bakır saça mor şampuan / Etkisine şok olacağınız, yansımayı önleyen en iyi mor şampuan tavsiyeleri

Bakır Saça Mor Şampuan

bakır saça mor şampuan

Etkisine şok olacağınız, yansımayı önleyen en iyi mor şampuan tavsiyeleri

Son dönemde ombre ve sombre uygulamalarının yaygın kullanımı sonucu saçlarda soğuk tonlara daha sık rastlıyor olabilirsiniz. Bu soğuk tonları koruyabilmek için üretilmiş ürünlerin başında mor şampuanlar geliyor. Boya uygulaması sonrası saç renginizi ve saç sağlığınızı muhafaza edebilmek için elinizin altında bulunması gereken mor şampuanlar, içerikleri ve uygulama sonrası etkileri bakımından türlere ayrılıyor. Yalnızca boyalı saçlar değil, saçlarındaki turunculuklardan şikâyetçi olan doğal saçların da rahatlıkla kullanabileceği ürünler mevcut.

Mor şampuan bakır saça uygulanır mı, diye düşünen bakırlar, toplanın! Saçınız daha nötr bir renge dönsün istiyorsanız siz de bu şampuanlardan edinebilirsiniz. Saç tonunuza en uygun mor şampuanı tespit etmek için internetten en iyi mor şampuan önerilerine bakabilir, düzenli kullanımla saçınızı yeni boyanmış gibi koruyabilirsiniz.

1. L’oreal’e sonsuz bir güven!

L’oreal imzasını taşıyan Serie Expert Magnesium Silver Şampuan, beyaz ve gri saçlar için üretilmiş bir ürün. Bu renk tonlarına özel hazırlanmış içeriğiyle, saçı ve saç derisini nazikçe temizleyen L’oreal aynı zamanda nemlendirme sağlayarak saçlarınızın boya sonucu kaybettiği yumuşaklığı geri kazandıracak gibi gözüküyor. Saçınızın doğal yapısını korumak ve hassas cildinizi narince temizlemek için üretilmesinin yanında, parlaklığını yitirerek sarılaşan gri ve beyaz saçlardaki protein kayıplarını telafi etmeyi hedefliyor. Odunsu notaları ve deniz ferahlığı ile sizi büyüleyecek bu şampuanı ıslak saçlarınıza dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ve sonrasında bol su ile durulayın. Saç bakımınızı saç kremiyle desteklerseniz, istediğiniz tonu kısa sürede tekrar yakalayabilirsiniz.

Bu ürünü detaylı incelemek ve satın almak istiyorsanız tıklayın!

2. Tam bir fiyat performans ürünü: Elseve Color-Vive Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan

TL ve üzeri alışverişlerinizde 25 TL indirim kazanmak için tıklayın!

Saçlarında turunculuk istemeyenler için mucize niteliğinde bir ürün! İçeriğindeki mor pigmentlerle çiğ bir sarıya dönen veya turunculaşan saçlarınızı nötrleyen Elseve Color-Vive Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan, yansımaları ortadan kaldırarak saç renginizin güzel ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Oldukça kısa sürede saçlarınızın nemini artırarak onarım sağlayacak bu mor şampuan nasıl kullanılır diye düşünüyorsanız cevabı çok basit! Haftada kez ıslak saçınıza masaj yaparak uygulamanız ve 5 dakika sonunda bol su ile durulamanız istenmeyen yansımaları ortadan kaldırarak saçlarınızı daha dolgun bir görünüm katacak. Fiyatı diğer mor şampuanlarla kıyaslandığında daha uygun olan Elseve Color-Vive Şampuan sizi her açıdan mutlu edecek gibi gözüküyor!

Aradığınız mor şampuanın bu olduğunu düşünüyorsanız satın almak için tıklayın!

3. Saçlarınız hep kuaförden çıktığınız andaki gibi olsun istemez misiniz?

Boyalı saçlar ışıltısını koruyabilmek için ekstra bir koruma gerektirir. Zamanla güneş ışınları, ısı uygulamaları gibi dış etkenler saç renginizin canlılığını yitirmesine sebep olarak boyanın etkisini azalttığından, bu kaybı geri kazanabilmek adına en iyi mor şampuanı seçmeniz doğru bir hamle olacaktır. Schwarzkopf Bonacure pH Color Freeze Silver Şampuan, gri tonlu saçlarınızın ana rengini korurken yansımaları nötrleştirince bu canlılık karşısında gözlerinizi saçlarınızdan alamayacaksınız! Saçınızın esnekliğini geri kazandıracak bu mor şampuan kaç dakika bekletilir, sorusunun cevabı sizde saklı! Saçınızdaki yansımaların miktarına bağlı olmak üzere dakika arasında kendiniz deneyimleyerek uygun süreyi bulabilir, sonrasında bol su ile durulayarak saçlarınızdan arındırabilirsiniz.

Gri saçlarınız için kurtarıcı bu ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için tıklayın!

4. Her türlü dış etkenle mücadele için: Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Şampuan

5

En iyi mor şampuanlar listesinde sıra Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Şampuan’da! İnce telli, birçok işlemden geçmiş saçlarda dahi mükemmel performans sağlayan Kerastase marka bu mor şampuanın saçınızda mucizeler yaratmasına müsaade edin. İlk kullanımınızdan itibaren saçınızın nemini artırarak canlılık katacak olan bu ürün, renk yansımalarını ortadan kaldırırken antioksidan bakımından zengin içeriğiyle günlük koşturmacanıza karşı saçınızda koruma sağlıyor. Ciddi oranda yumuşama sağlayan mor şampuanın ferah kokusu sayesinde duştan çıkmak istemeyeceksiniz! Bu ürünleri kullanmak isteyenlerin en büyük tereddütlerinden biri olan mor şampuan nasıl akıtılır, muamması Kerastase için geçerli değil. Yoğun bir mor rengi olmasına karşın ellerinizi boyamıyor olması en çok tercih edilenler arasında olmasının sebeplerinden biri!

Bu ürünü incelemek ve satın almak istiyorsanız tıklayın!

5. Matrix’e bir şans verin, pişman olmayacaksınız!

Herkesin aklında bir soru: Mor şampuan ne için kullanılır? Matrix Total Results So Silver Mor Şampuan ile bu sorunun cevabı ise çok açık. Platin, beyaz veya gri saçlarınızda istenmeyen donuk ve sarı tonları ortadan kaldırarak saçlarınızın ilk günkü capcanlı rengine dönmesini sağlamak amacıyla! Yalnızca boyanmış değil doğal saçlar için de uygun içerikli bu ürün saçınıza nazikçe temizleyerek yoğun bir bakım sağlıyor. Yazın klor, güneş ve diğer çevresel faktörler sonucu saçlarınızda bıraktığı tahribatı ortadan kaldırmak adına saçlarınızdaki yansımaları nötralize eden Matrix mor şampuan, maksimum fayda için saçınızda dakika bekletmenizi gerektiriyor. İçeriğindeki yoğun mor pigmentler sebebiyle eldiven giyerek kullanabileceğiniz bu ürünün etkisi saçlarınızı duruladığınızda ortaya çıkınca gerçekten şaşırtacaksınız!

Bu ürünü daha detaylı incelemek ve güvenle satın almak için tıklayın!

6. Işıl ışıl saçlar için Urban Care!

Prime üyesi olup avantajlardan yararlanmak için tıklayın!

Saçlarınızda oluşan istenmeyen tonları ve renk kayıplarını engellemeye yardımcı bir diğer ürün Urban Care Mor Şampuan. Silikon içermeyen vegan formülü gri, sarı ve açık kumral renkteki saçlarda ortaya çıkan renk kırılmalarının önüne geçmek için geliştirilmiş. Saça kolay tarama sağlayacak bir yumuşaklık veren bu ürün, bitkisel keratin içeren formülüyle saçı yeniden yapılandırmak için elinden geleni yapıyor! Saçta onarım, koruma ve direnç desteği sağlayacak Urban Care mor şampuanı kullanarak saçlarınızı hak ettiği parlaklığa kavuşturabilir, saç renginizi korumaya yardımcı olabilirsiniz. “Kim bilir mor şampuan kaç yıkamada etki eder?” diye düşünerek uzun sürecek bir onarım sürecinden kaçınanlardansanız yanılıyorsunuz. İlk yıkamadan itibaren etki etmeye başlayan bu ürünle gözle görülür bir renk eşitlemesine şahit olacaksınız!

Siz de Urban Care Mor Şampuan mucizesine teslim olmak istiyorsanız satın almak için tıklayın!

7. Yansımaları arkanızda bırakma vakti!

Renk koruyucu etkisiyle kullanıcılarından tam not alan ürünlerden olan Milk Shake Silver Shine Light Şampuan, doğal veya boyalı gümüş, beyaz ve sarı saçlarda ortaya çıkan en hafif yansımaları bile nötralize ediyor. İçeriğindeki süt proteinleri ve organik meyve özleriyle yalnızca renk kayıplarında geri kazanım sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda saçlarınızı yumuşak ve parlak gözükmesi için elinden geleni yapıyor. Mor şampuan ne kadar sürede bir kullanılmalı, bilmeyenler için Milk Shake haftalık kullanımı öneriyor. Haftada bir ıslak saçınıza uyguladığınız mor şampuanı saç bakım kremiyle kullandığınızda ulaşacağınız sonuca inanamayacaksınız!

Aradığınız ürünün bu olduğunu düşünüyorsanız detaylı incelemek ve satın almak için tıklayın!

8. John Frieda: Cazibesine kapılacaksınız!

John Frieda markasının saç bakım ürünlerindeki kalitesi herkes tarafından biliniyor. Mor şampuan alanındaki başarısı da bu kaliteden ödün vermiyor. Sizi sıcak ve turunculaşmış saçlardan arzu ettiğiniz sarıya ulaştıracak bu ürünle istenmeyen tonlarınızdan kurtulma vakti! Renk düzeltici formülü sayesinde çevresel faktörler sebebiyle veya boya işlemleri sonucu canlılığını kaybetmiş saçların rengini onaran ve saçlarınıza ışıltı katan bu mor şampuandan oldukça memnun kalacaksınız. Menekşe özü ile baş döndüren bir kokuya sahip bu mor şampuan ile yansımalarınızı kademeli olarak açabilir, saçlarınıza özel bakım sağlayarak onları şımartabilirsiniz.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için tıklayın!

9. Mor şampuan adının hakkını veren bir ürün: Colorinn Stardust Silver

Tüm saç tipleri için kullanıma uygun olan Colorinn Stardust Silver ile mor şampuan ne işe yarar, bunu gözlerinizle görebilirsiniz. Beyaz veya gri saçların sararmasını ve turunculaşmasını engelleyerek eski ışıltısını geri kazanmalarını sağlayan bu mor şampuan tüm kadınların kalbini çalabilecek bir ürün. Haftada bir kere uygulamanızın yeterli olduğu bu ürünün güçlü etkisini ilk kullanımınızdan itibaren saçlarınızda hissedeceksiniz. Islak saçınıza eşit miktarda uyguladığınızda saçı temizleyen ve onaran formülü, gücünüze güç katmak için tam da aradığınız bakım ürünü!

Colorinn’le saçlarınıza hak ettiği değeri vermek istiyorsanız satın almak için tıklayın!

Temiz içerikli ürünlerden vazgeçemeyenlere Sachajuan mucizesi!

Dünya genelinde oldukça olumlu yorumlar alan Sachajuan Silver Şampuan, içerdiği UV koruması ile saçlarınız için ekstra bir koruma sağlıyor. Saçınızı ideal dengesine kavuşturmayı sağlayacak nem bakımı ile parlaklığını artırarak tüm gözleri üzerinize toplayacağından şüphe yok! Hangi mor şampuan daha iyi kararınızı vermeden önce denemeniz gerekenlerden Sachajuan Silver Şampuan ile saçınızı değerli deniz yosunu proteinleriyle besleyebilir, bir yandan da saçınızdaki istenmeyen tonlardan kurtulabilirsiniz. Paraben içermeyen vegan formülü, ince telli saçlara dahi etkileyici bir hacim kazandırarak kullanıcılarına oldukça tatmin edici bir deneyim yaşatıyor.

Vegan içerikli bu ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için tıklayın!

İstenmeyen sarılara son!

Sarı ve gri saçlara özel geliştirilmiş mor şampuanlardan biri olan Fanola No Yellow Şampuan, saçınızdaki istenmeyen renk tonlarını nötralize ederek ahenkli bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Boyanmış veya açma işlemi uygulanmış saçların donuk görüntüsünü ortadan kaldırma amacıyla formüle edilmiş bu ürünü normal şampuanlar gibi her gün kullanmamanız gerekiyor. Oldukça etkili olmasından ötürü haftada bir kullanımla yeterli sonuca ulaşmanızı sağlıyor ve saçlarınızı arındırırken onarmanıza müsaade ediyor. Gereğinden fazla saçınızda bekletirseniz ters etki gösterebileceğinden istediğiniz etkiyi bırakacağı süreyi tespit etmek için öncelikle bir tutam saçınızda denemenizde fayda var. Doğru zamanlamayı bulduğunuzda, tek yıkamada dahi bu mucize ürün sayesinde istediğiniz renge ulaşabilirsiniz!

Saçlarınıza enerji katacak bu ürünü satın almak istiyorsanız tıklayın!

Uygun fiyata güçlü bir bakım mı?

Saçlarınızın rengini değiştirmek ve kendinizi iyi hissetmek için kuaföre döktüğünüz paranın yanında bir de bu rengi korumaya almak için bir sürü masrafa girmenize gerek yok! Gliss Blonde Perfector Onarıcı Mor Şampuan, diğer ürünlere kıyasla fazlasıyla uygun fiyatı ile size kaliteli bir bakımı garanti ediyor. İçeriğindeki yaban mersini özü ve peptit ile saçlarınızın iç yapısında onarım sağlayarak karşıt tonları azaltmaya yardımcı oluyor. Yıpranan ve renk kaybı yaşayan saçlarınızın ihtiyaç duyduğu tam korumayı sağlayarak anında turunculaşma karşıtı bir etki sağlayan bu mor şampuanın, büyük oranda doğal kaynaklı olması ise bir diğer artısı.

Bu ürünü daha detaylı incelemek ve güvenle satın almak için tıklayın!

Saçlarınızı Morfose’un mor şampuanına teslim edin!


Saçları boyattıktan sonra ortaya çıkan renk değişimlerini ve ton farklarını ortadan kaldırmaya yardımcı Morfose Silver Şampuan, saçınızın gösterişini koruyarak canlı ve parlak bir görünüm sunuyor. İçeriğindeki mor pigmentlerin saçınız tarafından emilmesiyle turunculaşmış saçlarınızı eski rengine geri döndürüyor. Boya işleminden zarar gören saçınızı aynı zamanda besleyen bu ürünle sarı veya gri renkteki saçlarınızdaki yansımaları ortadan kaldırabilir, güçlü bir onarım sağlayabilirsiniz. Yoğun mor pigmenti içermesinden ötürü eldiven kullanarak uygulayabileceğiniz Morfose Silver Şampuan ile saçlarınızın duruşunu değiştirecek bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

“Aradığım ürün tam da bu!” diye düşünüyorsanız bu ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için tıklayın!

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakır saç rengi kime yakışır? Bakır saç rengi bakımı nasıl yapılır? Bakır saç boyasının akmaması için öneriler

Bak&#;r saç rengi pek çok kad&#;n ve erke&#;in tercih etti&#;i saç renklerinden bir tanesi.  Bak&#;m&#; her ne kadar zor olarak görülse de pek çok ki&#;i &#;&#;&#;l &#;&#;&#;l bir görünüm veren bak&#;r saç renginden vazgeçemiyor! Özellikle yaz aylar&#;nda canl&#; bir görünüm tercih etmek isteyenler tercihini bak&#;r saç renginden yana kullan&#;yor. Ancak bu saç rengi her ne kadar &#;&#;&#;l &#;&#;&#;l, bak&#;ml&#; ve canl&#; görünüme neden olsa da oldukça hassas olmas&#;yla biliniyor. Bu nedenle saç&#;n&#; bak&#;r rengine boyatmak isteyen ki&#;iler bak&#;r saç renginin kimlere yak&#;&#;aca&#;&#;n&#;, tonlar&#;n&#; ve bak&#;m&#;n&#;n nas&#;l yap&#;ld&#;&#;&#;n&#; merak ediyor. Sizler de saçlar&#;n&#;za yeni bir görünüm kazand&#;rmak istiyorsan&#;z do&#;ru yerdesiniz! Yaz&#;m&#;z&#;n detaylar&#;ndan bak&#;r saç rengiyle alakal&#; tüm bilgilere ula&#;abilirsiniz. 

 

Bak&#;r saç rengi kime yak&#;&#;&#;r?

Bak&#;r saç rengi ile ilgili oldukça kafa kar&#;&#;&#;kl&#;&#;&#;na neden olan en büyük soru bak&#;r saç rengi kime yak&#;&#;&#;r? sorusu olarak biliniyor.Temelde bak&#;r saç renginin herkese yak&#;&#;aca&#;&#; söylense de ten rengine göre do&#;ru bir &#;ekilde tercih edilmeyen renk tonu istenmeyen görünümlerin elde edilmesine neden olabiliyor. Alan&#;nda uzman bir &#;ekilde çal&#;&#;an kuaförler ise bak&#;r saç renginin kimlere yak&#;&#;aca&#;&#;n&#; söylüyor. Genel bir ifadeyle bak&#;r saç rengi aç&#;k renk tene sahip olanlar&#;n tercih edebilece&#;i bir renk olarak biliniyor. Ancak çok aç&#;k ren rengine sahip olan ki&#;ilerin koyu bak&#;r renginden kaç&#;nmas&#; gerekti&#;i de söyleniyor. Bu durum göz önünde bulunduruldu&#;unda bak&#;r saç renginin aç&#;k ten rengine sahip olan ki&#;ilere yak&#;&#;t&#;&#;&#; söylense de bak&#;r renginin tonunun da bu a&#;amada önemli oldu&#;u görülüyor. Kumral cilt tonuna sahip olan ki&#;ilerin ise bak&#;r renginin tüm tonlar&#;n&#; kullanabilece&#;i biliniyor. 

Bak&#;r saç boyas&#; akar m&#;?

Saçlar&#;n&#; boyatmak isteyenlerin korkulu rüyas&#; saç boyas&#;n&#;n akmas&#;! Renk ne olursa olsun pek çok kad&#;n ve erkek saçlar&#;n&#; boyatt&#;ktan k&#;sa süre sonra rengin akmas&#;ndan korkuyor. Bu durum koyu renk saçlarda ciddi sorunlara sebep olmasa da bak&#;r renginin akmas&#; istenmeyen bir görüntüye sebep olabiliyor. En genel ifadeyle bak&#;r saç boyas&#; da di&#;er saç boyalar&#; gibi akabiliyor. Ancak saç boyas&#;n&#;n akmas&#;n&#; engellemek için yöntemler bulunuyor. Bu yöntemlerin kullan&#;lmas&#; durumunda boyan&#;n akmas&#; en az seviyeye indirgenebilir. Bak&#;r saç boyas&#;n&#;n akmamas&#; için uygulanabilecek yöntemleri &#;u &#;ekilde s&#;ralayabiliriz;

  • Kuaförlerden özel olarak saç kremi al&#;nabilir. 
  • Düzenli saç kremi kullan&#;lmas&#; durumunda bak&#;r saç boyas&#;n&#;n akmas&#; engellenebilir. 
  • Bak&#;r saç renginin akmas&#; ya da renginin solukla&#;mas&#; durumunu engellemek için mor &#;ampuan kullan&#;labilir.
  • Bak&#;r renginin akmamas&#; için saç boyas&#; yap&#;ld&#;ktan sonra iki gün boyunca saça su de&#;dirilmeyebilir. Bu sayede boyan&#;n saç ile bütünle&#;mesi sa&#;lanabilir.
     

Bak&#;r saça bak&#;m nas&#;l yap&#;l&#;r?

Bak&#;r saç renginin korunmas&#; için saç bak&#;m&#;n&#;n aksat&#;lmamas&#; büyük önem ta&#;&#;yor. Kuaförler saç&#;n&#; ilk kez bak&#;r rengine boyatacak olan ki&#;ilere saç bak&#;m&#; için &#;u önerilerde bulunuyor;

  • Saçlar bak&#;r rengine boyat&#;ld&#;ktan sonra a&#;&#;r&#; &#;ampuanlama gerçekle&#;tirilmemeli.
  • Banyo s&#;ras&#;nda iki kereden fazla &#;ampuanlama yap&#;lmamal&#;.
  • Saç kremi kullan&#;m&#; aksat&#;lmamal&#;. Her du&#;ta mutlaka saç kremi uygulamas&#; yap&#;lmal&#;.
  • Saçlar&#;n s&#;k ya&#;lanmas&#; durumunda fazla &#;ampuan kullan&#;m&#; yerine kuru &#;ampuan tercih edilmeli.
  • Du&#; öncesinde ya&#; bak&#;m&#; yap&#;lmal&#;. Haftada bir kez yap&#;lan hindistancevizi ya&#;&#; uygulamas&#; saçlar&#;n daha parlak görünmesini sa&#;l&#;yor. 
     

Bu faktörlere dikkat edilerek bak&#;m yap&#;lmas&#; durumunda bak&#;r saç renginin korunmas&#; ve canl&#; bir görünüm elde edilmesi mümkün. E&#;er sizler de saçlar&#;n&#;z&#; bak&#;r rengine boyatt&#;ysan&#;z bu önerilere dikkat ederek istedi&#;iniz renk tonunu koruyabilirsiniz.

 

Davines Bakır Rengi Saçlar için Şampuan - Alchemic Copper ml

Davines Bakır Rengi Saçlar için Şampuan - Alchemic Copper ml

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : Sun Cosmetic

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Sun Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bakır tonlardaki saç renkleri için önerilir
  • Renk yoğunlaştırıcı sistemi sayesinde saçın renginin korunmasını sağlar
  • Saçı nemlendirir ve güçlendirirken saç bütünlüğünü sağlar
  • 5,3 pH değeriyle yormadan temizler
  • Her saç tipi için uygundur
  • Uygulama:
  • Nemli saça masaj yaparak uygulayın
  • Birkaç dakika bekletin, durulayın
  • Gerekirse işlemi tekrarlayın
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (8)

SHVACO

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

GNS STORE

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Saraçhane Kozmetik

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

TL'ye 35 TL İndirim

Nazfect Kozmetik

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

TL'ye 35 TL İndirim

DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Davines Bakır Rengi Saçlar için Şampuan - Alchemic Copper ml

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bakır tonlardaki saç renkleri için önerilir
  • Renk yoğunlaştırıcı sistemi sayesinde saçın renginin korunmasını sağlar
  • Saçı nemlendirir ve güçlendirirken saç bütünlüğünü sağlar
  • 5,3 pH değeriyle yormadan temizler
  • Her saç tipi için uygundur
  • Uygulama:
  • Nemli saça masaj yaparak uygulayın
  • Birkaç dakika bekletin, durulayın
  • Gerekirse işlemi tekrarlayın
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • EtkiParlaklık Verme
  • Saç TipiBoyalı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası