yenilenmiş telefon turkcell / Turkcell internet sitesi üzerinden yenilenmiş ikinci el telefon satışına başladı - Webrazzi

Yenilenmiş Telefon Turkcell

yenilenmiş telefon turkcell

Yenilenmiş Cihaz Akıllım Güvende

Akıllım Güvende Plus Cihaz Koruma Sigortanızın teminat kapsamı kırılma, sıvı teması, elektrik ve mekanik arızaları ve +1 yıl Uzatılmış Garantiden oluşmaktadır.

Cihaz Koruma Teminatı ile cihazınızın iradeniz ve kusurunuz dışında ani, öngörülemeyen, dışarıdan bir etki ile meydana gelen kaza nedeniyle kısmen veya tamamen hasar görmesi, elektrik tesisatı kaynaklı kısa devre, voltaj sebebiyle meydana gelen elektrik veya mekanik arızaları, su veya diğer bir sıvıyla temasın sebep olduğu zararlar güvence altına alınır. Bu teminat kapsamında telefonunuzun bir yıl boyunca en fazla 2 hasar talebi (1 onarım 1 değişim, 2 onarım veya 2 değişim olmak üzere) karşılanır.

Uzatılmış Garanti Teminatı kapsamında satın alınan cihazlarda meydana gelebilecek malzeme ve/veya üretim hatalarına karşı, onarımın mümkün olmadığı durumlarda teminat kapsamında belirlenen şekilde, arızalanan cihaz için cihaza fiilen ödenen ve faturada belirtilen bedeli aşmayacak tutarda Turkcell hediye çeki verilecektir. Onarımın mümkün olduğu durumlarda muadil parça kullanılarak onarım gerçekleştirilmektedir.

Turkcell internet sitesi üzerinden yenilenmiş ikinci el telefon satışına başladı

Yurt dışında "Refurbished" olarak adlandırılan yenilenmiş ikinci el telefon satışı yavaş yavaş ülkemizde de popüler bir hale gelmeye başlıyor. Geçtiğimiz dönemlerde funduszeue.info yenilenmişikincieltelefon satışına başlamıştı. Bir basın toplantısı düzenleyen Turkcell yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satışına başlayacağını duyurdu.

Turkcell tarafından hayata geçirilen yeni proje ile hem kullanılmış cihazları Turkcell’in internet sitesi üzerinden satmak mümkün hale geliyor hem de yetkili teknik servis testinden geçirilip orijinal parçalarla yenilenmiş ürünler 1 yıl garantili olarak alınabiliyor.

Turkcell'in internet sitesi aracılığı ile satılacak olan yenilenmiş ikinci el akıllı telefonların Turkcellgarantisi ile satılacağını da ekleyelim. Satılan telefonlarda bir problem çıkması halinde kullanıcılar garanti süreci için akıllı telefonun markasına değil Turkcell'e başvuracak. 

Kayıt dışı ekonominin önüne geçmeyi hedefleyen Turkcell, yenilenmiş cihaz tercih eden müşterilere de yasal olarak güvenli bir alışverişplatformu sunuyor. Turkcell'in yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satışının şu an için pilot bölgelerde başladığını da ekleyelim.

Pazar araştırmalarına göre son bir yıl içinde ikinci el cep telefonu alma eğilimi yüzde 7’den yüzde 11’e çıktığını dile getiren Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı KadriÖzdal, bu nedenle yenilikçi yaklaşımlarına bir hizmet daha eklediklerini paylaştı.

Turkcell'in sunduğu yenilenmiş ikinci el akıllı telefonplatformu hem akıllı telefon satın almak isteyen hem de akıllı telefonunu satmak isteyen kişiler tarafından kullanılabiliyor. Eğer akıllı telefonunuzu satmak istiyorsanız buradan Turkcell'e başvurabilirsiniz. 

İkinci el cihazını satmak isteyen tüm kullanıcılar funduszeue.infoüzerinden online formu doldurarak bu işlemi yapabilecek. Turkcell tarafından yapılan teklifi kabul ettikleri takdirde, cihazları gelip alınacak ve ücreti hesaplarına nakit olarak yatırılacak. Cihaz satışı gerçekleştirenler ayrıca dönemsel olarak, farklı seçeneklerde sunulan hediye çeklerine de sahip olacaklar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası