prof dr mehmet cindoruk / Prof. Dr. Mehmet Cindoruk

Prof Dr Mehmet Cindoruk

prof dr mehmet cindoruk

Prof. Dr. Mehmet Cindoruk kimdir? &#; Muayenehane Randevu

Prof. Dr. Mehmet Cindoruk kimdir?, Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Muayenehane Telefon Numarası kaçtır?, Prof. Dr. Mehmet Cindoruk yorumları, Dahiliye &#; İç Hastalıkları, Gastroenteroloji &#; Ankara ilimizde hizmet veren kıymetli doktorumuz Prof. Dr. Mehmet Cindoruk hakkında bilgi vermek için sizlere detaylı bir yazı hazırladık.. Ayrıca sitemizde Prof. Dr.Mehmet Cindoruk yorumlarını da bulabilirsiniz.

Mehmet Cindoruk Kimdir?

Prof. Dr. Mehmet CİNDORUK, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi&#;nde başladığı tıp eğitimini senesinde başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi&#;nde tamamlayarak Dahiliye &#; İç Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Prof. Dr. Mehmet CİNDORUK, mesleki çalışmalarına Ankara&#;da bulunan özel muayenehanesi ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi&#;nde devam etmektedir.


Prof. Dr. Mehmet Cindoruk kimdir , telefon numarası nedir?

Prof. Dr. M Cindoruk ile iletişime geçebileceğiniz numara şu an için funduszeue.info’da yayınlanmamaktadır. Kendisine bir mesaj göndererek güncel iletişim bilgisini ve telefon numarasını öğrenebilirsiniz.



Prof. Dr. Mehmet Cindoruk için nasıl randevu alabilirim?

Prof. Dr. M Cindoruk şu an için online randevu talebi kabul etmiyor. Kendisine mesaj göndererek randevu talebinizi iletebilirsiniz.



Prof. Dr. Mehmet Cindoruk nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Prof. Dr. Mehmet Cindoruk funduszeue.info Mehmet Cindoruk Muayenehanesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji Bilim Dalı bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.



Prof. Dr. Mehmet Cindoruk hangi uzmanlık alanında hizmet vermekte?

Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Dahiliye &#; İç Hastalıkları, ,Gastroenteroloji uzmanıdır. Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Balon dilatasyon, Ercp(endoskopik retrograd kolanjio pankreotografi), Gastrostomi, Endoskopik ultrason, Kapsül endoskopi, İleostomi (ülseratif kolit cerrahisi), Kolon kanseri görüntüleme, Eus(endoskopik ultrason), Özofagus varisleri nasıl tedavi edileceği alanlarında hizmet vermekte ve Pankreas Hastalıkları, ERCP, Gastrik Ülser (Mide Ülseri), Karaciğer Hastalıkları, Primer Biliyer Siroz hastalıkları hususunda çalışıyor.



Prof. Dr. Mehmet Cindoruk için muayene ücreti nedir?
Türkiye’de görev yapan doktorların muayene fiyatları sağlık regülasyonları sebebiyle yayınlanamamaktadır. Prof. Dr. Mehmet Cindoruk muayene fiyatını öğrenmek istiyorsanız kendisine mesaj gönderebilir yahut profilinde bulunan telefon aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.


Prof. Dr. Mehmet Cindoruk hakkındaki şikayetlere nasıl ulaşabilirim?
Prof. Dr. M Cindoruk ile alakalı doğrudan şikayetler funduszeue.info’da yer almamaktadır. funduszeue.info yalnızca hastalar/danışanlar aracılığıyla yazılan olumlu/olumsuz yorumlara/görüşlere yer vermektedir.


Prof. Dr. Mehmet Cindoruk hakkındaki hasta yorumlarını okumak ve yeni yorum yazmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Prof. Dr. M Cindoruk hakkında yorum/görüş yazmak için funduszeue.info profilinde bulunan “değerlendir” butonuna tıklayıp uzman hakkındaki tecrübenizi paylaşabilirsiniz. Sistem bilgi doğrulaması için sizden üye girişi yahut facebook ile giriş talep edecektir.

Pankreas Hastalıkları, ERCP, Gastrik Ülser (Mide Ülseri)

Prof. Dr. Mehmet Cindoruk İlgilendiği Hastalıklar

  • Pankreas Hastalıkları 
  • ERCP 
  • Gastrik Ülser (Mide Ülseri) 
  • Karaciğer Hastalıkları 
  • Primer Biliyer Siroz   

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Uyguladığı Tedaviler

  • Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi)
  • Balon dilatasyon
  • Ercp(endoskopik retrograd kolanjio pankreotografi)
  • Gastrostomi
  • Endoskopik ultrason  

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Diploma Aldığı Kurum

    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Uzmanlık Aldığı Kurum

    GAZI ÜNIVERSITESI

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Aldığı Ödüller

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk - diplomaları ve sertifikalari_1Prof. Dr. Mehmet Cindoruk - diplomaları ve sertifikalari_2Prof. Dr. Mehmet Cindoruk - diplomaları ve sertifikalari_3

    YAYINLAR

    İngilizce

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Doktorun Muayenehane Adresi:

    Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. No: 7/5 Silver Residence Çukurambar 
    Çankaya, Ankara

    funduszeue.info Mehmet Cindoruk Muayenehanesi

    Emniyet Mahallesi Bandırma Caddesi No:6/1 
    Yenimahalle, Ankara

    Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji Bilim Dalı

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk instagram: Eklenmedi

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Facebook: Eklenmedi

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Whatsapp: Eklenmedi

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk Telefon Numarası: Telefon Eklenmedi

    Siz de sitemizde yerinizi alın!

    Doktor, diyetisyen yahut psikolog musunuz? Hemen siz de üye olun ve meslektaşlarınızın arasına katılın. Yılda 40 milyon internet kullanıcısı ihtiyaç duydukları uzman bilgilerine bu sayfalar aracılığıyla ulaşıyor.

    Doktor Üyeliği >

  • Prof. Dr. Mehmet Cindoruk

    Prof. Dr. Mehmet Cindoruk

    yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tıp fakültesinden mezun olduktan sonra iki yıl mecburi hizmeti yaptıktan sonra SSK Dışkapı eğitim hastanesinde dahili ihtisasımı takiben Gazi üniversitesi tıp fakültesinde Gastroenteroloji Bilim Dalında gastroenteroloji ihtisasımı yaptım. Daha sonra SSK İhtisas hastanesini gastroenteroloji kliniğinde çalıştıktan sonra tekrar Gazi üniversitesi Tıp fakültesi gastroenteroloji bilim dalında akademik kadroya atılarak aynı bölümde doçentliğimi ve daha sonrada profesörlük kadrosunu alarak hala aynı ünitede Gastroenteroloji Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktayım. Aynı zamananda özel muayehanemde hasta bakmaktayım. Gazi üniversitesi tıp fakültesi gastroenteroloji endoskopi merkezinin kuruluşunda bizzat yer alarak Ankara ve Türkiye genelindeki tüm hastalarımıza gastroenterojik alanda yapılacak tüm girişimsel işlemlerin yapılmasında katkı sağlamaya çalıştım. Türkiyede ilk defa Lineer Endoskopik ultrasonıgrafi sistemini Hastanemizde kurarak pankreas hastalıklarına, safra yolu , mide ve yemek borusu hastalıklarının tanı ve tedavisinde büyük katkı sağlamış bulunmaktayım. Gastrointestinal endoskopi konusunda yılında Atlas çıkararak bu tür hastalıkların geniş dökümünü Tüm tıp camiasına sunmuş bulunmaktayıfunduszeue.infoı zamanda Türk Gastroenteroloji Derneği Yönetim kurulu üyesi olarak da hizmette bulunmaktayım.

    Institutional Information: Tıp Fak&#;ltesi, Dahili Tıp Bilimleri, I&#; Hastalıkları

    Research Areas: Health Sciences

    Metrics

    Publication

    57

    Open Access

    12
    UN Sustainable Development Goals

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası