sap fiori kızılay / Renova Consulting

Sap Fiori Kızılay

sap fiori kızılay

Kamu Memur Personel Alımı İlanları   İşin Olsa

Kızılay Personel alımı ilanı yayımladı. 28 Mayıs tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 9 farklı alanda alım yapılacak. Ayrıca alımlar Ankara ilinde yapılacak.

Kızılay her geçen gün yeni personel alımı ilanları yayımlıyor. Bu kapsamda Kızılay Bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak olup ilanlar hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Başvuru şartları nedir? Hangi kadrolarda personel alımı yapılacak? Kadrosuna göre özel nitelikler nelerdir? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KIZILAY PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Kızılay 28 Mayıs tarihi ile yayımladığı ilanlara göre KPSS siz Personel Alımı kapsamda 9 farklı kadroda personel alımı ilanı yayımladı. İşte alım yapılacak kadrolar;

  • Sözleşme Yönetimi ve Kontrol Müdürü
  • Satın Alma Planlama ve Destek Müdürü
  • Bağış Yönetimi Direktörü
  • Kurumsal İletişim ve Etkinlik Yönetimi Direktörü
  • Kurumsal Marka Yönetimi Müdürü
  • Gayrimenkul Geliştirme Müdürü
  • İnsani Politika ve Savunuculuk Müdürü
  • Kurumsal İş Yazılımları Müdürü
  • Gayrimenkul Satın Alma ve Satış Müdürü

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kızılay yukarıdaki kadrolarda personel alımı ilanı yayımlamış olup bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylardan genel ve özel nitelikler aranacak. Buna göre genel olarak adaylardan;

- Pazar ve maliyet analizi yaklaşımına sahip,

- Takım çalışmasına yatkın,

- Çözüm ve sonuç odaklı,

- Proaktif ve gelişim odaklı,

- Paydaş memnuniyetine önem veren,

- Kavramsal düşünme becerisi gelişmiş,

- Planlama ve organizasyon yeteneği olan,

- Zaman yönetimi becerisine sahip,

- - Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için),

- Seyahat engeli bulunmayan,

- B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen.

- İlgili seviyelerde deneyimi olan,

- MS Office ve Office programlarına hakim,

- Marka ve kampanya yönetimi bilgisi ve deneyimine sahip,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Sözleşme Yönetimi ve Kontrol Müdürü: Lisans mezuniyeti, tercihen Lisans Üstü (İİBF, Gayrimenkul Yönetimi, Mimarlık/Müh. vb.).

Gayrimenkul Satın Alma ve Satış Müdürü: Lisans mezuniyeti (tercihen BT ilgili mühendislik bölümleri), Kod versiyonlama yönetimi bilgisi ve deneyimine sahip, Abap, Basis, Fiori, Java, Oscript bilgisi ve deneyimi olan gereklidir.

Kurumsal İş Yazılımları Müdürü (SAP, Manage Engine, JIRA, SoftExpert): Lisans mezuniyeti, tercihen lisansüstü (Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi vb.), Dış politika analizi ve uluslararası insancıl hukuk bilgisi ve Protokol bilgisi olmak gereklidir.

Gayrimenkul Geliştirme Müdürü: Lisans mezuniyeti, tercihen lisansüstü (İİBF, Gayrimenkul Yönetimi, Mimarlık/Müh. vb.) ve Uluslararası değerleme standartlarında değerleme yapabilme bilgisine sahip (Özellikle arazi değerleme ve/veya ticari gayrimenkul değerleme).

Kurumsal Marka Yönetimi Müdürü: Lisans mezuniyeti (Tercihen İletişim Fakültesi).

Kurumsal İletişim ve Etkinlik Yönetimi Direktörü: Lisans mezuniyeti (Tercihen İletişim Fakültesi),

Bağış Yönetimi Direktörü: Lisans mezuniyeti (İİBF, İletişim vb.) ve Stratejik pazarlama ve satış yönetimi bilgisi olan, Fon ve devlet hibe süreçlerine hakim,

Satın Alma Planlama ve Destek Müdürü: Lisans mezuniyeti (Tercihen İİBF ve Mühendislik Bölümleri), Aktif SAP (Satın Alma Modülleri MM, SRM vb.) kullanım bilgisine sahip, Satın alma ve genel mevzuat bilgisi ve deneyimi olan, Satın alma stratejilerinin geliştirmesini sağlayabilecek deneyime sahip, Satın alma bütçe, takvim, tedarik planlaması yapabilen, Sözleşme ve şartname hazırlama bilgisi olan,

Sözleşme Yönetimi ve Kontrol Müdürü: Lisans mezuniyeti, tercihen lisansüstü (Tercihen Hukuk Fakültesi, İİBF vb. bölümler), Tercihen aktif SAP (Satın Alma Modülleri SRM, MM vb.) kullanım bilgisine sahip, Satın alma ve genel mevzuat bilgisi ve deneyimi olan, İş hukuku, ticaret hukuku, borçlar kanunu vb. bilgisi olan ve Sözleşme oluşturma, yönetme ve yorumlama deneyimi ve bilgisine sahip olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kızılay Personel alımı başvuruları sadece İnternet ortamında yapılacak. Bu doğrultuda adaylar Kızılay resmi kariyer adresi olan seafoodplus.infoüzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar ilgili sayfa üzerinden CV göndererek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs ,

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir