huser hava durumu / Çamlıhemşin, Rize, Türkiye Üç Günlük Hava Durumu Tahmini | AccuWeather

Huser Hava Durumu

huser hava durumu

Huser Turu

Açıklama

Değerli Misafirlerimiz;

Günübirlik Huser turumuz için her gün saat da aracımız ile ofisimizde buluşarak turumuza başlıyoruz. Öncelikle güzergâh üzerinde bulunan misafirlerimizi aracımıza alıyoruz.

İlk durağımız bölgenin en çok ziyaretçi alan harika doğasıyla Ayder Yaylası oluyor varışımızı takiben misafirlerimize Ayder yaylasında serbest zaman veriyoruz bu süre zarfında dileyen misafirlerimiz Ayder yaylasında doğa fotoğrafları çekilebilir Sefer ustanın muhteşem közde kahvesi yudumlayabilir.

Ayder Gezimizin ardından yolculuğumuz Avusor Yaylası’na doğru devam ediyor yol üzerinde bölgenin en narin şelalelerinden olan gelinin duvağına benzeyen gelin tülü şelalesinde galerileriniz de harika anılar olarak kalacak olan fotoğraf molamızın ardından rakımlı Avusor Yaylası’na varıyoruz ve öğle yemeği için serbest zamanımız oluyor dileyen misafirlerimizle Avusor buzul gölü yürüyüşü gerçekleştiriyoruz Not: Hava koşullarına göre düzenlenir ve 1,5 saat sürmektedir.

Avusor gezimizi tamamladıktan sonra kendinizi bulutların üstünde hissedebileceğiniz o eşsiz manzara da fotoğraflarınızla baş başa bırakıyoruz ve gün batımını ardından Huser Yaylasına geçiyoruz Şansımız varsa muhteşem gün batımını izleyip turumuzu sonlandırıyoruz.

Böylelikle Huser Yayla Turumuzu sonlandırıyoruz. Unutmadan bir sonraki tur aktivitemiz için sizlere bir sürprizimiz var! Personellerimiz bu konuda sizi bilgilendirecektir.

Son olarak siz değerli müşterilerimize Erbay Tur olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor ve bir sonraki turumuzda görüşmek üzere ayrılıyoruz.

KALKIŞ SAATİ / LOKASYON      / TANJANT-OFİS

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Özel Tur Aracı ile Ulaşım
  • Erbay Tur Güvencesi
  • Milli Park Giriş Ücretleri
  • Zorunlu Seyahat Sigortası
  • Rehberlik Hizmeti (personel uygunluğu var ise)

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Tüm Yemekler ve İçecekler (müşterilerin fix menü talep etmesi durumunda +ücret dahilinde planlama yapılabilir.)
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Ekstra Belirtilen Tüm Aktiviteler
  • Müze Giriş Ücretleri
  • Kişisel Harcamalar

ZİYARET YERLERİ

  • Fırtına Vadisi
  • Ayder Yaylası
  • Avusor Yaylası
  • Huser Yaylası

ÖNEMLİ NOT

  • Pokut, Sal, Gito, Badara, Avusor, Huser gibi çok yüksek rakımlı ve yeni model araçlarımız için elverişli olmayan yolu bozuk yayla turlarımızda acentemiz belirli noktalardan sonra araç değiştirme hakkına sahiptir.
  • Yüksek rakımlı yayla turlarımız da beklenilen hava durumu ve buna bağlı doğa manzarası oluşmayabilir, acentemiz bu konuda bir garanti veremez.

Hareket Noktaları
– Erbay Tur Ofis
– Trabzon Tanjant Kilpa Önü
– Trabzon Moloz Akıllı Kavşak
– Güzergâh Üzerindeki Diğer Noktalar

– Günübirlik turlarımıza ulaşım ve milli park giriş ücreti dahildir.
– Günübirlik tur fiyatlarımıza yemek, aktivite ücretleri ve müze giriş ücretleri dahil değildir.
– Araç marka ve model belirtilmez.
– Araç yerleşme planında sağ, sol veya koridor, cam kenarı garantisi ve koltuk garantisi verilmez.
– Görevli personelimiz program akışında hava ve yol durumuna göre değişiklik yapma hakkına sahiptir.
– yaş ebeveyn kucağında ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi 4 mevsimi aynı anda yaşayabileceğimiz bir iklime sahiptir. Hava durumuna göre kıyafet tercih etmenizi gerekli görülmesi durumunda yedek kıyafet almanızı öneririz. &#; Gezilerden kendinize ve sevdiklerinize anı kalacak hediyelik eşyalar alabilirsiniz. &#; Bolca fotoğraf çekip anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. &#; Paylaşımlarınızda instagram hesabımız (erbaytur) üzerinden bizleri de etiketlerseniz çok mutlu oluruz. 😊

Pokut'ye – 7 günlük hava tahmini

Hava Durumu Pokut'ye, 7 günlük hava tahmini

Önceki hafta

Bugün25 Haz

azami: 20°Casgari: 13°C

Bugün25 Haz

azami: 20°Casgari: 13°C

Saatlik

Pazartesi26 Haz

azami: 13°Casgari: 12°C

Pazartesi26 Haz

azami: 13°Casgari: 12°C

Saatlik

Salı27 Haz

azami: 15°Casgari: 12°C

Salı27 Haz

azami: 15°Casgari: 12°C

Saatlik

Çarşamba28 Haz

azami: 14°Casgari: 11°C

Çarşamba28 Haz

azami: 14°Casgari: 11°C

Saatlik

Perşembe29 Haz

azami: 18°Casgari: 11°C

Perşembe29 Haz

azami: 18°Casgari: 11°C

Saatlik

Cuma30 Haz

azami: 20°Casgari: 12°C

Cuma30 Haz

azami: 20°Casgari: 12°C

Saatlik

Cumartesi01 Tem

azami: 24°Casgari: 13°C

Cumartesi01 Tem

azami: 24°Casgari: 13°C

Saatlik

Canlı Uydu Görüntüsü

Hava haritaları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası