tlm coin yorum / Alien Worlds (TLM) Fiyat Tahmini , TLM yükselecek mi? - CoinArbitrageBot

Tlm Coin Yorum

tlm coin yorum

TLM Coin Geleceği ve TLM Coin Nedir detaylı bilgilendiriyoruz. TLM Coin Yorum nasıl okunur işte detayları.

TLM coin geleceği günlük işlem hacminin bir hayli artması ile çok merak edilir bir konuma geldi. TLM coin geleceği hakkında bilgileri şu şekilde sıralamak mümkündür.

DönemFiyatDeğişim
Ağustos $0,
Temmuz $0,
Haziran $0,
Mayıs $0,
Nisan $0,,19%
Mart $0,9,59%
Şubat $0,2,18%
Ocak $0,,29%

TLM Coin En Yüksek

Alien Worlds Coin en yüksek $ seviyesini 10 Nisan tarihinde gördü.

TLM Coin En Düşük

Alien Worlds Coin en düşük $ seviyesini 19 Mart tarihinde gördü.

Kripto para piyasasının ayında olması ile durgun ve sıkıcı bir piyasa izlediği görülmüştür. Blokzincir gibi karışık bir teknolojiye sahip ve eğlenceli bir sanal oyun ile kullanıcıları öğretmeyi hedefleyen bir coin sistemi kuruyor.

Gala Coin Geleceği – Gala Games Coin Alınır Mı?

TLM Coin Nedir?

TLM coin nedir sorusu sürekli dalgalanma durumu ile sıkça sorulmaya başlandı. TLM coin defi kategorisinde oyun sektörü için tasarlanan ve oluşturulan blok zinciri anlamına gelir. Sanal bir oyun ve blok zinciri teknolojisini birleştirtmeyi hedefleyen TLM coin Ethereum alt yapısı ile çalışıp bu alt yapı üzerinden işlemlerini gerçekleştirir.

Sanal oyun platformu sayesinde token kazanabileceğiniz bir platform olmayı hedefleyen TLM coin ekonomik rekabeti destekleyen coinler arasında yer alır. Birçok kripto para birimi gibi merkezi olmadan çalışan TLM coin yılında piyasaya sürülen coin birimidir. Alien worlds (TLM Coin) oyununda kullanılan TLM coin ile oyun içindeki alış veriş işlemlerini ve satın alım işlemlerini yapmanızı sağlar.

TLM Coin Geleceği - TLM Coin Projesi Yorum

TLM Coin Güvenilir Mi

TLM Coin, Güvenlik ve şifreleme işlemlerini Ethereum blockchain altyapısını kullanmaktadır. Ethereum blok zinciri güvenliğini düşünürsek TLM Coin güvenilir diyebiliriz.

TLM Coin Hangi Borsalarda

TLM Coin piyasaya çıktığından beri birçok uluslar arası saygın kripto para borsasında listelenmiştir. Yatırımcı ve kullanıcılar ise TLM Coin Binance ve TLM Coin nasıl alınır gibi sorular sormaktalar. Alien Worlds (TLM Coin) listelendiği borsalar ise şunlardır:

  • Binance
  • KuCoin
  • seafoodplus.info
  • FTX
  • Hit BTC ve sayamadığımız bir çok kripto para borsasında listelenmiştir.

TLM Coin Türkiye&#;nin en büyük kripto para borsalarından olan BtcTurk ve Paribu&#;da listelenmemiştir.

Mina Coin Geleceği – Mina Coin Alınır Mı?

TLM Coin Yorum

TLM coin yorum yılında piyasaya hızlı bir giriş yaptığından yatırımcılar tarafından geleceği parlak ve yükselişine devam edeceği düşünülüyor. Son zamanlarda yaşadığı dalgalanmalar ile yatırımcılarının dikkatini üzerine çekmeyi başaran coin birimidir. Güzel yükselişler yaşayan TLM coin birimi son zamanlarda yatırımcıların aklına daha fazla yükselir mi sorusunu çıkarmıştır. Piyasaya çıktığı ilk zamanlarda 6 dolara kadar yükseldiğinden dolayı büyük ilgi ve günlük işlem hacmini bir hayli arttırmıştır. Şu günlerde bazı düşüşleri ile bir hayli düşen ve yatırımcıları tarafından tekrar aynı konuma gelip gelmeyeceğine dair araştırmalar yapılır.

TLM Coin Grafik performansını ayrıntılı olarak incelediğimizde son zamanlarda yükseliş trendine girmiştir. Bu yükseliş performansı sonucunda bir çok yatırımcı TLM Coin kaç dolar sorusunu araştırmaya başladı. TLM Coin fiyatının bu denli yükselmesi ise coinin ve oyunun daha çok popülerleşmesine vesile oldu.

Alien Worlds (TLM): İnceleme, Yorum ve Analiz

Alien Worlds (TLM), blockchain ekosistemindeki en hızlı büyüyen NFT projelerinden biridir. Alien Worlds’ün kapitalizasyonu hala oldukça düşük olsa da, proje şimdiden blockchain tabanlı oyunların hayranları arasında hatırı sayılır bir takipçi kitlesi edinmeyi başardı. Ancak Alien Worlds’ün hızlı büyümesinin arkasındaki sebep tam olarak nedir ve TLM iyi bir yatırım mı? yoksa bir dolandırıcılık projesi mi? TLM coinin detaylarına bakalım ve her şeyi öğrenelim.

  • TLM coin almak için bir kripto para hesabınız olması gerekir. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ye üye olmak için tıklayın:Binance

Başlıklar


Alien Worlds (TLM) Coin İstatistikler

Kripto Para SembolüTLM
Piyasa Değeri$49,,
Dolaşımdaki Pay3,,, TLM
Toplam Arz5,,,
Tüm Zamanlar En Yüksek$
Tüm Zamanlar En Düşük$
Resmi Websitesiseafoodplus.info
  • Ocak Dolaşımdaki Pay: 3,,,
  • Nisan Dolaşımdaki Pay: 2,,, 

TLM Coin Fiyat Analizi ve Grafiği

TLM coin oldukça uzun bir süredir düşüş trendi izliyor. Luna coinin son zamanlardaki çöküşüyle birlikte neredeyse tüm altcoinler düştü ve yatırımcının güvenini kaybediyor.

Mevcut durumda, Tlm coin ve diğer altcoinlerin, piyasanın güçlenmesi, toparlanması ve boğa piyasası eğilimine girmesi için iyi bir zaman çizelgesi olan bir konsolidasyon dönemine girdiğine inanıyoruz.

TLM coin ilgili tek endişe, toplam arzın son zamanlarda artmış gibi görünmesi. Bu sadece kripto paralar için değil, neredeyse tüm yatırım araçları için iyi bir şey değildir. Takip edilecel bir başka önemli nokta ise FED’in faiz kararları ve global ekonominin toparlanmasıdır. Yüksek faizler kurumsal şirketleri az riskli yatırımlara çeviriyor. Temmuz ayında Tesla’nın btclerini satması bu olaya örnek verilebilir.

Grafikteki sarı çizgiler, bir destek/direnç bölgesi olduğunu gösterir. İlk sağlam direnç 0, dolarda şimdilik. Bu yüzden Tlm’nin yakın gelecekte bu alanı test etmesini bekliyoruz ama bu elbette haberlere ve bitcoin’e bağlı. Ayrıca BTC Hakimiyetine (Dominans) bir göz atmanızı ve altcoin üzerindeki önemini anlamanızı öneririz.

tlm-maychart-analysis-min

Ayrıca Alice Coinve Axs Coin‘e de göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz çünkü TLM coin bu altcoinlerle çoğunlukla aynı trendleri takip ediyor.


TLM Hangi Borsalarda Var?


Alien Worlds Oyunu Nedir?

Oyun Temelleri

1

Alien Worlds, benzersiz dijital öğelerle (NFT’ler) oynayabileceğiniz bir NFT Metaverse’dir.

2

Staking: Oyuncular, yaklaşan Gezegen seçimlerinde oy kullanmak ve Gezegenin ödül havuzunu artırmak için Trilium’u gezegenlere yatırır.

3

Gezegen DAO’ları: Konsey adayları için haftalık seçimlere katılın, gezegen hazinesini nasıl dağıtacağınıza dair önerilerde bulunun veya gezegen konseyi için kendiniz aday olun.

4

Oyun Kartlarını Takas Edin: Oyuncular, madencilik, dövüş ve görevler için kullanılacak Binance Smart Chain (BSC) ve WAX üzerindeki stratejileri için NFT oyun kartlarını seçebilirler.

5

Zincirler arası köprü: TLM’yi BSC, WAX ve Ethereum arasında ışınlama.


Alien Worlds’ün Kurucuları Kimdir?

Oyun, bugüne kadar üç proje oluşturan Alman geliştiriciler Dacoco GmbH tarafından geliştirilmiştir. Alien Worlds ’de kuruldu.

Dacoco, orada bulunan blockchain ve kripto şirketlerinin sayısı nedeniyle İsviçre’nin ‘kripto vadisi’ olarak kabul edilen Zug, İsviçre’de bulunuyor. Merkezi olmayan özerk topluluk örgütleri uzmanları olduklarını iddia ediyorlar ve ayrıca WAX’ta lonca doğrulayıcıları olarak hareket ediyorlar.


Alien World Fiyat Tahmini –

’da Alien Worlds’ün değeri ne olacak?

Tahmin modelimiz, Alien Worlds’ün ’da 1,79 ABD Dolarına ulaştığını görüyor.

yılında Alien Worlds’ün değeri ne olacak? (TLM)

Tahmin modelimiz, Alien Worlds’ün ’ta $’a ulaştığını gösteriyor.

Alien Worlds (TLM), Bitcoin’in yerini alacak / geçecek / geçecek mi?

Hayır, Alien Worlds BTC’yi değiştirmeyecek veya onu geçmeyecek.

Alien Worlds (TLM) 1 dolara ulaşabilir mi?

Evet, Alien Worlds ’nin sonunda 1 dolara ulaşabilir, ancak son zamanlarda toplam TLM coin arzı artırıldı, bu nedenle TLM’nin 1 dolara ulaşma süresini uzatabilir.

Alien Worlds (TLM) 10$’a ulaşabilir mi?

Evet, Alien Worlds ’in sonunda 10 dolara ulaşabilir.

Alien Worlds satın almaya değer mi?

Orta derecede riskli yatırımın savunucularıyız – kripto portföyünüzün çoğunu BTC’ye yatırın (%50); %35’i büyük paralar sepetinde ve geri kalanı büyük artıları olan küçük projelerde. Dolayısıyla bu bağlamda Alien Worlds satın almaya değer.

Alien Worlds (TLM) iyi bir yatırım mı?

Alien Worlds, diğer tüm kripto para birimleri gibi riskli bir yatırımdır. İyi kullanım durumu, iyi tasarlanmış belirteçler, aktif topluluk ve arkasındaki sağlam bir ekip nedeniyle, aşağı değil, yukarı çıkma olasılığı daha yüksektir.

Alien Worlds’ün değeri ne kadar olacak?

Kısa vadeli gelecek için 0, dolara ulaşabilir. Uzun vadede ( yıl), 1,79 dolara veya daha yükseğe sıçrayabilir.

Alien Worlds neden başarılı olacak ve fiyatı artacak?

Alien Worlds iyi bir kullanım senaryosuna, iyi tasarlanmış tokenomiklere, aktif topluluğa ve arkasında sağlam bir ekibe sahiptir. Tüm bunlar başarı için bir ön koşuldur ve bu nedenle tahmin modelimiz Alien Worlds’ün ’da 1,79 dolara yükseldiğini görüyor.

Alien Worlds neden başarısız olabilir ve fiyatı neden düşebilir?

Kripto projeleri çeşitli nedenlerle başarısız olur. En yaygın olanlardan bazıları şunlardır: ekip dolandırıcı olur ve projeyi terk eder, devletler projeyi yasa dışı ilan eder ve kripto borsaları projeyi listeden çıkarır, medya ilgisinin eksikliği, daha başarılı rakipler, iyi tasarlanmış pazarlama stratejisi eksikliği, topluluk desteğini kaybetme, potansiyel güvenlik açığı. protokol, protokolde beklenen minimum geliştirme etkinliğine ulaşamamak, yeni geliştiricileri platformlarında inşa etmek için çekmekte başarısız olmak.

Alien Worlds ne kadar yükseğe çıkacak?

Tahmin modelimiz, Alien Worlds fiyatının patladığını ve uzak bir gelecekte 3,57 dolara ulaştığını görüyor.

Alien Worlds için kısa vadeli tahmin nedir?

Alien Worlds, önümüzdeki 90 gün içinde 0, ABD dolarına ulaşacak; bu, 0, ABD doları civarında seyreden mevcut fiyata göre %,6’lık bir değişiklik.

Alien Worlds sizi milyoner yapabilir mi?

Evet, yeterince büyük miktarda satın alırsanız. $ yatırım yapıp Alien Worlds milyoneri olmayı beklemeyin. Ancak x fiyat patlamaları kriptoda yaygın bir durumdur, bu nedenle Alien Worlds’e 10 bin dolarlık bir yatırım sizi milyoner yapabilir ama çok risklidir.

Alien Worlds ne zaman satılmalı ve çıkılmalıdır?

Bu, ticaret profilinize bağlıdır. Alien Worlds’e inanıyorsanız ve parlak bir geleceği olduğunu düşünüyorsanız, parayı en az birkaç yıl elinizde tutmak iyi bir fikirdir. İyi yatırımlardan kar elde etmek daha da iyi bir fikirdir. Dolayısıyla, Alien Worlds’ünüzde % veya daha fazla kazanç üzerinde oturuyorsanız, fonların bir kısmını nakde çevirmek kötü bir hareket değildir.

Alien Worlds çökebilir veya sıfırlanabilir mi?

Alien Worlds neredeyse kesinlikle çökmeyecek ve çökmeyecek. İnsanlar genellikle yatırımlarının fiyatı geriliyorsa veya düşüyorsa madalyonun sıfıra gideceğinden endişeleniyor. Bu, herhangi bir ticaret piyasasında doğal bir salınımdır, fiyatlar her zaman yükselir ve düşer.


Yatırım Tavsiyesi Değildir

Bu makalede sağlanan bilgiler yalnızca genel rehberlik ve bilgi amaçlıdır. Bu makalenin içeriği hiçbir şekilde yatırım, iş, hukuk veya vergi tavsiyesi olarak değerlendirilmeyi amaçlamaz. Bu makaleye dayanarak verilen bireysel kararlar için herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz ve herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Burada sağlanan tüm bilgilerin doğru ve güncel olmasını sağlamak için en iyi çaba gösterilmesine rağmen, eksiklikler, hatalar veya kusurlar meydana gelebilir.
Açıklama: Yazarlar kripto para projelerine yatırım yapar ve bu web sitesinde ele alınanlar da dahil olmak üzere kripto para varlıkları vardır.

Alien Worlds Değeri (TLM)

To learn more about this project, check out our deep dive of Alien Worlds.

What Is Alien Worlds (TLM)?

Alien Worlds (TLM) is a decentralized, non-fungible token (NFT) metaverse, where players compete for scarce resources, Trilium (TLM), in a stimulated economy centered around planetary worlds. Due to this, Alien Worlds also has a decentralized finance (DeFi) element to the game, as players advance by staking TLM and using TLM to vote in Planet Decentralized Autonomous Organizations (DAOs).

Play-to-earn (P2E) NFT games have seen an exponential rise in popularity and value this year. Alien Worlds allow the players, called “explorers” to earn monetary rewards through gameplay or participation in Planet DAOs. By mining in Alien Worlds, a user is rewarded with the native, in-game currency — Trilium (TLM) or NFT packs. Players can stake TLM to boost their rewards or battle with other users for NFTs.

To date, Alien Worlds has established a fair amount of its roadmap, having TLM on Binance launchpad and farming period of TLM on Binance Launchpool. A large portion of game developments have been forged as well. Moving forward, Alien Worlds aims to automate the claiming process of daily allocation to landowners in the game. Artifacts NFTs are soon to be released, and future plans include NFT interoperability.

Who Are the Founders of Alien Worlds?

The game is developed by German developers Dacoco GmbH, who have created three projects to date. Alien Worlds was created in

Dacoco is based in Zug, Switzerland, which is deemed Switzerland’s ‘crypto valley’, due to the number of blockchain and crypto companies based there. They claim to be decentralized autonomous community organizations experts, and also act as guild validators on WAX.

What Makes Alien Worlds Unique?

Alien Worlds’ first unique feature is that it is a gaming metaverse that features numerous DAOs, giving every TLM coin holder a stake in deciding who runs the platform, allowing people to use TLM to stake, vote or even become a leader.

Players can stake their TLM to Planet DAOs, which then shows their alliance to a planet and allows them to receive more daily TLM rewards. Based on the amount of TLM staked, it affects the extent to which a user can vote for the future of the planet.

Becoming a leader in Alien Worlds is no foreign feat, as the platform allows players to run for candidacy to be a Councillor in more than one planet. Each planet can be managed by more than one elected Councillor, who will share multi-sig control over the respective Planet DAO account.

Another unique feature of Alien Worlds is that it is free-to-play, bypassing expensive barrier costs that are a feature of many traditional games and making it newbie-friendly.

In a testament to Alien Worlds popularity, it is the second fastest growing NFT game. According to DappRadar, it is the second in all decentralized applications (DApp) and first in all DApp games by 24 hour users. This could be attributed in part to the Alien Worlds community development efforts — they are active in 18 languages on Discord, a popular messaging platform for crypto communities, targeting english-native countries, China, Russia, Japan and Turkey. Furthermore, the team are also undertaking localization efforts to support Filipino, Indonesian and Indian players, where P2E games are extremely popular, as seen in the rise of Axie Infinity. Other community efforts include: onboarding well-known intellectual properties, supporting active Telegram and Discord communities, sponsored drops and promotion, supporting expansion effort and conducting regular AMAs.

Related Pages

Take a deep dive into Alien Worlds.

Learn about what play-to-earn is, and the top NFT games in

Read more about other P2E games: Binemon, My DeFi Pet, MOBOX, CryptoZoon, Kaby Arena and Guild of Guardians.

Find out more about CryptoBlades versus Axie Infinity, two of the top P2E games.

Visit CoinMarketCap Alexandria to learn everything you need to know about cryptocurrency and more.

How Many Alien Worlds (TLM) Coins Are There in Circulation?

As of September , the total supply of Alien Worlds TLM token is 5,,, and the maximum total supply of TLM is 10,,, The allocation of the TLM token is as follow: % to seed sale; % to the TLM presale; % to the Binance launchpad; % for external protocol development; % for marketing expenses; % to the Alien Worlds foundation; % to the project advisors; % to the team; % for governance; % for liquidity provision; % as staking rewards; % used for security audits; % for ecosystem grants; % used for participation rewards.

How Is the Alien Worlds Network Secured?

Alien Worlds runs on three blockchains on which its native token TLM has been deployed: Binance Smart Chain (BSC), Ethereum and WAX.

Each of the three blockchains supports Alien Worlds’ various functions that let it run smoothly and safely. For a start, Binance supports the staking functionality, letting BEP TLM holders to run missions. On the other hand, WAX allows for a free transactional layer for most of the core gaming logic.

NFT image data is stored on the peer-to-peer Inter Planetary File System (IFPS), allowing this data to remain decentralised and allowing external applications to stay in touch with on-chain functions and data so that the games and functionality can run as per usual.

Can Alien Worlds Coin Hit $10?

Across the year, Alien Worlds has hit a low of $ and a high of $$ To reach $10 would imply an over 50 times price increase from the current price, as of Sept. 13, While this is not a large jump in the crypto world and is a reasonable target to achieve. As with all coins, hitting this target would greatly depend on the project team reaching its objectives and the community backing it.

Where Can You Buy Alien Worlds?

Alien Worlds is listed on several cryptocurrency exchanges. Among them: PancakeSwap (V2),seafoodplus.info and LBank.

Cryptocurrency newbie? You can read more about how to enter the market and how to buy BTC, TLM or any other token in CoinMarketCap education portal — Alexandria.

İçindekiler

Alien Worlds (TLM) Coin Kaç TL?

Alien Worlds (TLM) Coin Yorum

Alien Worlds (TLM) Coin Geleceği

Alien Worlds (TLM) Fiyat ve Piyasa İstatistikleri

Alien Worlds (TLM) Fiyat Grafiği

Alien Worlds TRY (Geçmiş Verileri)

Alien Worlds (TLM) Coin Haberleri

Alien Worlds (TLM) Coin Nedir?

Alien Worlds, madencilik yaparak Trilium (TLM) kazanabileceğiniz ve her madencilik yaptığınızda bir NFT oyun kartı çıkarma şansına sahip olabileceğiniz bir oyundur. Alien Worlds, DeFi Metaverseblok zinciri tabanlı bir oyundur ve herkes için ücretsizdir. WAX bulut cüzdanına giriş yaptıktan ve seafoodplus.info’da oturum açtıktan sonra gezginler, madenciliğe başlamak için bir araç alırlar. Basit madencilik faaliyetleri ile, bir blok zinciri tokenı olan Trilium (TLM) elde edilir.

Alien Worlds (TLM), merkezi olmayan bir meta veri tabanına dayanmaktadır ve şu anda Ethereum, WAX ve Binance Smart Chain (BSC) dahil olmak üzere çeşitli blok zincirlerinde çalışmaktadır. Trilium (TLM), Alien Worlds metaverse’ün oyuncuların birbirleriyle rekabet etmeleri, oyun içi hedeflere ulaşmaları ve yönetim faaliyetlerine katılmak adına TLM’lerini bahis etmeleri için bir motivasyon görevi gören yerel hizmet tokenı olarak tanımlanmaktadır.

Trilium (TLM), altı gezegenden biri veya daha fazlası üzerine bahis yapma, gezegen konseyi üyesi olma ve potansiyel olarak gezegeni yönetmek için aday olarak kaydolma amacıyla kullanılabilir. NFT oyun kartları zaman içinde, kartların seviyelerini yükseltmek için “parlama” ve “Thunderdome’da savaşma” gibi şeyler dahil olmak üzere yeni ve yaratıcı şekillerde kullanılır.

Alien Worlds, oyuncular arasındaki ekonomik rekabeti ve işbirliğini simüle eden bir NFT DeFi metaverse’dir. Bu, oyuncuları rakip Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşları (DAO Gezegenleri) kontrol etmek ve daha fazla oyuna erişim kazanmak adına gerekli olan Trilium (TLM) için rekabete girmeye teşvik ederek elde edilir.

Alien Worlds metaverse’de oyuncular, TLM madenciliği yapmak, savaşlara katılmak ve oyun içi görevleri tamamlamak için NFT’ler (dijital oyun öğeleri) edinebilir. Oyuncular, stratejilerine bağlı olarak, oyunlarına en uygun NFT’leri satın alabilir ve bir araya getirebilir. Ek olarak, oyuncular altı DAO Gezegeni’nin Konsey Üyelerini seçerek yönetime katılabilir ve böylece oyunun yönünü etkileyebilir.

Oyna-kazan (Peer-to-Earn) NFT oyunları bu yıl popülaritesinde ve değerinde üstün bir artış görmüştür. Alien Worlds, “kaşifler” olarak adlandırılan oyuncuların, DAO Gezegenlere katılım veya oyun yoluyla parasal ödüller kazanmalarını sağlar. Alien Worlds’de madencilik yaparak, kullanıcılar yerel oyun içi para birimi olan Trilium (TLM) veya NFT paketleri ile ödüllendirilir. Oyuncular, ödüllerini artırmak veya diğer kullanıcılarla NFT’ler için savaşmak için TLM’ye bahis yapabilir.

Oyun geliştirmelerinin büyük bir kısmı da taklit edilmiştir. Alien Worlds, oyundaki arazi sahiplerine günlük tahsisat talep sürecini otomatikleştirmeyi amaçlamaktadır. Artifact NFT’ler yakında piyasaya sürülecek ve gelecekteki planlar NFT ile birlikte çalışabilirliğini içeriyor.

Kısaca Alien Worlds, oyuncuların nadir kaynak olan Trilium (TLM) için oyundaki güçlerini artırmak adına Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşlar’da (DAO Gezegenleri) bahis yaparak ve oy vererek rekabet ettikleri simüle edilmiş bir ekonomidir. Hem gezegenler hem de oyuncular TLM için yarışarak gruplar arasında yoğun rekabete ve işbirliğine yol açar. Alien Worlds metaverse’de oyuncular, TLM madenciliği yapmak, savaşlara katılmak ve oyun içi görevleri tamamlamak için NFT’ler (dijital oyun öğeleri) edinebilir. Oyuncular, stratejilerine bağlı olarak, oyunlarına en uygun NFT’leri satın alabilir ve bir araya getirebilir. Ek olarak, oyuncular altı DAO Gezegeni’nin Konsey Üyelerini seçerek yönetime katılabilir ve böylece oyunun yönünü etkileyebilir.

Trilium (TLM), Alien Worlds metaverse’ün yerel hizmet tokenidir ve aşağıdaki kullanım alanları mevcuttur.

Trilium(TLM) Gezegen Yönetimi:TLM sahipleri, gezegenlerin yönetimine ve diğer potansiyel ödüllere katılmak için TLM’yi bahis edebilirler.

Madencilik: Oyuncular, uygun NFT’leri kullanarak farklı gezegenlerden TLM madenciliği yapabilir.

Staking (Bahis):Oyuncular, TLM ve NFT madenciliğine katılmak için belirli bir gezegende TLM bahis edebilirler.

Oyun İçi Para Birimi:TLM’ler, oyuncuların eşyaları satın almak ve yükseltmek, görevlere, savaşlara ve oyun içi etkinliklere katılmak için TLM’ye ihtiyaç duyduğu Alien Worlds’deki para birimidir.

Oyun Oynama Teşvikleri:Aktif kullanıcılar, oyun içi ekosistemi ve etkinliği geliştirmek için katılım ödülleri olarak TLM kazanabilir.

NFT Satın Alma:Oyun içi öğeler, oyuncuların TLM madenciliği yapmasına, savaşlara katılmasına ve oyun içi görevleri tamamlamasına yardımcı olan NFT’ler olarak basılmıştır. Oyuncular, TLM madenciliği yapmak, savaşlara katılmak ve oyun içi görevleri tamamlamak için NFT olarak basılan oyun içi öğeleri satın alabilirler.

NFT’leri Takas Etme:Oyuncular, madencilik ve oyun içi görevler için kullanılmak üzere Binance Smart Chain (BSC) ve WAX ​​üzerinde NFT takas edebilirler.

Zincirler Arası Köprü:TLM’yi BSC, WAX ve Ethereum arasında taşıyabilirsiniz.

Proje, iki tur özel token satışından toplam milyon USD topladı:

Tohum satış turu: Maksimum token arzının %7,06’sı 0, USD / TLM’den satıldı.
Ön satış turu: Maksimum token arzının %’ü USD / TLM’den satıldı.
13 Nisan ’de, toplam TLM arzı ve mevcut dolaşımdaki arz yaklaşık %’tır.

Madencilik ve Staking

Oyuncular, TLM madenciliği yapmak için Tool (Araç) NFT’lerini kullanabilir ve Land’lerini (Arazi) kiralayabilir veya sahip olabilir. Başarılı madencilik girişimleri, TLM ve bazen ek NFT’lerle oyunları ödüllendirebilir. Land veya Tool NFT’ye bağlı olarak, oyuncular daha fazla TLM ve NFT madenciliği yapabilirken, diğerleri için her madencilik döngüsü arasında daha kısa aralıklar olabilir. Kullanıcılar, stratejilerine ve oyunlarına en uygun Tool ve Land kombinasyonunu kullanabilir.

Oyuncular, bir gezegenin daha fazla günlük TLM emisyonu almasına destek olduklarını göstererek DAO Gezegenlerine TLM yatırabilir. Bahis yoluyla, oyuncular aynı zamanda, bahis edilen TLM oranına göre DAO Gezegeninde oy hakkı kazanırlar.

Oyuncular, bir veya daha fazla Gezegenin Konsey Üyesi olmak için adaylıklarını koyabilirler. DAO Gezegenindeki seçimlerin ardından, DAO’lar, DAO Gezegeni hesapları üzerinde çoklu imza kontrolünü paylaşacak olan seçilmiş meclis üyeleri tarafından yönetime açılacaktır.

Alien Worlds’ün Kurucuları Kimdir?

Alien Worlds, bugüne kadar üç proje yaratan Alman geliştiriciler Dacoco GmbH tarafından geliştirilmiştir. Oyun ’de kurulmuştur. Dacoco, orada bulunan Blockchain ve kripto şirketlerinin sayısı nedeniyle İsviçre’nin ‘kripto vadisi’ olarak kabul edilen İsviçre’nin Zug bölgesinde merkezlenmiş haldedir. Merkezi olmayan özerk topluluk örgütleri uzmanları olduklarını iddia eden Dacoco, ayrıca WA’&#;ta birlik doğrulayıcıları olarak hareket ediyorlar.

Alien Worlds (TLM) Nasıl Çalışır?

Alien Worlds, blok zinciri üzerine kurulmuş bir tarayıcı oyunudur. Alien Worlds oyununda, oyuncu bir maceracısı rolüne bürünür. Sürekli devam eden ana hedef, oyundaki değerli bir maden olan Trilium’u çıkarmak için uzak dünyalara gitmektir. Alien Worlds Metaverse’deki her şey tokenize edilir ve oyuncular sayısız madencilik maceraları boyunca NFT formunda bazı olağanüstü şeylerle karşılaşırlar.

Alien Worlds’deki her NFT’nin oyunda belirli bir amacı vardır. Örneğin, madencilik verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olabilecek madencilik araçları ve maceracı kaşifin küreklerinin uzunluğunu ve çevresini geliştirmek için kullanabileceği faydalı avatarlar vardır.

Oyuncular ayrıca madencilik ekipmanlarını güncelleyip yükselttikçe daha fazla Trilium madenciliği yapabilir ve daha fazla NFT bulabilirler. Şu anda oyuncuların oyunda bulup toplaması için ’dan fazla farklı NFT mevcuttur.

Alien Worlds&#;ü Benzersiz Kılan Nedir?

Alien Worlds&#;ün ilk benzersiz özelliği, çok sayıda DAO’ya sahip bir oyun metaverse&#;ü olması ve her TLM token sahibine platformu kimin çalıştıracağına karar vermede bir pay vererek, insanların TLM’yi bahis etmek, oylamak ve hatta lider olmak için kullanmasına izin vermesidir.

Oyuncular TLM’lerini DAO Gezegenlerine yatırabilir, bu daha sonra bir gezegene olan ittifaklarını ortaya koyar ve daha fazla günlük TLM ödülü almalarını sağlar. Bahis edilen TLM miktarına bağlı olarak, bir kullanıcının gezegenin geleceği için ne ölçüde oy kullanabileceğini etkiler.

Alien Worlds’de lider olmak yabancı bir özellik değil, çünkü platform oyuncuların birden fazla gezegende meclis üyesi olmak için adaylık kazanmalarına izin veriyor. Her gezegen, ilgili DAO Gezegeni hesabı üzerinde çoklu imza kontrolünü paylaşacak olan birden fazla seçilmiş meclis üyesi tarafından yönetilebilir.

Alien Worlds’ün bir başka benzersiz özelliği de, oynaması ücretsiz olması, birçok geleneksel oyunun özelliği olan pahalı bariyer maliyetlerini aşması ve oyunu yeni başlayanlar için uygun hale getirmesidir.

Alien Worlds (TLM), popülaritesinin bir kanıtı olarak en hızlı büyüyen ikinci NFT oyunudur. DappRadar’a göre, tüm merkezi olmayan uygulamalarda (DApp) ikinci, ve 24 saatlik kullanıcılar tarafından tüm DApp oyunlarında ilk sıradadır. Bu durum kısmi olarak Alien Worlds topluluk geliştirme çabalarına atfedilebilir. Kripto toplulukları için popüler bir mesajlaşma platformu olan Discord’da 18 dilde aktifler ve anadili İngilizce olan Çin, Rusya, Japonya ve Türkiye’yi hedefliyorlar. Ayrıca ekip, Axie Infinity’nin yükselişinde görüldüğü gibi P2E oyunlarının son derece popüler olduğu Filipinli, Endonezyalı ve Hintli oyuncuları desteklemek için yerelleştirme çalışmaları yürütüyor. Diğer topluluk çabaları ise şunları içerir: İyi bilinen fikri mülkiyetlerin dahil edilmesi, aktif Telegram ve Discord topluluklarının desteklenmesi, sponsorlu indirimler ve promosyonlar, genişleme çabalarının desteklenmesi ve düzenli AMA (Ask Me Anything)’ler yapılması.

Alien Worlds Nasıl Oynanır?

Temeller

Alien Worlds (TLM) oynamaya başlamak için WAX hesabınızda oturum açmanız veya (eğer bir hesabınız yoksa) yeni bir hesap oluşturmanız gerekir. WAX hesabınız ayarlandıktan sonra seafoodplus.info adresine giderek ve bir hesap oluşturursunuz.

Ardından, oyun içi bir kullanıcı adı seçin ve ayrıca erkek veya kadın karakter seçenekleri arasından seçim yapınız. Bundan sonrasında, keşfetmek için bir gezegen veya arazi seçebileceksiniz. İlk madencilik faaliyetiniz için hangi gezegeni veya bölgeyi seçtiğiniz önemli değildir. Burada yapacağınız seçim kalıcı değildir, daha sonra oyunda değiştirebilirsiniz.

Bundan sonra, hayatınızın sonraki (oyun içi) on yılını bir maceracı olarak geçireceğiniz madencilik merkezinizde olacaksınız.

Madencilik merkezinde, seçtiğiniz arazinin yanı sıra sizin için önceden donatılmış bir kürek görebilirsiniz.

WAX hesabınızı şimdi kontrol ederseniz, bir avatar kartı ve kürek biçimindeki ilk NFT’lerinizi zaten aldığınızı fark edeceksiniz.

NFT’ler WAX hesabınıza girdikten sonra, Madencilik Merkezi’nin en altına gidin ve madencilik sürecini başlatmak için “Maden”e tıklayınız. Bu süreç zamanla size biraz Trilium kazandırmaya başlayacak ve eğer yeterince şanslıysanız, madenciliğiniz tamamlandıktan sonra bir NFT elde ettiğinize dair bir bildirim alacaksınız.

Madencilik işlemi tamamlandıktan sonra, ekranın sağ üst köşesinde bir sonraki madencilik oturumunuza ne kadar süre kaldığını gösteren bir geri sayım sayacı göreceksiniz.

Bunlar, Alien Worlds (TLM) oyununu oynamanın temel adımlarıdır.

Alien Worlds (TLM)’de Madencilik için Arazi Seçme

“Arazi”, Alien Worlds oyununda önemli bir değere sahiptir çünkü tüm madencilik teçhizatınızın genel şarj süresini etkileyen bir “Şarj Süresi” çarpanına sahiptir. Bu süre, özellikle sınırlı oyun için tasarlanmış ağır bir yapıya sahipseniz, hızlı bir şekilde toplanabilir.

Arazinizi değiştirmek için avatar resminizin sağındaki “Maden” butonuna tıklayınız. Bunun sonucunda madencilik merkezinize götürüleceksiniz. Üzerine tıklayarak araziyi değiştirebilir ve (gerekirse) sonraki menüyü kullanarak gezegeninizi değiştirebilirsiniz.

Bu aşamada arsaların her birinin farklı bir oyuncu tarafından tutulduğunu belirtmekte fayda var. Bir oyuncunun madenlediği TLM’nin bir kısmı, siz orada madencilik yaptığınızda doğrudan toprak sahibine gider.

Bu oran başlangıçta %20 olarak belirlenmiştir ancak mal sahibi bunu azaltma seçeneğine sahiptir. Birçok toprak sahibinin, Alien Worlds Discord kanalındaki topraklarında temkinsiz kaşifleri maden çıkarmaya çağırdığı görülebilir; bununla birlikte, genellikle yüzdelik indirimlerini artırdıkları ve sizi daha fazla avantaj olasılığıyla ikna etmeye çalıştıkları için dikkatli olmanız gerekir.

Trilium için Kullanım Durumları

Trilium:

  • NFT’leri almak için kullanılır,
  • Gezegen yönetişim faaliyetlerinde yer almak için kullanıcılar tarafından paylaştırılabilir,
  • Kullanıcılar NFT’leri “parladığında” yakılabilir,
  • Meclis Üyeleri tarafından DAO Gezegenlerinde potansiyel bir aday olarak katılmaları için bahse konabilir,
  • Mistik ve efsanevi eşyalar kazanabileceğiniz Nebula etkinliklerinde yer almak için gerekir,
  • Oyun içi görevlere katılmak için kullanılır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir