myroller dermaroller titanyum 540 iğneli derma roller / მთავარი - funduszeue.info

Myroller Dermaroller Titanyum 540 Iğneli Derma Roller

myroller dermaroller titanyum 540 iğneli derma roller

Myroller Dermaroller mm Dezenfektan Hediye Titanyum Iğneli Derma Roller

Myroller Dermaroller mm Dezenfektan Hediye Titanyum Iğneli Derma Roller

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : KADINSHOP

Koleksiyona Ekle

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün KADINSHOP tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Dermaroller, silindir şeklinde bir aparatın çevresine sıra ile yerleştirilen titanyum mikro iğneden oluşan bir el aletidir. Cilde zarar vermez. Medikal uygulama için DEĞİLDİR.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Myroller Dermaroller mm Dezenfektan Hediye Titanyum Iğneli Derma Roller

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Dermaroller, silindir şeklinde bir aparatın çevresine sıra ile yerleştirilen titanyum mikro iğneden oluşan bir el aletidir. Cilde zarar vermez. Medikal uygulama için DEĞİLDİR.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • İğne Sayısı
  • İğne Kalınlığı0,,99 mm
  • RenkBeyaz

Benzer Ürünler

Satıcıdan aynı kategoride diğer ürünler

Ürün bilgileri

Detaylı Ölçü Tablosu Ürün Adı : Dermaroller mm Titanyum İğneli Ürün Detayı : Set İçeriği: Zgts Gold Line Dermaroller, Dermaroller Temizlik Sıvısı, Cilt Dezenfektanı, Türkçe Kullanım Kılavuzu Zgts Gold Line Dermaroller: Silindir başlık üzerinde adet titanyum iğnenin bulunduğu mikro iğneleme aracıdır. Cilde zarar vermeden yara iyileştirme mekanizmasını uyararak kollajen sentezinin üretilmesini sağlar. Ciltte açtığı mikro kanallar sayesinde uygulanacak etken maddelerin deri altına emilimini kolaylaştırır. Göz altı morlukları, kırışıklık ve ince çizgiler, gözenek açıklığı, akne ve skar izleri, cilt lekeleri, saç dökülmesi, doğum çatlakları, selülit ve daha bir çok sorun için kullanılır. Uygulama bölgesi yıldız şeklinde (artı-çarpı) kez taranarak işlem gerçekleştirilir. Kullanılan iğne ölçüsüne bağlı olarak günde 1 seans olacak şekilde uygulama yapılır. Dermaroller iğneleri her seans öncesi ve sonrası Dermaroller Temizlik Sıvısı ile temizlenmelidir. Dermaroller Temizlik Sıvısı: Dermaroller iğnelerini temizlemek için kullanılır. Her seans öncesi ve sonrası kullanılması tavsiye edilir. 1 adet sprey 30 ml'dir. Cilt Dezenfektanı: El, yüz ve vücut kullanımına uygundur. Cildi dezenfekte etmek amacıyla kullanılır. 1 adet sprey 50 ml'dir. Dermaroller İğne Ölçüleri: 0,25mm - göz altında ve göz çevresinde kullanılabilir. 0,50mm - alın, boyun ve yüz bölgesinde kullanılabilir. 0,75mm - yüzde skar ve akne izi gibi yüzeysel sorunlar için kullanılabilir. 1,00mm - yüzde gözenek, kırışıklık ve anti aging için kullanılabilir. 1,50mm - vücut bölgesinde selülit ve çatlaklar için kullanılabilir. 2,00mm - doğum çatlağı ve ağır deri hasarları için kullanılabilir. Dermaroller Seans Aralıkları: 0,25mm - 7 günde 1 seans şeklinde uygulanabilir. 0,50mm - 7 günde 1 seans şeklinde uygulanabilir. 0,75mm - 10 günde 1 seans şeklinde uygulanabilir. 1,00mm - 10 günde 1 seans şeklinde uygulanabilir. 1,50mm - 15 günde 1 seans şeklinde uygulanabilir. 2,00mm - 15 günde 1 seans şeklinde uygulanabilir. Dermaroller Uygulaması: 1. Uygulama yapılacak bölgeyi yıkayarak güzelce arındırıyoruz. 2. Dermaroller iğnelerini dermaroller temizlik sıvısı ile temizliyoruz. 3. Uygulama bölgesini yıldız şeklinde kez hafifçe tarıyoruz. 4. İşlemin hemen ardından varsa serum, ampul gibi cilt bakım ürünlerimizi kullanıyoruz. 5. Uygulama sonrası dermaroller iğnelerini tekrar temizleyerek ürünü özel saklama kabında muhafaza ediyoruz. 6. Dermaroller uygulamasının gece yapılması tavsiye edilir. Uygulama bölgesi sabaha kadar (minimum 6 saat) yıkanmamalıdır.

Fiyat Geçmişi

Dönem içi en ucuz fiyat: 10 Kasım tarihinde

Dönem içi en pahalı fiyat: 20 Ocak tarihinde

Dermaroller Nedir ve Nasıl Kullanılır?

 

Yüz gençleştirme, gözenek sıkılaştırma, leke ve çatlak tedavilerinde kullanılan Dermaroller, saç dökülmesine karşı da oldukça etkili bir uygulamadır.

Önceleri sadece profesyonel cilt bakımı uzmanları tarafından uygulanan dermaroller evde kullanıma uygun cilt bakımı aletleri arasında oldukça popüler. Cildin iletlenliğini ve dokular arasındaki geçirgenliği artırmakla birlikte, kolajen sentezini destekliyor olması sebebiyle  dermaroller kullanımı evde cilt bakımının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor diyebiliriz. 

Dermaroller Nedir?

Dermaroller, kalınlığı 0,5 ile 2,5 mm arasında değişentitanyumiğneciklerden oluşan silindir şeklindeki cilt bakımı aparat ve cihazlarının genel ismidir. Aynı anda cilt yüzeyinde sınırlı hasar yaratırken deri altına uzanan mikro kanallar açar, bu sayede cildin kolajen üretimi tetiklenir ve uygulanan cilt bakım ürünlerinin etkisi önemli ölçüde artar. 

Yaşlanmanın, derin dokularda meydana geldiğini anladığımız günden beri cilt yüzeyinde gençleşme, sıkılaşma elde etmek istiyorsak cilt altı dokulara ulaşmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Dermaroller işte bu ihtiyaca karşılık veren manuel bir uygulama aparatıdır.

İğneli silindir epidermiste belli bir açı ile farklı yönlerde hareket ettirilir ve paslanmaz titanyum iğneler, cildi deler. Böylece dermise kadar ulaşan mikro kanallar açmış oluruz. Artık cildi onarmak için kullanacağımız vitaminler, Hyaluronik asit gibi güçlü onarıcılar tam da göndermek istediğimiz dokulara nüfuz edebilir ve cildi, kontrollü hasar sebebiyle kolajen üretimine tetiklenmiş, doğal bir iyileşme sürecine sokar.

Dermaroller Ne İşe Yarar?

Birçok cilt probleminin tedavisinde kullanılan Dermaroller, anti-aging koruma ve cilt gençleştirmede kullanılarak bakım rutinlerinin yani cilt bakımı ürünlerinin etkisini artırmamıza yarar.

Dermaroller cildin kendi kendini yenilemesine neden olurken kan dolaşımını ve lenf drenaj sistemini de harekete geçirir. Dolaşım yetersizliğinden kaynaklanan saç dökülmesi, selülit, cilt sarkması gibi sorunların giderilmesinde son derece etkilidir, cildin oksijen miktarını artırır. Dermaroller ayrıca saç güçlendirme için kullanılan popüler yöntemlerden biridir. 

Dermaroller Kullanım Alanları Nelerdir?

  • Cilt gençleştirme.
  • Akne izi tedavisi. 
  • Leke tedavisi.
  • Saç güçlendirme. 
  • Çatlak tedavisi.
  • Yara izi tedavileri.
  • Doğum sonrası çatlakları.
  • Gözenek sıkılaştırma.
  • Göz çevresi gençleştirme.
  • Dekolte gençleştirme.

Dermaroller Nasıl Kullanılır?

Dermaroller, yüzü çizmeyecek şekilde cilt yüzeyinde yuvarlanarak, bastırmadan hareket ettirilerek kullanılır. Doğru dermaroller çeşidi ile temizlenmiş cilde uygulama yapılmalı, dermaroller kullanımı öncesi ve sonrası dermaroller mutlaka dezenfekte edilmelidir.

İster klinik ortamda cilt uzmanları tarafından ister evde kendi kendinize, dermaroller kullanımı ile cildinizin yenilenmesine destek olabilir, kullandığınız cilt bakımı ürünlerinin etkisini önemli ölçüde artırabilirsiniz.

En iyi yaşlanma karşıtıserumu kullanıyor olsanız dahi cildin alt katmanlarına ulaşmadığı sürece içeriği ne kadar iyi, ürün kalitesi ne kadar yüksek olursa olsun,sadece kozmetik ürünlerle genç kalmak maalesef mümkün olamıyor. 

 

 

Yapılan araştırmalar, dermaroller ile mikro iğneleme yöntemi sonrasında uygulanan vitamin, serum ve kremlerin etkisinin yüzde yüzden fazla arttığını göstermektedir. Dermarollerın açtığı mikro kanallar aynı zamanda küçük bir hasar yarattığı için cilt hızla kolajen sentezler ve kendi kendini onarmaya geçer. 

Dermaroller Çeşitleri Nelerdir?

Farklı genişliklerde başlıklar ve değişen iğne kalınlığı seçenekleri söz konusudur. Yüz ve vücut dışında göz altı, dudak üstü gibi hassas bölgelerde kullanmak üzere daha küçük dermaroller çeşitleri bulabilirsiniz. İğne kalınlığı ve uzunluğu; başlığın genişliği, üzerindeki iğne sayısı ve kalınlığı, dermarollerın kullanılacağı yere ve cilt sorunlarına göre değişir. Ufak nüanslar ve marka farkları dışında, dermaroller tiplerini 3 çeşit altında toplayabiliriz: Göz Çevresi, Yüz Bölgesi ve Vücutiçin Dermaroller.

Dermaroller Hangi Cilt Bakımları ile Kombine Edilir? 

Medikal Cilt Bakımı + Dermaroller: Profesyonel cilt bakımı kliniklerinde dermaroller prensibi ile çalışan çok daha etkili Dermapen gibi uygulamalar kullanılmaktadır. Dermapen ve Dermaroller gibi iğneli cilt yenileme sistemleri medikal cilt bakımı ile kombine edildiğinde, gerçekten harika sonuçlar elde etmemizi sağlar. 

Profesyonel cilt bakımı hakkında daha fazlasını Medikal Cilt Bakımı sayfamızda keşfedin.

Evde Dermaroller Kullanımı 

Dermaroller kullanımı ilk başta biraz zor görünebilir ama zamanla bakım rutinlerinizin bir parçası haline getirebilirseniz çok daha canlı bir cilde kavuşacaksınız. Acı eşiği düşük kişiler için kısmen daha zor bir uygulamadır.

Regl dönemlerinde hassasiyet artar, bu dönemlerde dermaroller uygulamayın. Kılcal damar çatlaması, roses gibi cilt sorunları olan kişilere dermaroller önerilmez. 

Dermaroller ile Cilt Bakımı

Yüz için kullanılan 0,5 milimetrelik  titanyum dermaroller evde cilt bakımı için ideal dermaroller tipidir. Cildinizi temizledikten sonra yüzün tamamında yıldız şeklini elde edecek şekilde yukarı aşağı, sağa sola ve her iki yöne çapraz çizerek dermarolleri nazikçe gezdirerek uygulama yapabilirsiniz. 

0,5 mm dermaroller:Cilt bakım ürünlerinin daha derin etki etmesi için evde haftalık çok aşamalı cilt bakımının bir parçası haline getirebilirsiniz. Cildi canlandırır, daha gergin ve dolgun görünmesine neden olur. 

1,00 mm dermaroller: Gözenek sıkılaştırma, kırışıklık giderme, akne izi ve cilt lekelerinin tedavisinde daha kalın iğneli dermaroller tercih edebilirsiniz. Evde uygulama için 1 mm’lik dermaroller yeterlidir. 2 haftadan daha sık uygulama yapmak önerilmez, ideali ayda bir defa derin bir cilt temizliğinin ardından yüzün tamamında sakin, nazik bir uygulamadır. 

Dikkat! İğne kalınlığı arttıkça dermaroller daha hafif, bastırmadan kullanılmalı.

Dermaroller ile Saç Güçlendirme  

Dermaroller saça nasıl uygulanır?Saç için 1 mm kalınlığında dermaroller idealdir. Saçlarınızı tarayın ve dip boyası yapar gibi kısım kısım ayırarak dermaroller silindirini saç derisi üzerinde sağa sola hareket ettirin. Dermaroller ile saça uygulama yaparken çapraz yönleri kullanmayın ki, saçlarınız iğneli silindire dolaşmasın. 

Dermaroller Saç Dökülmesi Üzerinde Nasıl Etkili Olur? 

  • Kan dolaşımını harekete geçirir, saç köklerinin beslenmesini sağlar.
  • Saç köklerini beslemek için uygulayacağınız vitaminlerin etkisini ciddi oranda artırır.
  • Düzenli uygulamada saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olur.

Kaş serumu kullanıyorsanız, öncesinde dermaroller uygulayarak serumun kıl köklerine direkt etki etmesini sağlayabilirsiniz!  

Dermaroller ile Vücut Bakımı

Doğum çatlakları için evde çatlak tedavisinde kullanabileceğiniz en etkili sistemlerden biri olmasına karşın, uygulama alanı geniş olduğu için yorucu olabilir, kendi kendinize bu tür uygulamalar bazen daha çok canınızı yakabilir. 

Evde Dermaroller ile Çatlak Tedavisi için Birkaç Öneri

  • Tüm bölgeye aynı anda değil parça parça uygulama yapın. 
  • 2 veya 2,5 mm’lik dermaroller kullanın.
  • Ayna karşısında uygulama yapın. 
  • Sabırlı davranın, düzenli olarak uygulama yapmaya devam ederseniz, güzel sonuçlar elde etmeniz mümkün. 

 

Yara izi ve selülit tedavisinde de kullanılan dermaroller, belli aralıklarla cildi canlandırmak için uygulanabilir. İğnelerin iyileştirici gücü Uzakdoğu kültüründe birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Dermaroller bu geleneğin bir devamı olarak cilt bakımında uygulanmaya başlar. Teknoloji ile birleşmesinin ardından dermapen ve altın iğne gibi çeşitli versiyonları ile cilt bakımında harikalar yaratmaya devam eder. 

Dermaroller Nasıl Dezenfekte Edilir?

Kullanmadan önce ve sonra muhakkak alkol ya da tıbbı dezenfektan ile temizlenmelidir.

Dermaroller Ne Sıklıkla Kullanılır?

0,5 mm ile uygulama yapıyorsanız 1 hafta/ 15 gün arayla kullanabilirsiniz daha geniş iğneler ile çok sık uygulama önerilmez.

Dermaroller Sonrası Ne Sürülür?

Cilt tipinize ve cildin gereksinimine göre mümkün olduğunca saf ve temiz içerikli ürünler kullanmalısınız. Dermaroller Hyaluronik asit birlikteliği nem bombası etkisi yaratacaktır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası