oleomac gsh 51 özellikleri / Oleomac Gsh 51 Motorlu Testere - Hepsibahçemden

Oleomac Gsh 51 Özellikleri

oleomac gsh 51 özellikleri

Oleomac Benzinli Motorlu Testere 3hp 36diş 45 cm Gsh 51

Ağaç işleri ile ilgili alanlarda yaygın bir şekilde kullanılan ağaç kesme motoru farklı özelliklere sahip olmakta ve piyasada farklı markalar altında üretimi bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun olarak seçeceğiniz ağaç kesme motorunu farklı işlerde kullanabilirsiniz. Dikkatli kullanılması gereken bu gibi tehlike arz eden araçları gerekli bilgileri edinmeden kullanmamanız gerekmektedir. İleri teknolojik gelişmeler ile tasarlanan Oleomac Gsh 51, ilk kez ağaç testeresi kullanacak olanlara hitap eden modeller arasında yer almaktadır.

  • Hafif Tasarım
  • Hızlı Kesim Performansı
  • Ayarlanabilen Hız Kademesi

Oleomac Gsh 51 ile İşlevsel Kullanım

Ağaç budama, kesme ve devirme gibi birçok alanda işlevsel kullanıma elverişli olan Gsh 51 motorlu testere özellikler açısından gelişmiş yapısıyla köylerde ve ormanlık alanlarda kullanılmaktadır. Aynı zamanda yakacak olarak büyük odun parçalarını küçültmeye yardımcı olan Oleomac Gsh 51 her zaman ihtiyaç duyulabilen araçlar arasında yer almaktadır. Bahçeli bir eviniz varsa mutlaka ihtiyaç duyacağınız gsh 51 ile ağaç kesimlerinden kendi tasarladığınız veranda, teras ya da kamelyalar yapmanız oldukça kolay olacaktır. Böylece işinize uygun ürün almanın yanında bütçenize de katkıda bulunabilirsiniz. Diğer yandan testere seçiminde bazı noktalara dikkat etmeniz doğru ürün seçimi için oldukça önemlidir. Aynı zamanda tehlike arz eden bir ürün olduğu için motorlu testere kullanımında gerekli koruyucu giysileri kullanarak tedbirinizi almanızda fayda vardır.

Oleomac Gsh 51 Özellikleri

Teknolojik ilerlemelerde yeni özellikler eklenen birçok elektrikli alet gibi ağaç kesme motoru da yenilenen özellikleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Oleomac Gsh 51 özellikleri arasında yer alan kablosuz kullanım imkanı özellikle elektriğin olmadığı alanlarda kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Benzinli çalışma sistemini uygun tasarlanan Oleomac gsh 51 benzinli motorlu testere hp 36 diş sayısına sahip olmakta ve hp gücü ile zorlu işlerin üstesinden gelebilmektedir. Aynı zamanda benzinli testere küçük yapısıyla da kullanılmadığı zamanlarda yer kaplamayacak şekilde tasarlanmaktadır. Gsh 51 ürünü 50,9 cc silindir hacmine, 0,55 lt yakıt tank kapasitesine, 0,26 lt yağ kapasitesine, 45 cm pala boyuna, 0, inç zincir tipine sahip olacak şekilde üretilmektedir. Diğer yandan Gsh 51 motorlu testere 5,3 kg ağırlığa sahip olmasıyla da kullanıcılara ağaç kesme işleminde zorluk yaşatmayacaktır.

Oleo Mac Gsh 51 Motorlu Testere Fiyatları

Oleomac Gsh 51 fiyatı sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygundur. Aynı zamanda motorlu testere alımında piyasa araştırması yapmanızın yanında kullanıcıların yorumlarını da incelemeniz gerekir. Bu bağlamda Oleomac Gsh 51 benzinli motorlu testere hp 36 diş yorumları ürün hakkında gerekli detaylı bilgileri içermekte olup kullanıcıları doğru ürün almaya sevk edecek içerikleri bünyesinde barındırmalıdır. Motorlu testereyi edindikten sonra içerisinden çıkan kullanım kılavuzu detaylı bir şekilde incelemeniz ve güvenlik talimatlarına mümkün olduğu kadar uymanız önerilir.

Oleomac Gsh 51 Motorlu Testere

Olemac Gsh 51 Motorlu Testere

Gsh 51 Motorlu Testere Hafif Yapısı, 3,0 Hp Motor Gücü İle Hızlı Kesim Performansı Ve Düşük Devirlerde Dahi Yüksek Tork Üretebilen Güçlü Motoru İle Budama, Büyük Ağaçları Devirme Ve Parçalara Ayırma Uygulamaları İçin İdealdir. Kullanım Konforu İle Fark Yaratır.

Teknik Özellikleri

Güç

3,0 hp

Zincir Ölçüsü

Diş

36

Kılavuz Uzunluğu

45 cm

Motor Tipi

EURO 2 Düşük Emisyonlu

Segman

Çift

Silindir Hacmi

50,9 cm³

Yakıt Depo Kapasitesi

0,55 lt

Yağ Depo Kapasitesi

0,26 lt

Yağ Pompası Tipi

Otomatık – Ayarlanabilir – Alüminyum

Zincir Germe

Yandan

Amortisör Sistemi

Var

Ağırlık

5,1 kg

 

Kargo Ücretsiz Peşin Fiyatına Taksitle Almak İçin Bize Ulaşınız Siz alışverişinizi rahatça yapın, kargo masrafını düşünmeyin! Kargo ücretiniz Hepsibahcemden tarafından karşılanıyor.

TÜM TÜRKİYE'YE TESLİMAT Anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi kargo firması ile Türkiye'nin her bölgesine teslimat yapmaktayız.

KARGO VE TESLİMAT SÜRESİ Ürününüz, siparişiniz onaylandıktan sonra en geç bir (1) iş günü içerisinde gönderilmektedir. Biz kargo firmasına teslim ettikten sonra km kadar bir (1) iş Gününde de size teslim olabilmektedir. Kargonuz Mersinden Gönderilmektedir.

HIRDAVAT ÜRÜNLERİNDE KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ İLE GÖNDERİM YAPILMAMAKTADIR.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası