vizite / vizite - Vikisözlük

Vizite

vizite

Vizite Web Servisi Uygulaması

Vizite web servisi uygulaması, sayılı Kanunun funduszeue.infoinin (a) bendi kapsamındaki sigortalılara ait iş göremezlik raporlarının işveren tarafından SGK’ya bildirilmesini ve bu raporların onaylanabilmesini sağlayan bir uygulamadır.

Web servisi uygulaması, SGK’nın tarihli duyurusu ile kullanıma açılmıştır.  Bu uygulama ile sigortalılara ait iş göremezlik bilgilerinin temin edilmesi ve rapora ilişkin çalışılmadığına dair bildirim işleminin yapılabilmesi amaçlanmıştır.

Vizite web servis uygulaması kullanılan bilgi sistemleri otomasyon yazılımlarına entegre olacak şekilde hazırlanmış olup uygulamada kullanılacak metotlara tarihli duyuruda yer verilmiştir. Böylece uygulamanın web servis versiyonu ile yayımlanan kılavuza göre işverenler çalışanlara ait istirahat raporlarına erişerek çalışmazlık bildiriminde bulunabilecektir.

SGK vizite web servis uygulamasına ilişkin tarihli yeni bir duyuru daha yayımladı. Bu yeni duyuruyla beraber web servis uygulamasında güncelleme yaptığını bildirdi. Yapılan güncelleme ile web servis uygulamasında kullanılabilecek üç yeni metot ve görev eklendi. Eklenen bu metot ve görevler iş kazası raporlarının sorgulanması ve onaylanmasına ilişkindir.

Söz konusu metot ve görevlerin yer aldığı SGK Duyurusu metnine ulaşmak için buraya tıklayınız.

SGK VİZİTE SİSTEMİ

SGK vizite sistemi tüm sicilleriniz için SGK’dan tek tek girip takip ve işlem yapmanıza gerek bırakmadan personellere ait iş görmezlik rapor işlemlerini tek panelden yapmanızı sağlar. SGK vizite sistemi hastalık, analık, iş kazası sağlık raporlarını gözlemleme ve onaylama işlemlerini yapın.

SGK Teşvik Vizite

Personellerin İstirahatli Olduğu Sürelerde Çalışmadıklarının SGK’ya Bildirilmesi İşlemleri

İstirahat raporları, personelin hastalanması, kaza geçirmesi veya başka bir sağlık sorunu nedeni ile şirket doktoru, aile hekimi veya hastane hekimleri tarafından yazılan iş görmezlik raporlarıdır. Rapor sürelerine ilişkin yasal bildirimin raporu veren kurum tarafından SGK vizite giriş sistemine işlenmesi gerekmektedir. Personelin istirahat süresinde çalışmadıklarına dair bildirimlerin, istirahat süresinin bittiği tarihi içine alan ilgili ayın içerisinde onaylanması gerekmektedir. SGK&#;ya bildirilmemesi halinde idari para cezası kesilmektedir. SGK vizite zamanında gerçekleştirilmeyen bildirimler sebebiyle para cezaları ile karşılaşmamak için takip edilmesini ve onaylama işlemlerinizi yapmanızı sağlayan sistemdir.

SGK vizite sistemi ile çalışanlara ait iş göremezlik rapor bilgilerinin temin edilmesi ve rapora ilişkin çalışılmadığına dair bildirim işleminin yapılması işlemlerini tüm işyerleriniz için tek panelden yapabilirsiniz. Bildirilmemiş raporları takip edebilir, alınan raporun iş kazası olarak mı hastalık olarak mı kayıtlara geçtiğini görebilirsiniz.

sgk-tesvik-programi-hp-i7

SGK VİZİTE SİSTEMİ

SGK vizite ile personelin çalışılmadığına dair bildirim girişlerini yapın.

SGK vizite sistemi tüm sicilleriniz için SGK&#;dan tek tek girip takip ve işlem yapmanıza gerek bırakmadan personellere ait iş görmezlik rapor işlemlerini tek panelden yapmanızı sağlar. Personellerinize ait sağlık raporu ve iş kazası ve meslek hastalıkları vizite taraması yaparak onaylanmış ve arşiv raporlarınıza ulaşabilir ya da onaylanmamış raporlarınızı onaylayabilirsiniz.

SGK VİZİTE RAPORLARI

Tüm işyerleriniz için SGK vizite raporları

SGK vizite sistemi ile hastalık, analık, iş kazası, meslek hastalığı raporlarını alabilirsiniz. Arşiv, onaylanmış, onaylanmamış tüm raporları takip edebilirsiniz. Özellikle işyeri sayısı çok olan firmalar için SGK vizite işlemlerini çok kolaylaştırır.

SGK Teşvik Vizite Raporu

FİRMANIZA NASIL KAZANÇ SAĞLADIĞIMIZI ÖĞRENİN !

Size SGK teşvik hesaplama programı hakkında daha fazla bilgi verebilmek için 20 dakikanızı bize ayırın. Firmanıza nasıl kazanç sağladığımızı anında kanıtlayalım. Firmanızın maliyetlerini düşürmek ve daha fazla kazanç elde etmek için şimdi ziyaret talep formunu doldurun ya da bizi arayın.

İletişime Geç

SGK sayılı duyurusunda;

sayılı Kanunun 4. Maddesinin (a) bendi kapsamındaki sigortalıların istirahatli olduğu sürelerdeki çalışmazlık bildirimlerinin işverenleri tarafından daha kolay yapılabilmesi için yeni bir uygulama olan “vizite web servisi” nin işletime açıldığı,

Söz konusu uygulama ile sigortalılara ait iş göremezlik rapor bilgilerinin temin edilmesi ve rapora ilişkin çalışılmadığına dair bildirim işleminin yapılmasının sağlandığı,

Web uygulaması olmaksızın bildirim yapılması amacıyla hali hazırda kullanılan bilgi sistemleri otomasyon yazılımlarına entegre olacak şekilde hizmete sunulduğu,

“Çalışılmadığına Dair Bildirim Girişi (4A)” uygulamasına ve SGK duyurusuna funduszeue.info bağlantısı yoluyla erişilebildiği,

Çalışılmadığına dair bildirim işleminin yapıldığı funduszeue.info uygulamasında geçerli kuralların, yeni uygulama olan web servis için de geçerli olduğunu, Yeni uygulamaya funduszeue.info adresinden erişileceğini,

Açıklamıştır.

Söz konusu SGK Duyurusuna aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası