park hastanesi telefon numarası osmaniye / Özel Osmaniye Park Hastanesi - Index

Park Hastanesi Telefon Numarası Osmaniye

park hastanesi telefon numarası osmaniye

Osmaniye park hastanesi telefon numarası hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Osmaniye sevgi hastanesi telefon numarası işte detaylar.

Osmaniye park hastanesi telefon numarası kullanıcılar tarafından sıkça merak ediliyor.  Özel Osmaniye Park Hastanesi irtibat numarası () 47 00’dir.  Osmaniye Park Hastanesi özel bir hastane olarak Osmaniye Merkez’de hizmet veriyor. Uzun süredir hizmet veren bu hastane Osmaniye vatandaşları tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor.

Uzman doktorları ve aynı zamanda birden fazla branşı ile hizmet veren hastanenin hizmeti de oldukça başarılıdır. Kendi alanında uzmanlaşan başarılı doktorları ve tam sağlık ekipmanları ile hizmet verdiği için hastaların ildeki birinci özel hastane tercihi olarak da dikkat çekiyor.

Kavacık Fsm Telefon Numarası

Osmaniye Sevgi Hastanesi Telefon Numarası

Osmaniye Sevgi Hastanesi telefon numarası 00 01 ve olarak yansıyor. Osmanlı ilinde hizmet veren en iyi özel hastanelerden biri olarak dikkat çekiyor. Tıbbın pek çok ana branşı için hizmet sağlayan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi’nin kapasitesi ise kısaca şu şekildedir;

  • Hastanede toplam 39 adet yatak bulunuyor.
  • Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi metrekarelik bir alan kurulmuştur.
  • Hastanenin doğumhanesi mevcuttur.
  • 2 adet ameliyathanesi bulunuyor.
  • Yetişkin ve yeni doğan için yoğun bakım üniteleri mevcuttur.
  • Geniş kapsamlı bir laboratuvara sahiptir.
  • Acil servisi mevcuttur.
  • Radyoloji hizmetlerinin tümünü sunuyor.
  • Tam donanımlı ambulanslarıyla hizmet veriyor.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi sağlık birimleriyle ve yukarıda sıraladığımız kapasitesiyle tüm Osmaniye ve Türkiye halkına hizmet vermeye aktif bir şekilde devam ediyor. Özellikle de Osmaniye ilinin devlet hastanelerinden sonra en çok tercih edilen kapsamlı özel hastanesi olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Hastanenin bölümleri, doktorları ve geniş hizmet kapasitesi hastaların tercih etmesini sağlıyor.

Osmaniye Park Hastanesi Online Randevu

Osmaniye Park Hastanesi online randevu sistemi ile hizmet vermiyor. Osmaniye Merkez’de hizmet veren Özel Osmaniye Park Hastanesi geniş alanda kurulup olup geniş branş seçenekleriyle hizmet veriyor. Yeni doğandan yetişkine kadar her yaş gurubu için hizmet veren hastane aynı zamanda geniş bir alana kurulu olup tam teşekküllüdür. Eğer herhangi bir branşına gitmek istiyorsanız öncelikle randevu almanız gerekiyor. Randevularınızı direk () 47 00 irtibat numarasını arayarak alabilirsiniz.  Özel Osmaniye Park Hastanesi’nden randevu alabileceğiniz bölümler ise kısaca şu şekildedir;

  • Acil Servis
  • Anestezi
  • Beyin Cerrahisi Bölümü
  • Çocuk Hastalıkları Branşları
  • Enfeksiyon Hastalıkları
  • Fizik Tedavi
  • Genel Cerrahi Branşı
  • Göğüs Hastalıkları Bölümü
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları Bölümü
  • Kadın Doğum
  • Kulak Burun Boğaz
  • Kardiyoloji
  • Laboratuvar
  • Nöroloji bölümü
  • Ortopedi
  • Radyoloji
  • Üroloji

Yukarıda yer verdiğimiz irtibat numarası Özel Osmaniye Park Hastanesi’ne aittir. İlgili irtibat numarasını günün herhangi bir saatinde arayarak istediğiniz branş ve doktor için randevunuzu kolayca oluşturabilirsiniz. Randevularınızı garanti altına almak için en az bir gün öncesinden irtibata geçmeniz tavsiye edilir. Çünkü Özel Park Hastanesi Osmaniye ilinin en yoğun hizmet veren özel hastanelerinden biridir.

Çapa Hastanesi Telefon Numarası

Sağlık ocağı randevusu

Eşlere Aşı Randevusu Nasıl Alınır

Tapu Randevusu Nasıl Alınır

Özel Osmaniye Park Hastanesi

Özel Osmaniye Park Hastanesi

Pratisyen hekim, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Genel cerrah, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Beyin ve sinir cerrahı, Kulak burun boğaz doktoru, Fizik tedavi uzmanı, Radyolog, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Ürolog, Nörolog, Enfeksiyon hastalıkları uzmanı daha fazla

27 görüş Osmaniye, Merkez, Karaoğlanoğlu Sk. No

Profilinizin kontrolünü alın

Özel Osmaniye Park Hastanesi

Pratisyen hekim, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Genel cerrah, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Beyin ve sinir cerrahı, Kulak burun boğaz doktoru, Fizik tedavi uzmanı, Radyolog, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Ürolog, Nörolog, Enfeksiyon hastalıkları uzmanı daha fazla

27 görüş Osmaniye, Merkez, Karaoğlanoğlu Sk. No

Profilinizin kontrolünü alın

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (27)

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Sedat Kızıltepe • Diğer

    yılında kızımı sezeryan doğum ile doğurdum Sedat bey in kontrolü ıle sımdı ıse 4 aylık hamıleyım ve yıne Sedat bey e devam gayet ilgili ve açıklayıcı bir doktor siddet ile tavsıye edıyorum

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Nesrin Aksak • Diğer

    Tüp bebekle ikiz bebeklerime hamile kaldim ve her aşamasini adim adim takip etti ,herkes perinatoljiye gitmemi söylerken Nesrin hocam o kadr güven verdiki , çok şukur hiç gerek kalmadı perinatoljiye gitmeme. Ve çok sukur önce Rabbimin sonra Nesrin hocamin yardimiyla cok kolay dogum yaptm ve sağ salim evlatlarimi kucagima seafoodplus.info degil Rabbim bin kez razı seafoodplus.info yorum olmamasina bakmayin lütfen ,bende dogum yapip memnun kalan kisiler aracılığıyla hocamla seafoodplus.info ki de tanimisim.

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Nesrin Aksak • Diğer

    Doktor çok güler yüzlü fakat 6 haftalık gebelik vardı kalp atmıyor gelişimi yok dedi kürtaj dedi. Birgün sonra Ben başka doktora gittiğimde bebeğimin sağlıklıı oldugunu kalp atışının güzel gittiğini söyledi çok şükür bebeğimi kucagımda aldım

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

    F

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ferhat Çetin • Tüp Bebek

    Ferhat hocayla hamile kalmaya karar verdiğim süreçte tanıştıseafoodplus.infoşımdan dolayı normal yolla hamile kalamayacağım netleşince başarılı bir şekilde tüp bebek tedavisi uyguladık ve Ferhat hocam sayesinde hamile kaldım 19 haftalık hamileyim bu süreçlerde gece gündüz demeden yanımda olup her türlü destek olduğu için çok teşekkür ederim.

    F

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ferhat Çetin • Gebe Takibi

    19 hafta hamileyken gittiğim doktordan memnuniyetsizligimden ötürü,her ne kadar bulunduğu hastaneyi beğenmesem de methini duyduğum Ferhat Bey'le tanismaya karar verdim . En dogru karari vermişim. ilgisi,bilgisi,tecrübesiyle zorlu gecen hamilelik surecimde bana cok destek oldu.
    26 haftalık gebeyken geçirdiğim perfore apandisit ameliyatı kendime olan inancımı yitirmeme ve normal doğumdan korkmama sebep olmuşken sorunsuz bir şekilde normal dogum yaptıysam bu tamamen doktorumun sayesinde oldu .Bunun için ne kadar teşekkür etsem azdır . iyi ki yollarımız kesişmiş.

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ferhat Çetin • Randevu

    Geçmek bilmeyen mantar enfeksiyonum vardi.1 yil boyunca farklı doktorlar ve farkli tedaviler hastaligimi geriletmedi. Farkli sehirden Ferhat hocama ulastim. Sagolsunun her sorumu birebir yanitladi. Muayeneden sonra rahatsizligimi takip etti. Uzun bir tedavi sureci sonrasi hayatimi olumsuz yonde etkileyen mantardan kurtuldum. Uzun bir aradan sonra Kendisine tekrar buradan tesekkur ediyorum. Meslek hayatinda basarilar onunla olsun. Iyi ki varsiniz hocam.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ferhat Çetin • Diğer

    Adet öncesi bunalim sıkıntısıyla ilgili gitmiştim ilac disinda bitkisel öneriler bile verdi çok beğendim doktorluk unvanının dışında çok insancıl iyi birisi

    A

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Sedat Kızıltepe • Diğer

    tarihinde normal doğum yaptım bana benden çok inandığı icin normal doğum yapma surecime pozitif etkisinden dolayı teşekkür ederim. Cok memnun kaldım.

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ferhat Çetin • Randevu

    Tekrarlayan gebelik kaybı nedeniyle başvurdum 2 düşüğün ardından sağlıkla bebeğimize kavuştuk bu süreçte Ferhat Hoca ilgi ve alakasını eksik etmedi teşekkür ederiz doktorumuza

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ferhat Çetin • Diğer

    Ferhat beye hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gitmeye başladım hiç de pişman olmadım. Bilgisiyle en ufak bir şüphede bile insanı rahatlatabiliyor. Bilgili nazik ve hastasına kulak veren bir insan.

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

Özel Osmaniye Park Hastanesi Randevu Nasıl Alınır

0 () 47 00 numaralı telefondan çağrı merkezine bağlanarak TC kimlik numaranızla randevunuzu temsilcinin sorularını cevaplayarak oluşturabilirsiniz.
Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden aşağıdaki adımları uygulayarak online randevu alabilirsiniz.

Aşağıda bulunan "Online Randevu Al" butonuna tıklayın.
E-devlet hesabınızla veya yeni üyelik oluşturarak sisteme giriş yapın.
İl, ilçe, klinik/bölüm ve hastane seçimi yaptıktan sonra "Randevu Ara" butonuna basın.
Listelenen hekim ve tarih seçeneklerinden size uygun olanı seçin.
İlgili hekimin uygun saat seçeneklerinden birini seçerek randevu işlemini tamamlayın.

Özel Osmaniye Park Hastanesi Randevu Alma

Özel Osmaniye Park Hastanesi randevu almak ve muayene olmak için aşağıda bulunan telefon numarasına tıklayarak telefon üzerinden veya Özel Osmaniye Park Hastanesi online randevu sistemini kullanarak internet üzerinden randevu alabilirsiniz.

Online Randevu AlTelefonla Randevu: 0 () 47 00

Özel Osmaniye Park Hastanesi İletişim Bilgileri

Özel Osmaniye Park Hastanesi Adres

Alibeyli Mahallesi Karaoğlanoğlu Sokak No: 20 Merkez / Osmaniye

Özel Osmaniye Park Hastanesi Telefon

0 () 47 00

Özel Osmaniye Park Hastanesi
Nerede ve Nasıl Gidilir

Özel Osmaniye Park Hastanesi

Özel Osmaniye Park Hastanesi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Osmaniye şehrinde Osmaniye Merkez ilçesinde bulunan Özel Osmaniye Park Hastanesi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 47 00 numaralı telefondan Özel Osmaniye Park Hastanesi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Osmaniye Park Hastanesi Yorumlar (0 Değerlendirme)

-->

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Genel Cerrahi

Uzm Dr. Muammer BAYINDIR

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyolojisi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Op. Dr. Bülent BELEVİ

Genel Cerrahi

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Op. Dr. Musa GÜVEN

Ortopedi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi

Uzm. Dr. Muharrem KAYA

Dahiliye

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Uzm. Dr. Orhan ELMAS

Nöroloji

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Uzm. Dr. Salih PAKER

Kardiyoloji

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Uzm. Dr. Mustafa SÖNMEZLER

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Op. Dr. Samet KALENDER

Genel Cerrahi

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Uzm. Dr. Hasan YÜKSEL

Dahiliye

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi

Op. Dr. Sedat KIZILTEPE

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi

Op. Dr. Mustafa ZEREN

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Uzm. Dr. Fatma Sema PAKER

Göğüs Hastalıkları

Op. Dr. Aytek COŞAR

Göz Hastalıkları

Op. Dr. Mehmet Ali ÇOLAK

Kulak Burun Boğaz

Op. Dr. Engin ÖZBAY

Üroloji

Uzm. Dr. Mustafa BAKMAN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Derviş GÖKDOĞAN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Ayten YILDIZ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Op. Dr. Ferhat ÇETİN

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Op. Dr. Nesrin AKSAK

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Uzm. Dr. Hüseyin Cengiz GÜRBÜZ

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

Uzm. Dr. Kadir ANGIN

Radyoloji

Telefon

+90 47 00

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir