silinen instagram hesabı nasıl açılır / Instagram Silinen Hesabı Geri Alma (Formu) 2023 | Çözüldü

Silinen Instagram Hesabı Nasıl Açılır

silinen instagram hesabı nasıl açılır

Instagram silinen hesabı geri alma formu 2022 - Instagram'da yanlışlıkla silinen hesabı geri getirme

Haberin Devamı

Instagram'da Yanlışlıkla Silinen Hesabı Geri Getirme

 Instagram hesabını yanlışlıkla silen kullanıcılar hesaplarını geri getirmek için hesap geri getirme formunu doldurması gerekmektedir. Bu form içerisinde kullanıcılara bazı sorular sorulmaktadır. Form içerisinde yer alan sorular şunlardır:

 - Bu hesap bir işletmeyi, ürünü yada hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor? : Kullanıcılar bu soruda hayır cevabını vermelidir.

 - Nüfus cüzdanında yazan ad ve soyad: Bu bölüm güvenirlilik için çok önemlidir. Eksiksiz ve doğru bir cevap verilmesi gerekir.

 - Instagram kullanıcı adı: Instagram'ın kullanıcıları bulup yardımcı olabilmesi için bu bölümün doğru bir şekilde girilmesi gerekir.

 - E Posta Adresi: Hesap silinmeden önce kullanılan e posta girilmelidir. Başka bir e posta kesinlikle girilmemelidir.

 - Hangi ülkeden yazıyorsunuz?: Burada da doğru cevap verilmelidir. Yanlış cevap verilmesi halinde hesap kurtarma işlemi başarısız olabilmektedir.

Haberin Devamı

 Bu işlemlerin yapılmasının ardından bilgiler Instagram tarafından kontrol edilmektedir. Daha sonra Instagram kullanıcılara geri dönüş sağlayacaktır. Ayrıca istenen bu bilgiler karşılığında girilen bilgiler kullanıcıların e postalarına da gönderilmektedir. Instagram tarafından gönderilen e posta içerisinde bir kod bulunmaktadır. Bu kodun tekrar Instagram'a gönderilmesi gerekmektedir.

Şifresi Unutulan, Kapatılan ya da Silinen Bir Instagram Hesabı Nasıl Kurtarılır?

Dünya çapında milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan, en popüler sosyal medya platformu olarak kabul edilen Instagram hesabınıza bir gün ulaşamama düşüncesi bile pek çok kişinin kabusu olabilir. Instagram hesabınıza ulaşamıyor olmanızın şifre unutma gibi basit, ele geçirilme gibi daha büyük boyutlu nedenleri olabilir. Neyse ki Instagram hesap kurtarma işlemi için uygulayabileceğiniz bazı yöntemler var.

Peki, Instagram hesap kurtarma nasıl yapılır? Hesabınızı kurtarmak için öncelikle hesabınıza neden ulaşamıyor olduğunuzu biliyor olmanız gerekiyor. Çünkü hesaba erişememe nedenine göre uygulanacak yöntem değişiyor. Sizin için bazı temel hesaba erişememe nedenlerini ve Instagram hesap kurtarma işlemi için uygulayabileceğiniz yöntemleri adım adım tüm detaylarıyla anlattık.

Instagram hesap kurtarma sebebiniz hangisi? 

  1. Instagram hesap şifrenizi unutmuş olabilirsiniz.
  2. Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmış olabilirsiniz.
  3. Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmiş olabilirsiniz.
  4. Hesabınız, Instagram tarafından devre dışı bırakılmış olabilir.
  5. Instagram hesabınız ele geçirilmiş olabilir.

instagram hesap kurtarma

Şifresini unuttuğunuz Instagram hesabını kurtarma:

instagram şifre unuttum

Instagram hesap kurtarma işlemleri arasında en kolay gerçekleştirilenlerden biri, şifresini unuttuğunuz hesabı kurtarmaktır. Çünkü pek çok kullanıcı mobil uygulamada ve giriş yaptığı tarayıcılarda şifresini kaydettiği için gerekli olduğu zaman hatırlayamayabiliyor. Yukarıdaki adımları izleyerek şifresini unuttuğunuz Instagram hesabınızı kurtarabilirsiniz.

Geçici olarak kapatılan Instagram hesap kurtarma:

instagram giriş

Pek çok kullanıcı bazen Instagram kullanmaktan sıkıldığı için ya da başka bir nedenle bir süre hesabını kapatmayı tercih ediyor. Geçici olarak kapatılan, askıya alınan Instagram hesabınızı yukarıdaki adımları izleyerek kurtarabilirsiniz. Hesabınızda herhangi bir değişiklik yapılmayacak ve hiçbir veriniz silinmeyecektir. Yalnızca hesabınız kapalı kaldığı sürece Instagram hesabınız silinmiş gibi görünecektir.

Silinen Instagram hesabını kurtarma:

silinen instagram hesap kurtarma

Kalıcı olarak sildiğiniz Instagram hesabınızı kurtarmak için herhangi bir yöntem bulunmuyor. Instagram topluluk kuralları bu konuda son derece katıdır. Silinen bir hesap, bir daha kurtarılamıyor. Instagram ile iletişime geçerek bir çözüm yöntemi bulmaya çalışabilirsiniz belki ama şu an için bilinen bir silinen Instagram hesap kurtarma yöntemi yok.

Devre dışı bırakılmış Instagram hesabını kurtarma:

devre dışı bırakılmış instagram hesap kurtarma

Instagram tarafından dondurulan, devre dışı bırakılan Instagram hesabınızı kurtarmak için yukarıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Instagram tarafından bir hesabın kapatılma nedeni genel olarak topluluk kurallarına uygun olmayan davranışlardır. Gerçekten topluluk kuralları ihlal edildiyse hesabın kurtarılma ihtimali son derece azdır.

Eğer Instagram hesabınızın doğru olmayan nedenlerle, yanlışlıkla devre dışı bırakıldığını düşünüyorsanız itiraz metninizde bu durumu açıkça dile getirmelisiniz. İtiraz incelenecek ve gerçekten bir yanlışlık varsa hesabınız geri verilecektir. Ancak tekrar edelim, Instagram topluluk kuralları gerçekten ihlal edildiyse hesabınızı kurtaramazsınız. 

Ele geçirilmiş Instagram hesap kurtarma:

ele geçirilmiş instagram hesap kurtarma

Eğer Instagram hesabınızın ele geçirildiğini düşünüyorsanız bakmanız gereken ilk yer e-posta gelen kutunuzdur. Burada Instagram tarafından gönderilen, Instagram hesabınıza kayıtlı e-posta adresinin değiştirdiğine dair bir e-posta varsa hemen e-posta içinde bulunan bir bağlantı üzerinden bu duruma itiraz edebilirsiniz.

Eğer herhangi bir e-posta almadıysanız ama hesabınızın ele geçirildiğini düşünüyorsanız Instagram giriş sayfasındaki Şifreni mi Unuttun? butonuna tıklayarak telefon numaranıza bir giriş bağlantısı göndermelerini isteyin. Daha sonra şifrenizi hemen daha önceki ile hiçbir benzer yanı olmayan güçlü bir şifre ile değiştirin.

Eğer ne yaparsanız yapın hesabına bir türlü yeniden erişemiyorsanız yapmanız gereken son adım, ele geçirilmiş hesabınızı silmektir. Bunun için Instagram ile iletişime geçin ve kendi kimliğinizi doğrulayarak hesabın silinmesini isteyin. Kimliğinizi başarıyla doğruladığınız zaman işleminiz birkaç gün içinde gerçekleştirilecektir.

Instagram hesap kurtarma öncesi dikkat etmeniz gerekenler:

instagram hesap kurtarma

Instagram hesap kurtarma işlemi için uygulayabileceğiniz farklı yöntemler olsa da bazı sebeplerle erişilemeyen hesapların kurtarılamıyor olması son derece can sıkıcı. Bu nedenle, hesap kurtarmayı düşünmeden önce bazı önlemler alarak hesabınızı güvenceye alabilirsiniz.

Eğer şifrenizi sık sık unutuyorsanız bir şifre yöneticisi uygulaması kullanabilir ya da eski yöntem ile şifrenizi küçük bir kağıda yazarak cüzdanınızda taşıyabilirsiniz. Anlık bir karar ile geri dönülmez bir şekilde Instagram hesabınızı kapatmak yerine geçici olarak kapatabilir ve bu sürede kararınızdan emin olup olmadığınızı görebilirsiniz. Gerçi artık Instagram da kalıcı kapatmalar öncesi 30 gün giriş yapmama koşulu sunuyor.

Hesabınızın ele geçirilme ihtimalini en aza indirmek de yine sizin elinizde. Diğer sosyal medya hesaplarınızdan farklı, benzersiz, güçlü, uzun ve karmaşık bir şifre belirlerseniz kolay kolay hesabınız ele geçirilmeyecektir. İki faktörlü kimlik doğrulaması da hesabınızın ele geçirilme ihtimalini neredeyse ortadan kaldıracaktır. Şifrenizi güvenilir olmayan uygulama ve internet siteleri ile paylaşmayın.

Hesabınızın Instagram tarafından dondurulmaması, devre dışı bırakılmaması da tamamen sizin davranışlarına bağlı bir durum. İnternet özgür bir dünya, evet ama bu özgürlük alanı sınırsız değil. Instagram, belirlediği topluluk kuralları ile kullanıcıları korumayı hedefliyor. Siz de bu kurallara uyduğunuz zaman mutlu bir Instagram kullanıcı olarak platformu kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Sizin için olası Instagram hesabınıza erişememe nedenlerini ve Instagram hesap kurtarma işlemi için uygulayabileceğiniz yöntemleri anlattık. Instagram hesap kurtarma yöntemlerinin mucize yaratmadığını, yalnızca Instagram tarafından sunulan yöntemler olduğunu unutmayın.

Emoji İle Tepki Ver

56

Hesabı Kurtarın
google news

İlk önce Instagram silinen hesabı geri alma formuna tıklayın. Formu doldurup gönderdikten sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelecektir.

Bu gelen kodu bir a4 sayfasına büyük yazı ile yazıp altına kimlik belgenizi koyarak fotoğraflayın. Bu yolla silinen hesabınızı geri alabilirsiniz.

Instagram Hesabını Yanlışlıkla Sildim Nasıl Geri Açılır?

Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim nasıl geri açılır konusunda sizlere detaylı bilgiler vereceğiz.

Bildiğiniz üzere bazı uygulamalarda yada videolarda hesabın geri alınamayacağıdır ama sizlere göstereceğimiz yöntem ile Instagram hesabı geri alma işlemini yapabilirsiniz.

Ayrıca instagram destek hattı https://www.antepsonhaber.com/instagram-destek-hatti/ yapabilirsiniz. Şimdi aşağı kısımda tüm işlemlerin detaylarını anlattık.

Instagram Silinen Hesabı Geri Alma 2023

instagram silinen hesabı geri alma

Instagram silinen hesabı geri alma formu konusunda sizlere tüm detayları göstereceğiz ve hesabınızı geri alacaksınız.

1- İlk olarak Instagram silinen hesabı geri alma linkikısmına tıklayın.

2- Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor?

3- Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız?

4- Instagram kullanıcı adınız?

5- E-posta adresiniz?

6- Hangi ülkeden yazıyorsunuz?

Not: İşlemler artık tamam, doğru bilgileriniz Instagram tarafından kontrol edilecek ve size daha sonra dönüş yapılacaktır. Diğer yandan ise sizden bilgiler istenecek, size girmiş olduğunuz e postaya gönderecekler. Instagram size attığı e posta da bir sayı gönderecek ve o sayıyı instagram’a göndereceksiniz, nasıl yapacaksanız bakalım.

Instagram’dan atılan Mail sonrası yapılacaklar

Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim dediğiniz de bu işlemleri yaparsanız hesabı geri alabilirsiniz. Bu arada Instagram bilgilerinizi ve gönderdiğiniz belgeler 48 saat içinde inceleyip size geri dönüş yapacak. Eğer hesap bilgileri doğru olursa size bir mail gönderecek. Mailde yer alan linke tıklayın.

Bu link sizi, yeni şifrenizi belirlemenizi sağlayacak sayfaya yönlendirecek. Instagram hesabını geri alma işlemi başarılı bir şekilde tamamlanmış demektir. Son olarak yeni şifrenizle beraber hesabınıza tekrardan giriş yapabilirsiniz.

Diğer yandan ise instagram müşteri hizmetleri ile çözmek için buradan https://www.antepsonhaber.com/instagram-musteri-hizmetleri/bakabilirsiniz.

Instagram Silinen Hesabı Geri Alma 2.Yöntem

Instagram hesabınızı geri almak için doğrudan Instagram’a başvurmanız gerekmektedir. İşte Instagram hesabınızı geri alma sürecine yardımcı olabilecek adımlar:

  1. Instagram uygulamasını veya web sitesini açın.
  2. “Şifreni mi unuttun?” veya “Hesabını mı kaybettin?” gibi benzer bir seçeneği seçin.
  3. Hesabınızı geri almak için kullanabileceğiniz farklı yöntemler sunulacaktır. Bu genellikle e-posta adresinizi veya telefon numaranızı kullanma seçeneğini içerir.
  4. Size sunulan seçeneklerden uygun olanı seçin ve gerekli bilgileri sağlayın.
  5. Instagram, hesabınızı doğrulamanız için size talimatlar verecektir. Bu genellikle bir doğrulama kodu veya bağlantı içeren bir iletişim aracılığıyla gerçekleşir.
  6. Hesabınızı geri alma başvurunuzu tamamladıktan sonra, Instagram yetkilileri talebinizi inceler ve size geri dönüş yapar.

Eğer Instagram hesabınızı geri almak için bu adımları takip ettiğiniz halde sorun yaşıyorsanız, Instagram’ın destek ekiplerine başvurmanız gerekebilir. Resmi Instagram yardım sayfalarında iletişim seçeneklerini bulabilir ve hesap geri alma süreciyle ilgili daha fazla yardım alabilirsiniz.

ETİKETLER:teknoloji

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası