alman dizi netflix / Almanca Öğrenmek İçin 10 Netflix Dizisi - Hesaplı Çeviri

Alman Dizi Netflix

alman dizi netflix

Netflix" width="708" height="398" src="//www.youtube.com/embed/dU3FSX3JjYw?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

 

How To Sell Drugs Online (Fast)

Gerçek bir öyküden esinlenilerek senaryolaştırılan, suç draması ve gençlik draması ögelerini harmanlayan komedi-drama türünde bir dizi. Eski kız arkadaşını geri kazanmaya çalışan inek bir çocuk, internet üzerinden uyuşturucu satmaya başlar ve Avrupa’nın en büyük uyuşturucu tacirlerinden biri hâline gelir. Hikaye’nin devamında yaşanan olaylar ise heyecan verici ve bir an önce izlemek isteyeceğiniz şekildedir.

 

Bıohackers

Bir tıp öğrencisi, Almanya’nın en iyi üniversitelerinden birine girer. Ama asıl amacı, bir aile trajedisi ile bir profesörü birbirine bağlayan komployu açığa çıkarmaktır.

Tıp öğrencisi Mia Akerlund üniversitede son derece gelişmiş biyo-hackleme teknolojisinin kullanımını keşfederek geçmişinde yaşananları anlamaya çalışıyor. Bu gerilim dizisi drama ile zenginleştirilerek izleyiciye sunulmuş.