csgo bedava hile 2018 / Counter-Strike - Vikipedi

Csgo Bedava Hile 2018

csgo bedava hile 2018

kaynağı değiştir]

Bombalar[değiştir kaynağı değiştir]

kaynağı değiştir]

Bomba imha ve rehine kurtarma senaryolarından oluşur. Her turun başında oyunculara çeşitli eylemler ile kazanılan paralar verilir. Anti-terörist takımının terörist bölgesindeki rehineleri kurtarıp kendi bölgelerine getirmesi gerekir. Teröristlerin ise rehineleri kurtaran terörle mücadele ekibini engellemesi gerekir. Eğer teröristler rehinelere zarar verirse para cezası alır.

•Rekabetçi: 5 kişilik iki takım hâlinde, her oyuncunun kendi rütbesiyle eş ya da yakın seviyelerdeki rütbeli oyuncularla birlikte oynanan moddur. Uzun ve kısa maç olmak üzere ikiye ayrılır, oyuncunun seçimine göre maçlar klasik(15), yoldaştaki gibi kısa(9) raunt oynanabilmektedir. İki taraftan 30 raunt kazanan veya ilk 16’ncı raunta ulaşan takım oyunu kazanır. En çok seviye puanı veren moddur. Uzun süreli kazanma sonucu oyuncunun rütbesi yükselirken, uzun süreli yenilgi sonucu oyuncunun rütbesi düşmektedir. Bu moda girildikten sonra oyun bitene kadar çıkılamaz. Çıkılması durumunda ise oyuncu belli bir süre zarfında 'Rekabetçi Bekleme Süresi' adında bir ban sistemi ile karşılaşır ve cezası bitene kadar rekabetçi maçlara giremez. Takım arkadaşlarını defalarca kez vuran oyuncu da oyundan atılarak bu cezai yaptırıma maruz kalır.

•Klasik (Basit Eğlence): Rekabetçi maçın daha hafifletilmiş versiyonudur. Bu moda istenilen zamanda girilebilir veya çıkılabilir. En fazla 10 kişiye ulaşan iki takım halinde oynanır. 8 raunt kazanan takım oyunun galibi olur. Raunt sonunda verilen para ödülü rekabetçi maçlara göre fazladır ve çelik yelek ekipmanı oyun tarafından otomatik olarak temin edilmektedir.

Bomba imha senaryosu[değiştir kaynağı değiştir]

Ana Madde: Counter-Strike (video oyunu)

İlk olarak bir Half-Life modu olarak ortaya çıkan Counter-Strike, Valve'ın 2000 yılında satın almasıyla beraber ana oyun haline gelmiştir.

Condition Zero[değiştir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır