puanlı yemek oyunları / Cooking Fever İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna! - Tamindir

Puanlı Yemek Oyunları

puanlı yemek oyunları

Yemek Pişirme Oyunları

Yemek Pişirme Oyunları aynı zaman da yemek oyunları ile mantık olarak çok yakındır birine ama bizler şu şekilde yaptık yemek oyunlarından kategoriyi biraz ah geniş tutup bu kategoride ise biraz daha detaylı oyunlar ayar verdik Bu oyunlarımızın hesi inan bana oynayan kızlarımızın mutfağa girmesini sağlayacak etkide harika görsel ve çizimlerden oluşan öğretici oyunlardır. Şimdi sizlerde istediğiniz oyunları seçerek açıp istediğiniz şekilde yemek pişirme operasyonunda bulunun. Eğlencenin yeni adresi olan sitemizde artık sizlere için çok farklı karakterin yemek pişirmelerine eşlik edebileceksiniz. Mutfak konusunda ve yemek yaparken showlar oluşturun papa oyunları, ema oyunları ve daha diğer mutfağı severek giren ünlülerin oyunlarından oluşan bu kategorimizde sizlerde istediklerini seçerek eğlenceye devam edin. Eğlence artık tek tık kadar sizlere yakın olup sizlerde artık istediğiniz yemek pişirme oyununu seçerek harika bir şekilde eğlenmenize bakın. Ha unutmadan birde belirtmek isterim ki artık sizlerde bu oyunları oynarken yeni uluslar arası mutfaklarda keşiflerin hazırladığı oyunları da öğrenmiş olacaksınız. 

Seçtiğin Yiyeceklere Göre Hangi Mesleği Yapmak İçin Yaratılmışsın?
Seçtiğin Türk Yemeklerine Göre IQ'nu Tahmin Ediyoruz!
etiket
Menemen Yeme Şekline Göre Karakter Analizini Yapıyoruz!
Pilav Yeme Şekline Göre Karakterini Ortaya Çıkarıyoruz!
Bu Yemek Testine Göre 3 İnsan Tipinden Hangisisin?
İftarda Tercih Ettiğin Yemeklere Göre Kaç Kilo Alacağını Tahmin Ediyoruz!
Sizin Oylarınızla En Sevileni Seçiyoruz: Simit ve Ayran mı, Simit ve Çay mı?

Sizin Oylarınızla En Sevileni Seçiyoruz: Simit ve Ayran mı, Simit ve Çay mı?

Çıtır çıtır dokusu, mis gibi kokusu ve enfes lezzetiyle simit en sevdiğimiz sokak lezzetlerinden biri. İster kahvaltıda, ister öğle yemeğinde, ister akşam yemeğinde; simidi hepimiz çok seviyoruz! Simit kadar önemli diğer şey ise yanında içmek için ne tercih ettiğimiz! Peki, sizce simidin yanında çay mı içilir, ayran mı? Buyrun anketimize!
En Çok İçtiğin Kahveyi Tahmin Ediyoruz!
Bu Gastronomi Testinde Vedat Milor Bile 10/10 Yapamıyor!
Seçtiğin Düğün Pastalarına Göre Nasıl Biriyle Evleneceğini Anlatıyoruz!
Seçtiğin Meyvelere Göre Nasıl Bir Enerji Yaydığını Söylüyoruz!
Dünyanın En Pahalı Yemeğini Bulabilecek misin?
Gün Tabaklarını Puanla MasterChef Jürileri Seni Puanlasın!
Dev Mutfak Anketi: Sizin Oylarınızla Türk Mutfağının En Sevilen Çorbasını Seçiyoruz!

Dev Mutfak Anketi: Sizin Oylarınızla Türk Mutfağının En Sevilen Çorbasını Seçiyoruz!

Doyurucu, besleyiciliği ve lezzetiyle tam bir şifa deposu olan çorba Türk mutfağının en sevilen yiyeceklerinden birisi. Sadece Türk mutfağında değil, dünyanın pek çok ülkesinin yemek kültüründe çorba çok önemli bir yere sahip. Ama bir gerçek var ki, Türk mutfağındaki çorba çeşidini dünyanın neresine giderseniz gidin bulamazsınız! Mercimekten kelle paçaya, ezogelinden yaylaya neredeyse yüzlerce çorba türü var! Peki bu yüzlerce çorba içinden, sizin en sevdiğiniz çorba hangisi? Unutmayın tek bir cevap hakkınız var! 
Seçtiğin Tatlılar Senin En Sevilen Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkartıyor!

Yemek Oyunları

Yemek Oyunları Alt Kategorileri

Seçilen Yemek Oyunları

  • Burger Dükkanı
    Burger DükkanıBurger Dükkanı oyununu ekranlarınızın karşısına yüklendikten sonra Play butonuna basmalısınız. Ardından oyundaki isminizi belirlemek için karşınıza çıkan küçük kutucuğa ismini&#;
  • Hamburger Restorantı
    Hamburger RestorantıGenç bir kızın açmış olduğu seyyar hamburger restorantında çalışacak olan siz oyuncularımız hızlı bir şekilde servisler ve pişirmeler yapması gerekmektedir. Kendinize güveniyorsanız hamburgercilik yapmaya hazır olun.
  • Omlet Yapımı
    Omlet YapımıOmlet yapmak için tuz, yumurta, gibi malzemeleri kullanarak yumurta pişirmeli ve omleti hazırlamalısınız. Hazırladığınız omleti servise hazır hale getirmelisiniz. İyi&#;
  • Meyveli Pasta
    Meyveli PastaMeyveli Pasta oyununda özel kırmızı meyvelerle donatılmış olan bir pasta yapabilmek için oyunda bulunan asılı olan malzeme listesinde bulunan malzemeleri&#;

  • reklam

  • Yemek Kargaşası
    Yemek KargaşasıYemek Kargaşası, bir fast food restoranına gelen müşterilerin siparişlerini hazırlayarak teslim etmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Kara'nın Kafesi
    Kara'nın KafesiKara'nın Kafesi, kafeye gelen müşterilerin siparişlerini eksiksiz bir şekilde teslim ederek mutlu etmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Büyük Anne Suşisi
    Büyük Anne SuşisiBüyük Anne Suşisi, suşi yapmak isteyen bir kız ile büyük annesinden yardım isteyerek suşi yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Suşi Kaiten
    Suşi KaitenSuşi Kaiten, karşımıza çıkan balıkların hangisi olduğunu doğru seçerek suşi yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Pizza Oluştur
    Pizza OluşturPizza Oluştur, bir pizza ustasının açtığı dükkana gelen müşterilerin istediği pizzaları yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Kurabiye Fırıncısı
    Kurabiye FırıncısıKurabiye Fırıncısı, kısıtlı bir alanda karşımıza çıkan kurabiyelerden birbiriyle aynı olanları patlatmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Elmalı Turta Tarifi
    Elmalı Turta TarifiElmalı Turta Tarifi, bir turta dükkanına gelen müşterilerin isteklerine göre turta yaparak müşterileri memnun etmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Pamuk Şeker Yap 2
    Pamuk Şeker Yap 2Pamuk Şeker Yap 2, sahip olduğumuz pamuk şeker dükkanında birbirinden farklı şekerlemeler yapabildiğimiz eğlenceli bir oyun
  • Kurabiye Yapıcı
    Kurabiye YapıcıKurabiye Yapıcı, karşımıza çıkan malzemeleri karıştırarak lezzetli kurabiyeler yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Pizza Becerisi 2
    Pizza Becerisi 2Pizza Becerisi 2, bir pizzacıdan siparişleri alarak istenilen alanlara teslim etmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Nefis Dondurma Fabrikası
    Nefis Dondurma FabrikasıNefis Dondurma Fabrikası, bir dondurma fabrikasında kaselerin rengine göre istenilen malzemeleri kullanarak dondurma yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Barbekü Restoranı
    Barbekü RestoranıBarbekü Restoranı, bir barbekü restoranına gelen müşterilerin yemeklerini hızlı bir şekilde teslim etmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Sokak Yemeği 2
    Sokak Yemeği 2Sokak Yemeği 2, sokak yemeği yaptığımız dükkanımıza gelen müşterilerin siparişlerini hazırlamaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Pizza İmparatorluğu
    Pizza İmparatorluğuPizza İmparatorluğu, bir pizza fabrikası kurarak pizza üretmeye ve para kazanmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Akşam Yemeği Restoranı
    Akşam Yemeği RestoranıAkşam Yemeği Restoranı, akşam yemeği için restorana gelen müşterilerin siparişlerini hazırlamaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Ekler Yapma
    Ekler YapmaEkler Yapma, ekler yapmak isteyen kızlar için çeşitli yardımlarda bulunarak başarılı bir şekilde ekler yapabilmelerini sağladığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Lezzetli Damla
    Lezzetli DamlaLezzetli Damla, bir yumurtayı engellere dikkat ederek yukarıdan bırakmaya ve kaseye düşürmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • YIlbaşı Kurabiyesi Yap
    YIlbaşı Kurabiyesi YapYılbaşı Kurabiyesi Yap, kızlar ile birbirinden farklı malzemeler kullanarak yılbaşı kurabiyeleri yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Şirinler Yemek Yapıyor
    Şirinler Yemek YapıyorŞirinler Yemek Yapıyor, şirinler köyünde şirinler için çeşitli yemekler yapabileceğimiz eğlenceli bir oyundur.
  • Noel Baba Yemek Yapıyor
    Noel Baba Yemek YapıyorNoel Baba Yemek Yapıyor, noel babanın dükkanına gelen müşterilerin sipariş ettikleri yemekleri hazırlayarak bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Ekspress Pişirme
    Ekspress PişirmeEkspress Pişirme, bir hamburger dükkanına gelen müşterilerin istedikleri yiyecekleri hazırlamaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Yiyecek Ustası
    Yiyecek UstasıYiyecek Ustası, bir otoyol kenarında yiyecek yaparak satmaya ve para kazanmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Donut Ustası
    Donut UstasıDonut Ustası, tüpler içerisindeki donutlardan birbiriyle aynı olanları ayırarak bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Kahve Barı
    Kahve BarıKahve Barı, bir barda kahve yaparak para kazanmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Meyve Yemeği
    Meyve YemeğiMeyve Yemeği, birbirinden farklı meyveler ile istenilen yemekleri yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Tatlı Mağazası
    Tatlı MağazasıTatlı Mağazası, bir tatlı mağazası kurarak çeşitli meyveler yetiştirerek bu meyvelerden para kazanmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Pizzacılık
    PizzacılıkPizzacılık, birbirinden farklı malzemeleri ile birbirinden farklı şekillerde pizzalar yapabileceğimiz eğlenceli bir oyundur.
  • Dondurma Manyağı
    Dondurma ManyağıDondurma Manyağı, kısıtlı bir alanda külahlara doğru dondurmayı koyarak puan elde etmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Paulie Pizza
    Paulie PizzaPaulie Pizza, bir pizza ustasının açtığı dükkana gelen müşterilerin istediği pizzaları yapmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.
  • Hayvanların Dondurma Dükkanı
    Hayvanların Dondurma DükkanıHayvanların Dondurma Dükkanı, dükkanımıza gelen hayvanlar için dondurma hazırlayabileceğimiz eğlenceli bir oyundur.

1Sonraki

Yemek Oyunları

Yemek oyunları kategorimizde kendinizi sanal bir mutfak içinde bulacaksınız. Gerçek hayatta bir mutfakta bulunan tüm malzemeler uygulamaların içinde mevcuttur. Bu sayede gerçek hayatta pasta, pizza, börek yada çorba yapar gibi tariflerde yazan işlemleri adım adım gerçekleştirerek nefis lezzetler elde edeceksiniz.

Her bir uygulamayı aynı zamanda bir eğitim simülasyonu olarak düşünebilirsiniz. Uzman bir şef yada harika bir aşçı olmak için ekranda gösterilen adımları sırayla gerçekleştirmeniz yeterlidir. Uygulamalar aynı zamanda sanal bir mutfak simülatörü olduğu için kullanacağınız araç ve gereçler hemen elinizin altında hazır olarak bulunacaktır. 

Kız ve erkek çocukları kategorimizde bulunan uygulamalar sayesinde annelerinin mutfakta nasıl nefis tadlar hazırladığını kolaylıkla öğrenebiliyorlar. Uygulamaların hepsi HTML5, UNITY ve WEBGL teknolojisi ile yazılıp geliştirildiği için hem bilgisayarlarda hem cep telefonlarında hem de mobil tabletlerde kolaylıkla açılıp çalışabilmektedir. Sitemizin ziyaretçileri uygulamaların hepsine çevrimiçi, bedava ve ücretsiz olarak ulaşabilmektedirler. Ayrıca uygulamalar yeni ve modern yazılım teknolojileri ile geliştirildiği için 3D boyutlu görüntüye sahiptir.

Büyük küçük her yaştan ziyaretçilerimiz yemek oyunları oynarken nefis pizzalar, tatlılar, pastalar, dondurmalar ve öğünlerde yenilecek yiyecekleri bir kaç fare tıklamasıyla gerçekleştirebilirler.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir