alparslan büyük selçuklu 21 bölüm fragmanı / Alparslan: Büyük Selçuklu Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! - Video 7

Alparslan Büyük Selçuklu 21 Bölüm Fragmanı

alparslan büyük selçuklu 21 bölüm fragmanı

Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı çıktı mı? bölüm fragmanı ne zaman çıkar?

Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu son bölümün ardından araştırılıyor. Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği, ilk bölümü 8 Kasım tarihinde yayımlanan tarih ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm fragman yayınlandı mı? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak, nerede yayınlanır? Yeni bölümde neler olacak? Son bölümde neler oldu? İşte bilgiler

Ermeni köyüne baskın yapılacağı istihbaratını alan Alparslan ve alplar, Ermeni köyüne gitmişler, köydekilerin hançerleriyle burun buruna kalmışlardı. Alparslan bu tuzaktan nasıl kurtulacak? Liparit Kardeşler tuzaklarına düşürdükleri Alparslanlara karşı ne yapacaklar? Kekavmenos ile bir anlaşma yapan Selçuklular, bu anlaşmadan doğan haklarını nasıl kullanacak? Alparslan annesinin katiliyle anlaşma yapmış olmaktan dolayı içine düştüğü duygu karmaşasıyla nasıl baş edecek?

Karaca, Akça'nın aslında Selçuklu'ya çalıştığını yazdığı kağıdı Kekavmenos'un heybesine koymuştu. Bu notu bulan Kekavmenos'un buna tepkisi ne olacak? Akça açığa çıkacak mı yoksa Alpagut bunu önleyebilecek mi? Karaca emeline ulaşıp Akça'dan kurtulacak mı?

Ferzat'ın kaçmasını sağlayan Yınal, bundan sonraki süreçte Ferzat ile bir işbirliğine mi gidecek, yoksa ondan kurtulmaya mı çalışacak? Dukas'ın yaralarını iyileştiren Ferzat, elindeki tuttuğu hazinenin farkına vardığında nasıl bir yol izleyecek? Vaspurakan valisi olma yolunda kurduğu planlar ardı ardına bozulan Diyojen'in yeni hamleleri ne olacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Alparslan'ın kutlu yolculuğu…

Selçuklu Sultanı Tuğrul Bey, veliahtını tayin edeceği gün, Bizanslıların Türkmenleri kılıçtan geçirdiği haberini alır. Anadolu'ya sefer emri verir. Sefere giden Selçuklu Meliklerine gizemli suikastçılar saldırır. Saldırının izleri Alparslan'ı hiç ummadığı bir yere götürür. Alparslan suikastçıların peşindeyken, Bizans zulmünden kaçan Türkmen kızı Akça'nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan ve Akça arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Ancak Alparslan, Akça'nın güzelliğinin ardında sakladığı sırlardan habersizdir.

Bizans İmparatoru, Türkmenlerle olan sorunların çözülmesi için General Dukas ve Yüzbaşı Romen Diyojen'i Ani'ye gönderir. Ancak Ani Tekfuru Kekavmenos'un oğlu Yannis'in yaptığı hata, Sultan Tuğrul'un savaş kararı almasına yol açar. Çocukken gördüğü düşlerde kendisine kutlu fetihler müjdelenen Alparslan, Selçuklu ordusuyla birlikte Pasinler'de Bizans'la karşı karşıya gelir. Pasinler, Alparslan'a Anadolu'nun kapılarını Türklere açmak için çıktığı kutlu yolda ilk adım olacaktır.

  • Barış Arduç : Sultan Alparslan : Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ikinci hükümdarıdır. Çağrı Bey'in oğlu, Tuğrul Bey'in yeğenidir.
  • Fahriye Evcen : Akça Hatun : Sultan Alparslan'ın eşidir.
  • Barış Bağcı : Tuğrul Bey : Çağrı Bey'in kardeşi, Sultan Alparslan ve Kavurd Bey'in amcasıdır. Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ilk hükümdarıdır.
  • Erdinç Gülener : Çağrı Bey : Tuğrul Bey'in abisi; Sultan Alparslan'ın, Kavurd Bey'in ve Süleyman'ın babası; Melikşah'ın dedesidir.
  • Mehmet Özgür : Nizâmülmülk : Çağrı Bey'in, Alp Arslan'ın ve Melikşah'ın veziri, devletin hâcesidir.
  • Gizem Karaca : Evdokya
  • Sarp Levendoğlu : Romen Diyojen : Bizans İmparatorluğu'nun - yılları arasındaki imparatorudur. Sultan Alparslan'ın düşmanıdır.
  • Yurdaer Okur : Tuğrul Bozan

Alparslan Büyük SelçukluTrt 1DiziGündemMagazinHaberler

Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm 2. fragmanı: Eli kesilen Alparslan'ın kılıç sallaması zora girdi!

Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm 2. fragmanı: Eli kesilen Alparslan'ın kılıç sallaması zora girdi!

seafoodplus.info

Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım tarihinde yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu, Uyanış: Büyük Selçuklu'nun devamı niteliğindedir.

Büyük Selçuklu İmparatorluğu dönemine ait olayları ve Sultan Alparslan'ın hayatını ele alan dizi, aksiyon dolu sahneleriyle dikkati çekiyor.

Başrollerinde Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu ve Gizem Karaca gibi isimlerin yer aldığı dev proje, Pazartesi günleri ekrana geliyor.

Sultan Aparslan'ın nefes kesen destansı hikayesini konu edinen Akli Film imzalı diziden yeni bölüme kısa bir süre kala 2. fragman ise geldi.

Yayınlanan son fragmanda; Alparslan'ın savaş sırasında elinin kesildiği görüldü ve bu durum işleri zora soktu.

Yeniden toparlanmaya ve kılıç kullanmaya çalışan Alparslan'ın kanlı eli, fragmanı izleyen seyirciyi üzdü.

Akça Hatun cephesinde ise olaylar hızlanmaya başladı. Karaca'nın canına kastettiğini öğrenen Akça, bunun affının olmadığını söyledi.

Akınay Ana uzun süredir acı çektiği ve öldü sandığı oğluna fragmanın son sahnesinde kavuştu ve gözyaşları sel oldu. İşte Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm 2. fragmanı

Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm 2. fragmanı İZLE

Alparslan: Büyük Selçuklu bölüm 2. fragmanı: Eli kesilen Alparslan'ın kılıç sallaması zora girdi!

FragmanyoutubeDiziFahriye Evcenbizans

Google News ile Takip Et

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir