antalya medical park ortopedi doktorları / Op. Dr. Fırat Oruç - Yorumları incele ve randevu al | funduszeue.info

Antalya Medical Park Ortopedi Doktorları

antalya medical park ortopedi doktorları

Hakkımda

Birkaç kelime ile

funduszeue.info Balci, Eskişehir'de doğdu. Kadıköy Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini bitirdi. SB Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Kliniği, GATA Ortopedi Kliniği, Özel İren el ve mikrocerrahi hastanesi ve Antalya Anadolu Hastanesinde çalışmıştır. Halen Medical Park Antalya Hastanesinde hizmet vermektedir.

Tümünü göster

Okullar / Eğitimler

  • Istanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi(ÇAPA)

Tümünü göster

Hastalıklar

  • Diz Kireçlenmesi
  • Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
  • Diz Ağrısı
  • Menisküs Yırtığı
  • Kalça Kırığı
  • Ön Çapraz Bağ Yırtığı
  • Diz Bağ Yaralanmaları
  • Karpal Tünel Sendromu
  • Gonartroz
  • Eklem Burkulması
  • Artroz
  • Sırt Ağrısı
  • Beyzbol Parmağı
  • Boyun Tutulması
  • Kemik İltihabı
  • Tırnak İltihabı
  • Bacak Kısalığı
  • ACL Yırtığı
  • Çocuk Ortopedisi Hastalıkları
  • Çocuk Kalça Çıkığı
  • Patella Dislokasyonu
  • Kemik Yumuşaması
  • Eklem Faresi
  • halluks valgus
  • Ewing sarkomu
  • Kas - İskelet Sistemi Tümörleri
  • Nekroz
  • Osteoporoz
  • Kist
  • Aşil tendonu ağrısı
  • Çocuklarda İç Ve Dışa Basma
  • AVN
  • Pes Ekinovarus
  • Ankilozan Spondilit (AS)

Tümünü göster

Randevu Alın!

Hizmetler

Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı

Menisküs Cerrahisi

Menisküs Alımı

Kısmi (Parsiyel) Diz Protezleri

Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma

Kırık Cerrahisi

Kaynamayan Kırık Tedavisi

Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı

Kalça Protezi

Kalça Koruyucu Cerrahi

Halluks Valgus Onarımı

Halluks Amputasyonu

Menisküs Nakli

Menisküs Tedavisi

Pediatrik Skolyoz Cerrahisi

Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi

Total Kalça Replasmanı

Total Diz Replasmanı

Total Diz Ameliyatı

Tendon Onarımı

Sporcu Rehabilitasyonu

Skolyoz Tedavisi

Skolyoz Cerrahisi

Skolyoz Ameliyatı

Robotik Diz Cerrahisi

Protez Cerrahisi

Endoskopik Omurga Kırığı Cerrahisi

Doğuştan Skolyoz Tedavisi

Diz Problemleri

Artroskopik Tenisçi Dirseği Cerrahisi

Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi

Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi

Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi

Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Diz Sıvı Kaybı Tedavisi

Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi

Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi

Ayak Analizi

Ayak Bileği Artroskopisi

Ayak Bileği Protezi

Diz Kapağı Çıkığı Cerrahisi

Diz Bağı Yaralanmaları

Diz Artroplastisi

Diz Ampütasyonu

Diz Altı Ampütasyonu

Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi

Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi

Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi

Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi

Randevu

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Hemaferez

Preoperatif Değerlendirme

Laserasyon Onarımı

Normal Randevu

Tümünü göster

Hasta ve Danışan Görüşleri

Omzumda sıkıntım vardı daha doğrusu kas yirtigi. Volkan Bey hemen kontrollerini yapıp ameliyat olmamı tavsiye etti ve oldumameliyat sonrası hiçe sayılacak kadar az ağrım oldu ve iyileştimomzumu artık hiç bir ağrı çekmeden kullanabiliyorumherkese tavsiye ediyorumçok teşekkür ederim

Hasta

Hasta

Volkan Bey’e 25 kasimda sol diz ön çapraz bağ ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ameliyat sonrası gerçekten çok memnun kaldım. Normalde kimseye yorum yapmam ancak ameliyat öncesi bu yorumlar gerçekten hekim seçimi konusunda çok işime yaradı. Volkan beyin beni ameliyata ikna etmesi ve sonraki rehabilitasyon sürecindeki yardımları gerçekten takdir edilecek seviyedeydi. Ben çok memnun kaldım. Tereddüt etmeden kendinizi teslim edebileceğiniz bir doktor. 1 ayda normal hayatıma döndüm. Henüz 2 ay oldu tam anlamıyla düzelme olmadı ama bu ameliyat uzun bir süreç. Tüm aşamalar için Dr. Volkan Balcı ya çok teşekkür ederim.

Hasta

Hasta

yılında ayağımda iç menisküs yırtığı ortaya çıktı.Emar çekimi sonrası beni çok güzel bir tedaviyle, diz güçlendirme ve ilaç tedavisiyle tenis oynar duruma getirdi.Önceden tenis oynarken ayağımda şişmeler funduszeue.info Bey ameliyat etmeden dizimi iyileşfunduszeue.info doktordan önce arkadaş ve kendini çok iyi yetiştirmiş, iyi eğitimli ve çalışkan bir doktor.

Hasta

Hasta

Ben kendisine leğen kemiği kısmında bir ağrı şikayetiyle gitmişfunduszeue.info ağrı şikayetinde çok yanlış teşhisler koyularak farklı doktorlara yönlendirilmişfunduszeue.info sonunda kendisiyle görüştük, direk teşhisi yapmıştı.Diğer doktorların gözünden kaçan bulguları funduszeue.infoığımın teşhisini koyacak şekilde görüntüleme önerdi.Tümör tespit funduszeue.info tümörüm alındı, iyi veya kötü huylu analizleri yapıldı.Sonuçta iyi huylu çıktı.Bu süreç içinde moralimi çok yüksek tutması, her anlamda bilgilendirmesi, her durumda yanımda olduğunu hissettirmesi, şikayetlerimi önemseyip dinlemesi, gerekli süre içidne hastanede olmamı sağlaması benim için anlamlıydı.Çok dikkatli, her zaman gereken şeyi yapan, kendimi çok rahatlıkla teslim edebileceğim bir hekim olduğunu düşünüyorum.

Hasta

Hasta

Antalya&#;da Ortopedi icin tek tercih ettigimiz kisihem kisiligiyle, hem hastalarina yaklasimi ilgisi hem de ustun tecrubesiyle her zaman ilk funduszeue.info guveniyoruz cunku hepimizi sagligimiza funduszeue.info iki dizden ameliyat oldum,babam donuk omuz ameliyati oldu,kizimin el bilegi kirildi hepsinde de iyiki Volkan hocam funduszeue.infoci olan herkes gonul rahatligiyla tedavi olabilir

Hasta

Hasta

Benim sağ ayağımda düşmeden dolayı yamukluk oluştu.O yamukluğu düzeltti Volkan funduszeue.infoç ay dinlendikten sonra ayağım düzeldi. Çok iyi ilgilendi, sağolsun kendisine güvendiğim için ameliyat funduszeue.infoat korkum vardı.Ameliyatla alakalı herşeyi anlattı, neler yapacağını söyledi doktora gittim ama Volkan Bey&#;in sıcakkanlılığı bana güven verdi.

Hasta

Hasta

Omuz ağrısı kıpırdatamama hareket kabiliyeti yitirilmesi uyuşukluk karıncalanma şikayeti ile gittim ve çok memnun kaldım teşekkler volkan bey çok ilgili

Hasta

Hasta

Ayağımdaki farketmediğim çatlağı alçıya gerek duymadan tedaviye başladık. Her şey oldukça güzeldi, teşekkürler

Hasta

Hasta

Sıfır kibir, başarılı, güleryüzlü, on numara iletişim. Herşeyden önce insan! 15 gün önce omuzumdan ameliyat oldum. 1 tane ağrı kesici içfunduszeue.info sorsak sabırla içtenlikle cevap verdi. Çok memnun kaldım doktorumdan. Insanın hep dua edesi geliyor. Yanımızdan yakınımızdan gitmemesi dileğiyle.

Hasta

Hasta

Annem düşme sonucunda kalçasını kırdı,tavsiye üzerine Volkan hocamıza geldik,Antalya’nın yabancısıyız hocamıza güvendik ameliyatı çok başarılı geçti bugün ikinci gün olmasına rağmen çok şükür ayaklandı,kendisi çok Güleryüzlü ve gerçekten çok başarılı bi doktormuş,hastalarıyla çok yakından ilgileniyor,herşey için teşekkürler.gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Hasta

Hasta

Medikal park&#;ın çok değerli bir doktor kazandığını düşünüyorum. Şiddetli omuz ağrisı ile funduszeue.infoif tendinit tanısı funduszeue.info bey bilgi anlatımı ve kullandırdığı ilaçlarla kortizona bile gerek görmeden 1 hafta gibi bir sürede iyileşmemi sağladı.kesinlikle tavsiye funduszeue.infoine çok teşekkür ediyorum

Hasta

Hasta

çok iyi bir doktor, herkese tavsiye ederim. yıllarca ayak baş parmak tırnağımla ilgili acılar çekmiştim. yaptığı ameliyatla sağlığıma kavuştum. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

Hasta

Hasta

Gecirdigim cocuk felcinin yillar sonra tekrar ortaya cikmasi sonucu Volkan Beyle tanistim. İlgisi alakasi vermis oldugu aydinlatici bilgiler ile kendimi yeniden funduszeue.infoyonelce yaklasimi ile kafamda hicbir soru isareti birakmadi. Olumlu olumsuz ameliyat oncesi ve sonrasinda herseyi acik net anlayacagim sekilde anlatarak zor gunlerimde cok yardimci olarak herseyin para olmadigini gosterdi. Kendisine ve ekibine cok tesekkur eder basarilarinin daim olmasini dilerim.

Hasta

Hasta

çok değerli bir tanıdığımın tavsiyesi ile burak beye geldim.. beklediğim gibi mükemmel bir hoca muayne edişi ve hastayla diyaloğu çok iyi .. ilgi ve alakası cok yakın .. Anadolu hastanesi böyle bir hocaya sahip olduğu için çok şanslı

Hasta

Hasta

Sayın Volkan hocam ilk önce teknik verdiği ön bilgiler için ve aklıma takılan bütün soruları cevaplandırdığı için çok teşekkür funduszeue.infoıca ilginizden dolayı da çok teşekkür funduszeue.infoumu herkese tavsiye ederim.

Hasta

Hasta

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle onunla tanıştıfunduszeue.info işaret parmağındaki küçük çıkıntının "kist" olduğunu teşhis ederek,lokal anestezi ile müdahele funduszeue.infom küçük, ancak doktorumun ilgisi,desteği büyüktü.Volkan Beyin hasta ile olan iletişimi,hastayı dinlemesi, zaten mevcut hastalığı olan bizleri(hastayı)çok rahatlatıyor. Ona çok çok teşekkür ediyorum, iyi ki sizinle tanışmışım. Açıkçası insana "keşke her doktor sizin gibi olsa"yı dedirtiyor. Ayrıca Volkan Beyin nezdinde,asistanı Ebru Hanım&#;a Anadolu(Antalya) hastanesi ameliyathane ekibinde görevli Hakan Bey, Ozan Bey ve Tuğçe Hanım&#;a güler yüzleri, içtenlikleri için ve bana doktorumu tavsiye eden arkadaşıma da çok çok teşekkür ediyorum

Hasta

Hasta

Volkan Beye ilk once teknik verdigi on bilgiler icin ve aklima takilan butun sorulari cevaplandirdigi icin Cok Tesekkur funduszeue.infonda Profosyonel Bir doktor oldugu icin kendisini tebrik funduszeue.infolarinin devamini funduszeue.info devirde bu isi para icin deil insanlarin sagligini rant haline funduszeue.infon sagligi olarak degerlendirdigi icin kendisine Tekrar Cok Tesekkur funduszeue.info anda sol dizimdeki mesniskusden eser yok :))

Hasta

Hasta

Diz kapağımda oluşan ödem sonu tanıştık Volkan Bey ile. Kendisine İlgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

Hasta

Hasta

ONCELIKLE IYI GUNLER DILIYORUM. DUN COK HEYCANLIYDIM YINEGIM KANEPEDEN DUSMUSTU KOLU ACIYOR AGRIYORDU DAHA 2,5 YASINDA ADI KEMAL ZIYA YUCE SAYIN DR VOLKAN BEY ONUNLA OKADAR GUSEL ILGILENDI O KADAR GUSEL VE SAKIN MUAEYNE ETTIKI YAKLASIMINA HAYRAN KALDIM,TAKDIR EDERSINIZ KI BIZ HASTA YAKINLARI PANIK HALINDEYIZDIR DOKTOR BEYIN YAKLASIMI BIZI BILE SAKINLESTIRDI KENDISINE COOKKKK TESEKKURLER EDIYORUM SAYGILAR SUNUYORUM VE ANADOLU HASTANESINIDE TEBRIK EDIYORUM

Hasta

Hasta

2 YAŞINDAKİ OĞLUMUN KOLU KIRILDIĞINDA TANIŞTIK VOLKAN BEYLE. BİLGİSİ VE İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIK. TEŞEKKÜR EDİYORUZ KENDİSİNE.

Hasta

Hasta

MERHABA VOLKAN BEY İLE BİR KAZA SONRASI TANIŞTIK. ANNEMİN KOLU KIRILMIŞfunduszeue.infoİ O KADAR SABIR VE ÖZVERİ İLE ÇALIŞTI Kİ BİZ ÇOK MEMNUN KALDIK. % HASTASINA ÖNEM VEREN BİR DOKTOR.

Hasta

Hasta

Tümünü göster

Galeri

Tümünü göster

Medical Park Antalya Hastanesi

Medical Park Antalya Hastanesi

Akdeniz bölgesinin turizm ve tatil cenneti Antalya Muratpaşa’da yer almaktadır.

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük özel hastanelerinden olan Medical Park Antalya Hastanesi,  84 poliklinik odası, 39 Kalp Hastanesi'nde olmak üzere toplam hasta yatağı, 73 yoğun bakım, 10 koroner yoğun bakım, 7 KVC yoğun bakım, 22 genel yoğun bakım, 34 yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve organ nakli ameliyatları standardında donatılmış 10 ameliyathanesi ile 33 tıbbi branşta hizmet vermektedir.

Ayrıca Türkiye'de, en düşük yan etki oranı ile en fazla sayıda organ nakli yapan merkez olmanın onurunu yaşayan hastane, bir yanda organ nakli, kemik iliği nakli, medikal onkoloji, radyasyon onkolojisi, immünoloji gibi üst düzey tıbbi hizmet birimleri, diğer yanda dermatoloji-estetik merkezi, saç nakli ünitesi, beslenme ve diyetetik, psikiyatri ve psikolojik danışmanlık gibi birbirini tamamlayan bir çok spesifik birim ile hizmet vermektedir.

Medical Park Antalya Hastanesi, nükleer Tıp, LINAC (Doğrusal Hızlandırıcı Radyoterapi Ünitesi), PET/CT gibi ileri teknoloji ürünü cihazlar ile donatılmış onkoloji-kemik iliği transplantasyon ünitesinde, uluslararası alanda kabul görmüş akademik unvanlı hekimleri ile hizmet vermektedir.

Medical Park Antalya Hastanesi, her biri alanında uzman 99 Hekim ve personeliyle hastalarına hizmet vermektedir.

Açıldıktan kısa süre sonra uluslararası alanda hızla tanınan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, 'den fazla yerli ve yabancı sigorta şirketi ile yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde tıbbi servislerini sınırların dışına taşımaktadır.

Medical Park Antalya, sınırlı sayıdaki hastanede bulunan ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş olan, havacılık tıp merkezi, yılından bu yana başta pilotlar olmak üzere, tüm havacılık personelinin 1. 2. ve 3. sınıf sağlık muayenelerini yapmaktadır.

Araçla Antalya havalimanına km (25 Dakika), Antalya Kaleiçine (Old Town) km (17 Dakika), Düden Şelalesine 5 km(14 Dakika), Terra City Avm km (2 Dakika), Antalya Müzesine km (19 Dakika) ve Lara Plajına km (20 Dakika) mesafede bulunmaktadır.

Medical Park Antalya Hastanesi

Psikoloji , Gastroenteroloji , Nöroloji , Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları , Hematoloji , Psikiyatri , Kardiyoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Diyetisyen , Dermatoloji , Romatoloji , Üroloji , Nefroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Radyasyon Onkolojisi , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Ağız ve Diş Sağlığı , Kulak Burun Boğaz , Yoğun Bakım , Nükleer Tıp , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Neonatoloji , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Girişimsel Radyoloji , Göğüs Hastalıkları , Çocuk Psikiyatrisi , Göğüs Cerrahisi , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Tıbbi Genetik , Çocuk Hematolojisi , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Mikrobiyoloji , Tıbbi Biyokimya , Çocuk Kardiyolojisi , Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Daha fazla göster

Medical Park Antalya Hastanesi Hakkında

Adres:

Fener Mah. Tekelioğlu Cad. No:7 / Antalya

Yol tarifi, adresi nerede?

Medical Park Antalya Hastanesi 84 poliklinik odası, yatak kapasitesi, 73 yoğun bakım yatağı, 10 koroner yoğun bakım, 7 KVC yoğun bakım, 22 genel yoğun bakım, 34 yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve 10 ameliyathanesi ile 33 branşta sağlık hizmeti sunmaktadır. Hastane Akdeniz bölgesinin en büyük özel hastanesi konumundadır. Sadece ülke içinde değil Avrupa’da da en fazla organ nakli gerçekleştiren merkez olmayı amaçlamaktadır.

Hastane akademik unvanlı hekimleri ile hizmet vermektedir. Açılışından sonra kısa zamanda ismini duyuran hastane ’den fazla yerli ve yabancı özel sigorta şirketi ile sağlık anlaşması yaparak uluslararası hastalara da hizmet sunmaktadır. Ayrıca Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş olan hastane yılından beri başta pilotlar olmak üzere tüm havacılık personellerinin 1. 2. ve 3. sınıf muayenelerini de yapmaktadır.

Hastanede hasta memnuniyetine yüksek derecede önem verilmektedir. Son teknoloji cihazlarla donatılan kurumda hastaların konforu için her türlü imkan sunulmuştur. Hasta odaları hastalar için tüm olanakları kapsayacak şekilde konfor ve lüks ile birlikte düzenlenmiştir. Hastanede bir çok poliklinik hizmeti verilmektedir.

Dr. Ferit Yardım
Dr. Hasan Utku Yandımata
Dr. Gürcan Koşal

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası