konya katliamı videosu / Konya’daki katliamın görüntüleri ortaya çıktı - TGRT Haber

Konya Katliamı Videosu

konya katliamı videosu

KONYA&#;DA NE OLDU? Konya Köpek Olayı Nedir, O Video İnfiale Yol Açtı! İşte Konya Köpek Barınağı Son Dakika Gelişmeleri!

Konya'da ne oldu sorusu araştırılmaya devam ederken önemli gelişmeler de peşi sıra geliyor. Konya köpek barınağında kaydedilen görüntülerin sosyal medya üzerinde yayılmasından sonra Konya Büyükşehir Belediyesi devreye girerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyuna duyurdu. İnfiale neden olan görüntüler milyonlarca kez izlenirken son dakika gelişmeleri de takip ediyor. Biz de funduszeue.info olarak Konya köpek barınağı olayı ve yaşanan gelişmeleri anbean sizlere aktarıyoruz İşte son durum

KONYA'DA NE OLDU? Konya Köpek Olayı Nedir, O Video İnfiale Yol Açtı! İşte Konya Köpek Barınağı Son Dakika Gelişmeleri!

KONYA'DA NE OLDU? 

Bildiğiniz üzere gece geç saatlerinde Twitter ve Ekşi Sözlük üzerinde paylaşılan görüntülerde Konya köpek barınağında yaşanan vahşet gözler önüne serilmişti. Bu videonun ardından yetkililer harekete geçerek köpekleri vahşice katleden kişilerin açığa alındığını aktarmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan bu konu hakkında Ekşi Sözlük üzerinde bini aşkın entry girilirken Twitter'da da yüzbinlerce tweet atılarak konunun hassasiyetine dikkat çekildi. Ayrıca bazı internet sitelerinden de imza kampanyaları başlatılarak yaşanan köpek katliamı için sorumluların cezalandırılması istendi. Peki Konya köpek olayı tam olarak nedir?

KONYA KÖPEK OLAYI NEDİR?

Başta Twitter ve Ekşi Sözlük olmak üzere tüm sosyal medya platformları üzerinde yayınlanan Konya köpek barınağı görüntüleri adeta infiale yol açtı. Paylaşılan görüntülerde barınak yetkililerinden birkaçının köpekleri kürekle öldürdüğü ve diğerlerinin de öldürülen köpekleri gömdüğü görüldü. Vahşet videosunun ortaya çıkmasının ardından yetkililer devreye girdi ve o kişiler hakkında yasal işlem başlatılarak suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Konya köpek barınağı son dakika gelişmeleri kapsamında ise şunlar yaşandı: 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Meram'da bulunan Konya Meram Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşanan olaya karışanlarla ilgili suç duyurusunda bulunarak yasal işlem başlatıldığını duyurdu. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, "Rehabilitasyon Merkezimizde yaşanan olay gece tüm yönleriyle incelenmiş. Sabahın erken saatlerinde ilgililer ivedilikle açığa alınmış sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri gözaltına almıştır." ifadelerini kullandı.

KONYA'DA NE OLDU? Konya Köpek Olayı Nedir, O Video İnfiale Yol Açtı! İşte Konya Köpek Barınağı Son Dakika Gelişmeleri!

Sosyal medyada sorumluların en ağır cezayıı almasını isteyen kullanıcılar ise bazı platformlar üzerinden binlerce imza toplayarak seslerini duyurdu. Megastar Tarkan söz konusu görüntüler hakkında, "İzleyemedim üzüntümden bu korkunç görüntüleri. Bu nasıl bir caniliktir ve bu caniliğe tanık olanlar ne vicdansızdır ki bir dur demez, önüne geçmezler bunun. İnsanlığımdan bir daha utandım." dedi.

Onedio ve Babala TV'de program yapan Oğuzhan Uğur ise Konya'daki vahşet hakkında, "Oğlum ben ne izledim az önce?  Hani psikopat desen, kişinin şahsına sinirlensen o da değil. Bir sürü insan var orada. Anket yapsan yüzdeye girerler. İnanılmaz." şeklinde konuştu.

Aynı aileden 7 kişi öldürüldükten sonra ev ateşe verilmişti, 10 kişi gözaltına alındı

\n

Görüşmeden sonra Mezopotamya Ajansı'na konuşan avukat Maviş Aydın, şu bilgileri verdi:

\n

\"Cumhuriyet Başsavcısı, otopsiye katılan savcı ve beraberindeki 3 savcı olmak üzere toplam 5 savcı görüşmede yer aldı. Soruşturma kapsamında 3 kamera kaydı alınmış. Birinin çözümlemesi yapılmış. İki tanesinin çözümlenmesi yapılmamış. Çözümlenmesi yapılan kamera kaydında tek failin girdiği dakikalık kayıt var. Bu tek kameradan yapılan incelemede, sadece bir saldırgan görülüyor. Diğer kamera incelenmediğinden bir şey söylemiyorlar.\"

\n

Görüntü çözümlemesi yapılan kamera kaydında failin, saat sıralarında aracını getirip, evin bahçe kapısına yanaştırdığını belirten Aydın, şöyle devam etti:

\n

“O anda evin en küçük kızı ile diğer ablasının arka komşudan geldiği görülüyormuş. Fail arabasını yanaştırınca ayak üstü sohbet ediyorlar. Sonra fail içeri giriyor. Fail ile baba Yaşar Dedeoğu, sandalyede karşılıklı oturuyorlar. O arada evin kadınları yanlarda taşların üzerine oturuyorlar, 5 kişi falan. Biraz konuşuyorlar. O görüşmenin süresi yaklaşık 20 dakika. Sonra faili uğurluyorlar. 18 dakika sonra fail geri geliyor. Geri geldiğinde aile faile, kendileri kapıyı açıyor. Adam içeri giriyor, oturuyor. Elinde mavi bir poşet varmış, poşetten silahını çıkartıyor. Fail ateş edince, evin küçük kızı failin üzerine atlıyor, silahı almak için. Sonra bir kadın daha adamın üzerine atlıyor, silahı almak için uğraşıyorlar. Sonra diğerleri dahil oluyor. Fail bir şekilde kendini sıyırıyor. Biraz uzaklaşıyor, sonra dönüp hepsine ateş ediyor.”

\n

Saldırganın, Dedeoğu ailesine mayıs ayında saldıranların yakını olduğu ancak gözaltına alınıp bırakılanlar arasında yer almadığı belirtildi. Avukatlar, izlenilen tek kamera görüntüsünde bir failin olduğu ancak diğer kamera görüntülerin izlenilmesi ve olayın araştırmasıyla birlikte fail sayısının artabileceğini ifade etti.

\n\n
\n

Konya&#;daki köpek katliamı sonrası Ömer Döngeloğlu&#;nun videosu akıllara geldi!

Konya'daki sahipsiz hayvan bakımevinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Skandal olayın ardından Konya Büyükşehir Belediyesi açıklama yaparak soruşturma başlatıldığını duyurdu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken şube müdürü ise görevden uzaklaştırıldı.

VİDEOSU GÜNDEM OLDU

Söz konusu görüntüler ülkede infial yaratırken yılında hayatını kaybeden ilahayatçı  Ömer Döngeloğlu'nun köpeklere yapılan zulümle ilgili sözlerinin yer aldığı video sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

"TOPRAĞIN ALTINDA O KÖPEKLE KARŞILAŞACAKSIN"

Döngeloğlu bir programında hayvanlara yapılan işkencelerle ilgili olarak, "Senin geçtiğin sokakta bir zalim sokak köpeğini tekmeliyor, sen de hiçbir şey demeden geçiyorsun. İkindi kaçıyor. Hayvanı dövüyorlar orada görmüyor musun? Sokak köpeği, kedisi zannedersin sen onu ama belki de vallahi şu tepenizden tarlalarınıza bereket olarak yağan yağmurdur. O yağmur belki de bir köpeğin La ilahe illallah zikrine iniyordur. Hakim kanunda sana bir ceza bulamayabilir. Vallahi de billahi de toprağın altında o köpekle karşılaşacaksın. Karşına gelip 'Allah'ım bu beni zehirledi' diyecek. Seni beni kim kurtaracak o zaman. Cennet sadece ibadetlerle gidilen bir yer değildir ey Müslüman." sözlerine yer vermişti. 

#konya, Ömer Döngeloğlu

Son Dakika Konya Haberleri

  • Konya-Antalya kara yolunda bayram yoğunluğuKonya-Antalya kara yolunda bayram yoğunluğu

    Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde, Konya'nın Beyşehir ve Derebucak ilçeleri güzergahından Antalya'ya ulaşımı sağlayan yeni Konya-Antalya kara yolunda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Mayıs ayında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nin tamamlanmasının ardından ulaşıma açılan yeni Konya-Antalya kara yolunda 9 günlük tatilin başlamasının ardından her iki yönde de trafik yoğunlaştı. En kısa ve konforlu güzergahtan Konya'ya da Serik ve Antalya il merkezine ulaşmak isteyen sürücülerin tercih ettiği kara yolunda sabah saatlerinden itibaren daha da yoğunlaşan bayram trafiği yoğunluğunun bayramın ilk gününe kadar sürmesi bekleniyor. Kara yolundaki ulaşım yoğunluğunun Konya'nın Beyşehir ilçesi girişinde de trafik yoğunluğunu artırdığı gözleniyor.

  • Kurban Bayramı tatili nedeniyle Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğuKurban Bayramı tatili nedeniyle Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu

    Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu oluştu. Son 24 saatte Afyonkarahisar'dan geçen araç sayısı bin oldu. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri trafikte aksama olmaması için çalışma yapıyor. Tatil süresince Afyonkarahisar'da 52 ekip ve personel görev alacak.

  • Konya'da çiftlikteki köpeğe saldıran kurt kameradaKonya'da çiftlikteki köpeğe saldıran kurt kamerada

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir çiftliğe dadanan kurdun, evin önünde bağlı köpekleri telef edip götürmesi korku ve tedirginliğe yol açtı. Kurdun küçük köpeği sırtından yakalayıp götürdüğü anlar çiftliğin kamerası tarafından kaydedildi. Besicilik yapan aile, yaşananlardan sonra güvenlik tedbirlerini artırarak, akşam saatlerinde televizyon izlemek yerine büyük ekrandan sabahlara kadar kamera kayıtlarını izleyip kurt için nöbet beklemeye başladı.

  • Konya'da Motosiklet ile Tır Çarpıştı: 1 YaralıKonya'da Motosiklet ile Tır Çarpıştı: 1 Yaralı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralı, Kulu Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesinin ardından Konya'daki başka bir hastaneye sevk edildi. Tır sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

  • Konya'da Kurban Bayramı Hareketliliği Hayvan Pazarlarında BaşladıKonya'da Kurban Bayramı Hareketliliği Hayvan Pazarlarında Başladı

    Konya'da belediyenin kent dışında kurduğu hayvan pazarlarında Kurban Bayramı hareketliliği başladı. Üreticilerin farklı bölgelerden getirdiği hayvanlar pazarlarda satışa sunuldu. Selçuklu ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi'nde kurulan hayvan pazarında kiloluk Simental cinsi 'Karabıyık' isimli boğa bin liraya satıldı. Hayvanların genel görünüm, sağlık, kulak küpesi gibi kriterlere göre tek tek incelenerek pazara sokuluyor.

  • Afyonkarahisar-Konya karayolunda bayram trafiği yoğunluğuAfyonkarahisar-Konya karayolunda bayram trafiği yoğunluğu

    Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala, Afyonkarahisar çevre yollarında yoğunluk oluştu. Afyonkarahisar-Konya karayolunda araç sürücülerinin oluşturduğu trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri de yollarda trafik güvenliğini sağlamak için çalışıyor. Dron ile çekilen görüntülerde karayolundaki uzun araç yoğunlukları dikkat çekti.

  • Kurdun Besihanede Bağlı Köpekleri Telef Etmesi Korkuya Neden OlduKurdun Besihanede Bağlı Köpekleri Telef Etmesi Korkuya Neden Oldu

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir besihanede kurdun evin önünde bağlı bulunan köpekleri telef etmesi, korkuya neden oldu. Olay, besihanenin kamerası tarafından kaydedildi. Besici Raşit İkiz, kurdun daha önce de köpeklere saldırdığını belirtti ve güvenlik amaçlı tedbirleri artırdıklarını söyledi. Besihane sahipleri, kurt nöbeti tutmak için kameralardan izlemeye başladılar.

  • Konya'da Taş Fırında Pişen Bayramlık Baklavalar TezgahtaKonya'da Taş Fırında Pişen Bayramlık Baklavalar Tezgahta

    Konya'da geleneksel yöntemlerle meşe odununda taş fırında pişirilen baklavalar, Kurban Bayramı için tezgahtaki yerini alıyor. Baklava ustaları, artan talep nedeniyle yoğun mesai harcıyor. Baklava yapımında kullanılan malzemelerin maliyetine dikkat çeken baklava ustası İbrahim Taşdemir, yiyemeyeceği bir şeyi tezgahına koymadıklarını belirtti.

  • İskenderun'da depremzedelere konteyner teslim edildiİskenderun'da depremzedelere konteyner teslim edildi

    Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Konya Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılan konteyner afetzedelere teslim edildi. Depremzede ailenin yerleştirildiği konteyner kentte bir çamaşırhane de bulunuyor. Konya Organize Sanayi Bölgesi ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, depremzedelere yardım için seferber olduklarını belirterek, bölgedeki tüm organize sanayi bölgelerini harekete geçirdiklerini söyledi.

  • Konya'da FETÖ üyesi yakalandıKonya'da FETÖ üyesi yakalandı

    Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, FETÖ üyeliğinden hakkında kesinleşmiş 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan Ertuğrul Tüz'ü yakaladı. İhraç edilen eski polis memuru Tüz'ün örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı ve eşinin de FETÖ'den ihraç edildiği öğrenildi. Tüz, emniyetteki işlemlerinin ardından Konya E Tipi Cezaevi'ne teslim edildi.

  • Konya'da hükümlü FETÖ firarisi yakalandıKonya'da hükümlü FETÖ firarisi yakalandı

    Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına üye olmaktan hakkında 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olan bir şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın FETÖ mensubu olduğu ve Bylock uygulamasını kullandığı ortaya çıktı. Şahsın eşi de öğretmenlik yaparken FETÖ'den ihraç edilmişti. Firari FETÖ hükümlüsü, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru iken ihraç edilmeden önce 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası almıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Konya E Tipi Cezaevine teslim edildi.

  • Konya'da FETÖ üyeliğinden hüküm giyen eski polis memuru yakalandıKonya'da FETÖ üyeliğinden hüküm giyen eski polis memuru yakalandı

    Konya'da FETÖ üyeliğinden hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan eski polis memuru Ertuğrul T., Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ertuğrul T. ve öğretmenlikten ihraç edilen eşinin örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı oldukları belirtildi. Yakalanan hükümlü, adli makamlardaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Konya'da Kamyonet ve Motosiklet Çarpıştı: 1 YaralıKonya'da Kamyonet ve Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

    Konya'nın Yunak ilçesinde kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu yabancı uyruklu bir kişi yaralandı. Kazada, Sayed Ziyaulhaq Farouqi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • DünDün Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı'na atandıOruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı'na atandı

    yılında üniversiteye giriş sınavlarında birinci olarak Türkiye'ye adını duyuran Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı'na atandı. Konya'nın Yunak ilçesi Çayırbaşı Mahallesi'nde yaşayan ailesi, İnan'ın başarısından dolayı sevinç ve gururu bir arada yaşıyor. İnan'ın annesi Elif İnan, oğlunun başarısından dolayı çok mutlu olduğunu söylerken, kardeşi Abdullah İnan da planlı ve düzenli çalışması sayesinde başarılı olduğunu ifade etti. İnan'ın eşi Yılmaz İnan'ı 'da kaybettiğini belirten İnan, 7 çocuğunu da okutmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

  • DünDün Konya'da Balık Tutarken Kaybolan Öğretmenin Cansız Bedenine UlaşıldıKonya'da Balık Tutarken Kaybolan Öğretmenin Cansız Bedenine Ulaşıldı

    Konya'da balık tutmak için gittiği baraj gölünde kaybolan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni İsmail S.'nin cansız bedeni arama çalışmaları sonucu bulundu. Jandarma ekipleri ve itfaiye dairesi başkanlığına bağlı balık adamların destek verdiği arama sonucunda öğretmenin cesedi gölden çıkarıldı ve otopsi için morga götürüldü.

  • DünDün Konya'nın Kulu ilçesinde sağlık ekipleri bayram tatili sürecinde hazır bekletiliyorKonya'nın Kulu ilçesinde sağlık ekipleri bayram tatili sürecinde hazır bekletiliyor

    Sağlık Bakanlığı, Kurban Bayramı tatili sürecinde ülke genelinde acil sağlık hizmetlerinin devamlılığı için aldığı tatil tedbirleri kapsamında Konya'nın Kulu ilçesinde araçlar ve sağlık ekipleri hazır bekletiliyor. Ankara-Konya-Kırıkkale-Aksaray kara yollarını bağlayan Kulu Kavşağı'nda, helikopter ambulans, acil yardım ambulansı, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) aracı ve motorize ekipler, Karayolları Gültekin Topçam Bakım Evi park alanında konuşlandı. Bayram tatili süresince vatandaşların sağlığı ve sıhhati için sahada olacak olan sağlık ekipleri, trafik kurallarına uymalarını istiyor.

  • DünDün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Yedili masa seçimin kaybedenlerindendir'Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Yedili masa seçimin kaybedenlerindendir'

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da yaptığı açıklamada, 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Erbakan, seçimin kaybedenleri arasında CHP, HDP ve yedili masa olduğunu belirtti. Ayrıca, Yeniden Refah Partisi'nin hiçbir imkandan faydalanmadan 1,5 milyon oy aldığını söyledi.

  • DünDün TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye'nin yüzyılı olması için gayretle mücadele edeceğiz'TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye'nin yüzyılı olması için gayretle mücadele edeceğiz'

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin daha da yücelmesi, daha da yükselmesi, önümüzdeki cumhuriyetimizin ikinci asrında sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye'nin yüzyılı olması için gayretle mücadele edeceklerini söyledi. Kurtulmuş, Konya'da Selçuklu Sultanlar Türbesi ve Mevlana Hazretleri Türbesi'ni ziyaret etti ve Anadolu'nun manevi mayasını yoğuran büyük zatlardan her ikisinin de makamını ziyaret etti. Ziyaretlere Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, milletvekilleri ve protokol mensupları katıldı.

  • DünDün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye'nin yükselişi için mücadele edeceğizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye'nin yükselişi için mücadele edeceğiz

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin daha da yücelmesi ve Cumhuriyet'in ikinci asrında sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye'nin yüzyılı olması için gayretle mücadele edeceklerini belirtti.

  • DünDün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin yükselişi için mücadele edeceklerini söylediTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin yükselişi için mücadele edeceklerini söyledi

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya'da yaptığı açıklamada, milli değerlerden aldıkları güçle Türkiye'nin daha da yükselmesi için mücadele edeceklerini belirtti. Kurtulmuş, tarihi yerleri ziyaret ederek Anadolu irfanının önemli temsilcilerini saygıyla andı.

  • DünDün Köyde ahır inşaatında çalışırken Türkiye birincisi oldu, şimdi Sanayi ve Teknoloji Bakan YardımcısıKöyde ahır inşaatında çalışırken Türkiye birincisi oldu, şimdi Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı

    Konya'nın Yunak ilçesinde köyünde ahır inşaatında çalışırken yılında Türkiye birincisi olan Oruç Baba İnan, yeni kararnameyle Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı'na atandı. İnan'ın annesi Elif İnan, mutluluğunu dile getirerek, 'Bizim çocuklar hep çalışkandı zaten. Haberi de oğlum verdi' dedi.

  • DünDün Konya'da Vinç Kazası: Motosiklet Sürücüsü Hayatını KaybettiKonya'da Vinç Kazası: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

    Konya'da bisiklet yolundan motosikletiyle giden 15 yaşındaki sürücü, iş yerine gitmek için dönüş yapan vinçle çarpışması sonucu hayatını kaybetti. Vinç sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • DünDün Konya'da Vinçle Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Hayatını KaybettiKonya'da Vinçle Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Selçuklu ilçesinde vinçle çarpışan motosikleti kullanan 15 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. Bektaş Sami Ç. yönetimindeki vinç, M.E.V'nin (15) kullandığı motosikletle çarpıştı. Sağlık görevlileri, motosikleti kullanan çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Bektaş Sami Ç, gözaltına alınırken, çocuğun cenazesi morga götürüldü.

  • DünDün Eskişehir'de Yağışlar Hasat Zamanına Denk Geldi, Verim ArttıEskişehir'de Yağışlar Hasat Zamanına Denk Geldi, Verim Arttı

    Eskişehir'de son 2 ayda etkili olan yağışlar, hasat zamanı gelen arpa ile buğdayda kalite ve verimin artmasını sağladı. Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, kış kuraklığı tüm sektör bileşenlerini tedirgin etti ancak daha sonra gelen yoğun yağışlar telafi etti çok şükür. Verime dönüştürdü bu durumu. Konya'dan sonra Türkiye'nin en büyük tahıl ambarı olan Eskişehir'de çiftçiler için arpa ve buğdayda hasat zamanı başladı. Biçerdöverlerin girdiği tarlalarda yoğun yağışların olduğu bölgelerde verim artışı gözlendi.

  • DünDün Beyşehir'de Leylekler Yavrularını BüyütüyorBeyşehir'de Leylekler Yavrularını Büyütüyor

    Konya'nın Beyşehir ilçesine gelen leylekler, yumurtadan çıkan yavrularını büyütüyor. Mart ayının sonlarına doğru Yeşildağ Mahallesi'ndeki yuvalarına dönen leylekler, 35 günlük kuluçka döneminin ardından yumurtalarından çıkan yavrularını besliyor. Büyümeye başlayan leylekler, ilk kanat çırpınışlarını da gerçekleştirdi. Bölge sakinleri, ağaçların tepelerine yuva yapan leyleklerle iç içe yaşıyor.

  • DünDün Konya'da Bisiklet Yolunda Motosiklet Kazası: 1 ÖlüKonya'da Bisiklet Yolunda Motosiklet Kazası: 1 Ölü

    Konya'da bisiklet yolunda seyir halinde olan 15 yaşındaki Mahmut Efe Vural, fabrikaya girmek için manevra yapan vince çarparak hayatını kaybetti. Vinç sürücüsü gözaltına alındı.

  • DünDün BERA Holding AŞ Olağan Genel Kurulunda 34 Milyon Bin TL Kar Payı Dağıtımı Kararı AlındıBERA Holding AŞ Olağan Genel Kurulunda 34 Milyon Bin TL Kar Payı Dağıtımı Kararı Alındı

    BERA Holding AŞ'nin yılı Olağan Genel Kurul toplantısı Holding yönetim kurulu ve ortaklarının katılımıyla gerçekleştirildi ve toplantı sonunda brüt 34 milyon bin Türk lirası kar payı olarak dağıtılması kararı alındı. Toplantıda, yılı faaliyet raporları ve bağımsız denetim raporları okundu, konsolide finansal tablolar oylamaya sunuldu ve 34 milyon bin Türk Lirası'nın nakit kar payı olarak dağıtılması kararı oy birliğiyle alındı. Kar payı dağıtımı ile tarihleri arasında yapılacak.

  • DünDün Seydişehir'de devrilen motosikletin sürücüsü yaralandıSeydişehir'de devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

  • DünDün  yılının Konyalı ÖSS birincisi bakan yardımcısı oldu yılının Konyalı ÖSS birincisi bakan yardımcısı oldu

    yılında ÖSS sınavında birinci olan Konyalı Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı olarak atandı. İnan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ndeki eğitimini dereceyle tamamladıktan sonra özel sektörde ve kamuda başarılı kariyerler yaptı. yılından bu yana Kastamonu Entegre A.Ş.'de CEO Yardımcısı olarak görevini yürütürken, son kararname ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

  • Haz Konya'da minibüs-kamyonet çarpışması sonucu ölü sayısı 4'e yükseldiKonya'da minibüs-kamyonet çarpışması sonucu ölü sayısı 4'e yükseldi

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen minibüs-kamyonet çarpışması sonucu 3 kişinin öldüğü kazada yaralanan Mevlüt Ağar, bir ay sonra hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

  • Haz Bakan Bolat: Siyasi istikrar ve güven olursa ekonomi daima yükselirBakan Bolat: Siyasi istikrar ve güven olursa ekonomi daima yükselir

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, siyasi istikrar ve güven olduğu sürece ekonominin daima yükseleceğini belirterek, yılında ekonomimizi büyüme patikasında devam ettirmeye, enflasyonla mücadele etmeye bütün gücümüzle çalışıyoruz dedi. Bakan Bolat, Covid salgınının dünyada yılda olan çok ağır bir kriz olduğunu ifade ederek, Türkiye dünyada en az ölümlerin yaşandığı, krizi en başarılı yöneten ülkelerin başında geldi.

  • Haz Ticaret Bakanı Bolat: Fiyat artışları yavaşladıTicaret Bakanı Bolat: Fiyat artışları yavaşladı

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, enflasyonla mücadeleye devam ettiklerini ve yatırımların kesilmediğini belirterek, fiyat artışlarının yavaşladığını memnuniyetle gördüklerini söyledi. Bolat, Türkiye'nin istikrarlı ve güçlü ekonomisiyle zaman zaman karşılaştığı şoklar ve geçici kriz karşısında çok iyi direnç gösterebildiğini vurguladı. Ayrıca, hükümetin öncelikleri arasında hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele olduğunu belirterek, deprem bölgesindeki halkın rahat ettirilmesinin ve yeniden geleceğe umutla bakacakları, yaşanabilir şehirlerde barınmalarını sağlamanın hükümetin en temel öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

  • Haz  yılının Konyalı ÖSS birincisi bakan yardımcısı oldu yılının Konyalı ÖSS birincisi bakan yardımcısı oldu

    yılında ÖSS sınavında birinci olan Konyalı Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı olarak atandı. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ndeki eğitimini dereceyle tamamlayan İnan, özel sektörde ve kamuda başarılı görevler üstlendi.

  • Haz Seydişehir'de Yaralı Balıkçıl Kuşu Tedavi Altına AlındıSeydişehir'de Yaralı Balıkçıl Kuşu Tedavi Altına Alındı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaralı halde bulunan balıkçıl kuşu, Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kanadından yaralı olduğu görülen balıkçıl kuşunu, ekipler bakımının yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Seydişehir Amirliğine götürdü. Balıkçıl kuşunun tedavisinin tamamlanmasının ardından doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.

  • Haz Konya'da Mesleki Eğitim Merkezi Mezunlarına Şed Kuşanma TöreniKonya'da Mesleki Eğitim Merkezi Mezunlarına Şed Kuşanma Töreni

    Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi tarafından 6 mesleki eğitim merkezinden mezun olan öğrenciler için Mezuniyet ve Şed Kuşanma Töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Ahilik geleneğinin yüzyıllardır Anadolu'nun en özel değerlerinden biri olduğunu vurguladı. Törende ayrıca Ahilik ve şed kuşanmayı anlatan tiyatro oyunu sergilendi ve mezuniyet töreni yapıldı.

  • Haz Avrupa'nın en büyük güneş santrali yamaç paraşütü pilotu tarafından görüntülendiAvrupa'nın en büyük güneş santrali yamaç paraşütü pilotu tarafından görüntülendi

    Konya'nın Karapınar ilçesinde kurulan 2 bin futbol sahası büyüklüğündeki Karapınar Güneş Enerjisi Santrali, yamaç paraşütü pilotu tarafından aksiyon kamerasıyla görüntülendi. Santral, megavatlık bir kurulu gücüyle 2 milyondan fazla nüfusun elektrik ihtiyacını karşılayabiliyor. Kalyon Enerji İşletmeler Direktörü Burak Doğru, santralin 20 milyon metrekare arazi üzerine kurulu olduğunu ve yılda yaklaşık 2 milyon kişinin evsel elektrik ihtiyacını buradan karşıladıklarını belirtti.

  • Haz Konya'da MİT mensubu gibi tanıtıp dolandırıcılık yapan şahıs yakalandıKonya'da MİT mensubu gibi tanıtıp dolandırıcılık yapan şahıs yakalandı

    Konya'da kendisini MİT mensubu gibi tanıtıp dolandırıcılık suçuna karışan ve hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İbrahim Öztapan, polis tarafından yakalandı. Otelin kral dairesinde kalan ve lüks araç kullanan Öztapan'ın, 'oğlumun okul çantası' dediği çantanın içinden 2 adet lisanslı elmas ile 1 milyon bin TL değerinde 3 sahte çek ele geçirildi. Öztapan tutuklandı.

  • Haz Bıçakçılardan 'bıçak biletmeyi son güne bırakmayın' tavsiyesiBıçakçılardan 'bıçak biletmeyi son güne bırakmayın' tavsiyesi

    Konya'daki bıçakçılar, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların bıçak, satır ve et makinası bıçaklarını biletmek için işlerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulundu. Bıçakçı Seyit Güner, hayvana eziyet edilmesini önlemek için bıçakların düzgün biletilmesi gerektiğini belirtti ve dede baba mesleği olanın eli yatkın olacağını söyledi.

  • Haz Konya'da İstihbaratçı Rolü Oynayarak Dolandırıcılık Yapan Hükümlü YakalandıKonya'da İstihbaratçı Rolü Oynayarak Dolandırıcılık Yapan Hükümlü Yakalandı

    Konya'da dolandırıcılık suçundan hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İbrahim Ö., kendisini istihbaratçı olarak tanıtıp vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla kral dairesinde kaldığı otelden çıkarken yakalandı. Polis, hükümlünün lüks aracıyla otelden çıkış yaptığı sırada yaşanan kısa süreli kovalamaca sonrası yakaladı. Araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca, 2 elmas, 1 milyon bin lira değerinde 3 çek ele geçirildi. Hükümlünün, çeşitli suçlardan 46 kaydının bulunduğu ve çiftlik sahibi olarak tanıtıp bir vatandaşı dolandırdığı da öğrenildi. İbrahim Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Haz Konya'da düğün salonunda bıçaklı kavga: 3 yaralı, 2 şüpheli gözaltındaKonya'da düğün salonunda bıçaklı kavga: 3 yaralı, 2 şüpheli gözaltında

    Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir düğün salonunda çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı ve M.A.A. ile H.B.A'yı gözaltına aldı. H.B.A. serbest bırakılırken, M.A.A. adliyeye sevk edildi.

  • Haz Kendini istihbaratçı olarak tanıtıp 1 yıl boyunca kral dairesinde kalan dolandırıcı yakalandıKendini istihbaratçı olarak tanıtıp 1 yıl boyunca kral dairesinde kalan dolandırıcı yakalandı

    Konya'da kendisini istihbaratçı ve üst düzey kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan şüpheli polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli, takma isim kullanarak günlüğü 6 bin lirayı bulan bir otelin kral dairesinde kaldığı sırada lüks otomobil içerisinde yakalandı. Polis ekipleri tarafından yapılan aramada, şüphelinin oğlumun çantası dediği okul çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet elmas ve 1 milyon bin lira değerinde 3 adet banka çeki ele geçirildi.

  • Haz Konya'da Ticari Taksi Kazası: Sürücü Hayatını KaybettiKonya'da Ticari Taksi Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'da seyir halindeki bir ticari taksi, refüje çıkıp indikten sonra tekrar çıktığı refüjdeki ağaca çarparak takla attı. Kazada ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kazanın saniye saniye görüntüleri de başka bir sürücü tarafından kaydedildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Haz Konya'da Refüjdeki Beton Saksıya Çarpan Taksinin Şoförü Hayatını KaybettiKonya'da Refüjdeki Beton Saksıya Çarpan Taksinin Şoförü Hayatını Kaybetti

    Merkez Karatay ilçesi Ankara yolunda Halil Y. (65) idaresindeki 42 TT plakalı taksi, refüjde bulunan bitkilerin beton bloklardan oluşan saksısına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan araçtan ağır yaralı çıkarılan Halil Y, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesinde yaşamını yitirdi.

  • Haz 'Yüzüncü Yıl Operasyonu'nda uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı baskın'Yüzüncü Yıl Operasyonu'nda uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı baskın

    Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Konya'da sokak satıcılarına yönelik 'Yüzüncü Yıl Operasyonu' düzenlendi. Konya narkotik ekipleri tarafından 15 adrese eş zamanlı düzenlenen baskında satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

  • Haz Konya'da sağanak etkili olduKonya'da sağanak etkili oldu

    Konya'da sağanak etkili oldu.

  • Haz Konya Şeker, Türkiye'nin en büyük ihracatçısı olduKonya Şeker, Türkiye'nin en büyük ihracatçısı oldu

    Konya Şeker, Türkiye genelinde sektörünün en büyük ihracatçısı olurken, Konya'da 1. sırada yer aldı. Şirket, gıda, hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektöründe Türkiye genelinde sırada, Konya'da ise 1. basamakta yer alarak zirveye çıktı. Konya Şeker'in ihracatı 'de önceki yıla göre yüzde 10,2 artarak 93,5 milyon dolar oldu. Ayrıca Konya Sanayi Odası Üyesi olan 5 şirket arasında yer aldı. Konya Şeker, Torku markasıyla Çin'den ABD'ye ve Rusya'ya kadar çok sayıda ülkeye ihracat yapıyor.

  • Haz Konya'da düğün salonunda çıkan kavgada 3 kişi yaralandıKonya'da düğün salonunda çıkan kavgada 3 kişi yaralandı

    Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir düğün salonunda çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Hüsamettin Çelebi Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.C.T, L.T. ve Ö.S bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Polis 3 kişiyi yaralayan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  • Haz Konya-Afyonkarahisar kara yolu kaza nedeniyle kapanmıştı, tekrar açıldıKonya-Afyonkarahisar kara yolu kaza nedeniyle kapanmıştı, tekrar açıldı

    Konya'da meydana gelen trafik kazası nedeniyle kapanan Afyonkarahisar-Konya kara yolu, kazaya karışan araçların çekilmesi sonrası tamamen ulaşıma açıldı. Bir tırın yakıtının bittiği Bahçesaray mevkiinde park edilmesinin ardından, henüz belirlenemeyen bir ticari araç tıra çarptı ve tırda yüklü bulunan hafif ticari araçlar yola devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kara yolu trafiğe kapandı ve bir süre tek şeritten kontrollü ulaşım sağlandı.

  • Haz Altınekin'de kan bağışı kampanyası düzenlendiAltınekin'de kan bağışı kampanyası düzenlendi

    Konya'nın Altınekin ilçesinde kan bağışı etkinliği düzenlendi.

  • Haz Konya'da bir kadını darbettikleri iddiasıyla yargılanan 3 sanık hakkında mütalaa açıklandıKonya'da bir kadını darbettikleri iddiasıyla yargılanan 3 sanık hakkında mütalaa açıklandı

    Konya'da bir kadını ellerini bağlayıp darbettikleri iddiasıyla yargılanan 2'si kadın 3 sanık hakkında mütalaa açıklandı. Sanıklar hakkında toplam 32 yıl 6'şar ay hapis cezası istendi. Duruşma ertelendi.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası