d smart nasıl resetlenir / Dsmart Receiver'da Sorun Var - Teknolojik Ürünler - Oto Club Türkiye

D Smart Nasıl Resetlenir

d smart nasıl resetlenir

DSMART AKILLI KUMANDA AYARLARI

DSMART AKILLI KUMANDA AYARLARI NASIL YAPILIR?, DSMART AKILLI KUMANDAYI FABRİKA AYARLARINA ALMA, DSMART AKILLI KUMANDA TV EŞLEŞTİRME, DSMART TV KODU GİRME

D-Smart akıllı kumandanızı tüm D-Smart HD ve HD PVR uydu alıcılarında herhangi bir ayar gerektirmeden funduszeue.infoıllı kumandanızın kurulumu son derece basittir. İşlemleri aşağıdaki sıralama ile yaptığınızda akıllı kumandanız otomatik olarak ayarlanmış olacaktır&#;

Dsmart Akıllı Kumanda Tuş Takımı Ve Özelliklerine Buradan Ulaşabilirsiniz

KURULUM:
D-Smart akıllı kumandanızın televizyonunuz için ayarlanması :

Manuel Tv Kodu Girerek;

1-Dsmart akıllı kumandanız da ki TV tuşuna basıp kumandanızı televizyon moduna alınız.

2-Dsmart akıllı kumnadanız da ki tuşlardan POWER ve MUTE tuşlarına aynı anda Dsmart akıllı kumandanız da ki TV LED ışığı sabit yanana kadar basılı tutunuz.

3-Televizyon kod listesinden size uygun olan televizyon marka ve modelini bulup, o modele ait kodu kumandanız da ki numerik tuşlar aracılığı ile tuşlayınız.

*Kod doğru girildiyse, D-Smart akıllı kumandanızda yanan TV LED ışığı sönecektir.

*Kod yanlış girildiyse, D-Smart akıllı kumandanızda yanan TV LED ışığı LED 3 saniye daha yanıp sönecektir.

4-Dsmart akıllı kumandanız TV modundayken Mesaj(zarf) tuşuna basınız. Harici kaynak listesi çıkacaktır. Dsmart uydu alıcınız televizyona hangi seçenek ile bağlandıysa (Hdmı1/Hdmı2/Scart)  Mesaj(zarf) tuşuna basarak o seçeneğin üzerine gelip ok tuşuna basınız.

DSMART AKILLI TV KUMANDA KOD LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Önemli Not:

Eğer televizyonunuz D-Smart akıllı kumandanıza tepki vermiyorsa yukarıdaki işlemleri televizyonunuzun markası için listelenen diğer tüm kodları kullanarak tekrarlayınız.

Eğer D-Smart akıllı kumandanız televizyonunuzu kumanda ederken her fonksiyonu olması gibi yerine getirmiyorsa televizyon kod listesinden televizyonunuzun marka/modeli için listelenen diğer kodları deneyiniz.

Otomatik TV Kodu ile Arama Yaparak;

1-Dsmart akıllı kumandanızdaki TV tuşuna basıp kumandanızı televizyon moduna alınız.

2-Dsmart akıllı kumandanızdaki tuşlardan POWER ve Mute tuşlarına aynı anda Dsmart akıllı kumandanız da ki TvLED ışığı sabit yanana kadar basılı tutunuz.

DSMART İNTERNET D-LiNK DSLU MODEM AYARLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

3-Dsmart akıllı kumandanızı televizyona doğru tutunuz ve kanal yukarı tuşuna ard arda 2 kez basınıfunduszeue.info akıllı kumanda televizyonun marka/modeline göre uygun kodu tek tek aramaya başlayacaktır ve gönderilen her kodda Dsmart akıllı kumanda da bulunan TV LED ışığı yanıp sönecektir. (Her kod 3 sn de bir gönderilecektir.)

4-Dsmart akıllı kumanda doğru kodu bulup, televizyonu tanıdığında, televizyon moduna geçip kanal değişfunduszeue.info esnada ok tuşuna basınız ve kodu kaydediniz.

5-Dsmart akıllı kumandanız da yanan TV LED ışığı sönecektir.

6-Dsmart akıllı kumandanız televizyon (TV) modundayken Mesaj(zarf) tuşuna basınıfunduszeue.info kaynak listesi çıkacaktıfunduszeue.info uydu alıcınız televizyona hangi seçenek ile bağlandı ise (Hdmı1/Hdmı2/Scart)  Mesaj(zarf) tuşuna basarak o seçeneğin üzerine gelip ok tuşuna basınız.

DSMART AKILLI TV KUMANDA KOD LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Bu adımlar sonunda Dsmart akıllı kumanda ile televizyonunu ve dsmart uydu alıcınızı birlikte kontrol edebilirsiniz. Hatırlatma:Eğer bu kodu kaydetme süresini kaçırırsanız, Dsmart akıllı kumanda kod göndermeye devam edecektir. Dsmart akıllı kumandadan Kanal -Aşağı tuşuna basarak işlemi geriye alıp, geride kalmış televizyon ile uyumlu kodu tekrar yakalayabilirsiniz

Not:

Yukarıda anlatılan adımlardan 2. adımda Kanal-yukarı tuşuna tekrarlayarak basılırsa, bir
nevi manuel kod arama yapılabilir.

Yukarıda anlatılan adımlardan 2. adımda Kanal-yukarı tuşuna 1 kez basmanız durumunda, arama daha hızlı olacak, her kod 1 saniyede bir gönderilecektir fakat bu seferde, kod bulunduğunda kaydedilme süresi oldukça kısa olacaktır.

TÜRKSAT 4A ÜZERİNDE YENİ EKLENEN HD VE 4K YAYINLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

DSMART AKILLI KUMANDAYI FABRİKA AYARLARINA ALMA:
D-Smart akıllı kumandanızın hangi modda olduğunun önemi olmadan (TV veya D-Smart modu) aşağıdaki adımlar ile fabrika ayarlarına alabilirsiniz.

1. D-Smart akıllı kumandanızdaki tuşlardan POWER ve MUTE tuşlarına aynı anda D-Smart akıllı kumandanızdaki
TV LED ışığı sabit yanana kadar basılı tutunuz.

2. D-Smart akıllı kumandanızdaki TV LED ışığı sabit yandıktan sonra D-Smart akıllı kumandanızın numerik tuşlarından sayısını tuşlayınız. İşlem doğru gerçekleştirildiyse D-Smart akıllı kumandanızdaki TV LED ışığı sönecektir. Bu işlemden sonra kumandanız fabrika ayarlarına geri dönecektir. Eğer hatalı bir kod girildiyse D-Smart akıllı kumandanızdaki TV LED ışığı 3 saniye boyunca yanıp
sönecektir.

DETAYLI VE UYGULAMALI KURULUM İŞLEMLERİNE AŞAĞIDAKİ YOUTUBE SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

D-SMART UYDU ALICISI DONMA SORUNUNU ÇÖZME YÖNTEMLERİ


d-samart uydu alıcısı donma nedenleri,d smart donma çözümü,d smart neden donuyor,d smart donmasını nasıl çözerim,d-smart donma sorununun çözümü, d sımart donma sorununun çözümü,d-smart donma sorunu nasıl çözülür,d-smart donması neden oluyor,d smart donduğunda ne yapmalıyım,d smart alıcısı dondugunda ne yapılmalı,d smart cihazının donma sorunu nasıl çözülür,d-smart nasıl resetlenir,d smart alıcısının donmasını resetleme çözermi,d smart arızaları çözümü


Hemen Hemen her evde var olan D-SMART uydu alıcısı büyük ilgi görüyor. Özellikle maç yayınları için alınan D-SMART uydu alıcısı şifreli maçları izleme şansının yanı sıra belgesel kanalları ve dizi, film kanalları çocuk kanalları gibi bir çok kanal seçeneği sunmaktadır.

Özellikle Süper Lig sezonunun başlamasına çok az kaldığı şu günlerde futbol severler ve fanatikler yani takımının maçlarını kaçırmak istemeyenlerin ilk seçeneği D-SMART uydu alıcısıdır.

D-SMART uydu alıcısı bu kadar imkan ve güzelliği bir arada sağlarken, Tabi istenmeyen durumlarda olmuyor değil. Özellikle çocuklu ailelerin en başta geldiği ve çocuklarının uydu alıcısına zarar vermesi, kendimizden kaynaklanan mesela üzerine sıvı dökülmesi, düşürmemiz gibi bir çok neden vardır ve birde donma olayı yani açılmama olayı var.

Peki D-SMART uydu alıcısı açılmadığında donduğunda, kullanılabilir hale yani çalışır hale nasıl getirilir. Bu donma sebebinin çözülmesi için 2 yol vardır. D-SMART uydu alıcısı donmasını nasıl giderebiliriz.

1 - D-SMART cihazınızın fişini çıkarın, tekrar takın D-Smart uydu alıcısının ön sol tarafında 3 adet led lamba yanıp söner bunların üzerinde STANDBY, MAIL, RCU yazar. Cihazınızın fişini çıkarıp taktıktan sonra o 3 lambadan önce biri yanıp söner sonra üçüde yanar ve sabitlenir.
O zaman cihazınızın kumandasından arka arkaya 2 kere  ''GERİ''  tuşuna basıp 'i tuşlayalım ve cihaz yazılım güncelleştirme ekranı gelecek (NDSMMIVLoader) daha sonra D-Smart kutusu açılış ekranı normale dönecektir.


2 - D-SMART cihazlarının donma nedenlerinin bir diğeri ise cihazların beslemelerinde bulunan 3 adet gri kondanstör bozulmuştur demektir. Bunun çözümü herhangi bir elektronik tamircisine cihazı götürüp bahsettiğimiz kondanstörleri değiştirttiğinizde cihaz normale dönecektir.

Tweet

Kategori: d sımart donmasını çözümü, d sımart donmasının çözümü, d smart arızalarının çözümleri, d smart donma çözümü, d smart donmasının çözümü, d smart neden donuyor sürekli, güncel

Motovento
REKLAM ALANI
  • 03 Ocak , #1

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1-) numaralı telefonu arayıp, iptal talebimizi sesli olarak iletiyoruz. (Bu sadece bir prosedür, bunu yapın ve bir daha aramayın!)
    2-) E-devlet üzerinden iptal talebinizi gerçekleştirin. (İnternet bankacılığı ile giriniz.)
    3-) Her ihtimale karşı faks da çekiniz. (Şu an güncel faks numarası 03 02 ancak funduszeue.infoımda güncel faks numarasını da talep edin, çünkü sıklıkla değişiyor.)

    4-) Bir hafta sonra aboneliğiniz iptal olacak ama en az 15 defa aranacaksınız, bu aramalara katlanınız. Telefonu açıp "talebimi devam ettirin" deyip kapatsanız da olur, yeter ki telefonu açın (sebeplerini açıklayacağım).

    Geçmiş olsun.

    Mesajlar birleştirildi - bir önceki mesaj zamanı

    Şimdi de başımdan geçen bu iğrenç süreç hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.

    İlk mesajım ile birleştirmek istemedim ki, bu konuda yardıma ihtiyacı olan kullanıcılar için "kolay bulunabilir" bir kaynak olsun.

    BÖLÜM 1 (İNTERNET PROBLEMİ)

    Bir süredir D-Smart interneti ile alakalı problem yaşadığım için iptal ettirmeye karar vermiştim. Normalde "problem olabilir, insan yapımı şeyler kusursuz çalışamaz" gibi bir felsefeye sahibimdir ve sabrederim. Ancak bir süre sonra bana şöyle geri dönüşler gelmeye başlamıştı; "altyapı çalışmamız bitmiştir, internetiniz hala gelmediyse sorun modem ya da internet kablonuzda (splitter) olabilir."

    Kendi kendime modeme reset atıyorum, gidiyorum yeni internet kablosu (splitter) alıyorum ama yok. Mecburen geri arıyorum ve bu sefer karşıma çıkan kişi "altyapı çalışmalarımız devam ediyor" diyor. Anlıyorum ki bunlar sadece müşteriyi oyalama taktikleri ve sonunda memnun olmadığım için iptal etmeye karar veriyorum.

    BÖLÜM 2 (İPTAL TALEBİ VEREMEMEK)



    "Giden çağrı" görselleri olarak eklediğim fotoğraflara bakarsanız ben bu arkadaşları aramaya başlıyorum. En başlarda "talebinizi aldık, arkadaşlarımız size dönecek" gibi bir bilgi ile karşılaşıyorum. "İyi ya kolaymış" diyorum ve yaşamıma devam ediyorum; ancak ne arayan var ne de soran. Tekrar arıyorum, tekrar arıyorum ve tekrar arıyorum

    Bana her defasında söylenen "iptal talebinizi aldık, işleme alıyoruz." Takvime bakıyorum aradan 10 gün geçmiş, bu işte bir terslik olduğu belli.

    BÖLÜM 3 (ARAŞTIRMA ve AYDINLANMA SÜRECİ)

    Biraz Youtube, biraz şahsi bloglar, yazılar derken anlıyorum ki bunlar zaten telefondan iptal talebi falan almıyorlarmış. Bunlar sadece müşteriyi oyalama işlemleriymiş. En başından beri ne bana biri geri dönecekmiş, ne de gerçekten talebimi alan birileri varmış. Geç oluyor ama maalesef bu aşağılık stratejiyi anlıyorum.

    Birazdan 10 gündür beni telefonda köpek eden, düzgün bilgi vermeye tenezzül etmeyen, bana BİR KERE BİLE geri arama yapmayan firmanın, iptal talebimi oluşturduktan sonra (kendi çabalarım ile) neler yaptığını göreceksiniz.



    BÖLÜM 4 (1 HAFTALIK İPTAL SÜRESİNİ BEKLEMEK)

    Yine görsellerde belirteceğim üzere, telefon ile iptal talebimi almayan firma, iptali nasıl yapmam gerektiği ile ilgili en ufak bilgi vermeyen firma, iptal talebimi E-devlet ve faks yolu ile yaptıktan sonra TACİZ EDERCESİNE arıyor. Mecburen açıyorum çünkü; internette okuduklarıma göre 10 kez aradılar ve konuştunuz, aramada telefon açmazsanız bir sms gelebiliyormuş "sizi aradık ama ulaşamadık" şeklinde ve işlemleriniz askıya alınabiliyormuş. Böyle de ruh hastası bir sistemleri mevcut(MUŞ.)

    Sonra 1 haftalık süre bittikten sonra, size "fesih işlemleri başarılı" gibi bir sms geliyor, ancak cihazları 1 hafta içinde teslim etmeniz gerekiyor, yoksa ödeyeceğiniz ceza harici bir de bunların parasını ödemeniz gerekiyor.

    Ben iptal aşamasına sonunda geldim ancak bugün cihazları teslim etmek istediğimde "3 gün sayım var alamıyoruz" gibi bir şey ile karşılaştım.

    Daha da uzatıp başta kendi canımı sıkmak istemiyorum, amacım bu gibi amatör ve aşağılık bir süreci kullanıcıların yaşamaması için bilgi vermekti.

    Sonra deriz ki "bu ülke neden bir Almanya olamıyor"

    Honda NSS Forza İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial Sentor İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=Rl79HfGpcS4 ]



      Reklamlar

    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  • 03 Ocak , #2

    Çevrimdışı
    Atacan KSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    cihazları teslim etmeye giderken cat5 kablosunu götürmeyi unutmayın, unutursanız bayii 50tl'ye bizde var diyerek gider ayak onu da araya sıkıştırıyor. geçmiş olsun, tüketici mahkemesine gidecek seviyeye kadar gelip ben de zar zor iptal ettirebilmiştim.


  • 03 Ocak , #3

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AlıntıAtacan KSKadlı üyeden alıntı Mesajı göster

    cihazları teslim etmeye giderken cat5 kablosunu götürmeyi unutmayın, unutursanız bayii 50tl'ye bizde var diyerek gider ayak onu da araya sıkıştırıyor. geçmiş olsun, tüketici mahkemesine gidecek seviyeye kadar gelip ben de zar zor iptal ettirebilmiştim.

    Onu da hazırladım, bilgilendirme için teşekkürler. İlk defa bir kuruma işim düştü, bu kadar art niyetli davranılmasına anlam veremedim.

    Bunları denetleyen bir devlet organı yok mudur? merak ediyorum. Her şeyi geçtim "istemiyorum" dedikten sonra, aynı konu ile ilgili ve aynı şablonlar ile bir insan 16 defa 17 defa (gece-gündüz-hafta sonu demeden) nasıl aranabilir? aklım almıyor.

    Tanrı kimseyi bu tip insanların ve kurumların eline düşürmesin.

    Honda NSS Forza İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial Sentor İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=Rl79HfGpcS4 ]


  • 03 Ocak , #4

    Çevrimdışı

    Ben Dudullu'da ücra bir sokaktaki bir adrese gidip, el ile dilekçe doldurup, cihazları, kabloyu, kumandayı vb. teslim ederek kurtulmuştum. Dantel örtüyü de hediye ettim.

  • 03 Ocak , #5

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntımuamadlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Dudullu'da ücra bir sokaktaki bir adrese gidip, el ile dilekçe doldurup, cihazları, kabloyu, kumandayı vb. teslim ederek kurtulmuştum. Dantel örtüyü de hediye ettim.
    Benim de bir cihaz teslimim kaldı. Sizin iş çok dolambaçlı olmamış gibi, sevindim.

    Bana "sms gelmeden cihaz teslim edemezsiniz" demişlerdi. Sms gelmesini beklediğim 1 hafta içinde de, bunların sapık sapık aramaları ile muhatap olmak zorunda kaldım.

    Geçmiş olsun

    Honda NSS Forza İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial Sentor İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=Rl79HfGpcS4 ]


  • 03 Ocak , #6

    Çevrimdışı
    hn33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Digitürk ve d-smarta giriş çok kolay çıkış çok zor hatta imkansız özellikle Digiturk en uzak durun


  • 03 Ocak , #7

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntıhn33adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Digitürk ve d-smarta giriş çok kolay çıkış çok zor hatta imkansız özellikle Digiturk en uzak durun

    Digiturk ile ilgili aynı şeyleri ben de duydum. Anladığım kadarı ile, aslında hepsinden kurtulmak kolay; ama bu kolay yolu karşı taraf size asla söylemiyor.

    Bu tip kişi ve kurumların ekmek yememesi gerekiyor.

    Bunlar gibi müşterisine değer vermeyen kurumların piyasadan silinmelerini yürekten istiyorum.

    Sizin sağlayacağınız istihdam, devlete ödeyeceğiniz vergi eksik kalsın.

    Honda NSS Forza İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial Sentor İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=Rl79HfGpcS4 ]


  • 03 Ocak , #8

    Çevrimdışı
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Biz de D-Smart TV'yi iptal ettireceğiz. İyi oldu bu.


  • 03 Ocak , #9

    Çevrimdışı
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende zamanında diji türkü çok zor iptal etmişfunduszeue.infoı teslim ettim elimde belgesi funduszeue.info benden cihazı istiyorlardı arayıfunduszeue.infodum ama evde birde tivibu var onu iptal etmek istesek ne olacak bilmiyorum.
    Zaten dsmart dijiyürk gibi işi İSS internet sağlayıcı olmayan firmadan internet falan alınmaz.
    İntenette sistem daha kolay cihaz falan değişmeyeceği için yeni İSS ye başvuru yaparsan o seni eskisinden kolayca çekip alıyor.

  • 03 Ocak , #10

    Çevrimdışı
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yalnız yukarıdaki tüm aramaları açmak gerekmesinden emin değilim. Bildiğim kadarıyla faks onlara ulaştığı an siz hiçbirşey yapmasanız bile o işlemi kimse durduramaz. Hatta faks o kadar kritik ki telefonla aramaya bile gerek yok. Faks gittiği an iş biter. Mahkeme sizi her konuda haklı bulur.
    Faks yerine KEP kullanılabilir mi, bilmiyorum.


  • 03 Ocak , #11

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntıwatercoloursadlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Biz de D-Smart TV'yi iptal ettireceğiz. İyi oldu bu.

    İlk başta yazdığımı uygularsanız, sizin için gayet kolay bir süreç olacaktır. Benim canım sıkıldı, sizin sıkılmasın

    Alıntıokanbagiscanadlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende zamanında diji türkü çok zor iptal etmişfunduszeue.infoı teslim ettim elimde belgesi funduszeue.info benden cihazı istiyorlardı arayıfunduszeue.infodum ama evde birde tivibu var onu iptal etmek istesek ne olacak bilmiyorum.
    Zaten dsmart dijiyürk gibi işi İSS internet sağlayıcı olmayan firmadan internet falan alınmaz.
    İntenette sistem daha kolay cihaz falan değişmeyeceği için yeni İSS ye başvuru yaparsan o seni eskisinden kolayca çekip alıyor.
    Ben de zamanında evde ses olsun diye D-Smart uydu alıcısı almıştım, daha sonra da "madem buna üye olduk bir de internetini alayım demiştim." Tamamen bilinçsiz ve kolaya kaçılmış bir tercihti, tercihin yanlış olduğunu öğrenmek de bu günlere nasip oldu.

    Mesajlar birleştirildi - bir önceki mesaj zamanı

    Alıntıwatercoloursadlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Yalnız yukarıdaki tüm aramaları açmak gerekmesinden emin değilim. Bildiğim kadarıyla faks onlara ulaştığı an siz hiçbirşey yapmasanız bile o işlemi kimse durduramaz. Hatta faks o kadar kritik ki telefonla aramaya bile gerek yok. Faks gittiği an iş biter. Mahkeme sizi her konuda haklı bulur.
    Faks yerine KEP kullanılabilir mi, bilmiyorum.

    O konuda benim de net bir bilgim yok, sadece daha önce internette okuduklarımdan yola çıkarak hareket ettim. Yani "e-Devletten kurtulsalar, faks talebimden kurtulamazlar" kafası ile ilerledim. Ancak bir yerde kere istemediğini söyleyip, sonraki aramada telefona cevap vermediği için işlemi durdurulan birinin yazısını okumuştum. O kişi de ne kadar doğru anlatmıştır? onu da bilemiyorum.

    Ama BENCE, hem e-Devlet hem de faks yolu ile talebi iletmek lazım, hatta buraya bir de dilekçe bırakayım.

    Honda NSS Forza İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial Sentor İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=Rl79HfGpcS4 ]


  • 03 Ocak , #12

    Çevrimdışı
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

  • 03 Ocak , #13

    Çevrimdışı
    Forumdan Uzaklaştırıldı ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hem interneti (modem almamıştım) hem de uydu tv aboneliğimi sadece E-devlet üzerinden giriş yaparak sonlandırdım. Yalnız uydu cihazının iadesi hakkında kimse aramadı sormadı. 7 gün sonra bayinin tekine gittim. Kutusundan kullanım kitapçığına kadar çöpünü bile iade ettim belgemi aldım.

    Bekliyorum inşallah yarın bir gün evime bir fatura gönderirler cihaz vermediniz diyerek, avukat arkadaşlarıma havale edeceğim

  • 03 Ocak , #14

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntıero__adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem interneti (modem almamıştım) hem de uydu tv aboneliğimi sadece E-devlet üzerinden giriş yaparak sonlandırdım. Yalnız uydu cihazının iadesi hakkında kimse aramadı sormadı. 7 gün sonra bayinin tekine gittim. Kutusundan kullanım kitapçığına kadar çöpünü bile iade ettim belgemi aldım.

    Bekliyorum inşallah yarın bir gün evime bir fatura gönderirler cihaz vermediniz diyerek, avukat arkadaşlarıma havale edeceğim
    Tanrı uğraştırmasın diyeyim.

    Zaten sormazsanız kimse cevap vermiyor. Temsilcileri adeta "sıfır bilgi, sadece satış" mottosu ile donatmışlar.

    Örnek; Güncel faks numarası için aradığımda bana şu dendi; "aaaa önce telefon ile talep vermeniz lazım" .. e verdik ya ???

    Örnek; İkna araması; "iptal etmeyin, şu kadar zarar var, mağdur olursunuz v.s." (Ben; istemiyorum) .. "tamam işleminizi başlatıyorum" .. (Ben; yapmam gereken başka bir şey var mı?) .. "yok" (Ben; cihazları bırakacak mıyım?) .. "evet size bir sms gelecek, sonra cihazları bırakmanız gerekiyor" ???? (Ben iç ses; neden peşin peşin söylemiyorsun be aev)

    Böyle bir döngü

    Honda NSS Forza İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial Sentor İnceleme Videosu [ funduszeue.info?v=Rl79HfGpcS4 ]


  • 03 Ocak , #15

    çevrimiçi
    DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Topu taca atma işlemleri son bir fatura daha geçirebilmek amaçlı.


  • 03 Ocak , #16

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AlıntıDickNameadlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Topu taca atma işlemleri son bir fatura daha geçirebilmek amaçlı.

    Maalesef doğru, mesela ben sözlü olarak 13 Aralık ya da 14 Aralık, hadi olsun 15 Aralık günü telefon ile iptal talebimi verdim. Ancak beni aradıklarında bile "25 Aralık günü bir iptal talebiniz olmuş" diye aramışlardı.

    25 Aralık, tamamen kendi çabalarım ile faksı ulaştırıp, e-Devlet üzerinden başvuru yaptığım gün oluyor.

    Faks ile ilgili daha bomba bir bilgi vereyim; faks çekmek için 2 kırtasiye gezdim, ikisi de şunu dedi; "benim faks numaramı engellemişler çok iptal faksı çekiyoruz diye". Sonunda mahalle arası bir bilgisayar dükkanına girdim de faks çekebildim, bir de böyle bir şey var.

    Bunları beklesek, dediğiniz gibi 1 ay fazladan fatura da öderdik ki zaten ödenecek ceza 5 aylık fatura bedeli.

    Kepazelik, dolandırıcılık.

  • 03 Ocak , #17

    çevrimiçi
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AlıntıGökhan_Aygünadlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Maalesef doğru, mesela ben sözlü olarak 13 Aralık ya da 14 Aralık, hadi olsun 15 Aralık günü telefon ile iptal talebimi verdim. Ancak beni aradıklarında bile "25 Aralık günü bir iptal talebiniz olmuş" diye aramışlardı.

    25 Aralık, tamamen kendi çabalarım ile faksı ulaştırıp, e-Devlet üzerinden başvuru yaptığım gün oluyor.

    Faks ile ilgili daha bomba bir bilgi vereyim; faks çekmek için 2 kırtasiye gezdim, ikisi de şunu dedi; "benim faks numaramı engellemişler çok iptal faksı çekiyoruz diye". Sonunda mahalle arası bir bilgisayar dükkanına girdim de faks çekebildim, bir de böyle bir şey var.

    Bunları beklesek, dediğiniz gibi 1 ay fazladan fatura da öderdik ki zaten ödenecek ceza 5 aylık fatura bedeli.

    Kepazelik, dolandırıcılık.

    Şunu maalesef diyemiyoruz "Ulan senesinde faks mı kaldı o.çocukları?"

  • 03 Ocak , #18

    Çevrimdışı
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Fax göndermeye yarayan siteler vardı oradan olmuyormu.


  • 03 Ocak , #19

    Çevrimdışı
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntıtommygunadlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Şunu maalesef diyemiyoruz "Ulan senesinde faks mı kaldı o.çocukları?"

    Faks olmadan da e-Devlet ile çözülüyor olabilir ancak öyle şeyler okudum ki işimi şansa bırakmak istemedim. Bütün tuşlara basarak bölümü geçmeye çalıştım &#;

    Bu arada e-Devlet üzerinden fesih başvurusu yaparken de bir A4 kağıda dilekçe yazıp, fotoğraf çekip uygulamaya yüklüyorsunuz. Dilekçenin nasıl olması gerektiği, e-Devlet uygulamasında gösteriliyor.

    Bu sebeple de "mantıken faksa gerek yoktur" demek istesem de diyemiyorum, bu tür lağım tiplerden her şey beklenir.

  • 03 Ocak , #20

    Çevrimdışı
    Forumdan Uzaklaştırıldı ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    He unutmadan 2 iş günü mü 7 iş günü mü ne süresi var denyoların. Ben süre biter bitmez dsmart sitesinden ayar verdim. Aynı gün işlemler BİTTİ!


      Reklamlar

    REKLAM ALANI
  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası