üstün palmie pastanesi / Üstün Palmie Pastanesi Kurtuluş, Duatepe ( ) - Menü Burada

Üstün Palmie Pastanesi

üstün palmie pastanesi

üstün palmie pastanesi

  • kurtuluş'ta bulunan, özellikle yılbaşı ve paskalya dönemlerinde gidilesi pastane.

    funduszeue.info

  • kendi ürettikleri likörlü çikolataları evde denerken dikkat etmek gerekir. şöyle ki içinde bulunan vişne tanesinden haberdar olmalı ve içinde çekirdek bulunduğunu unutmamanız gerekir. dişinizi kırabilirsiniz mazallah. sonrasında ise korkacak bir şey yok gayet zevkine vara vara, yavaş yavaş hüpletebilirsiniz içini dışını.

  • kurtuluş'ta yılından beri faaliyet gösteren bu pastanenin paskalya çöreği*enfes diyebilirim.

  • paskalya çöreğinin en iyi adreslerinden biri.

  • ağzımda dolu dolu buradan alınmış paskalya çöreği ile yazıyorum sana sözlük. nefis. sanırım gr paskalya çöreğini tek başıma gömeceğim.

  • ben ki paskalya çöreğini yıllarca ağzıma sürmedim, burasının çöreğini keşfedene kadar. dün önünden geçerken kokuyu aldım ve geri dönerek içeri girdim, kocaman bir paskalya çöreği alırken buldum kendimi! iki gündür manyakça yiyorum. kurtuluşta baruthane caddesinde bulunuyor ve burası zaten çöreği ile ünlüymüş. ben alışveriş yaparken birçok kişi yumurta şeklindeki easter çikolatalarından ve paskalya çöreklerinden alıyordu. malum bayram zamanı. velhasılıkelam yolunuz düşerse uğrayın derim, ayrıca yıllar geçtikçe insanın damak tadı gerçekten çok acayip şekilde değişiyor.

  • istanbul'un en guzel paskalya coreklerini ve yumurtalarini yapan, her sene paskalya zamani isil isil parlayan pastane.

    lakin bu salgin onlari da vurmus. ig hesabindan duyurduklarina gore destege ihtiyaclari var. bu yuzden kargo ile gonderime baslamislar. coreginizi, cikolatanizi siparis edebilirsiniz.

  • yılbaşı zamanı kendilerini -biraz da üşengeçlikten- yolumuzun üzerindeki arma pastanesi ile aldatmıştık. ondan beridir de sevdiceğimin en favori kahvaltılıklarından biri oldu paskalya çöreği, palmie'nin de bir nevi abonesi olduk bu yüzden. şu an tam da kahvenin eşlikçisine ihtiyaç duyulan zamanlardayız, () 15 21 ve () 92 53 numaralarından sipariş alıyorlar. hani aklınızda bulunsun.

  • piyasadaki en mis kokulu paskalya çöreğini ve en el emeği göz nuru likörlü çikolatayı yapan pastane.
    1 yıl evvel tam da bu zamanlar manduletlerini yemiştim -ki kendisi bi çeşit fondan, nuga- cidden ef-sa-neee.* geçen hafta yine çikomu şekerlememi ikmal ettim. paskalya çöreği almak isterseniz yılın bu zamanları pide şeklinde yapıyorlar. ah o damla sakızı beni benden alıyor.
    son bi şey; gidemezseniz bile sipariş verebilirsiniz. ig hesaplarından rotayı duyuruyorlar, kapıya kadar getiriyorlar. içinden geçtiğimiz bu dönemde bu esnaflara destek olmak gerek söylemesi benden.

  • hayatımda yediğim en güzel paskalya çöreğini yapan pastane. pofidikliği, tam kıvamındaki damla sakızı aroması ve tüm caddeye yayılan o enfes kokusu..

    yılın bu dönemlerinde paskalya çöreği almak için önünde 1 saate yakın sıra bekleyebilirsiniz, ama değiyor kesin bilgi.**

  • Yorumlar

    Kurtuluş'ta eski bir pastane. Kapidan içeri girdiğinizde 80'li yillara gitmiş gibi hissedebilirsiniz.  Çilekli rulo pasta denedim güzeldi. Ekleri beğenmedim.

    Hep böyle lezzetli ürünler tatmak dileğiyle

    Güler yüz ve ilgi alaka için tercih edilecek en doğru pastane

    Geleneksel tadı bozmayan geleceğe zincir şahane

    tatlılarını seviyorum. bir miktar pahalı ama idare edilebilir.

    Dün akşam aldığım profiterolün kreması ekşiydi. Mozaik pasta ise ağızda aşırı yağlı his bıraktı. Mozaik pasta bağımlısı olduğum için rahatlıkla idealinin bu olmadığını söyleyebilirim. Kullanılan çikolata kalitesinin de çok yüksek olmadığı kanaatindeyim.

    Paskalya coregi ve tahinli corek icin baska adres aramayin, israf olur. Çorekte 1 numara rekabete acik degil bence

    Ürün çeşitliliği ve güleryüzlü yaklaşımları sayesinde keyifli bir alışveriş tecrübesi oldu. Teşekkürler

    Tamamm paskalyası çok lezzetli, geleneksel efekt verilmiş amaa anlamsız bir fiyat.. aşırı uçuk, elll insafff.. İstanbul`un en ünlü pastanelerinde de yakın lezzeti yakalayabilirsiniz..

    Pastacı, Pastane

    Çalışma Saatleri

    Pazartesi:

    Salı:

    Çarşamba:

    Perşembe:

    Cuma:

    Cumartesi:

    (Şu Anda Kapalı)

    Pazar:

    Bilgilerde Hata mı Var?

    Üstün Palmie Pastanesi'nin Menüsü

    Üstün Palmie Pastanesi'nin henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


    Yorum Yaz

    Yorumlar

    Üstün Palmie Pastanesi hakkında yorumlar ve incelemeler. 39 tane yorumdan oluşturulmuştur.


    muratac

    muratac 4 puan vermiş.


    melihd

    melihd 5 puan vermiş.


    Avatarsız

    emel 5 puan vermiş.


    Üstün Palmie Pastanesi'ni Paylaş

    Üstün Palmie Pastanesi, Kurtuluş'un adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

    Listeme Ekle
    Listeme
    Ekle
    Facebook Paylaşımı
    Facede
    Paylaş
    Twitter Paylaşımı
    Twitterda
    Paylaş
    Konumu Paylaş
    Lokasyonu
    Gönder

    Reytingi

    Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


    Haziran 1

    Nisan 2

    Mart 1

    Kaç Kişi Buradaydı?

    Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası