kırgız somu kaç tl / KGS Kaç TL Eder, Kırgızistan Somu Kaç Türk Lirası Yapar Hesapla

Kırgız Somu Kaç Tl

kırgız somu kaç tl

Kırgızistan Somu Kaç Türk Lirası Eder?

Kırgızistan Somu (KGS) Kaç Türk Lirası (TRY) Yapar?

Kırgızistan Somu (KGS) = Türk Lirası (TRY) Eder
Kırgızistan Somu parası karşılığında Türk Lirası parası elde edersiniz veya KGS almak için tutarında TRY ödemelisiniz.
KGS = TRY
( Kırgızistan Somu )( Türk Lirası )
Kırgızistan Somu kaç Türk Lirası miktarıyla satın alınabilir öğrendiniz, peki tam tersi Türk Lirası kaç Kırgızistan Somu miktarıyla satın alınabilir öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
TRY Kaç KGS Eder ?
Güncel KGS/TRY Kuru : 1 KGS = 0, TRY
KGS döviz kurundan TRY döviz kuruna döviz kuru dönüşümü hesaplama işlemi 25 Haziran , Pazar tarihindeki güncel kur fiyatları üzerinden yapılmıştır.

KGS/TRY Geçmiş Döviz Kurları

Geçmiş TarihKırgızistan Somu Türk Lirası Dönüşümü
25/06/ KGS = 0, TRY
24/06/ KGS = 0, TRY
23/06/ KGS = 0, TRY
22/06/ KGS = 0, TRY
21/06/ KGS = 0, TRY
20/06/ KGS = 0, TRY
19/06/ KGS = 0, TRY
18/06/ KGS = 0, TRY
17/06/ KGS = 0, TRY
16/06/ KGS = 0, TRY
15/06/ KGS = 0, TRY
14/06/ KGS = 0, TRY
13/06/ KGS = 0, TRY
12/06/ KGS = 0, TRY
11/06/ KGS = 0, TRY
10/06/ KGS = 0, TRY
09/06/ KGS = 0, TRY
08/06/ KGS = 0, TRY
07/06/ KGS = 0, TRY
06/06/ KGS = 0, TRY
05/06/ KGS = 0, TRY
04/06/ KGS = 0, TRY
03/06/ KGS = 0, TRY
02/06/ KGS = 0, TRY
01/06/ KGS = 0, TRY
31/05/ KGS = 0, TRY
30/05/ KGS = 0, TRY
29/05/ KGS = 0, TRY
28/05/ KGS = 0, TRY
27/05/ KGS = 0, TRY
26/05/ KGS = 0, TRY

Mali yardım bile Kırgızistan'ı düzeltemiyor

Kırgızistan'ın milli para birimi som, dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. ABD doları, Kırgız Somu karşısında rekor düzeyde yükselirken, Rusya'dan gelecek mali yardıma rağmen piyasalar rahat nefes alamadı.

Bu arada, Kırgızistan Merkez Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kazakistan;ın milli parası Tenge;nin Amerikan doları karşısında değer kaybetmesi sonucu, coğrafi yakınlık ve iki ülke arasındaki yakın ilişkiler nedeniyle, Kırgızistan'da da dolar talebinin arttığı belirtildi.

Kırgızistan'da bir gün içinde 1 Amerikan Dolar alımı 41 som 50 tıyın'dan 46 som 40 tıyına yükseldi. Kırgızistan, bağımsızlığından bu yana ilk kez Amerikan dolarının bu düzeye çıktığını gördü.

Bugüne kadar ülkede doların Merkez Bankası tarafından komşu ülke Kazakistan'da olduğu gibi desteklenmezken, Merkez Bankası, vatandaşların döviz sıkıntısı yaşamaması için gerekli gördüğü ABD doları miktarını döviz piyasasına süreceğini açıkladı.

Açıklmada, Rusya;nın Kırgızistan'a bu yıl yapacağı milyon dolar tutarında mali yardımın ayrıca, döviz piyasasına katkı sağlayacağı kaydedildi.

Kırgızistan'da Amerikan üssünün kapatılması kararı ülkenin mali ve döviz piyasasına şimdilik olumsuz yansımadığı görülüyor.

&#;

Mali yardım paketi onaylandı

Kırgızistan Parlamentosu, 2 Şubat'ta Moskova'da Kırgızistan ve Rusya hükümetleri arasında imzalanan Rusya'nın mali yardımını onayladı.

Parlamento bugünkü genel oturumda gündeme aldığı Kırgızistan ve Rusya hükümetleri arasında imzalanan Rusya'nın devlet kredisi, ''Kambara-Ata 1'' adlı hidroelektrik santralin ortak inşaatı ve Kırgızistan'ın Rusya'ya olan borcunun silinmesini öngören anlaşmaları onayladı.

Parlamentonun onayladığı birinci anlaşmaya göre, Rusya, Kırgızistan Merkez Bankasına, bu yılın 30 Nisan tarihine kadar devlet kredisi olarak milyon Amerikan Doları verecek. Kırgızistan, milyon dolarlık borcu yüzde 0,75 faiziyle 40 yıl vadeli ve 7 yıl aralıklarla geri ödeyecek.

İkinci anlaşma, Rusların İnter RAO UES Şirketi ile Kırgızistan Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi arasında dün ortak kurulan şirketin bu yılın haziran ayında Narın Nehri'nde inşaatına başlayacağı ''Kambara-Ata 1'' adlı hidroelektrik santraline 1 milyar milyon dolarlık doğrudan yatırımını öngörüyor. Bu borç miktarı da 8 yıl aralıkla yüzde 4,25 faizi ile 20 yıl vadede geri ödenecek.

Üçüncü anlaşma ise, Kırgızistan'ın Rusya olan toplam milyon bin Amerikan Doları tutarındaki borcunun silinmesini öngörüyor. Bunun, yaklaşık milyon dolarlık borcu Paris Kulübü çerçevesinde silinecek.

Bu anlaşma, iki ülke arasında dostluğun pekişmesi ve ülkenin bulunduğu zor ekonomik durumunu atlatması ve Bişkek'teki ''DASTAN'' adlı deniz silah sanayi ve harp malzeme üreticisi anonim şirketin yüzde 48 (19 milyon bin dolarlık) hissesinin Rusya'ya verilmesi, Rusya'nın Bişkek'te büyükelçilik binası olarak kullandığı binada Rus Bilim ve Kültür Merkezi açılması şartıyla imzalanmıştı.

Yaklaşık metrekarelik bir alanı kapsayan 2 katlı binasında bugün Rusya Büyükelçiliğin ticari müşavirliği bulunuyor. Bu binanın yeri de, Rus tarafına 49 yıl süreyle kiraya veriliyor.

Rusya söz konusu şartlı anlaşmalar dışında, Kırgızistan'a milyon dolar karşılıksız mali yardımda bulunacak.

Anlaşmaların onayından sonra parlamenterlerin sorularını yanıtlayan Başbakan İgor Çudinov, milyon doların mali krize karşı rezerve edileceğini, milyon dolarında sosyal ve ekonomik projelerde değerlendireceğini bildirdi.


Valuta Ex Logo

Döviz kuru TRY / KGS güncellendi 56 dakika önce

funduszeue.infoge/tr/try-to-kgs?amount=1Kopyalanan!

Türk Lirası içinde kullanılan para birimidir

Türkiye

Kırgızistan Somu içinde kullanılan para birimidir

Kırgızistan

countries where TRY is used

Döviz kurlarını Türk Lirası ile Kırgızistan Somu arasında karşılaştırınÇeşitli perakende döviz piyasalarının tipik ödeneği

0% Bankalararası faiz oranı1 TRY TRY KGS
1%1 TRY TRY KGS
2% ATM oranı1 TRY TRY KGS
3% Kredi kartı ücreti1 TRY TRY KGS
4%1 TRY TRY KGS
5% Kiosk oranı1 TRY TRY KGS
Türk Lirası birimini Kırgızistan Somu birimine dönüştürün
1
5
10
20
50
Kırgızistan Somu birimini Türk Lirası birimine dönüştürün
1
5
10
20
50
logo

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası