bağlı ortaklıklarına (Enerjisa’nın dağıtım ve perakende satış şirketleri dâhil); yönetim, danışmanlık, mühendislik, denetim ve diğer hizmetleri, birbirlerinden alacakları talepler üzerine, vermeyi kabul etmişlerdir.
  • yılında Sabancı Holding’in en büyük ve Türkiye’nin enerji dağıtım alanında ilk halka arzı olan, Enerjisa Enerji A.Ş.’nin payları ENJSA kodu ile 8 Şubat günü Borsa İstanbul’da işleme açılmıştır.

Elektrik dağıtım şirketleri, elektrik satışı yapamaz. Elektrik tedarik şirketleri ve elektrik dağıtım şirketleri birbirinden ayrı sorumluluklara sahiptir.

Başkent Elektrik Dağıtım Bölgesi Yıllara Göre Elektrik Tüketim Grafiği

Aşağıdaki grafikte (Başkent Elektrik Dağıtım Grafiği) Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin yılından itibaren abonelerine sağladığı elektrik gücü verilmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Hangi Bölgelerden Sorumludur?

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) aşağıda listelenmiş illere elektrik dağıtımından sorumludur:

  • Ankara
  • Bartın
  • Karabük
  • Kastamonu
  • Çankırı
  • Kırıkkale
  • Zonguldak

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Elektrik Tüketim Dağılımı Nedir?

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi elektrik tüketim dağılımı, faturalanan elektrik tüketiminin MWh cinsinden il ve tüketici bazında dağılımını ifade eder.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) yayınladığı Aralık tarihli verilere göre Başkent Elektrik Dağıtım bölgesinde aylık toplam MWh elektrik tüketimi gerçekleşmekte, bu da Türkiye'de tüketilen toplam elektrik enerjisinin %8,08'inin bu bölgede tüketildiği anlamına gelmektedir.

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Sistemi Kullanıcı Sayıları Nedir?

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), sektörlere göre elektrik dağıtımı bölgesindeki tüketici sayısı ' tür ve Türkiye'de ki toplam elektrik tüketicilerinin %9,31’i Başkent Edaş Bölgesi’nde ikamet etmektedir.

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Kalite Göstergeleri Nelerdir?

Her dağıtım şirketi, dağıtım kalitesini belirten ve belli unsurlardan oluşan “Hizmet Kalitesi Göstergeleri” raporlarını kendi sitelerinde yayımlar. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), aşağıdaki unsurlardan oluşan dağıtım kalite göstergelerini düzenli olarak yayımlamaktadır:

  • Ticari Kalite
  • Tedarik Sürekliliği
  • Genel Aydınlatma Tüketim Miktarı

Enerji piyasası elektrikte kalite mevzuatına göre açıklanması zorunlu olan verilere göre yılında Başkent EDAŞ'a şikayet/başvuru yapılmış, bunların ’u yani %99,9’u zamanında çözüme ulaştırılmıştır.

Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi Bölgesindeki Kaçak Elektrik Kullanım Oranları Nedir?

Elektrik şebekesine resmi olmayan yollardan müdahale edilerek kullanılan elektrik kaçak elektriktir ancak elektrik şebekesinin özelliklerinden veya iletim sisteminden kaynaklanan teknik sebepli elektrik kaybı farklıdır ve kayıp elektrik olarak nitelendirilir. Kayıp kaçak bedeli, kayıp elektrik ile kaçak elektrik oranlarının hesaplanması ve oranlanması ile tespit edilir.

Aşağıdaki listede Başkent Elektrik Dağıtım Şirketinin yıllara göre kayıp kaçak elektrik kullanım oranları verilmektedir:

Teknik ve teknik olmayan kayıplar için elektrik faturalarında elektrik dağıtım bedeli içinde kayıp/kaçak bedeli ödenmektedir.

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Kurumsal Bilgileri Nedir?

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Aralık verilerine göre tüketiciye elektrik dağıtımı sağlayarak Türkiye’nin en büyük elektrik tüketicilerindendir.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) hizmetine, sürdürülebilirlik ve devamlı iyileştirme ilkesiyle devam eder. Dağıtım hizmeti için belirlenen yasa ve yönetmeliklere uyarak tüketicinin şartlarına uygun hizmet sağlamaktadır. Elektrik dağıtım hizmet kalitesini sürekli yükseltmeyi, müşteri memnuniyeti politikası ile kesintisiz ve uygun şartlarda elektrik sunmayı hedefler.

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Sahibi Kimdir ve Ne Zaman Kurulmuştur?

’da Başkent EDAŞ hisselerinin Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye devri gerçekleştirilmiştir.

yılında Başkent EDAŞ, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerini ayrıştırmıştır.

15 Nisan tarihinde, Enerjisa ve seafoodplus.info arasında bir çerçeve sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşme kapsamında, Enerjisa ve seafoodplus.info birbirlerine ve bağlı ortaklıklarına (Enerjisa’nın dağıtım ve perakende satış şirketleri dâhil); yönetim, danışmanlık, mühendislik, denetim ve diğer hizmetleri, birbirlerinden alacakları talepler üzerine, vermeyi kabul etmişlerdir.

1 Temmuz tarihinde Sabancı Verbund ortak girişimi, Başkent EDAŞ’ın yüzde hisselerinin blok satışı yöntemiyle gerçekleşen özelleştirme ihalesini kazanmıştır. Başkent EDAŞ hisselerinin Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye devri 28 Ocak tarihinde gerçekleşmiştir.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından onaylanmış “Dağıtım ve Perakende Satış Faaliyetlerinin Hukuki Ayrıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar” a göre, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük illerini kapsayan Başkent Dağıtım Bölgesi’nde illere dağıtım, perakende satış ve perakende satış hizmetleri faaliyetlerini yürütmekte olan Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi, tarihinde dağıtım ve perakende satış faaliyetlerini ayrıştırmıştır.

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Nerededir?

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), Ankara Çankaya’dadır.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi No:1 Başkent Kule Çukurambar Çankaya / ANKARA

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi İletişim Numarası Nedir?

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi iletişim numaraları aşağıdaki gibidir.

  • Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. İletişim: 50 00
  • 7/24 Başkent EDAŞ Çağrı Merkezi: ALO

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Kimdir?

Türkiye'de Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ ile 14 ilde 21 milyonu aşkın tüketiciye elektrik dağıtım hizmeti veren Enerjisa Dağıtım Şirketlerinin Genel Müdürlüğü görevineKıvanç ZAiMLER getirildi.

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Sosyal Medya Hesapları Nedir?

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) sosyal medya hesapları aşağıda belirtilmektedir:

  • Linkedln: /baskentedas
  • Facebook: /baskentedastr
  • Twitter: @baskentdestek
  • Instagram: @enerjisa

Başkent Elektrik (Başkent EDAŞ) Dağıtım Şirketi Şubeleri ve İşletme Müdürlükleri Hangileridir?

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (Başkent EDAŞ), 16 adet Operasyon Merkezi bulunmaktadır.

  • METROPOL OPERASYON MERKEZİ
  • KIRIKKALE OPERASYON MERKEZİ
  • BARTIN OPERASYON MERKEZİ
  • KIZILCIHAMAM OPERASYON MERKEZİ
  • KARABÜK OPERASYON MERKEZİ
  • KASTAMONU OPERASYON MERKEZİ
  • SİNCAN OPERASYON MERKEZİ
  • ÇUBUK OPERASYON MERKEZİ
  • POLATLI OPERASYON MERKEZİ
  • KAHRAMANKAZAN OPERASYON MERKEZİ
  • ŞEREFLİKOÇHİSAR OPERASYON MERKEZİ
  • GÖLBAŞI OPERASYON MERKEZİ
  • BEYPAZARI OPERASYON MERKEZİ
  • ÇANKIRI OPERASYON MERKEZİ
  • ZONGULDAK OPERASYON MERKEZİ
  • KARADENİZ EREĞLİ OPERASYON MERKEZİ

Mobil

​​TÜRKİYE’DE BİR İLK: ÇAĞRI MERKEZİ ARTIK CEPTE!

ENERJİSA DAĞITIM ŞİRKETLERİ, TÜRKİYE’DE BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİYOR. 

Ayedaş / Toroslar / Başkent sayesinde elektrik dağıtım hizmetleri ile ilgili işlemleriniz size bir cep telefonu uzaklığında.

Ayedaş / Toroslar / Başkent uygulaması ile kolayca arıza kaydı oluşturabilir, bölgenizdeki tüm planlı kesintiler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, başvuru numarası ile sorgu yapabilirsiniz. Ayrıca, kesme-açma işlemleriniz için talep oluşturabilir, endeks girişi yapabilir, sayacınızla ilgili arıza ihbarında bulunabilir ve yaptığınız taleplerle ilgili güncel bilgileri anlık olarak takip edebilirsiniz.

Uygulama ile birlikte yeni gelen özellikler:

  • Zaman Çizelgesi & Bildiri Alanı

Bölgenizi veya tesisatınızı ilgilendiren planlı kesintilerden önceden haberdar olabilir, tüm taleplerinizi kolayca bırakabilir ve yaptığınız başvuruların son durumlarıyla ilgili anlık bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Liste veya Harita Halinde Detaylı Planlı Kesinti Gösterimi

Bölgenizi veya tesisatınızı ilgilendiren planlı kesintileri liste ve harita görünümlerinde takip edebilir, takviminize ekleyerek kendinize hatırlatmalarda bulunabilirsiniz.

  • Başvuru Sorgulama İşlemleri

Tüm kanallardan yaptığınız başvurularınızı, Ayedaş / Toroslar / Başkent üzerinden kolayca sorgulayabilir ve güncel durumlarını öğrenebilirsiniz. 

Size özel fırsatları ve bizimle ilgili en güncel haberleri bu bölümden takip edebilirsiniz.

Sayacınızla ilgili arıza ihbarında bulunabilir, yapacağınız taleplerle ilgili önceden bilgi sahibi olabilirsiniz.    

Endeks taleplerinizle ilgili ihbarda bulunabilir, sayacınıza ait endeks değerlerinin girişini yapabilirsiniz. 

  • Kesme & Açma İşlemleri

Tesisatınızın güncel enerji durumunu takip edebilir, kesme ve açma ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

  • Widget Bildirim Özelliği

Uygulamayı açmadan widget bildirimleri ile tesisatınızla ilgili ya da belirlediğiniz bir adresle ilgili planlı kesinti durumunu kontrol edebilirsiniz.

Kayıtlı tesisatınıza ait detaylı bilgileri bu alandan takip edebilirsiniz.

  • Sıkça Sorulan Sorular

“Yeni Bağlantı”,  “Müşteri İlişkileri”, “Endeks Okuma”, “Sayaç Operasyonları”, “Arıza”, “Kaçak”, “Kesme/Açma” konularıyla ilgili sıkça sorulan sorulara bu bölümden erişebilirsiniz.

  • Yeni Bağlantı & Yetkili Elektrikçi İşlemleri  

Yetkili elektrikçiyseniz projelerinizin durumlarını anlık olarak sorgulayabilir, eksik evraklarınızı görüntüleyebilir ve operasyon merkezine gitmeden proje randevularınızı alabilirsiniz.      

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir