oses çiğköfte bayilik şartları / Oses Çiğköfte Bayilik Şartları - isfikirleri-girisimcilik.com

Oses Çiğköfte Bayilik Şartları

oses çiğköfte bayilik şartları

OSES 400 şubeye ulaşacak

Çiğköfte sektörünün önemli oyuncularından biri olan OSES Çiğköfte, kuruluşunun 10’uncu yılında 400 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Bir OSES şubesi açmanın maliyeti ise 15 bin ile 20 bin TL arasında değişiyor.

Son yılların en gözde girişim alanlarından biri de çiğköfte… Güneydoğu sofrasının vazgeçilmez tatlarından biri olan çiğköfte, artık giderek kurumsal markaların çatısı altında bir fast-food zinciri haline gelmeye başladı. Bu alanda markalaşan ve zincir sayısını hızla artıran OSES, kuruluşunun 10’uncu yılında mağaza sayısını 400’e çıkarmayı planlıyor. .

Çiğköfteyi marka yapmak amacıyla 10 yıl önce yola çıktıklarını ifade eden Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, bunun için 2 bin metrekare kapalı alanda 30 ton kapasiteli tesis kurduklannı söylüyor. Şu anda Türkiye genelinde 347 şubelerinin bulunduğunu ifade eden Osman Yaşar, yıl sonunda ise şube sayılannı 400’e ulaştırmayı hedeflediklerini belirtiyor. Çiğköfteyi 7’den 70’e herkesin yiyebileceği bir ürün haline getirdiklerini ifade eden Yaşar, “Çiğ köfte önceleri sıra geceleri ya da bazı özel davetlerde yoğrulan bir üründü. Biz bunu kolay ulaşılabilir, herkesin damak tadına uygun standarda getirerek, fast food zincirlerinin bir parçası yaptık” diyor.

15 BİN TL’YE KURULUYOR

Şube açmak isteyen yatırımcılardan franchise bedeli almadıklarını aktaran Osman Yaşar, OSES şubesi açmak isteyen yatınmcılara iş ortağı olarak baktıklarını ve bu iş ortaklarına kurumsal konsepte uygun mimari ve dekorasyon alanında danışmanlık, ürün ve satış alanında da eğitim hizmetler verdiklerini söylüyor. Yaşar, şöyle devam ediyor:

“20 ila 40 metrekare arasında bir OSES şubesi açmanın maliyeti 15 bin ile 20 bin TL arasında değişiyor. Yatırım, üç ile altı ay arasında geri alınabiliyor. Ciro üzerinden herhangi bir bedel almıyoruz. Şubelerimizde kar oranlan yüzde 100’e yakın. Türkiye’nin tüm illerine tüm iş ortaklarımıza aynı kalitede ürün ve hizmeti götürebiliyoruz.”

ANADOLU’DA BOŞLUK VAR

Türkiye’de yılda 10 bin ton çiğköfte tüketildiğini belirten Osman Yaşar, “Çiğköfte sektörün 2011 yılını 350 milyon lira ciro ile kapattı. Sektör hala doyuma ulaşmış değil. Özellikle Anadolu’da ciddi bir boşluk sözko-nusu. Sektör 2012 sonuna kadar 400 milyon ciroyu bulur” diyor.

İŞİN AYNASI

Uygun yer: Türkiye geneline franchising verilecek
İlk sermaye: 20 ite 40 metrekare arasında Dır şube açmanın maliyeti 15 bin ile 20 bin TL arasında değişiyor.
Kâr marjı: Yuzde 100’e yakın
Başvuru için: 0212 419 01 02

OSES ÇİĞKÖFTE

Şube açmaya devam ediyor

Türkiye’nin en büyük franchise şirketi!

Osman Yaşar tarafından kurulan Oses Çiğköfte, bayilik ağıyla büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin hemen her bölgesinde hizmet veren firmanın, Almanya ve Fransa’da da şubeleri mevcut. Çiğköfte dışında herhangi bir ürün satışında bulunmayan firmanın tek konsepti var. Firma, bayilik isteyen girişimcilere destek oluyor.

Ekonomist Dergisi’nin hazırladığı listede geçen yıl 3. sırada yer alan Oses, bu yıl 1. sıraya yükseldi. Birçok yerel ve global markayı geride bırakarak, büyümesini sürdüren Oses Çiğ Köfte Türkiye’nin en büyük franchise şirketi olarak hizmet veriyor.

Etsiz çiğ köfte sektöründe ilklere imza atmış, sektöre liderlik eden, sürekli gelişip büyümekte olan bir ailenin parçası olmak ve en önemlisi kendi işinin patronu olmak isteyenleri hedefleyen Oses, tüm Türkiye genelinde bayilik vermeye devam ediyor.

Oses Çiğköfte

Sizden herhangi bir franchise bedeli talep etmeyen Oses’te tek prosedür; kurumsal kimliğe uygun dekorasyon ve franchise sözleşmesidir, işletme dekorasyonu ve açılış kampanyasında sizleri yönlendiriyor, personel eğitimini sağlıyor ve açılışta ücretsiz ürün temini gerçekleştiriyoruz. Ödemeniz gereken tek bedel ise işletme dekorasyonunda kullanacağınız yaklaşık 15 bin TL (yaklaşık 25 m2 için) oluyor. Tek şubeyle başlayan ve kısa sürede bayi sayısını artırarak 765 şubeye ulaşan Oses Çiğ Köfte, cazip franchising şartlarıyla büyümeye devam ediyor.

Oses Çiğköfte AVM ya da caddelerde şube açmaya devam ediyor. Yurtdışmda ise Almanya, Fransa Avusturya ve Kanada’da sekiz şubesi bulunuyor. Şirketin İstanbul, Almanya ve Kanada’da üç üretim tesisi var.

Franchise için hedeflenen aylık ciro: 25 bin ile 35 bin TL arasında.

Kârmaıji: Yüzde 100.

Bayilerde aranan özellikler: İşinin başında duracak girişimciler aranıyor.

Başvuru için iletimi: 444 50 02

çiğköfte bayiliği veren firmalar konumuzuda inceleyiniz.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası