messenger da sohbet nasıl açılır / Facebook Messenger’da Gizli Mesajları Nasıl Görüntülersiniz? | funduszeue.info

Messenger Da Sohbet Nasıl Açılır

messenger da sohbet nasıl açılır

Facebook, insanların iletişim kurmak için en sık kullandığı sosyal medya uygulamalarından biridir. Kişiler tanıdıkları ya da tanımadıkları insanlarla iletişim kurmak için Facebook üzerinden sohbet başlatırlar. Ancak Facebook&#;ta kişilerin birbirine bu kadar çabuk ulaşması bazı sorunları da doğurmuştur. Bu nedenle Facebook, arkadaş listesinde ekli olmayan kişilerin birbirine gönderdiği sohbetleri filtreler ve mesaj isteği olarak iletir. Facebook diğer kutusu bu mesajların bulunduğu yer. Peki Facebook diğer kutusu nasıl açılır?

Facebook bünyesinde bulunan Messenger uygulaması sayesinde aktif kullanıcılar diledikleri arkadaşlarıyla iletişim kurabilirler. Messenger&#;a uzun süre giriş yapılmadığında ya da profilde ekli olmayan tanımadığınız kişilerin mesaj göndermesi halinde iletiler, diğer kutusuna düşer. Gelen kutusunda görünmeyen bu mesajlara, Facebook mesajlar bölümündeki diğer butonunatıklanarak ulaşılabilir. Bu özellik tamamen profil sahiplerini korumak amacıyla devre sokulmuştur. Sosyal medya üzerinden herkesin birbirine ulaşabilme ihtimalinin yüksek olması tehlikeli bir noktaya gelirken Facebook, tanınmayan kişiler için filtreleme özelliğini getirmiştir. Bu noktada aktif kullanıcılar, mesajlardan istediklerine onay verip diledikleri kişi ile sohbet başlatabilir ya da sohbeti reddederler.

Facebook Diğer Kutusu Nerede? Facebook Mesaj İstekleri Nasıl Görüntülenir?

Facebook&#;un mesajlaşma uygulaması olan Messenger&#;a akıllı cihazlar ve masaüstü versiyonundan ulaşım sağlanabilir. Bu durumda mesajlaşma özelliğini hem telefondan hem de bilgisayardan kullanabilirsiniz.

Masaüstü Versiyonundan Facebook Filtrelenen Mesajları Görme İşlemi Nasıl Yapılır?

Bilgisayardan uygulamayı kullanmak için ilk adımda Facebook profil bilgilerinizi yazarak siteye giriş yapmanız gerekir.

Facebook Diğer Kutusu Nerede

  • Facebook ana sayfasını açtığınızda sayfanın sağ üst köşesinde Messenger işareti görünür.
  • Messenger işaretine tıklamanız halinde mesajlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Facebook Diğer Kutusu Nerede

  • Messenger&#;a ilk defa girdiğinizde açılan ekranda gelen kutusundaki öncelikli mesajlarınız görünür. Bu mesajlar sizin profilinizde ekli olan ya da daha önceden izin verdiğiniz sohbet bilgilerinden oluşur.
  • Açılan ekranın üst kısmında bulunan &#;mesaj istekleri&#; yazısına tıkladığınızda ise size ulaşmak isteyen tanımadığınız kullanıcıların iletilerinin listesine ulaşabilirsiniz.

Facebook Filtrelenen Mesajları Görme

 

  • Mesaj istekleri kategorisindeki mesajları görebilmek için; ekranda &#;filtrelenen mesajları gör&#; yazısına basmanız yeterlidir.
  • Filtrelenen mesajları açtığınızda mesaj gönderen kullanıcıların bilgisine ulaşabilirsiniz. Siz yanıt verene kadar mesaj okundu bilgisi ile mesaj isteğine izin verildiğinin bilgisi karşı tarafla paylaşılmaz.

Facebook diğer kutusu linki için TIKLAYINIZ!

Telefondan Facebook Diğer Kutusuna Nasıl Bakılır?

Akıllı cihazlardan uygulamaya erişim sağlamak için cihazınızın işletim sistemine göre Google Play Store ya da Apple Store&#;dan Facebook ve/veya Messenger aplikasyonunu yüklemeniz gerekir. Cihazınıza yükleme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamayı sembolüne dokunarak açabilirsiniz. Giriş bilgilerinizi yazdıktan sonra artık Facebook kullanımınıza hazır haldedir.

Bu bölümün altında iOS üzerinden anlatım yapılsa da Android işletim sisteminde de aşamalar çok büyük oranda benzerdir.

Telefondan Facebook Diğer Kutusuna Nasıl Bakılır

 

  • Facebook uygulamasına girdikten sonra ilk etapta Facebook ana sayfası sizi karşılar. Mesajlarınıza bakmak için sayfanın sağ üst köşesinde bulunan Messenger işaretine basmanız gerekir.

Telefondan Facebook Diğer Kutusuna Nasıl Bakılır

 

  • Akıllı cihazınızdan Messenger sembolüne tıkladığınızda profilinizde ekli olan ya da öncelikli iletilerin yer aldığı &#;en yeniler&#; sekmesi açılır. Mesaj isteklerinizi görüntülemek için sayfanın alt kısmında yer alan &#;Messenger&#;da Gör&#; yazısına basmalısınız.
  • Facebook ile entegre edilen ve birlikte çalışan mesajlaşma uygulaması olan Messenger için ayrıca bir giriş yapmanıza gerek yoktur.

Telefondan Facebook Diğer Kutusuna Nasıl Bakılır

 

  • Akıllı cihazınızdan Messenger uygulamasına girdiğinizde sizi aynı şekilde gelen kutusu adı verilen öncelikli mesajların olduğu kısım karşılar.
  • Diğer mesaj bilgilerinize erişmek için iOS&#;ta sayfanın sol üst köşesinde bulunan &#;profil fotoğrafına&#; basmanız yeterli olur. Android&#;de ise sağ üst köşede yer alan ayarlar butonuna basabilirsiniz.

Telefondan Facebook Diğer Kutusuna Nasıl Bakılır

  • Bu ekran üzerinde bulunan &#;mesaj istekleri&#; yazısına tıklayarak diğer mesajlarınıza erişebilirsiniz.

Telefondan Facebook Diğer Kutusuna Nasıl Bakılır

  • Mesaj isteklerine bastığınızda ise artık tanımadığınız ya da daha önce hiç iletişim kurmadığınız insanlardan gelen iletileri görüntüleyebilirsiniz.
  • Filtrelenen mesajlarınız varsa sayfanın altında yer alan &#;filtrelenen mesajları gör&#; butonuna dokunmanız gerekir.
  • Dilediğiniz mesaja izin vererek sohbet başlatabilirsiniz.

Android için Facebook uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ!

iOS için Facebook uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ!

Android için Messenger uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ!

iOS için Messenger uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ!

&#;Facebook Diğer Mesajlar Görünmüyor&#; Sorunu Nasıl Çözülür?

  • Diğer kutusundaki mesajlar için kullanıcılara herhangi bir bildirim gönderilmez. Bu nedenle kullanıcıların bu mesajları görüntülemek için diğer ya da filtrelenen mesajlar kısmına bakması gerekir.
  • Eğer akıllı cihazlardan Messenger&#;a giriyorsanız; güncellemeleri takip etmeniz şarttır. Hem Facebook hem de Messenger uygulamasındaki güncellemeleri yapmazsanız yeni gönderilen iletileri sağlıklı bir şekilde görüntülemeniz mümkün olmaz.
  • Facebook&#;tan mesaj isteklerinizi kontrol ediyorsanız; Facebook&#;ta bağlantı kurmadığınız birisi size mesaj göndermek isterse bu bir bağlantı isteği olarak karşınıza gelir. Filtrelenen istekleri gör başlığı altında bulunan bu mesajları ilgili bölüme tıklayarak okuyabilirsiniz.
  • Ancak mesajları görememe sorunuyla karşılaşıyorsanız; karşı taraf bağlantısını iptal etmiş olabilir ya da siz bu bağlantıyı daha önceden silmiş olabilirsiniz. Bir bağlantıyı silmeniz halinde bu mesajı tekrar görüntüleyemezsiniz. Sildiğiniz isteği gönderen kişiyle mesajlaşmak isterseniz; bu kişiye sizin bir ileti göndermeniz gerekir. Bu durumda sizin attığınız mesaj karşı tarafın mesaj istekleri bölümüne bağlantı olarak eklenecektir.

Facebook Messenger’da Mesaj Araması Nasıl Yapılır?

facebook messenger

Facebook mesajlaşmalarınız içerisinde herhangi özel bir bilgiyi aramak için aylar süren konuşmalarınızı tek tek okumanıza gerek yoktur.

Bunun yerine Facebook Messenger Mesaj Arama özelliğini kullanarak istediğiniz dosyaya ya da bağlantıya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tarayıcıdan Messenger’da mesaj araması nasıl yapılır?

Bilgisayarınızdaki tarayıcıyı kullanarak mesaj araması yapmanız için iki yöntem bulunmaktadır. İlk yöntem ile Messenger’da yer alan tüm konuşmaları aynı anda arayabilir iken, diğer yöntem ise belirli bir sohbet içerisindeki mesajları aramak için kullanabilirsiniz.

Aradığınız dosya ya da bağlantının hangi konuşmada yer aldığını hatırlayamıyor iseniz o zaman tüm konuşmalarda arama yapmak için şu adımları takip etmelisiniz.

facebook messenger mesaj bulmak
  • Öncelikle tarayıcınızdan Facebook hesabınıza giriş yapın.
  • Daha sonrasında sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Messengersembolünü tıklayın.
  • BuradanTüm Mesajları Gör seçeneğine girin.
  • Sol menüde yer alan Messenger Ara kutusuna aramak istediğiniz anahtar kelimeyi yazın.
  • Anahtar kelimeyi yazdıktan sonra karşınıza anahtar kelimenin yer aldığı tüm mesajlar listelenecektir. Bunun yanında tüm kişileriniz, Facebook sayfaları ve grupları listelenecektir.

Facebook’u sadece iletişim için değil aynı zamanda paylaşım yapmak için de kullanıyor ve sıklıla hikaye paylaşıyorsanız o zaman Video Çok Uzun Hatası Facebook Story Çözümü yazımız sizlere süre sınırlaması olmadan hikayenizde nasıl video paylaşabileceğinizi açıklayacaktır.

Eğer Facebook Messenger içerisinde belli bir mesajda arama yapmak istiyorsanız o zaman takip etmeniz gereken adımlar şunlar olmaktadır.

  • Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra Messenger simgesine tıklamanız ve ardından da Tümünü Messenger’da Gör seçeneğini tıklamanız gerekir.
  • Aramak istediğiniz sohbeti seçtikten sonra ekranın sağ üst köşesinde yer alan i simgesini tıklayın.
  • Daha sonrasında ise Sohbeti Özelleştir seçeneğine gelin ve oka tıklayın.
  • Konuşmada Ara seçeneğini seçtikten sonra anahtar kelimeyi sohbetin arama çubuğuna yazın.
  • Enter tuşuna bastığınızda konuşmanızda anahtar kelimeleriniz ile ilgili kısımlar görüntülenecektir.

Facebook’un yanı sıra TikTok da sıklıkla kullandığınız platformalardan birisi ise o zaman TikTok’ta Birini Takipten Çıkmak yazımız başta olmak üzere TikTok ile ilgili birçok yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Android Facebook Messenger’da bir mesaj nasıl aranır?

Android cihazınızda kullandığınız Messenger uygulamanızda da aradığınız özel bir mesajı bulabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler ise şunlar olmaktadır.

  • Telefonunuzdan Messenger uygulamanızı açtıktan sonra arama yapmak istediğiniz sohbete gidin.
  • Ekranın sağ üst köşesinde yer alan i simgesine dokunun ve Konuşmada Ara seçeneğini tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekranda arama yapmak istediğiniz anahtar kelimeyi yazarak Ara butonuna dokunun.
  • Anahtar kelimenizi içeren tüm mesajlar listelenecektir. Daha sonrasında görmek istediğiniz sohbeti tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Bu arada eğer eşinizin, sevgilinizin ya da çocuğunuzun Messenger konuşmalarını takip etmek için ise En İyi Facebook Messenger Casus Uygulamaları Hangileridir? yazımdan yardım alabilirsiniz.

IOS Facebook Messenger bir nasıl aranır?

iPhone telefonlarınızda Facebook Messenger konuşmalarınızda özel bir noktayı aramak istiyorsanız o zaman izlemeniz gereken yol şu şekilde olmaktadır.

  • Telefonunuzdan Messenger açtıktan sonra arama yapmak istediğiniz sohbeti açın. Sohbetin üst kısmında yer alan kişi adına dokunduktan sonra Konuşmada Ara seçeneğini tıklayın.
  • Arama kutusuna anahtar kelimeyi girdikten sonra klavyenizde yer alan Ara tuşuna basın. Anahtar kelime ile bağlantılı olan tüm mesajlar listelenecektir.

Messenger uygulamasında kişiyi bulmak isterseniz arama satırına aramak istediğiniz kişiyi yazmanız yeterli olacaktır. Eğer iPad’inizden bu işlemleri yapmak istiyorsanız da yukarıda belirttiğimiz adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Siz de sürekli olarak uygulamadan facebook hesabınızı kullanıyor ve bu sebeple de facebook kullanıcı bilgilerinizi unutuyor iseniz, bu bilgiler olmadan facebook şifrenizi nasıl yenilebileceğiniz ile ilgili yazımızın sizlere yardımı dokunacaktır. Bu yazıya ulaşmak için ise Telefon veya Mail Adresi Olmadan Facebook’ta Şifre Nasıl Yenilenir? linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

Bunların yanında sosyal medya hesaplarınızda birçok bilgi paylaştığınız için gizliliğinize dikkat etmeniz gerekir.

Çalıntı Instagram hesabı veya TikTok hesapları en sık karşılaşılan problemlerden birisi olsa da aynı durum Facebook hesapları için de geçerli olmaktadır.

Güvenliğiniz ve internetinizin hızını artırmak için VPN uygulamaları kullanmayı düşünüyorsanız da hangi programı kullanacağınıza karar vermeden önce Bir VPN Servisi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? yazımdan yararlanabilirsiniz.

Eğer yukarıda yer alan bilgiler sizin için yeterli olmadıysa Facebook remi yardım sayfasından yardım alabilirsiniz. Bunu için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası