yalova mudanya otobüs / Yalova Mudanya Otobüs Seferleri

Yalova Mudanya Otobüs

yalova mudanya otobüs

Yalova Otob&#;s Bileti

Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Aydınlatma Metni

Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. funduszeue.info internet sitesine girerek bilet işlemi yapan ve üye olanların paylaşmış olduğu ad-soyad, T.C. Kimlik numarası, iletişim bilgisi, seyahat ve güzergâh bilgisi, kart bilgilerine ilişkin kişisel verilerini;

Kişinin seyahat belgesinin doğru düzenlenebilmesi; Hizmete karşılık ödemenin alınabilmesi; Şirketimizin uyguladığı kampanyalardan haberdar olması ve faydalanabilmesi; Şirketimizin şikâyet, öneri, teşekkür, biletlemeye ilişkin satış ve iptal işlemleri hizmetlerinin yürütülmesi; Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılması Amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir.

Bu kişisel veriler herhangi bir uyuşmazlık halinde ödenen ücretlerin iade edilebilmesi ve tazminatların ödenebilmesi için şirketimiz ana distribütörü Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama A.Ş. ile ve müşteri öneri, şikâyet ve alınan hizmete ilişkin taleplerin değerlendirilmesi ve gerekirse ödemelerin yapılması için Atlas Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. ile aracılık/acentelik sıfatıyla faaliyetlerimizi yürüten üçüncü şirketler ile gerekli olduğu hallerde kamu kurum ve kuruluşları ile ve hizmet sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü durum için hizmet aldığımız sigorta şirketleri de dâhil olmak üzere her türlü destek hizmeti kuruluşları ile mevzuatın ve yapılan sözleşmelerin izin verdiği ölçüde hukuken zorunlu olduğu durumlarda onayınız da alınmak suretiyle paylaşılmaktadır.

Bu kişisel veriler, Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun 5. Maddesinde belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması” ve ‘’bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan ilgili olması” hukuki sebebine dayalı olarak internet sitesi üzerinden kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenmektedir.

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” Maddesi kapsamındaki taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”e göre Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş.’nin Büyük İstanbul Otogarı B2 Geçiş Bloğu A2 Kulesi Arası Kot Bayrampaşa/İSTANBUL adresine yazılı olarak iletebilirsiniz.

Osmangazi, Bursa’nın en büyük ilçesidir. Bursa’nın tüm ilçelerinin kesişim noktasında yer alan Osmangazi, Marmara Bölgesi’nde yer alan ilçelerdendir. İlçenin doğusunda Yıldırım, Kestel ve Gürsu, batısında ise Nilüfer ile Mudanya ilçeleri yer alırken, kuzeyinde ve güneyinde sırasıyla Gemlik ile Orhaneli ilçeleri bulunmaktadır. Osmangazi, merkezi bir konumda yer alan bir bölge olduğu için Bursa’nın tüm illerinden rahatlıkla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Osmangazi’ye Nasıl Gidilir?

Osmangazi, Bursa’nın en merkezi ilçesidir. Türkiye’nin her şehrinden mümkün olan tüm ulaşım olanaklarını kullanarak Osmangazi’yi ziyaret edebilmeniz mümkündür. İlçeye özellikle İstanbul’dan denizyolu ile gidebilmek mümkünken, karayolu ve havayolu ile Türkiye’nin her yanından ulaşımınızı kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Osmangazi, Bursa’nın merkez ilçesidir. Bursa’nın tüm ilçelerinden Osmangazi’ye giden toplu taşıma araçları bulunmaktadır. Ayrıca Bursa Yenişehir Havalimanı ile Osmangazi arası 56 km olmasına rağmen havalimanından ilçeye gelen ulaşım araçları da mevcuttur. Bursa ilinin sınırları içerisinde iseniz Osmangazi’ye gitmek sizler için son derece kolay olabilmektedir.

Seyahat rotanızı oluşturduktan sonra konaklama yapacağınız oteli belirlemek için birbirinden farklı hizmet seçeneklerine sahip Osmangazi Otelleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Osmangazi’ye Özel Araç ile Ulaşım

Osmangazi ilçesi, Bursa’nın en merkezi ilçesi olarak dikkat çekmektedir. Bursa’daki tüm ilçeler ile komşuluğu bulunan Osmangazi’ye özel aracınız ile birlikte hem Bursa içinden hem de şehir dışından rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Marmara Bölgesi’ne yakın bölgelerden Bursa tabelalarını takip ederek birkaç saat içerisinde Osmangazi’ye ulaşabilirsiniz.

Akdeniz Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi gibi kesimlerden de özel aracınız ile birlikte Osmangazi’ye gidebilirsiniz. Bu yolculuk, yakın bölgelere nazaran daha uzun sürecektir. Marmara Bölgesi’ne doğru yapacağınız yolculuğunuzda ilk olarak Bursa tabelalarını takip edebilir, il sınırlarına girdiğinizde de il merkezine yani Osmangazi’ye geçebilirsiniz.

Osmangazi’ye Şehirlerarası Otobüs ile Ulaşım

Türkiye’nin her yerinden karayolları ile şehirlerarası otobüsleri tercih ederek Osmangazi ilçesine gidebilmeniz mümkündür. Alacağınız biletlerin fiyatları, gideceğiniz mesafeye ve seçtiğiniz otobüs firmasına göre değişim göstermektedir. Otobüs yolculuğunuzda Bursa Otobüs Terminali’nde inebilir ve ardından da Osmangazi ilçesine geçebilirsiniz.

Bursa Otobüs Terminali’nde indikten sonra Osmangazi’ye 10 - 15 dakika içerisinde geçebilirsiniz. Terminal ile Osmangazi arasının mesafesi 11 km’dir. Terminalde indikten sonra taksi, otobüs, minibüs ve metro ulaşım seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Osmangazi’ye Denizyolu ile Ulaşım

Osmangazi’ye denizyolu ile gitmek isteyen yolcular, bunu ancak İstanbul’dan harekete geçerek yapabilirler. İstanbul’dan Yalova, Mudanya ve Güzelyalı iskelelerine deniz otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir ve ardından kısa süre içerisinde Osmangazi’ye geçilebilir.

İDO seferleri ile birlikte Pendik, Yenikapı ve Kadıköy semtlerinden deniz otobüsü ve feribot seferleri ile birlikte Osmangazi ilçesine ulaşabilmeniz mümkündür. Yalova ile Osmangazi ilçesi arası 77 km’dir. Bu yolculuğu özel aracınız ile veya iskeleden kalkan otobüsler ile ortalama 1 saat içerisinde tamamlayabilirsiniz.

Güzelyalı İskelesi’ne ulaşan deniz otobüsleri ise yalnızca arabasız yolculara izin verir. 1 saat 45 dakikalık bir yolculuğun ardından Güzelyalı İskelesi’nde inebilir ve 25 km’lik Güzelyalı - Osmangazi mesafesini 30 dakikada gidebilirsiniz.

BUDO’nun düzenlediği seferler ile birlikte İstanbul’dan Mudanya İskelesi’ne gelme fırsatına da sahipsiniz. Sirkeci/Eminönü ve Büyükçekmece’den kalkan deniz otobüsleri ile 1 saat 50 dakika içerisinde Mudanya İskelesi’ne ulaşabilir ve ardından 30 dakikalık bir sürede Osmangazi ilçesine varabilirsiniz.

Osmangazi’ye Uçak ile Ulaşım

Osmangazi’ye havayolu ile birlikte gelmek isteyen yolcular, Bursa Yenişehir Havalimanı’nda uçaklarından inebilirler. Pek çok yerden Bursa’ya havayolu ile gelebilen yolcuların, Yenişehir Havalimanı’ndan Osmangazi’ye gitmeleri gerekmektedir.

Yenişehir Havalimanı ile Osmangazi ilçesinin arası 56 km’dir. Yaklaşık olarak 1 saatlik bir sürede havalimanından ilçeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Havalimanında indikten sonra otobüs ve minibüs seferleri, özel taksi hizmeti ve VIP araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İstanbul’dan Osmangazi’ye Ulaşım

İstanbul’dan Osmangazi’ye 3 farklı ulaşım seçeneğini kullanarak gidebilme şansına sahipsiniz:Özel araç, denizyolu ve havayolu.

İstanbul’dan özel aracınız ile birlikte Osmangazi’ye gitmek için kullanabileceğiniz karayolu, km’lik D, Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu / O - 5 rotasıdır. Yolculuğunuz ortalama olarak 2 saat 10 dakikalık bir sürede tamamlanacaktır.

Özel aracınız ile birlikte Eskihisar - Topçular feribotunu kullanarak İstanbul’dan Yalova’ya da inebilirsiniz. Yolculuğunuzu diğer seçeneğe göre neredeyse 30 dakika daha erken sonlandırabilirsiniz.

İstanbul’dan Osmangazi’ye denizyolunu tercih ederek gitmek isteyen yolcuların inebilecekleri 3 farklı iskele seçeneği vardır:Mudanya, Güzelyalı ve Yalova.

Mudanya İskelesi’nde inmek isteyen yolcular, BUDO’nun düzenlediği, Eminönü/Sirkeci ve Büyükçekmece’den kalkan deniz otobüslerini tercih edebilirler. 1 saat 50 dakikalık bir yolculuğun ardından Mudanya İskelesi’nde inebilir ve ardından toplu taşıma araçları veya özel taksi ile 29 km giderek Osmangazi’ye varabilirsiniz.

Güzelyalı İskelesi’nde inip Osmangazi’ye 26 km uzaklıkta yer almak ve yarım saatte ilçeye varmak için İDO’nun düzenlediği seferlere katılabilirsiniz. Bu seferlerin başlangıç noktaları Pendik, Yenikapı ve Kadıköy’dür. 1 saat 45 dakikalık bir yolculuğun ardından Güzelyalı İskelesi’nde inme fırsatına sahipsiniz.

Denizyolu için bir diğer seçenek ise İDO’nun düzenlediği, başlangıç noktaları Pendik, Yenikapı ve Kadıköy olan deniz otobüsleri ile Yalova İskelesi’nde inmektir.

Yalova ile Osmangazi arası 77 km’dir. 1 saatlik bu yolculuğu özel aracınız varsa kendi aracınız ile, bir araca sahip değilseniz de iskelenin önünden kalkan otobüsler ile tamamlayabilirsiniz.

Son olarak, İstanbul’dan Osmangazi’ye uçak yolculuğu ile gitmek isteyen yolcular, yaklaşık olarak 30 dakika içerisinde Bursa Yenişehir Havalimanı’na iniş yapabilirler. Bilet fiyatları, bileti aldığınız zamana ve tercih ettiğiniz firmaya göre değişiklik göstermektedir. Bursa Yenişehir Havalimanı’nda uçağınızdan indikten sonra Osmangazi’ye gitmeniz gerekmektedir. Osmangazi ile havalimanı arası 56 km’dir ve bu yolculuğunuz ortalama olarak 1 saat sürecektir.

Yenişehir Havalimanı’nda indikten sonra pek çok farklı ulaşım seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Taksi, otobüs, minibüs ve VİP araç kiralama gibi seçenekler, Yenişehir Havalimanı’nda bulunmaktadır.

Ankara’dan Osmangazi’ye Ulaşım

Başkent Ankara’dan Osmangazi’yi ziyaret etmek isteyenler, 3 farklı yolculuk seçeneğini tercih edebilirler:Özel araç, şehirlerarası otobüs ve uçak yolculuğu.

Özel araç ile Ankara’dan Osmangazi’ye gitmek isteyen ziyaretçiler, D yolu üzerinden km’lik yolu 4 saat 30 dakika ile 5 saat arasında gidebilirler. Ankara’dan Osmangazi’ye gitmek için farklı yolları da tercih edebilirsiniz.

Anadolu Otoyolu/O – 4 ve D yolları üzerinden km’lik bir yolculuk yapabilir ve Osmangazi’ye, 5 saat 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Diğer bir yol seçeneği ise km’lik Anadolu Otoyolu/O – 4 otoyoludur. Bu tercihinizde yolculuğunuz ortalama olarak 5 saatte sonlanacaktır.

Ankara’dan Osmangazi’ye şehirlerarası otobüs ile gitmek isteyen yolcular, pek çok farklı firmayı tercih edebilirler. Otobüsünüzden Bursa Otobüs Terminali’nde indikten sonra terminal ile Osmangazi ilçesi arasında ulaşımı sağlayan otobüs, minibüs ve taksi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İlçe ile terminal arasındaki mesafe 11 km olduğu için kısa bir sürede Osmangazi’ye inebilirsiniz.

Ankara’dan Osmangazi’ye gidebilmek için tercih edebileceğiniz bir diğer seçenek ise uçak yolculuğudur. Uçuşunuz 1 saat içerisinde tamamlandıktan sonra Bursa Yenişehir Havalimanı’nda inebilirsiniz.

Yenişehir Havalimanı ile Osmangazi ilçesi arası 56 km olduğu için, bu mesafeyi havalimanında indikten sonra taksi, otobüs, minibüs ve VİP araç kiralama hizmetleri ile gidebilirsiniz. Ortalama olarak 1 saat içerisinde ilçeye ulaşabilirsiniz.

İzmir’den Osmangazi’ye Ulaşım

Ege Bölgesi’nde yer alan İzmir’den Marmara Bölgesi’nde yer alan Bursa / Osmangazi’ye gitmenin 3 farklı yöntemi vardır:Özel araç, şehirlerarası otobüs ve uçak yolculuğu.

Özel aracınız ile İzmir’den Osmangazi’ye gitmek istediğinizde tercih edebileceğiniz yol, kilometrelik O – 5 otoyoludur. Yolculuğunuzda ücretli geçişler ile de karşılaşabilirsiniz. Yolculuğunuz ortalama olarak 3 saatte tamamlanacaktır.

Özel aracınız ile tercih edebileceğiniz bir diğer karayolu ise O – 30 ve O – 5 otoyollarıdır. Bu yolculukta da ücretli geçişler yer alırken gideceğiniz mesafe kilometreye çıkmaktadır. Bu yolu tercih ederseniz de 3 saat 30 dakikalık bir sürede Osmangazi’ye varabilirsiniz.

İzmir’den Osmangazi’ye uçak yolculuğu ile gitmek isteyen yolcular, Bursa Yenişehir Havalimanı’nı kullanabilirler. Havalimanı ile Osmangazi arası 56 km olduğu için havalimanında bulunan otobüs, minibüs, taksi ve VIP araç kiralama hizmetleri ile 1 saat içerisinde Osmangazi’ye varabilirsiniz.

Osmangazi Otelleri için planladığınız seyahatinizde hangi ulaşım seçeneğini kullanacağınız veya güzergahınızı belirledikten sonra uygun fiyatlarla konforlu bir konaklama deneyimi sunan otel seçenekleri için İnegöl Otelleri sayfamıza hemen göz atmalısınız.

Son olarak İzmir’den şehirlerarası otobüs ile Osmangazi’ye gitmek isteyen ziyaretçiler, Bursa Otobüs Terminali’nde inip Osmangazi ilçesine geçebilirler. Bursa Otobüs Terminali ile Osmangazi ilçesi arası 11 km’dir. 15 - 20 dakikalık kısa bir yolculuğun ardından terminale rahatlıkla ulaşabilme imkânına sahipsiniz. Terminalde yer alan otobüs, minibüs, taksi ve metro gibi ulaşım seçeneklerini kullanarak ilçeye gidebilmek mümkündür.

Osmangazi, merkezi bir ilçe olduğu için Bursa’nın her yerinden çeşitli ulaşım olanakları ile gidilebilen bir bölgedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası