yalova devlet hastanesi psikiyatri doktorları / Ceren Kaya - Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları - Yalova | funduszeue.info

Yalova Devlet Hastanesi Psikiyatri Doktorları

yalova devlet hastanesi psikiyatri doktorları

Nöroloji , Psikiyatri , Kardiyoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Dermatoloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Aile Hekimliği , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Kulak Burun Boğaz , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Pratisyen , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Tıbbi Patoloji Daha fazla göster

Yalova Devlet Hastanesi Hakkında

Adres:

İzmit Karayolu 3 km. İsmet Paşa Mah. / Yalova

Yol tarifi, adresi nerede?

Yalova Devlet Hastanesi ’de Sağlık İstasyonu olarak kurulmuştur. yılında Sağlık Dispanserine, yılında ise yataklı İl Devlet Hastanesine dönüştürülmüştür. Hastane yılında Yalova Devlet Hastanesi ve Yalova SSK bölge Hastanesi ile birleşerek Yalova Devlet Hastanesi adı ile hizmete girmiştir. yılında hastaneye 12 poliklinik içeren yeni bina eklenmiştir. 51 yoğun bakım yatağı, 20 palyatif bakım yatağı, 2 yatak yanık ünitesi, 4 yatak kapasiteli psikiyatri ünitesi, yataklı hasta odaları ile hizmet vermektedir.

Hastanede Yoğun Bakım Üniteleri, 25 Cihazlı Hemodiyaliz Ünitesi, Taş Kırma(ESWL) Ünitesi, Endoskopi Ünitesi, Fizik Tedavi Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi bulunmaktadır. Hastane gelişen teknoloji ve sağlık sektöründeki yenilikleri yakından takip etmektedir. Güler yüzlü sağlık personelleri ve profesyonel doktorları ile sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Kurumda hasta memnuniyeti üst seviyede tutulmaktadır. Kalite ve konfordan ödün verilmemektedir. Hastane çevre il ve ilçelerden de hasta ağırlamaktadır.

Op. Dr. Davut Mete
Dr. Mustafa Gültopu
Uzm. Dr. Fikret Solak
Uzm. Dr. Ömer Seven
Uzm. Dr. Mustafa Mehmetoğlu
Uzm. Dr. Mustafa Mehmetoğlu
Uzm. Dr. Şenay Karaca
Uzm. Dr. Ali Taş
Uzm. Dr. Nuri Çanakoğlu
Op. Dr. Hüseyın Serdaroğulları
Op. Dr. Hüseyın Serdaroğulları
Dr. Recep Şen
Uzm. Dr. Atanur Mete Kalak
Uzm. Dr. Atanur Mete Kalak
Dr. İsmail Kaya
Op. Dr. Ersin Dönder
Uzm. Dr. Gülay Kaya
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,
Uzm. Dr. Sevgi Tomrukçu Eker
Uzm. Dr. Sevgi Tomrukçu Eker
Uzm. Dr. Bedi Özbay

Yalova Devlet Hastanesi

Yalova Devlet Hastanesi, Yalova şehrinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz Sağlık Bakanlığına bağlı olup; Hastanemizde, hastalarımıza 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti vermenin sorumluluğu içinde; hasta mahremiyeti ve tıbbi etik kurallara uyan, teknolojik yeniliklere açık, hasta ve yakınlarına saygılı, hasta odaklı düşünen, tecrübeli ve tedavi sonlandırıcı, halkımızın güvenini kazanmış ve de ekip ruhu içinde çalışmaya yatkın sağlık çalışanlarımız ile beklentilerinizin adresi olmak için çalışıyoruz.

deprem izolatörü ile depreme dayanıklı, barındırdığı özelliklerle kentimize uzun yıllar hizmet verecek hastanemiz, şehrin hakim bölgesinde dönüm arazi üzerinde, bin metrekare kapalı alana sahip,  Hastanemiz araçlık park alanına sahiptir. 

yılında yapımına başlanmış olan Yataklı Yeni Yalova Hastanemiz ihtiyaç anında yatak kapasitesine çıkabilecek bir hastane, Eylül tarihinde hizmet vermeye başlamıştır. Yatak Sayısı , Yoğun Bakım Yatak Sayısı 97, Ameliyathane sayısı 17, Doğum salonu 8, Acil Müşahede Sayısı 60, Hemodiyaliz Yatak Sayısı 35, Kemoterapi ünitesi 10 Yataklı 12 koltuklu, Fizik Tedavi ünitesi 18, Endoskopi Masa Sayısı 8’dir. Yeni Hastanenin hizmete girmesi ile birlikte özellikli hizmet birimlerinden olan Yanık Ünitesi, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi ve Kemoterapi Yatağı da vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.

Hastanede tek yataklı oda, 37 adet iki yataklı oda, toplamda oda yer alacak. Her branştan poliklinikte çok daha modern konforlu odalarda hastalar muayene olacak. Yüksek hijyen seviyesinde 35 Diyaliz ünitesi, Palyatif ünitesinde ise 30 yatak bulunacak. Yanık ünitesi yatak sayısı 6 olarak belirlendi.

Branşlara göre dağılımda, KVC yoğum bakım 20, Koroner yoğun bakım 20, Yetişkin yoğun bakım 30, Çocuk yoğun bakım 6, Yeni doğan yoğun bakım 15, Acil yoğun bakım 6 yatak ile hizmet verecek. Hasta parametrelerinin en yüksek seviyede takip ve ölçümüne olanak sağlayan yaşam destek üniteleri bulunmaktadır.

Yalova Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Yalova Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler

  • Amatem (Alkol ve Madde Bağımlılığı)
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Hatice Ceviz

Hatice Ceviz

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Bayan, Meslekte 17 yıl

Hatice Ceviz Hakkında

Hatice Ceviz, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak Yalova Merkez ilçesinde Yalova Devlet Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Uludağ Üniversitesi,

Uzmanlık: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Randevu Bilgileri

Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir sağlık kuruluşudur. Hatice Ceviz için nolu MHRS telefonu üzerinden veya internet sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. MHRS üzerinden randevu alın.

Yakındaki Diğer Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

Yalova'da görev yapan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

Yalova'da görev yapan 8 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

Ceren Kaya

Ceren Kaya

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Bayan, Meslekte 10 yıl

Ceren Kaya Hakkında

Ceren Kaya, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak Yalova Merkez ilçesinde Yalova Devlet Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Uludağ Üniversitesi,

Uzmanlık: Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi,

Randevu Bilgileri

Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir sağlık kuruluşudur. Ceren Kaya için nolu MHRS telefonu üzerinden veya internet sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. MHRS üzerinden randevu alın.

Yakındaki Diğer Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

Yalova'da görev yapan Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

Yalova'da görev yapan 2 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası