kendi aracımla kuryelik yapmak istiyorum / Kendi Aracımla Kargo İşi Yorumları? Parça Başı Dağıtım İşi Yorumları?

Kendi Aracımla Kuryelik Yapmak Istiyorum

kendi aracımla kuryelik yapmak istiyorum

Kendi Aracıyla Kuryelik Yapma &#; KAZANCI ve BAŞVURU

Harika bir iş önerisi ile karşınızdayım! Kendi aracıyla kuryelik yapma işi ile paket başına kazanç elde etmeniz mümkün. Özellikle Korona virüs salgını nedeniyle fiziksel ticaretten online bir şekilde yapılan e-ticaretin ön plana ile kendi aracılıyla kurye olmak son derece revaçta.

Hatta şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki son zamanlarda kargo şirketlerinin iş yükleri neredeyse kat olacak şekilde arttı. 

Birçok kargo firması artık siparişlere yetişemediği için dışarıdan kendi aracıyla kargoya çıkacak elemanlar arıyor ve alıyor. Eğer sizin de kuryelik yapmanız için şahsi bir aracınız bulunuyorsa, bu işe girerek paket başına para kazanabilirsiniz. Kendi aracımla kuryelik yapmak istiyorum diyenleri, yazımın devamına bekliyorum.

İşte, kendi aracıyla kuryelik yapmak için anlaşmalı büyük firmalar, kargo şirketleri, başvuru linkleri ve kazancı!

Kendi Aracıyla Kuryelik Yapma Nedir?

Şahsi araçla kuryelik yapma işi

Kendi aracıyla kuryelik yapmak isteyen kişiler için son zamanlarda yaygınlaşan bir sektör olarak kuryeliği örnek gösterebilirim. Dolayısıyla bu sektör, kişilerin kendi aracıyla kargo kuryesi olmasına imkan tanıyor. İşin aslını hemen aşağıda anlattım, gelin birlikte inceleyelim!

Kuryeler, iş hacmi ve çalışma potansiyeli en yüksek olan sektörlerin aranılan isimleri arasında yer alıyor. Elektronik eşyalardan tutun da tüm tekstil ürünleri, yemek ve içecekler, süpermarket alışverişleri, beyaz eşya, mobilya, kozmetik ve daha bilumum ürünü kuryeler aracılığıyla istediğiniz adrese teslim edilecek şekilde satın alabilir, sipariş verebilirsiniz. 

E-ticaret sektörünün devleri arasında yer alan hatta parmakla gösterilen Yemek sepeti banabi kurye olmakşu sıralar revaçta! Yine Trendyol, Hepsiburada ve N11 gibi e-ticaret platformları, daha çok bu tip kuryeleri kullanmaya başlamıştır. Şunu bilmelisiniz ki eğer ticari bir aracınız varsa bu işi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Para kazanmak isteyen birçok kişi için gelir kapısı olan bu yeni meslek kolu, çoğu zaman başvurularını internet üzerinden online olarak kabul ederler.

Güvenilir iş bulma sitelerinden veya e-ticaret sitelerinin kendi resmi web sitelerinden bu başvuruyu gerçekleştirmeniz mümkündür. Bununla beraber kendi aracıyla kuryelik yapmak isteyen kişiler için kargo şirketlerinin Girişimci Kurye projesi ile kendi aracınla kuryelik yapma işi fırsatı da ön plana çıkıyor.

Çoğunlukla ek gelir olarak tercih edilen kendi aracınla kurye işi, genellikle – TL aralığında kazandırmaktadır.

Kendi aracınla kuryelik yapmak karlı mı?

Evet gayet karlı bir iş fikri. Kendi aracınla kuryelik yaparak, kendi işinin patronu olabilirsiniz. Tamamen kendinizden sorumlusunuzdur ve ne kadar çok çalışırsanız, o kadar fazla kazanç elde edersiniz.

Hususi Araç ve Motosikletle Kuryelik Yapma

Kendi aracımla kuryelik yapmak istiyorum

Normal şartlarda kargo başına paket anlaşmasında şirket sizden psiko-teknik belgesi, SRC belgeleri ister. Ancak son zamanlarda birçok kargo şirketi fason olarak iş verdiği kişilerden bu belgeleri istememeye başladı.

Hususi araç ve motosikletle kuryelik yapma işi artık çok daha kolay. Çünkü çok fazla ihtiyaç var ve paket başına ortalama 5 TL gibi bir kazanç söz konusu.

Kendi aracıyla kuryelik yapmak isteyenler için: Eğer arabanız varsa ki model ve türü hiç fark etmez hemen bu iş için başvuru yapabilirsiniz. 

Bazı kargo firmaları ise sadece yukarıda saydığım belgelere sahip kişilere iş vermektedir. Burada önemli olan ise kargo şirketlerinin tutumu&#; Yani bazıları serbest iş verirken bazıları tüm belgeleri ibraz edebilme gibi bir talepte bulunabilir. Kendi aracımla kurye işi yapmak istiyorum diyorsanız bu kargo şirketlerine başvurabilirsiniz. 

Çalıştığı işten kazandığı paradan memnun olmayan veya daha çok para kazanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir iş olan kendi aracıyla kuryelik yapma, son zamanlarda çoğu kişi tarafından tercih edilen bir meslektir. Bu işi yapmak isteyen kişilerin öncelikle ticari bir aracı olması ise aranılan şartların başında yer alıyor.

Zaten bu işi yapmak ve iyi bir gelir elde etmek oldukça kolay, hatta hoşunuza gidebilecek bir yazımı buraya bırakıyorum: Banabi Kurye Olma

Kendi aracıyla kargo dağıtımı ne kadar kazanır?

Aylık düzenli olarak çalışan bir araçlı kuryenin kazancı ortalama olarak 10 bin TL civarında olacaktır&#; Kazanç sizin çalışma yoğunluğunuza göre farklılık gösterir.

Hepsiburada Kendi Aracıyla Kuryelik Yapma

hepsİburada kendi aracınla kurye ol

Türkiye’nin en büyük e-ticaret firmalarından bir olan Hepsiburada, ürünleri müşteriler ile buluşturarak kapsamlı bir pazar alanı oluşturmaktadır. Bu pazar alanından alışveriş yapan müşterilere kargonun ulaştırılması için birçok kurye çalışmaktadır.

Hepsiburada’nın iştiraki olan Hepsijet firması, kendi aracıyla kuryelik yapmak isteyen kişilere ulaşmaktadır. Hepsiexpress kuryelik yapma iş ilanı için &#;funduszeue.info&#; sitesindeki Hepsiburada firmasının iş ilanı için açık pozisyonlarının bulunduğu sayfayı inceleyebilirsiniz. Zaten kendi aracıyla kurye iş ilanları çoğunlukla bu platformda karşınıza çıkacaktır.

Hepsijet kuryesi olmak isteyen kişilerin sahip olması gereken kriterler vardır. Hepsiburada kuryelik şartları;

  • En önemlisi kişinin Fiat Doblo, Renault Kangoo ve Fiat Fiorino gibi ticari olan bir araca sahip olmasıdır.
  • Kurye olmak isteyen kişilerin en az lise mezunu olmasıB sınıfı ehliyet sahibi olması gerekmektedir.
  • Ayrıca SRC 4 belgesi de gerekli şartlardan bir diğeridir.
  • Başvuran kişinin erkek olması durumunda askerliğini yapması veya 2 yıl tecil ettirmiş olması gerekir.
  • İnsanlarla ilişkisi iyi ve iletişim yeteneği gelişmiş olan kişilerin bu işi yapması daha kolay olacaktır.
  • Ekip çalışması içerisinde olunması nedeniyle kendi aracıyla kuryelik yapmak isteyen kişilerin ekibe uyumlu olabilmesi gerekli şartların arasındadır. 

Hepsijet şubesinden teslim aldığı kargoları müşterilere sağlam bir şekilde ve zamanında ulaştırmalıdıfunduszeue.info ek olarak şubeye gelmesi gereken kargoları ise, şubeye zamanında ve sağlam bir şekilde getirmek, kuryenin başlıca görevleri arasındadır. Şartları sağlayan herkesin bu işe başvurmasında bir sakınca bulunmamaktadır.

Hepsijet araçlı kurye ne kadar kazanır?

Hepsijet ile birlikte kendi aracıyla kuryelik yapmak isteyen kişiler, kendi aracını kullanarak aylık ortalama olarak 10 bin TL civarlarında gelir elde edebiliyorlar.

Trendyol Kendi Aracım İle Kurye

Trendyol Kendi Aracıyla Kuryelik Yapmak

Trendyol Kendi Aracıyla Kuryelik Yapmak

Kendi aracıyla kuryelik yapma düşüncesinde olanlar için Trendyol&#;u önermeden geçmek istemedim. Biliyorsunuz, Trednyol, her sektörden insana para kazandıran, istihdam oluşturan bir şirket.

Hem şirket hem de kocaman online bir funduszeue.infool kendi aracım ile kurye olmak istiyorum diyorsanız bunun için hazırladığım harika bir yazım var: Trendyol Go Motorlu Kurye . Kesinlikle okumanızı öneriyorum.

Trendyol araba kurye ne kadar kazanır?

Trendyol üzerinden bu işi yapacaksanız aylık kazancınız ortalama 12 bin TL civarında olacaktır. Trendyol&#;da paket başı ücret üzerinden ödeme yapılıyor.

Hatta şöyle söyleyeyim Ayrıca, Trendyol Go ile kendi aracımla kuryelik yapmak istiyorum derseniz; istediğiniz gün, saat ve bölgelerde çalışmanız için şirket size özel olarak iş planınızı hazırlıyor, bence mükemmel!

Prestijli Kargo Şirketlerinde Kuryelik Yapmak

Kendi aracınızla kuryelik yapmak istiyorsanız, kesinlikle kargo şirketlerini de değerlendirin. Hatta bence asla göz ardı etmeyin.

Özellikle birazdan aşağıda vereceğim marka bilinirliği yüksek olan kargo şirketleri ile çalışarak kendi aracınızla kuryelik yapmak size inanılmaz ücretler kazandırabilir.,

Zaten bu kadar prestijli firmalar ile birlikte iş yapmak müşteri potansiyelinizi ve güvenilirliğinizi ne denli artıracak orasını da siz düşünün artık!

Bizzat başvurarak aracınızın olduğunu belirtmeniz durumunda şehir içi kuryelik işlerini almanız mümkün. Özellikle bu konuda MNG kargo girişimci kurye adı altında başvuru almaktadır. 

Kendi aracıyla kuryelik yapma girişiminde bulunacaklar için işte mükemmel kargo şirketleri ile ortaklaşa çalışma fırsatı!

MNG Kargo Girişimci Kurye Başvurusu

MNG Kargo kendi aracıyla kurye olma

MNG Kargo kendi aracıyla kurye olma

MNG kargo kendi aracıyla kuryelik yapanlara iş imkanı sunuyor. MNG kargo kuryelik başvuru şartlarını yerine getiren herkesi değerlendirmeye alıyor diyebilirim. Bu firma ile birlikte çalışarak ve kendi aracınızla kurye olmak için istenilen bazı şartlar ise şöyle: 

  • Yaş şartı 22 ile 55 arası,Girişimci ruhuEn az lise mezunuAnalitik olmaİletişim odaklıDikkatli ve sabırlı olmakKendi aracına sahip kişiler, aranan şartlar arasında yer almaktadır.
MNG Kargo girişimci kurye fırsatı

MNG Kargo girişimci kurye fırsatı

MNG girişimci kurye başvuru formu için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca ilgilenebileceğinizi düşünüyorum: MNG Kargo Bayilik Şartları – Aylık Ortalama 50 Bin TL Kazanç

Aras Kargo Kendi Aracımla Kuryelik Yapmak İstiyorum

aras kargo kendi aracınla kurye ol

aras kargo kendi aracınla kurye ol

Kuruluşundan itibaren sektöre getirdiği yeniliklerle hizmet kalitesini geliştiren Aras Kargo, bugün Türkiye&#;nin en geniş erişim ağına sahip bir taşımacılık şirketidir.

Tüm kargo firmalarında olduğu gibi Aras Kargo’da son dönemde, kendi aracıyla kurye olarak çalışıp parça başı para kazanmak isteyen kişilere harika bir iş fırsatı imkanı sunuyor.

Aslında Aras Kargo&#;nun bu iş imkanı paraya ihtiyacı olan öğrenciler için düşünülmüş; ancak sonrasında para kazanmak isteyen herkes için geçerli olmuş.

Sağlık, güvenlik ve yaş şartlarının ön planda olduğu başvuru aşamalarında işsizlere istihdam yaratmayı amaçlayan firma aynı zamanda kadın girişimcilere de bu imkanı sağlıyor.

Ticari aracı olanlar, Aras Kargo&#;da çalışmaya ne dersiniz? Aras Kargo, kiralık araç sürücü kuryeler arıyor. Eğer siz de 6 yaşını geçmemiş ticari araca sahipseniz, buraya tıklayarak başvuru formunda yer alan araç ve sürücü bilgilerini girerek birlikte çalışma talebinde bulunabilirsiniz.

Kendi aracıyla kuryelik yapma işi Aras Kargo&#;da bulunduğu gibi dilerseniz de aracınıza şoför bulup çalıştırabilir ya da sadece aracınızı Aras Kargo’ya kiralayabilirsiniz!

Bir önceki yazımız olan Oto Yıkama Dükkanı Açmak &#; Kazanç Bilgisi! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları Haziran ZAMLI MAAŞLAR!

TrendyolEkspres ve GO firmalarında çalışan Araçlı Kurye Maaşları ne kadar oldu, bisikletli kurye maaş hesaplaması nasıl yapılır tüm merak edilen konuları detaylandırdık. Trendyol araçlı kurye maaşları aylık ile TL arasında değişmektedir. Yine Motosikleti ile çalışan GO motorlu kuryeler 8 saat çalışarak saati TL üzerinden TL hak edişi bulunuyor.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları Hesaplama Yöntemi

Trendyol araçlı kurye maaşları aşağıdaki gibi hesaplanır:

  • Gönderi adedi + Gönderi başına hak ediş + KDV
  • İlk 40 teslimatta 6,5 TL (KDV hariç), sonraki kargo teslimatlarında ise (KDV hariç) 6 TL olarak ödeme yapılıyor.

Birçok internet sayfası 1 motosiklet ile ayda TL kazanabileceğinizi açıklıyor. Bu iş fikri, yeni başlayanlar ve motosiklet satın almak isteyen birçok girişimci için caziptir. Ancak tüm maliyetleri, çalışma saatlerini ve kar/zarar ilişkisini değerlendirmekte fayda var. Bazen Trendyol neden kendi moto kuryesini kurmuyor aklınıza gelebilir. Trendyol&#;dan veya başka bir şirketten aylık TL maaş almak göründüğü kadar kolay değil. Şimdi Trendyol&#;un motorlu kuryelere ödediği rakamlardan bahsedeceğiz.

Trendyol Araçlı Kurye Ne Kadar Kazanıyor? Maaşları

  • Trendyol&#;un araçlı kuryeleri aylık TL ila TL arasında değişen maaşlar kazanıyor.
  • Bu rakamlar, kuryelerin taşıdığı paket sayısına bağlıdır ve çok kazanmak için mesai saatleri, paket sayısı ve kazançlı saatler oldukça önemlidir.
  • Kuryelerin aylık gelirlerinin belirlenmesinde, taşıma kapasiteleri ve hızları da dikkate alınmaktadır.
  • Kazançlı saatler, genellikle öğle saatlerinde ve hafta sonlarında gerçekleşmektedir.
  • Trendyol araçlı kuryelerinin maaşları, performanslarına ve iş deneyimlerine göre değişebilir.
  • Kuryelerin çalışma saatleri esnek olsa da, iş yoğunluğu bazen uzun çalışma saatlerini gerektirebilir.

Trendyol Aylık Ücreti Ne Kadardır? Kargo Başı ve Maaşlar

Trendyol da çalışan kuryelerin günlük ücreti TL ile TL arasındadır. Ücretler teslim edilen kargo başına hesaplanmaktadır. Aylık maaş ve çalışma durumuna göre kuryelerin ücretlerinin hesaplama tablosu aşağıdaki gibidir:

  • 70 paket taşıyan Trendyol kuryesinin maaşı: TL
  • paket taşıma maaşı: TL
  • paket taşıyan kurye maaşı: TL
  • paket taşıyan motorlu kuryenin maaşı: TL
  • paket taşıyan Trendyol kuryesinin ortalama maaşı TL&#;dir.
Kargo SayısıTrendyol 40 Paket Başı ÜcretTrendyol 40 paket üstü ücretToplam ücret
70 Paket TL TL TL
Paket TL TL TL
Paket TL TL TL
Paket TL TL TL
Paket TL TL TL

Trendyol Araçlı Kurye Olma Şartları Nelerdir?

Trendyol kurye başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

  1. İlk şart olarak trendyol da express kurye, kurye toplayıcı, sipariş dağıtıcı seçenekleri arasından seçim yapın.
  2. Dağıtım için bir motosiklet, hafif ticari araç veya kamyon satın alın.
  3. Erkek adayların Askerliğini yapmış olmalı.
  4. Adli sicili temiz olmalı.
  5. Kullanılacak aracın 5 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları Ne Kadar?

Trendyol araçlı kurye maaşları TL TL arasındadır. Trendyol ekspres firmasında işe başlayan kuryeler günde 12 saat çalışarak Trendyol Ekspres taşıyıcı olarak aylık TL maaş alabilir. Aylık kazanç aracın çalışma süresine ve kargo sayısına göre kurye kazancı değişir.

Aşağıdaki görselde Trendyol araçlı kuryelerin teslim ettiği paket sayısına göre teslimat başına ne kadar kazandığını hesaplanmıştır:

Kargo SayısıTrendyol 40 Paket Başı ÜcretTrendyol 40 paket üstü ücretGünlük KazançAylık CiroAylık GiderKurye Maaşı
70 paket TL TL TL TL TL TL
paket TL TL TL TL TL TL
paket TL TL TL TL TL TL
paket TL TL TL TL TL TL
paket TL TL TL TL TL TL
paket TL TL TL TL TL TL

Trendyol da Express ise Alım Süreci Nasıl İşler? Başvuru şartları neler?

Trendyol ekspres kurye işe alım süreci, online başvuru formunun doldurulması ile başlar. Trendyol, başvuru formunu doldurduktan sonra ekspres kurye alımı için size ulaşıyor.

Trendyol ekspres kurye başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

  • Sürücü Belgesine sahip olmak.
  • Araç Ruhsatı beyan etme.
  • Temiz bir adli sicil kaydına sahip olmak.
  • Psikoteknik Sertifikasına sahip olmak. ( TL)
  • SRC 4 Belgesine (Mesleki Yeterlilik Belgesi) sahip olmak. ( TL)

Trendyol Kendi Aracıyla Kurye Maaşları Ne Kadardır?

Trendyol kendi aracıyla kurye maaşları aylık TL ile TL&#;dir. Kendi aracıyla Trendyol firmasında kurye olmak isteyenler aracın marka ve modeline göre aylık TL ile TL arasında kazanç sağlar.

Kendi Aracıyla Kurye Ne Kadar Kazanır?

  • Günlük 6 saat kendi aracıyla çalışan kurye aylık TL
  • Kendi aracıyla günlük 8 saat çalışan kurye ortalama TL
  • Kendi aracını kullanmak suretiyle çalışan trendyol kuryesi günlük toplamda 10 saat mesai yaparak TL civarında para kazanabilir.

Trendyol Go Ne Kadar Kazandırır?

Trendyol Go kuryesi ortalama olarak saat başına TL kazandığını değerlendirirsek:

Haftalık kazancı:

  • 40 saat çalışarak: TL
  • 50 saat çalışarak: TL
  • 60 saat çalışarak: TL

Aylık kazancı:

  • saat çalışarak: TL
  • saat çalışarak: TL
  • saat çalışarak: TL

Trendyol Go kurye olarak kazanılan ücret, çalışma saatlerine ve yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak bu iş ek gelir elde etmek isteyenler için oldukça avantajlı bir seçenek olabilir.

Trendyol Kendi Aracıyla Kurye Şartları Nelerdir?

Kendi aracıyla Trendyol taşıyıcı kurye olma şartları şunlardır:

  • Bisiklet, Motosiklet, hafif ticari veya kamyonet sahibi olmak.
  • Taşıma aracının kapasitesine uygun sürücü belgesine sahip olmak.
  • Taşıyıcı kurye aracı 5 yaşından küçük olmak zorundadır.
  • Kurye taşıyıcısı 18 yaşından büyük olmalı.
  • SRC 4 sertifikası bulunmalı.
  • Psikoteknik eğitim almış olmalıdır.

Trendyol Çalışanlarının Aylık Ortalama Gelir ve Giderleri +

Trendyol Go kuryesi kendi aracıyla çalışanların aylık gelirleri ortalama TL&#;dir.

Trendyol çalışanlarının aylık ortalama giderleri:

  • Araç Trafik Sigortası: TL (aylık ortalama)
  • Araç Kasko: TL (aylık ortalama)
  • Araç Bakım: TL
  • Lastik Giderleri: TL
  • Motorlu Taşıt Vergisi: 60 TL (aylık ortalama)
  • Araç Yakıtı: TL
  • Muayene: TL (aylık)
  • Kahvaltı/Yemek: TL
  • Bağkur: ,60 TL
  • Muhasebe ücreti: TL
  • Damga Vergisi: TL

Toplamda, giderler ,60 TL olarak hesaplanmıştır.

Aylık ortalama gelir ve giderler çıkartıldığında Trendyol çalışan maaşları bulunmaktadır. Aracın türüne çalışma saatine ve taşınan yüke göre net kar oranı değişiklik gösterir

Trendyol Çalışan Maaşları Güncel

Departmanlarına göre Trendyol çalışan maaşları ve kurye maaşı aşağıdaki gibidir:

  • Araçlı Kurye maaşı TL – TL
  • Satış Müdürü maaşı TL TL
  • Pazarlama departmanı çalışan maaşı TL – TL
  • Çağrı Merkezi çalışan maaşı TL– TL&#;dir.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları Ne Kadar?

Trendyol araçlı kurye maaşları TL&#;dir. yılı kuryenin çalışma durumuna göre maaşlar değişiklik gösterir.

Trendyol araçlı kurye olmanın şartları aşağıdaki gibidir:

  1. 18 yaşından büyük olmak.
  2. A1-A2-A sınıfı motosiklet ehliyetine sahip olmak.
  3. Trendyol Go araçlı kurye eğitimine katılmak.

Trendyol araçlı kurye paket fiyatı 6,5 TL&#;den 40 pakete kadar TL&#;dir. 40 paket sonrası paket başı 6,5 TL&#;den 70 paket için paket fiyatı TL&#;dir. Trendyol araçlı kurye paket ücreti TL&#;dir. Günde paket taşıyan bir trendyol kurye ayda TL kazanıyor.

Trendyol Go Kurye başvurusu yapmak için

Trendyol Go Kurye Maaşları Ne Kadar?

Trendyol go motorlu kuryeler için yapılan artışla birlikte günde ortalama 8 saat faaliyet gösteren bir taşıyıcı iş ortağımızın aylık net kazancı TL’ye yükselmiştir.*

Trendyol go Dağıtım İşi Maaşı Ne Kadar?

Trendyol go kurye veya kendi aracıyla kargo dağıtım işi maaşı yılında TL civarındadır. Kendi aracıyla çalışan kuryenin kaç saat çalıştığın göre kazancı değişecektir. Trendyol go kurye saati TL üzerinden günlük 8 saat çalışma ile aylık TL kazanç sağlar.

Trendyol Bisikletli Ne Kadar Kazanıyor?

Trendyol bisikletli kuryelerin kazançları taşıdıkları paket adedine ve çalışma saatlerine göre değişmektedir. Bisikletli kuryelerin günlük kazançları ortalama TL ile TL arasında değişmektedir. Günlük TL kazanan Trendyol bisikletli kurye aylık ortalama TL kazanıyor.

Trendyol Araç Kuryesinin Çalışma Koşulları Nelerdir?

Trendyol araçlı kurye çalışma koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Trendyol araçlı kurye çalışma koşulları göre başvuru yapan kişi aracı kullanmak zorundadır.
  • Kurye aracını başvuru yapan haricinde 3. kişiler kullanamaz.
  • Hafta tatili yoktur.
  • Kurye kendi adına veya yakınlarının adına şirket kurabilir,
  • Sabit çalışma saatleri yoktur. İşin durumuna göre mesai devam eder.

Trendyol alternatifi maaşı alınabilecek işleraşağıdaki gibidir:

Kendi aracınız ile kurye olarak para kazanmak istiyorsanız aşağıdaki diğer kurye iş fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

  1. Hepsiburada araçlı kuryelik: Aylık kazanç ortalaması TL
  2. Getir kurye dağıtım işi: Aylık maaş TL
  3. Kargoya araç kiralamak: Aylık ücret TL

Trendyol Express Hangi Araçları Kabul Ediyor?

Trendyol 5 yaşını geçmemiş kamyonet, hafif ticari ve motosiklet araçlarını kabul ediyor.

Trendyol GEL AL noktası ne kadar kazanıyor? merak ettiklerinizi yanıtladık.

Getir Araçlı Kurye Nasıl Olunur?

Getir araçlı kurye olma şartları yılında aşağıdaki gibidir:

  1. 18 yaşından büyük olmak.
  2. En az A ehliyet sahibi olmak.
  3. Esnek çalışma saatlerine uymak.
  4. Kurye olarak çalışma prensipleri yerine getirmek.
  5. Getir kurye maaşları da yılında 10 bin TL seviyesine ulaşmaktadır.

Trendyol Araçlı Kuryelerin Maaşları Kazandıran Saatlerde Yükseliyor

  • Trendyol normal saatlerde çalışma ücreti 24,5 TL
  • Trendyol kazandıran saatler çalışma ücret. 32,5 TL
  • Kazandıran saatler &#; gibi saatlerdir.
  • Kazandıran saatlerde paket başına ekstra 1,5 TL ilave ödeme yapılmaktadır.

Günde 5 saat çalışan bir kurye 24,5*6 TL kazanırken, kazandıran saatlerde kurye maaşı 32,5 TL*5 = TL olarak hesaplanmaktadır. Kurye maaşına ilaveten 1,5 TL kazandıran saatlerde elde ettiği paket başı tutarı da eklendiğinde aylık TL maaş alan Trendyol motorlu kuryesinin kazancı TL&#;nin üzerinde olacaktır.

Trendyol gel al noktası şartları isimli yazımızda başvuru şartları yer almaktadır.

Trendyol Araçlı Kurye Çalışma Saatleri Nasıldır?

Trendyol araçlı kuryenin hafta için veya hafta sonu çalışma saatleri belirsizdir. Hafta tatili yoktur.

Trendyol da kurye Olmak İçin Başvuru Nereden Yapılır?

Araçlı kurye başvuruları: funduszeue.info
Trendyol go kurye başvuruları: funduszeue.info

Trendyol da Express Taşıyıcı Maaşları Araçlı Kurye ile Aynı mı?

Trendyol ekspres kurye maaşları, ekspres araç kurye maaşları ile aynıdır. yılında kurye, paket sayısına bağlı olarak TL civarında bir kazanç elde edebilir.

Trendyol&#;un Verdiği En Yüksek Maaş Ne Kadar?

Trendyol maaşları çalışanın statüsüne ve serbest çalışma süresine göre değişiklik gösteriyor. Trendyol&#;dan para kazanmak istiyor iseniz kuryelik haricinde diğer çalışma fırsatlarını da değerlendirebilirsiniz.

Trendyol Yazılımcı Maaşları Ne Kadar?

Trendyol&#;da yazılım bölümünde çalışan personelin maaşlarının görev aldığı departmana göre 10 bin TL&#;den başladığından bahsediliyor. Bu çalışılan departmana ve görev göre değişiklik göstermektedir.

Trendyol Go Kaç Saat Çalışıyor?

Trendyol go çalışma saatleri esnektir. Sabit bir saat yoktur. Mesai saatleri işin durumuna göre belirlenir.

Trendyol Express Kargo Ne Kadar Kazandırıyor?

Ekspress kargo çalışma durumuna göre Günde ortalama teslimat yaptığınızda TL civarında kazanç elde edebilirsiniz
Pazar günleri hariç günde teslimat yaptığınızda aylık TL civarında Trendyol araçlı kurye maaşı verilir, (yakıt, muhasebe, yemek, KDV, araç masrafları, vergi vb. masraflar kurye tarafından karşılanır.

Trendyol Araçlı Kurye Yorumları

Trendyol araç yorumlarına göre (ekşi, forum), şirket giderleri düşüldükten sonra ayda TL ile TL arasında para kazandığı belirtiliyor.

Devlet Destekli

Devletdestekli Medya Grup adına yılında yaşanan ekonomik dalgalanma sonrası Devlet tarafından verilen destekler ve güncel fiyatlar hakkında içerikler hazırlamaktayım.

FacebookPinterestLinkedInInstagramYouTube

Kendi Aracımla Kargo İşi Yorumları? Parça Başı Dağıtım İşi Yorumları?

Kendi Aracımla Kargo İşi Nasıl Yapılır?

Düşünceniz kendi aracınız ile kargo işi yapmak mı? Kendi aracımla kargo işi nasıl yapılır? Konusuna hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyarak bu yazımıza ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kuryelik mesleği özellikle son dönemlerde daha fazla yaygın olmaya başlamıştır. Çünkü artık online alışveriş daha fazla tercih edilmektedir. Bu nedenle de devreye kuryeler girmektedir. Eğer kendi aracınız var ise kolay bir şekilde kuryelik yapabilirsiniz.

Kendi Aracınız İle Kurye Nasıl Olursunuz?

Kendi aracınız ile kurye olmak istiyorsanız o zaman birkaç şarta uyum sağlamanız gerekmektedir. İşte bu şartlar aşağıdaki gibidir;

  • Kuryelik yapmak ve hatta bunu kendi aracınız ile yapmak istiyorsanız; src belgenizin ve aynı zamanda psikoteknik belgenizin olması gerekmektedir. Aynı zamanda bu anlaştığınız yere göre değişiklik göstermektedir.
  • Kendi aracınız işe kurye olmak istiyorsanız aracınızın bu işe uygun olması gerekmektedir.
  • Mutlaka öncesinden deneyimli olmanız gerekir. Deneyime sahip olmamanız durumunda da bu işi yapabilirsiniz. Ancak deneyimli iseniz daha fazla avantajlı olursunuz.
  • Tercih ettiğiniz araca uygun sürücü belgenizin olması şarttır.
  • Fatura kesebilmeniz ve şarttır. Bunun ise aylık ortalama TL arasında kesinti olmaktadır.

Kendi Aracı İle Kurye Olanların Aldığı Maaşlar

Kendi aracınız ile kurye olmak mı istiyorsunuz? Peki, kendi aracı ile kurye olan kişilerin aldığı maaş ne kadardır? Bu konuya dair bilgi sahibi olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çalıştığınız yere bağlı olarak değişiklik gösterir. 

Ortalama kendi aracınız ile kuryelik yapacaksanız aylık olarak TL arasında maaş alabilirsiniz.

Kendi Aracınız İle Kurye Olursanız Avantajları

Kendi aracı ile kurye olmak isteyen kişilerin avantajları vardır.

Şimdi sizlere bu avantajlardan bahsetmek istiyoruz. Bunlar şu şekildedir;

  • Kuryeliği kendi aracınız ile yapmak istiyorsanız çalışma saatlerini kendiniz ayarlayabilirsiniz.
  • Eğer kendi aracınız ile kurye olmak istiyorsanız başka ekstra bir iş yapmanıza gerek yoktur. Yani sadece sizlere verilen ürünleri adreslere teslim etmeniz gerekmektedir.
  • Kendi aracınızın bütün özelliklerini bildiğiniz için kuryeliği kendi aracınız ile yapmanız daha rahat araç kullanmanıza sebep olacaktır. Bunun yanı sıra kendi aracınızı kullandığınız için iş bitiminde firmaya aracı teslim etme gibi bir durumunuz olmayacaktır.
  • Bu sektörde ne kadar fazla çalışırsanız kazancınız o kadar artacaktır.

Hepsi burada İle Anlaşarak Kendi Aracınız İle Kuryelik Yapmak

Kendi aracınız ile kuryelik yapmayı planlıyorsanız öncelikle bir firma ile anlaşma sağlamalısınız. Hepsi burada ile anlaştığınızda dağıtım elemanı olabilir ve aracınız ile kolay bir şekilde teslimatları gerçekleştirebilirsiniz. Eğer böyle bir hayaliniz var ise hepsiexpress kapsamında birçok iş ilanı yayınlanmaktadır. Bu iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz.

Burada işe başlamak için belirli şartlar vardır. Şimdi sizlere bu konudan bahsedelim. İşte hepsi burada da kurye olmak için aranan şartlar;

  • Kuryelik sürekli olarak dağıtıma çıktıkları için şehir yollarının detaylı bir şekilde bilinmesi gerekir.
  • Ekip olarak çalışmaya elverişli olmak
  • İletişim becerisinin maksimum düzeyde olması
  • En az lise mezunu diploması olmak
  • Ricari bir aracınız olmalıdır. Örnek verecek olur isek; kangoo, Renault, fiorino, doblo ve fiattır.
  • Askerlik görevinin tamamlanmış olması gerekir.
  • SCR 4 belgesini n bulunması gerekir
  • B sınıfı ehliyetinin olması

Trendyol İle Anlaşarak Kendi Aracınız İle Kuryelik Yapmak

Trendyol özellikle son zamanlarda gündemden düşmemektedir. Sizde trenyol ile anlaşma sağlayarak kendi aracınız ile kurye olabilirsiniz.

Düzenli olarak bu işi yaparak ciddi miktarlarda kazanç elde edebilirsiniz. Peki, trendyol ile anlaşarak kuryelik yapmak aylık ne kadar kazandırır? Ortalama TL arasında kazanç elde etmeniz mümkündür.

#kendi aracımla kargo işi nasıl yapılır


Bu kademeyi silmek istediğinize emin misiniz?

Öğeleri satın almak üze****siniz, devam etmek ister misiniz?

Neden Girişimci Kurye Olmalısınız?
  • Kendi veya kiralık aracınla kendi işinin sahibi olabilirsin.
  • Kargo teslimatını yaptığın adres başına kazanç elde edebilirsin.
  • MNG Kargo Güvencesinde Çalış
    MNG Kargo tarafından tedarik edilen teknik donanım ve destek sayesinde güvenle çalışabilirsin.
Girişimci kurye başvurunuz için teşekkür ederiz. Talebiniz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınızla iletişime geçilecektir.
İnternet sitemizde Çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, internet sitemizin kullanımını, işlevselliğini, kullanıcı deneyimini geliştirmenin yanı sıra, analitik, reklam ve sosyal medya özellikleri sunmak için kullanılır. Tarayıcınızdan Çerez ayarlarınızı değiştirmeden bu siteyi kullanmaya devam ettiğiniz sürece Çerezlerin kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. KVKK gizlilik politikası ve aydınlatma metnine ise "Detay Bilgi" linkinden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası