pes 2012 soccer pro evolution / Android için PES APK - İndir

Pes 2012 Soccer Pro Evolution

pes 2012 soccer pro evolution

Lütfen PES 'nin şu anda Google Play mağazasında bulunmadığını unutmayın.

PES , Pro Evolution Soccer olarak da bilinen popüler futbol oyununun bir Android versiyonudur. Oynamak için birçok zorluk ve oyun modları ile gerçekçi bir futbol simülasyonu.

Ne alırsın

Yapılan tüm oyun öğelerini temel alarak Çok eğlencelidir, PES , mobil platforma daha hızlı ve akıcı bir futbol hareketi getirir. Grafikler ve animasyonlar, ses efektleri ve arka plan jetonlama ve tezahürat gibi gerçekçi. Üç farklı kontrol sistemi ile PES 'yi oynamanız için rahat bir yol bulabilmeniz gerekir.

PES 'de saatlerce meşgul olmanız için birçok oyun modu vardır. Hızlı bir maç, sergi, UEFA Şampiyonlar Ligi / Avrupa Ligi sezonu ve iç lig / kupa oynayabilirsiniz.

PES 'deki yenilikler

PES 'nin mobil versiyonu için yeni olan, Süper Lig'e tam olarak denk geliyor. oyun. Burada sezon takımında zafere liderlik yaparak, transferler yaparak, takımı seçerek ve lig ve kupa maçları oynayarak.

PES 'ye hoş bir ek olarak, arkadaşlarınızı bir Challenge Yarışması'nda online olarak almak için Super Challenge'da oluşturduğunuz takımı kullanabilirsiniz. PES'in bu sürümü, performanslarınızı paylaşabileceğiniz ve rakiplerinize meydan okuyabileceğiniz Facebook entegrasyonu dahil olmak üzere daha fazla topluluk özelliği içerir.

Bir başka eğlence bölümü ise, bir dizi serbest vuruşla, onları belirli bir süre içinde mümkün olduğunca hedefe yakınlaştırmaya çalışan Free Kick Challenge . Bu PES içinde almak ve oynamak için mükemmel olan harika bir mini oyun. Flick Football'dan daha teknik ve tartışmalı olarak da daha eğlenceli.

PES , bazı akılcıları rahatsız edebilecek tüm resmi lisanslı oyunculara sahip değildir. Ancak, oynamak için eğlenceli bir oyun ve haftalarca oynamaya devam etmek için burada bol var.

Ek varlıkların istikrar ve indirme süresinin iyileştirilmesi Sabit küçük hatalar

Değişiklikler

  • Ek varlıkların istikrar ve indirme süresinin iyileştirilmesi Sabit küçük hatalar

POPKONSOL Pes Pro Evolution Soccer Psp Umd Oyun PO

POPKONSOL Pes Pro Evolution Soccer Psp Umd Oyun

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : POP KONSOL

Koleksiyona Ekle

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün POP KONSOL tarafından gönderilecektir.
  • Psp umd oyun Durum: Teşhir
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

POPKONSOL Pes Pro Evolution Soccer Psp Umd Oyun

  • Psp umd oyun Durum: Teşhir
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

PES , dünyanın en popüler futbol oyunlarından biri olan serinin en yeni sürümü yayınlandı.

Onur Şendere

Onur Şendere -

PES dünyanın en çok oynanan ve en popüler futbol oyunlarından biri olan Konami Pro Evolution Soccer serisinin son ürünü. Her yıl olduğu gibi bu yıl da PES oyunundan birçok yenilik ve gelişme mevcut.

PES ile birlikte gelen en önemli yeniliklerden ilki, oyuncuların ve hakemin yapay zekâlarındaki iyileştirmeler. Var olan en iyi futbol yapay zekâsının yer aldığı iddia edilen oyunda, sadece topla ilişkisi olan oyuncuların değil sahadaki tüm oyuncuların daima oyunun içinde var olduklarını hissedebilirsiniz. Aynı şekilde yan ve orta hakemlerle ilgili gelişmeler de benzer nitelikte.

Yapay zekâ iyileştirmelerine paralel olarak oyunun gerçekçiliği de olabildiğince üst seviyelere taşınıyor. Pas verme, top çevirme, takım oyunu, takım savunması, toplu hücum, topsuz alandaki hareketlik gibi pek çok alt başlık sayabileceğimiz konuda gerçekçilik arttırımı yaşanıyor. Bu da oyundan alınan zevki bir adım öteye götürüyor. Topa sahip olan oyunun yanı sıra topla buluşması plânlanan oyuncuyu da kısmet kontrol edebildiğimiz oyunda, kontrolün daha kapsamlı bir hale getirildiğini eklemek mümkün.

Oyunun gerçekçiliğini arttıran bir diğer öğe de oyuncu modellemeleri. Oyuncuların gerçek fiziklerini ve fizikİ® hareket özelliklerini olabildiğince doğrudan yansıtmayı hedefleyen Konami, bu konuda oldukça çalışmışa benziyor. Zira oyuncuların modellemeleri bir hayli başarılı diyebiliriz. Ayrıca oyuncuların oyun içindeki davranışları da canlılık kazanıyor. Şöyle ki, çok koşan bir oyuncu bir süre sonra kesilebiliyor ya da sık pas hatası yapan bir oyuncunun moralinde olumsuz değişimler yaşanıyor. Oyuncuların yapabildikleri hareket sayısı PES ile birlikte biraz daha genişliyor. Ayrıca önceki sürümlerde nadir görünen bu hareketler PES üzerinde daha sık görüntüleniyor.

Stadyum modellemeri, hava durumu ve taraftarlar, hissedilir derecede oyunda etkilerini gösteriyorlar. Stadyum modellemerindeki iyileştirmeler ve gerçekçilik; gerçekçi olduğu kadar da oyuna etkisi olan hava durumu özelliği oyun severlerin beğenisi kazanmaya aday. Bu iki önemli dış öğenin yanı sıra, taraftarların yarattığı atmosfer özellikle gol anlarında kendisini öne çıkarıyor. PES ile birlikte gelen bir yenilik de, topun direğe ve oyun dışına gittikçe çıkardığı ses. Konami çalışanlarının küçük ama etkili bir yenilik ortaya koyduklarını ifade edebiliriz.

Tüm bu saydığımız özelliklerle yeni PES oyununa ait deneme sürümünü hemen şimdi indirebilir ve yazdıklarımızı doğrudan yaşama şansını elde edebilirsiniz.

 

ARTILAR

Ses efektleri

Geliştirilmiş gerçeklik

Yeni hareket kabiliyetleri

Başarılı modellemeler

PES

Pro Evolution Soccer futbol simülatörünün yeni bir sürümü ile tekrar dönüyor. Bu yıl, PES kendisini harikulade yapan yeni opsiyon, oyun modları ve sinematik oyun oynanılabilirlikleri ile yüklü olarak geliyor.

PES , oyundan daha önce hiç bu kadar haz almadığınız kadar haz almanıza yardımcı olacak iyileştirilmiş sanal zeka sunuyor. Bunun sayesinde, ataklarınız yavaşlamayacak, oyuncularınız daha tutarlı şekillerde hareket edecek ve sizin de atak yapmak ve gol atmak için isteğiniz olacaktır. Ayrıca karşı takımın da yapay zekası iyileştirilmiş, bu sayede defansları daha iyi olacak ve sizin için de iyi bir strateji bulmak daha zor olacaktır. Fakat oyunun diğer önceki sürümlerinde de olduğu gibi; kaleciler, PES’nin bitirilmemiş işleri.

Buna ek olarak, oyuncuların hareketleri daha iyi, oyuncuların rutin hareketleri oyunu daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi yapıyor. Yeni opsiyonlar olarak yeni bir atağı organize etmek veya bir kontratağı püskürtmek için topun olmadığı oyuncuları kontrol edebilirsiniz.

Grafikler diğer yıllardan daha iyi ve her zamanki gibi mükemmeller. Oyuncular kendileri gibi temsil ediliyorlar, aslında gerçek oyuncuların mimiklerini taklit ediyorlar. Örneğin, Cristiano Ronaldo’nun duruşu veya Iniesta’nın kaçma stilleri gibi vb. Futboldan keyif almanız için her şey mevcut.

Bu yıl Şampiyonlar Ligini, Copa Libertadores’i, Avrupa Ligini ve hatta ve hatta bir ilk olarak Avrupa yarışında olmayan takımların taraftarlarının da keyif alabileceği İspanya Ligini bile oynayabilirsiniz.

Ana Lige ek olarak, antrenör ve direktörlerin fonksiyonlarını da kontrol edebilirsiniz. Aslında, bu değişiklik, oyunda size tamamen farklı bir perspektif vermektedir. Futbol sahasını unutun ve futbol direktörünün rolünü alın: ofisler, pazarlıklar, pazarlama stratejileri ve takımı başarıya götürecek daha bir çok opsiyon.

Futboldan en iyi oyuncuları kontrol ederek bir yıl daha keyif alın: Real Madrid’den Cristiano Ronaldo, Barcelona’dan Messi ve Iniesta… Pas ver, top sür ve şut at… PES burada…
Álvaro Toledo tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası