panasonic es rt57 / Panasonic 3-Blade Islak&Kuru Tıraş Makinesi - ES-RTS50

Panasonic Es Rt57

panasonic es rt57

Panasonic ES-RTS Tıraş Makinesi Yorumları


(Panasonic ES-RTS Tıraş Makinesi)

Altta biri remington ile kıyaslamış.. Panasonic traş makinalarının Rollsroyce'udur.. Yani renault ile kıyas yapmış bilgiç..

m**** m*******
Gittigidiyor aracılığıyla

İyi gibi görünüyor. Faulleri beklediğim gibi güzel alamıyor

nabizadenazim

Gittigidiyor aracılığıyla

Çok çabuk şarj oluyor bu yuzden cok kullanıslı bence. Yıkanıp temızlenebılıyor. Uygun fıyata satın aldım memnun kaldım

ednanugur

liralık remington makinam bundan daha iyi kesiyor.

Mustafa Zeybek

Çok kaliteli bataryası son derece güçlü güzel traş yapan bir makine ancak elek bulmak pek mümkün değil alıp eleği bozulana kadar bir iki sene kullanıp atmak üzere hesabınızı yapın. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Hala güzel traş yapıfunduszeue.info düzenli bakım yapılması kaydıyla.

tarık ışık

İstanbulda cevahir avm ve trump avm deki teknosa ve media markt'a funduszeue.infonic marka tıraş makinasının piyasadan çekildiğini söylediler diğer markalara bakmadan çıktım zira diğer markaların hepsini denediğimi söylesem yalan funduszeue.infonic marka tıraş makinam 4 yıl geçtikten sonra istediğim performansı göstermediğim için değiştirmek zorunda kaldım ve bu ürünü aldıfunduszeue.info kullanımdan sonra diyeceğim tek şey panosonic bu dünyada en iyi tıraş makinasını üreten firma!!Bu fiyata liralık braun marka ancak eşdeğerdir diye düşünüyorum.Lütfen piyasaya dön panosonic..

NİYAZİ AYDOĞAN

Panasonic ES-RTS Elektrikli Tıraş Makinesi Şarj Edilebilir Silver

Panasonic ES-RTS Çok Amaçlı Tıraş Makinesi Özellikleri

GENEL ÖZELLİKLER

  • Cihaz Tipi Çok Amaçlı Tıraş Makinesi
  • Kullanım Alanları Sinekkaydı Saç Tıraşı Sakal Kısaltma
  • Kullanım Şekli Kablosuz Kablolu
  • Islak KullanımVar
  • Tamamen YıkanabilmeVar
  • Diğer Özellikler LED Şarj Göstergesi

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Çalışma Süresi 54 dk
  • Şarj GöstergesiVar
  • Şarj Tipi Adaptör

TASARIM/AKSESUAR

  • Tarak Tipleri Ayarlanabilir Sakal Tarağı

Şarj edilebilir tıraş makinesi ES-RT57

Özellikler

 Yakın, hızlı bir tıraş için 3-Bıçak kesme sistemi


Yakın, hızlı bir tıraş için 3-Bıçak kesme sistemi

Üç bıçak sakalları kısaltır ve pürüzsüz bir tıraş için kökleri keser. İki farklı rol oynayan bıçaklar hızlı, kapsamlı bir tıraş sağlar. Keskin 30 ° nano cilalı iç bıçaklarla inanılmaz derecede yakın bir tıraş sağlar.

Keskin 45 ° bıçak ağızlarına sahip yeni Kaydırma Düzelticisi

Keskin 45 ° bıçak ağızlarına sahip yeni Kaydırma Düzelticisi

Bıyık ve yan favori kenarlarının detaylı bakımları için elverişli. Keskin 45 ° açılı bıçaklar hızlı, rahat kesim sağlar.

Tarak eklentisi ile sakaları kesme

Tarak eklentisi ile sakaları kesme

Bu tarak ekini, yukarı doğru kalkan düzelticiye takın ve düzeltici olarak kullanın. Keskin 45 ° kenar bıçaklarına sahip olan bu ürün, tam ölçekli düzelticinin keskin kesme performansı sağlar. Kesme uzunluğu 1,0 mm'den 7,0 mm'ye 5 adımda ayarlanabilir.

Multi fit arc bıçaklar

Multi fit arc bıçaklar

Yuvarlak biçimli dış folyolar, çene altında bile cildin her yüzüne düzgün bir şekilde oturarak tüm yüzey üstünde tıraş sağlar.

Esnek pivot başlığı

Esnek pivot başlığı

Pivot başlığı, zahmetsiz ve hızlı bir tıraş için yüz hatlarını takip eder.

Islak / Kuru, köpüklü tıraş

Islak / Kuru, köpüklü tıraş

Kuru tıraş olma kolaylığının keyfini çıkarın veya köpük veya jel ile şımartıcı, ipeksi pürüzsüz tıraşı kullanın.

Yıkanabilir

Yıkanabilir

Su geçirmez tasarım, kolay ve hijyenik bakım için tıraş makinesini akan suyun altında durulamanıza izin verir.

* Yıkamadan önce, dış folyo bölümünü çıkarın ve titreşim için tıraş makinesini açın.

3- aşamalı led göstergesi

3- aşamalı led göstergesi

3 kademeli bir LED göstergesi, şarj durumunu ve kalan pil kapasitesini görüntüler ve şarj gerektiğinde ve ne zaman sona erdiğini size bildirir.

Kullanışlı Şarj Standı Özel AC Adaptörü

Kullanışlı Şarj Standı Özel AC Adaptörü

Şarj etmek için üniteyi şarj standına yerleştirmeniz yeterlidir. Kompakt stand dikeydir, bu nedenle lavaboda yer kaplamaz.

Previous
Next

Aksesuarlar

accessory-image

WES

Dış folyo ve iç bobinler seti

accessory-image
accessory-image

Son Görüntülenen Ürünler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası