yemek yerken izlenebilecek filmler / Yemek Yerken İyi Gider! YouTube Üzerinden Rahatlıkla İzleyebileceğiniz En İyi Kısa Filmler

Yemek Yerken Izlenebilecek Filmler

yemek yerken izlenebilecek filmler

Yemek Tutkunları İçin En Güzel Filmler

Yemek tutkunları için harika bir film listemiz var. Seyretmesi birbirinden keyifli, yemek konulu filmleri keşfedin.

Restorana gitmekten, yeni tarifler denemekten ve yemekler hakkında sohbet etmekten keyif alıyorsanız, siz de bir yemek tutkunusunuz demektir. Seyretmesi iştah açan, yemek konulu filmleri keşfetmeniz için derledik!

Amazon Prime Video’da İzleyebileceğiniz En İyi Yemek Temalı Filmler

Soul Food (Ruhun Gıdası), Amazon Prime Video – IMDB: 7.0

Ahmad’ın ailesi, zor bir dönemi atlatabilmek için uzun süredir devam eden geleneklerine güvenir. Bu gelenek, ailenin farklılıklarını bir kenara bırakıp bir araya gelerek yedikleri bir pazar günü yemeğidir.

JIRO Dreams of Sushi (JIRO’nun Sushi Hayalleri), Amazon Prime Video – IMDb: 7.8

Belgesel tadında olan bu filmi, özellikle sushi severler için listemize ekledik. Japonya’nın Michelin yıldızlı meşhur sushi ustası Jiro’nun hayatını konu alan film, birbirinden farklı sushileri adeta sergiliyor. Ayrıca film bize kendimizi, hayatımızı sorgulamayı ve ömrümüzü uğruna harcadıklarımızı düşünmeye yöneltiyor. Filmi izlerken Japonya kırsalındaki tapınaklardan Tokyo’nun işlek caddelerine ve başarılı usta Jiro’nuneşsiz mutfağına kadar uzanıyor.

{46444}

Apple TV’de İzleyebileceğiniz En İyi Yemek Temalı Filmler

Spanglish, Apple TV – IMDb: 6.4

Flor Meksika’dan Los Angeles’a daha iyi şartlar için göç etmiştir bir kız çocuk annesidir. Burada John ve Deborah Clansky çifti tarafından evlerine bakıcı olarak işe alındıktan sonra Flor kendisini hem koca bir yabancı dil engelinin, hem kalbinde yeşermeye başlayan bir aşkın, hem gelişme çağındaki kızı Christina’nın sorunlarının hem de Claskylerin ilginç yaşam biçimlerinin ortasında bulur.

Ratatouille (Ratatuy), Apple TV – IMDb: 8.1

Yemeklerin arkasındaki beynin bir fare olduğu bu animasyon filminde, Fransız mutfağının ne kadar özel bir mutfak olduğunun da altı çiziliyor. Remy, Şef Gusteau’nun restoranında şef olmayı arzuladığından restorandaki Alfredo Linguini ile arkadaş olur. İkisi birlikte mutfakta etkileyici bir çorbayla ilk kez fark ediliyorlar ve işler gelişmeye başlıyor.

Chocolat (Çikolata), Apple TV – IMDb: 7.3

Film, bir kadının kızıyla birlikte küçük bir Fransız kasabasına taşınma sürecini konu almaktadır. Sakin bir kasaba olmasına rağmen minik bir çikolata dükkânı açarlar ve kasaba halkı da bu sevimli dükkândaki lezzetli yiyeceklerle yeni bir hayata adım atmış olur. Bu yeni çikolata dükkânını benimseyenler kadar, karşı duranlar da vardır.

No Reservations (Aşk Tarifi), Apple TV – IMDb: 6.3

Masterchef Kate, zamanının neredeyse tamamını çalıştığı Manhattan’daki Bleecker Restoran’da geçirir; bu yüzden hayatında başka hiçbir şeyle ilgilenemez hale gelmiştir. Muhteşem yemekler yapan Kate, her şeyi kusursuzca hazırlar, ta ki yine iyi bir chef olan Nick restoran ekibine katılıncaya kadar. Birbirinden başarılı bu iki chef arasında hırs dolu bir yarış başlar.

{31387}

Netflix’te İzleyebileceğiniz En İyi Yemek Temalı Filmler

Eat Pray Love (Ye Dua Et Sev), Netflix – IMDb: 5.8

İtiraf edin, bu filmi izledikten sonra kaç kişi İtalya’ya uçak bileti bakmaya başladı? Julia Robert’ı sınırlarını geçip hayatını değiştiren bir kadın rolünde izlediğimiz bu filmde, dikkat çeken en lezzetli unsurlardan biri Napoli’de yediği o harika pizzaydı! Ve tabii makarnayı da unutmamak lazım… Filmin konusuna gelecek olursak; senaryosu Ryan Murphy’ye ait olan ve yazar Elizabeth Gilbert’ın kendi hayat deneyiminden yola çıkarak yazdığı “Eat, Pray, Love” kitabından uyarlanan filmde Julia Roberts, ABD’nin bu popüler yazarını canlandıracak. Roberts’a filmde, The Visitors ile Oscar’a aday olan Richard Jenkins eşlik ediyor. Film, hayatta her şeye sahip olan ama bir türlü tam bir mutluluğa erişemeyen Elizabeth’in acılı bir boşanma ve depresyonun ardından kendini keşfetme sürecini anlatıyor.

Julie & Julia, Netflix – IMDb: 7.0

ABD’nin en sevilen kadın oyuncularından biri olan Meryl Streep’in başrolde yer aldığı “Julie & Julia”, iki gerçek hikayeye yaslanıyor. Film, zaman ve mekân olarak birbirlerinden ayrı olsa bile hayatları iç içe geçen iki kadının hayatlarını merkezine alarak hiçbir şeyin imkansız olmadığını anlatmakta olan bir romantik dram olma özelliğini taşıyor.

{35327}

Diğer Platformlarda İzleyebileceğiniz En İyi Yemek Temalı Filmler

Soul Kitchen (Aşka Ruhunu Kat), Diğer – IMDb: 7.2

Yönetmenliğini Fatih Akın’ın yaptığı bu film, Venedik Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’ne laik görülmüştü. Restoranında sunduğu özensiz ve ucuz yemeklerden para kazanamadığı için başı derde girdiği bir dönemde, sevgilisiyle de hem duygusal hem fiziki olarak arası açılan Zinos’un, “star” bir aşçıyı işe alarak nasıl yeni bir müşteri kitlesine kavuştuğu, son derece esprili bir dille anlatılıyor.

Bella Martha (Bolca Martha), Diğer – IMDb: 7.2

Martha küçük bir restaurantta baş aşçı olarak çalışmaktadır. Sakin gitmekte olan hayatı, kız kardeşinin beklenmedik ölümü ile altüst olur. Yeğeni Lina da artık Martha ile birlikte yaşamaktadır. Acısıyla başa çıkmaya çalışırken kendini işine daha çok vermeye başlar. Daha çok hırslanır ve çalıştığı yere yeni gelen İtalyan şefle birlikte yeni bir rakip edinmiş olur. Aralarındaki tatlı rekabetle Martha’nın ona olan duyguları arasında çakışmalar olur. Aşkı ve yemeği aynı filmde izlemek isteyenler için…

The Chef (Şeflerin Savaşı), Diğer – IMDb: 6.6

Efsane oyuncu Jean Reno’yu başrollerde izlediğimiz bu filmde, şeflerin kendi arasındaki savaşını konu alıyor. Komedi türündeki bu filmin yönetmenliğini Daniel Cohen üstleniyor. Filmde restorana gelen yeni müdür, moleküler gastronomide uzmanlaşmış daha genç bir şef getirmek ister ve restorana bir yıldızını kaybettirmeye çalışır.

{28748}

Toast, Diğer – IMDb: 6.6

Nigel Slater’ın aynı adlı otobiyografik romanından uyarlanan film, 1960’ların Britanya’sında yemek yapmayı tutku haline getirmiş bir gencin hikâyesini anlatıyor. Nigel, annesi yemek yapmayı bilmediği için çocukluğunu kızarmış ekmek yiyerek geçirmiştir. Annesinin ayrıca taze yiyeceklere karşı bir korkusu vardır ve bu nedenle de genellikle konserve yerler. Sonraları evlerine temizlik yapmak için gelmeye başlayan Mrs. Potter, harika yemekler yapmaktadır. Bundan sonra bu ikili arasında kıyasıya bir yemek yapma yarışı başlar. Yemekle ilgili film sevenler için mutlaka izlenmesi gereken listesine eklenmeli!

Chef (Şef), Diğer – IMDb: 7.3

Carl Casper şık bir restoranda çalışan bir baş aşçıdır. Kendi mutfağına ait yemekleri nefis olmasına rağmen, lokantanın menüsüne bağlı çalıştıkça yaratıcılığı ve yemeklerinin lezzeti düşüşe geçer. Bunlar yetmezmiş gibi bir de önemli bir gurmenin yemekleri hakkında yaptığı olumsuz eleştiriler Carl için bardağı taşıran son damla olur.

The Hundred-Foot Journey (Aşk Tarifi), Diğer – IMDb: 7.3

Bombay’da yaşayan Hassan Haji, dedesinin sayesinde mutfakla küçük yaşlarda tanışmış ve ilgisini yeteneğiyle pekiştirmiştir. Sonrasında Hassan, dedesinden kalan işletmeyi başarıyla işletirken bir anda beklenmedik bir trajedi nedeniyle Bombay’dan taşınmak zorunda kalır. Ailesiyle birlikte Fransa’nın bir kasabasına yerleşir ve hazırlıklara başlayıp restoranını burada açar. Bu yeni restoranın sunduğu Hint mutfağı kısa sürede bölge halkının dikkatini çeker.

Today’s Special (Günün Menüsü), Diğer – IMDb: 6.6

Kendi ülkesinin mutfağıyla yeniden tanışan Samir adında yetenekli bir şefin öyküsü. Filmde yemek pişiren başarılı şef Samir, Hint yemeklerinin büyüleyici tarifleriyle yeniden kendi kültürünü ve ülkesine duyduğu tutkuyu keşfedip etkilenecektir.

{44015}

Dinner Rush, Diğer – IMDb: 7.3

Etkili bir önermesi olan bu bağımsız filmde, Louis Cropa’nın, restoranının çeşitli karakterlerle dolu olduğunu keşfetmesi için gereken tek bir akşamdır. Cropa, hareketli aşçılarla dolu bir mutfağı yönetmeye çalışırken bir yemek eleştirmenini memnun etmek zorunda kalır. Biraz dram uyandıran bir film hakkında konuşun! Aşçıların tavalarını vahşi bir ateşin üzerine kullandığı panoramik sahnelere yemek tutkunları hayran kalabilir.

Tortilla Soup (Tortilla Çorbası), Diğer – IMDb: 6.7

Bir gurme şefi ve üç güzel kızı hakkındaki bu komedi filminde, Martin (Elizondo) işini çok seven bir şeftir. Nefis ana yemeklerden leziz tatlılara kadar her yaratım sürecini, inanılmaz bir yetenek ve tutkuyla ortaya çıkartmaktadır.

A Touch of Spice (Bir Tutam Baharat), Diğer – IMDb: 7.5

Filmin konusu, özellikle yemek alanında akıl hocası olan büyükbabasının Fanis’e hem yemeği hem de hayatı tatlandırmak için tuz ve baharat katmanın gerekli olduğunu öğretmesidir. Büyüdüğünde iyi bir aşçı olan Fanis, yemek yapmaktaki bu başarısını etrafındaki insanların hayatına dokunabilmek için kullanır. Yıllar sonra İstanbul’a dönen Fanis’e bu dönüş kendi hayatına baharat katmamış olduğunu göstermiştir.

Burnt (Çok Pişmiş), Diğer – IMDb: 6.6

Eski ününe artık sahip olmayan bir aşçı olan Adam’ın eskisi gibi olabilmek için verdiği mücadele sürecini anlatan film, özellikle birbirinden lezzetli yemeklerin pişirildiği mutfakta geçen sahnelerle izleyicinin seyir zevkini katlıyor.

Big Night (Büyük Gece), Diğer – IMDb: 7.3

Bir İtalyan restoranı açmak için İtalya’dan Amerika’ya gelen Primo ve Secondo kardeşlerin işleri bekledikleri gibi gitmez. Başarılı olma potansiyelleri olmasına rağmen kardeşler, restoranlarını canlandırmak için, ünlü müzisyen arkadaşlarından tek gece için restoranlarında çalmalarını isterler. İşte o gece “Büyük Gece”dir.

{32140}

OGGUSTO

OGGUSTO

editörün tüm yazıları

Kullanıcı Puanlarına Göre En İyi Filmler

En iyi filmler hangileri? Tüm zamanların en iyi filmlerini Beyazperde'de keşfet

Listele

Tür : Animasyon

  1.  Buz Devri

    1

    Buzul çağı, dünyaya hüküm sürmeye başlamıştır. Bu ıssız ve korkunç dünyada bir başlarına olan zavallı hayvanlar, bir şekilde hayatta kalmanın yollarını aramaktadırlar. Uzun tüylü, kendi halinde bir mamut; karizmatik ve dişli bir kaplan ve muzır bir rakun, nasıl olduysa bu kaos esnasında bir araya gelmişlerdir. Bu üç ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  2.  Sevimli Canavarlar 3D

    2

    'Sevimli Canavarlar', Canavarlar Dünyası isimli kendilerine ait bir dünyada yaşayan ve yaşayabilmek için insanlara ihtiyaç duyan ilginç ve sevimli canavarların dünyasının insanlarla karıştığı an ortaya çıkan trajikomik hikayeyi anlatır. Bu dünyada canavarlar yaşayabilmek için insanlara muhtaçtır çünkü insanları ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  3.  Buz Devri 2

    3

    Kahramanlarımız serinin ikinci filmi ile bir kez daha karşımızda. Manny, Sid ve Diego, eriyen buzların arasından kurtulup artık daha keyifli, ısınmış bir yaşamın tadına varmaya hazırlardır. Ayrıca ekibe yeni yüzler de katılmış durumdadır. Dostumuz Manny, bir aile kurmayı çok ister. Dünyada tek kalan dişi mamut Ellie ile ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  4.  Kayıp Balık Nemo 3D

    4

    Kayıp Balık Nemo, Nemo isimli küçük bir balığın başından geçen macerayı ele alır. Nemo içerisinde yaşadığı yere karşı konulamaz bir ilgi ve merak duyuyor. Ancak bu büyülü dünyanın güzellikleri olduğu kadar tehlikeleri de çoktur, ve bu tehlikelerden Nemo'yu korumak isteyen babası çocuğunu büyük bir titizlikle ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  5.  Aslan Kral

    5

    Aslan Kral'da, vahşi Afrika’da henüz yeni doğan bir aslan doğaya egemen düzenin kökünden sarsılacağı bir döneme tanıklık etmek üzeredir. Doğanın kralı olan babasının tacının veliahtı olan Simba, kötülüklerle ve kötü hayvanlarla dolu ormanlarda günden güne daha fazla öğrenecek ve daha fazla büyüyecektir. ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  6.  Vol.i

    6

    Vol.i, günümüzden çok uzak bir gelecekte geçmektedir. Filmde, insanoğlu aşırı kirlenme sebebiyle Dünya’yı terk edip başka bir gezegende yaşamaya başlamıştır. Çöplerle çevrili dünyayı temizleme görevi sevimli bir robota, Vol.i’ye verilir. İnsanoğlunun bıraktığı çöplerden kendine yeni bir dünya yaratan yalnız ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  7.  Ratatuy

    7

    Şişman fare Remy, yemeğe olan düşkünlüğü nedeniyle tek bir hayale sahiptir: Aşçı olabilmek! Bu idealini gerçekleştirmek için Paris'in yolunu tutan sevimli fare kaza eseri kendisini şehrin en iyi restoranının kanalizasyonunda bulur. Restoranın yeni çöpçüsüyle ilginç bir anlaşma yapan Remy, tüm hünerlerini ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  8.  Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

    8

    Çizgi sinema tarihinde belki de hiçbir karakter bir meşe palamudunun peşinde koşan sevimli antik-sincap Scrat kadar sevilmemiştir. İşte başta Scrat olmak üzere, kahramanlarımızın maceradan maceraya koştukları Ice Age’in yeni filminde karşımıza bu defa da dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  9.  Ölü Gelin

    9

    1800’lerin sonlarına doğru bir Victorian kasabasında bir adam ve bir kadın Victor Van Dort ile Victoria Everglot nişanlanırlar. Everglotlar’ın paraya ihtiyacı vardır aksi takdirde sokaklarda uyumak üzeredirler. Van Dortlar ise sosyetede adlarının geçmesini seven insanlardır. Yalnız düğün provası esnasında bir şey yanlış ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  10.  Yürüyen Şato

    10

    Yürüyen Şato, kendisine yapılan büyünün etkisini yok etmeye çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Sıradan bir genç kız olan Sophie şeytani bir cadı tarafından büyüyle doksan yaşında bir kadına dönüşür. Sophie artık fazlasıyla yaşlanmış ve çevresi tarafından tanınmaz bir görünüme bürünmüştür. Bu ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
365 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Mia ve Ben Centopia'nın Kahramanı
Vizyondaki En İyi Filmler

En Çok Beklenen Filmler

  • Barbie
  • Haile: Bir Aile Kâbusu
  • Oppenheimer
  • Sisu
  • Meg 2: Çukur
  • Five Nights At Freddy's
  • Cehennem Melekleri 4
  • Ölümcül Çarpışma
  • Mucize Uğur Böceği ve Kara Kedi
  • Avatar 3
Tüm beklenen filmler

En İyi Türk Filmleri: En Çok İzlenen Ve Beğenilen 12 En İyi Türk Filmi (İmdb Sırasına Göre)

 En iyi Türk filmleri

 1- Dağ II

Yayın Tarihi: 2016

Tür: Aksiyon, Savaş, Dram

IMDb: 8,9

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Ahu Türkpençe, Ufuk Bayraktar

2020 yılının en başarılı filmleri arasında yer alan Dağ II, izleyenleri derinden etkiliyor. Dağ I'den hatırlayacağınız Bekir ve Oğuz, 6 sene sonra gazeteci Canan Balaban’ı teröristelerin elinden kurtarmak için aynı ekipte görevlendiriliyor. Daha sonra teröristlerin ele geçirdiği Kuzey Irak'ta amansız bir mücadele başlıyor.

 2- Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Yayın Tarihi: 2019

Tür: Biyografi, Spor, Dram

IMDb: 8,7

Oyuncular: Hayat Van Eck, Selen Öztürk, Yetkin Dikinciler

İsminden de anlaşılabileceği gibi Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, ülkemizin gurur kaynağı olan ünlü halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu ediniyor. Daha 15 yaşındayken rekora imza atan haltercinin , rekorlarla ve altın madalyalarla dolu hayat hikayesini gözler önüne seriyor.

 3- Ayla

Yayın Tarihi: 2017

Tür: Tarih, Biyografi, Dram

IMDb: 8,5

Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Çetin Tekindor, Kyung-jin Lee

Ayla, Kore Savaşı'nda yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan bir dram filmidir. Süleyman Astsubay, savaş sırasında tesadüfen tanıştığı yetim bir kız olan Ayla'yı kendi kızı gibi sahiplenir ve bundan sonra ikilinin arasında baba kız ilişkisi gelişir. Ama savaş bittiğinde Süleyman Astsubay, Ayla'yı çok istese de yanında götüremez. İkili aradan yıllar geçse de tekrar buluşacaklarına ve birbirlerini hep seveceklerine dair bir söz verir.

 4- Bizim İçin Şampiyon

Yayın Tarihi: 2018

Tür: Biyografi, Dram, Romantik

IMDb: 8,4

Oyuncular: Ekin Koç, Fikret Kuşkan, Farah Zeynep Abdullah

Bizim için Şampiyon, gerçek bir hikayeden uyarlandı. Filmde, efsanevi yarış atı olan Bold Pilot sayesinde tanışan Begüm Atman ve jokey Halis Karataş'ın yaşamış olduğu büyük aşk hikayesi konu ediliyor.

 5- 7. Koğuştaki Mucize

Yayın Tarihi: 2019

Tür: Dram

IMDb: 8,3

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Deniz Baysal, Nisa Sofiya Aksongur

Vizyona girdiği tarihten itibaren büyük ilgi gören 7. Koğuştaki Mucize, 1989 yılında Anadolu'da bir köyde küçük bir kızın ölümü nedeni ile haksız yere suçlanan Memo'nun adalet arayışını konu ediniyor. Memo, idam cezasına çarptırılıyor. Ama Memo bu cezadan kurtulup kızı Ova ile kavuşmak için bir mucize bekliyor.

 6- Babam ve Oğlum

Yayın Tarihi: 2005

Tür: Dram, Aile

IMDb: 8,3

Oyuncular: Çetin Tekindor, Hümeyra, Fikret Kuşkan

Türk tarihinin en duygusal filmleri arasında yer alan yönetmek koltuğunda Çağan Irmak'ın yer aldığı Babam ve Oğlum, bir başyapıt olarak sergileniyor. Deniz, doğumu sırasında annesini kaybeder ve babası ile baş başa kalır. Deniz'in babası Sadık, yıllar sonra küs olduğu babası ile barışmak için Deniz'i de alarak köye doğru yola çıkar. Sadık, yıllar sonra barıştığı babasına yakında öleceğini anladığı için Deniz'i emanet etmek zorunda kalır.

 7- Kış Uykusu

Yayın Tarihi: 2014

Tür: Dram

IMDb: 8,2

Oyuncular: Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Melisa Sözen

Nuri Bilge Ceylan'ın yapımı olan Kış Uykusu, Cannes Film Festivali de başta olmak üzere pek çok ödüle aday gösterildi. Filmde emekli bir tiyatrocu olan Aydın'ın babasından kalan Kapadokya'daki butik oteli işletmek için gittiğinde yaşadıklarını konu alıyor.

 8- G.O.R.A

Yayın Tarihi: 2004

Tür: Macera, Bilim Kurgu, Komedi

IMDb: 8,0

Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven

G.O.R.A, küçük bir kasabada kurnaz bir şekilde halı satarak geçimini sağlayan Arif'in bir gün uzaylılar tarafından kaçırılması sonucunda yaşananları konu ediniyor.

 9- Nefes: Vatan Sağolsun :

Yayın Tarihi: 2009

Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim

IMDb: 8,0

Oyuncular: Mete Horozoğlu, Barış Bağcı, İlker Kızmaz

Irak sınırında yer alan bir karakolda görevli yüzbaşı ve komutasındaki 40 askerin hikayesini konu alıyor. Mehmetçiğin vatanımızı savunmak için verdiği zorlu mücadele sergileniyor.

 10. Vizontele

Yayın Tarihi: 2001

Tür: Komedi, Dram

IMDb: 8,0

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Altan Erkekli, Demet Akbağ

Vizontele, televizyonun daha yeni yayılmaya başladığı dönemde Anadoluda ki halkın bu icatla nasıl tanıştığını konu ediniyor.

 11- Devrim Arabaları

Yayın Tarihi: 2008

Tür: Dram

IMDb: 8,0

Oyuncular: Haluk Bilginer, Charles Carroll, Taner Birsel

1960 yılındaki darbe sonucunda Cumhurbaşkanı olarak göreve gelen Cemal Gürses'in gerçek hayatından esinlenerek kaleme alınmış bir eserdir. Bu film, Cumhurbaşkanının talimatı ile yerli araba üretilmesi için bir araya gelen 23 mühendisin başına gelenleri konu ediniyor.

 12- Bir Zamanlar Anadolu’da

Yayın Tarihi: 2011

Tür: Polisiye, Dram

IMDb: 7,9

Oyuncular: Muhammet Uzuner, Taner Birsel, Yılmaz Erdoğan

Yönetmen koltuğunda Nuri Bilge Ceylan'ın yer aldığı bu film, bir zamanlar köyde gerçekleşen bir cinayetin ardından doktor ve savcının arasında geçen 12 saatlik sırlar ve gerilim hikayeyi konu ediniyor.

2023 Yeni Yıl Akşamında Soluksuz Film Keyfi!

Yılbaşında insanlar ikiye ayrılır: Evde girenler ve dışarıda kutlayanlar! Eğer siz zaten yılbaşını sıcacık evinde kutlayanlardansanız önünüzde değerlendirebileceğiniz uzun saatler var demektir. Nefis tariflerle hazırladığınız yılbaşı menüsü silindi süpürüldü, tatlılar da yenildi ise sıra geldi sıcak içecekler eşliğinde rahatça koltuğa uzanıp kaliteli yılbaşı gecesi filmi izlemeye!

Yeni yılı karşıladıktan sonra televizyondaki programları da tükettiyseniz fazla vakit kaybetmeden, sizler için derlediğimiz yılbaşı film önerileri listemizdekilerden birini seçip izleyebilirsiniz. Sizin ve tüm sevdiklerinizin yeni yılını içtenlikle kutluyoruz!

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Süsleri Nasıl Yapılır? 7 Kolay Fikir

yılbaşı filmleri

2023 Yılbaşı Filmleri: En İyi 43 Öneri

  • Kutup Ekspresi – The Polar Express (2005) Imdb 6,6
  • Evde Tek Başına – Home Alone (1990) Imdb 7.4
  • Yeni Yıl – Noel (2004) Imdb 6.3
  • Hediye Operasyonu – Arthur Christmas (2011) Imdb 7.1
  • Gremlinler – Gremlins (1984) Imdb 7.2
  • Kiss Kiss Bang Bang (2005) Imdb 7.7
  • Aşk Her Yerde – Love Actually (2003) Imdb 7.7
  • Yılbaşı Hikayesi – A Christmas Story (1983) Imdb 8.1
  • Noel Gecesi Kabusu – The Nightmare Before Christmas (1993) Imdb 8.1
  • Neşeli Hayat (2009) Imdb 6.1
  • Sleepless in Seattle, 1993 (IMDb: 6,8)
  • Bridget Jones’s Diary, 2001 (IMDb: 6,7)
  • Şahane Hayat / It’s a Wonderful Life (1946)
  • Magnolia’da Yılbaşı Partisi – Netflix
  • Noel’de Evde Olacağım – Netflix
  • Grinç – Dr. Seuss’ how the Grinch stole Christmas (2000) Imdb 6.2
  • Bir Noel Masalı – Un conte de Noël (2008) Imdb 7.0
  • Ateşkes – Joyeux Noël (2006) Imdb 7.7
  • Zor Ölüm – Die Hard (1988) Imdb 8.2
  • Bad Santa – (2003) Imdb 7.1
  • Babam Söz Verdi – Jingle All the Way (1996) Imdb 5.4
  • Elf (3003) Imdb 7.0
  • Aile Bağları / The Family Stone (2005) Imdb 6.3
  • Sen Uyurken / While You Were Sleeping (1995) Imdb 6.8
  • Aile Babası – The Family Man (2000) Imdb 6.8
  • Disney’in Yeni Yıl Şarkısı – A Christmas Carol (2009) Imdb 6.8
  • Tesadüf – Serendipity (2001) Imdb 6.9
  • Tatil – The Holiday (2006) Imdb 6.9
  • Efsane Beşli – Rise of the Guardians (2012) Imdb 7.3
  • Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde / Christmas Vacation (1989) Imdb 7.5
  • Aşk Her Yerde / Love Actually (2003) Imdb 7.7
  • Caddedeki Mucize / Miracle on 34th Street (1947) Imdb 7.9
  • Yılbaşı Hikayesi / A Christmas Story (1983) Imdb 8.1
  • Love Hard (2021) Imdb 6.3
  • A Castle for Christmas (2021) Imdb 5.5
  • A Boy Called Christmas Nikolas (2021) Imdb 6.7
  • Holidate (2020) Imdb 6.1
  • Last Christmas (2019) Imdb 6.5
  • Little Women (2019) Imdb 7.8
  • Klaus (2019) Imdb 8.1
  • Get Santa (2014) Imdb 6.3
  • When Harry Met Sally… (1989) Imdb 7.7
  • Bir Şans Daha (2019)

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Çiçeği Kokina Bakımı Nasıl Yapılır?

2023 Yılbaşı Filmleri: En İyi 43 Öneri

1) Kutup Ekspresi – The Polar Express (2005) Imdb 6,6

Noel Baba’ya olan inancını kaybetmiş sevimli bir erkek çocuğu kendini bir tren yolculuğunda bulur. Elbette bu trende mucizevi olaylar yaşanır üstelik tren, Noel Baba’nın ikamet ettiği Kuzey Kutbuna doğru yol almaktadır.

2) Evde Tek Başına – Home Alone (1990) Imdb 7.4

Tüm ailenin Fransa’ya giderken Kevin’i evde unutmasıyla başlayan macera, eve girmek isteyen hırsızların komedi dolu talihsizlikleriyle devam eder. Uzun yıllar içinde farklı versiyonları da çıkan bu filmin Noel temalı olanı unutulmazlar arasında.

3) Yeni Yıl – Noel (2004) Imdb 6.3

New York’ta Noel arefesinde beş karakterin hayatlarının kesişmesiyle gelişen olayların anlatıldığı, Noel ruhunun mucizeleriyle dolu bir film. Bu beş karakter birbirlerine destek olur ve önceki yaşamlarından gelen birtakım problemleri geride bırakırlar.

4) Hediye Operasyonu – Arthur Christmas (2011) Imdb 7.1

Arthur efsanevi Noel Baba’nın oğludur. Noel Baba’nın hediye dağıtma üssünde çalışan Arthur, birçok çocuğa hediyesini dağıtmıştır; ancak tek bir tanesini unutmuştur. Noel günü öncesinde bu hediyeyi sahibine ulaştırmalıdır.

5) Gremlinler – Gremlins (1984) Imdb 7.2

Başarısız bir mucit olan Rand Peltzer, yılbaşında ailesine hediye olarak Gizmo adında küçük bir yaratık getirir. Ancak bu sevimli yaratığın 3 kuralı vardır. Bu kurallara uyulmadığında maceralar başlayacaktır.

6) Kiss Kiss Bang Bang (2005) Imdb 7.7

Harry’nin asıl işi hırsızlıktır ancak hesapta olmayan birtakım olaylar dizisi ile kendisini oyunculuk elemelerinde bulur. Şans bu ya, dedektif rolünü alır ve dedektiflik üzerine yoğunlaşır. Okul arkadaşı Harmony ile derslerde karşılaşır ve Harry onu etkilemeye çalışır. Ancak olaylar çok farklı ilerleyecektir.

7) Aşk Her Yerde – Love Actually (2003) Imdb 7.7

Devlet başkanı veya rockstar olsanız da kapınız aynı yere çıkar: aşk. Günümüz Londra’sında Noel’den iki ay öncesinde yaşanan olayları farklı açılardan sunan bir film. Filmin asıl konusu aşkın gücü elbette.

8) Yılbaşı Hikayesi – A Christmas Story (1983) Imdb 8.1

Dokuz yaşındaki Ralphy Noel hediyesi olarak havalı atış tüfeğinin hayalini kursa da annesi ona zarar vereceğini düşündüğü için bu hediyeyi ona almaz. Tatlı ve eğlenceli küçük kardeş Randy ise bir diğer ayrıntıdır. Aile babaları da radyo yarışmasından kazandığı ödülle gururlanmaktadır.

9) Noel Gecesi Kabusu – The Nightmare Before Christmas (1993) Imdb 8.1

Halloween kentinin bal kabağı olmaktan sıkılan Jack, heyecan verici maceraların peşine düşer. Noel kentini bulur ve yılbaşı gecesi hediye dağıtma görevini Noel Baba’dan devralmaya karar verir.

10) Neşeli Hayat (2009) Imdb 6.1

Yerli bir filmle listemize devam ediyoruz. Ailesinin geçimini sağlamaya çalışan Yılmaz Erdoğan (Rıza), Noel Babanın ne olduğunu bile bilmeyen ama yılbaşında Noel Baba kostümüyle alış veriş merkezinde çalışan bir aile babasıdır.

11) Sleepless in Seattle, 1993 (IMDb: 6,8)

Çok eski bir Amerikan duygusal komedi filmi olan Sleepless in Seattle, yılbaşında film izlemek isteyenlerin listesinde yerini alıyor. Kansere yeni düşen eşini unutamayan Sam Baldwin ve yaşadıkları bu filmde ele alınıyor. Babasının yeniden evlenmesini dileyen Jonah, anne adaylarını beğenmez ve film burada daha karmaşık bir hal alır.

12) Bridget Jones’s Diary, 2001 (IMDb: 6,7)

Bir romandan sahneye uyarlanan bu film, adeta romantik komedidir. Gülmeyi, duygulanmayı ve heyecanlanmayı merak edenler yılın son gecesinde bu filmi izleyebilir. Yeni yılla beraber yeni kararlar almak isteyen Bridget Jones ve yaşadıkları bu filmde karşınıza çıkacak. İş ve aşk telaşı Bridget Jones karakterine neler gösterecek acaba?

13) Şahane Hayat / It’s a Wonderful Life (1946)

Bu sene sonunda çok eski zamanların romantik filmlerini izlemek isteyen duygusal kişiler, Şahane Hayat’ı izleyerek gözyaşlarına boğulacak. İntiharın eşiğine gelen kahramanımız, son anda kurtarıcı meleğiyle tanışır ve film buradan sonra oldukça heyecanlı ilerler.

14) Magnolia’da Yılbaşı Partisi – Netflix

Maggie ve Jack radyo programı sunuculuğu yapan iki arkadaştır. Programın ülkede duyulması için flört oyunu oynarlar ve ailelerinin dikkatini çekmeyi başarırlar. Dinleyiciler de onların sevgili olduklarını düşündüğü anda macera ve komedi başlar. Yılbaşında bu hikayeyi izlemek istiyorsanız şimdiden film keyfi için hazırlık yapabilirsiniz.

15) Noel’de Evde Olacağım – Netflix

Savcı yardımcısı görevinde olan anne Jackie, Noel gecesi kızıyla zaman geçirmek ister. Ancak bu planı alt üst eden eski eşi, birden çıkıp gelince işler karışır. Annesinin görevini bitirip yeni yılda evde olacağını düşünen kız ise duygusal bir boşluğa düşer. Bu öykü pek çok ailenin içini buruk bırakacak. Bakalım eski eşler neler yaşayacak?

16) Grinç – Dr. Seuss’ how the Grinch stole Christmas (2000) Imdb 6.2

Bir kasaba düşünün ki burada yaşayan halkın tek derdi başkalarına güzel hediyeler vermek olsun! Grinch isimli, Noel’den nefret eden bir yaratık ise haliyle bu halka mesafeli oluyor ve onları uzaktan uzaktan bir süre izliyor… Tek isteği bu halka Noel zamanını zehir etmek! Grinch’i canlandıran Jim Carrey’nin performansı tabii ki harika.

17) Bir Noel Masalı – Un conte de Noël (2008) Imdb 7.0

Yılbaşı akşama kalabalık bir ailenin buluşmasını anlatan Bir Noel Masalı filmi aile ilişkilerine derin bir bakış sunuyor. Yılbaşı gecesi, geçmiş defterlere biraz dönüp son çözülümleri yaşamaya vesile olacak bir film hoşunuza giderse işte aradığınız yapım Un Conte de Noel olabilir.

18) Ateşkes – Joyeux Noël (2006) Imdb 7.7

Yılbaşı akşamı, Alman ve Fransızların ateşkes ilan etmesiyle olanları gerçek bir hikayeden esinle anlatan Ateşkes filmi içinizi ısıtacak… Birbirlerini öldürme ihtimalleri yüksek olan askerlerin tek geceliğine barış yaparak, birbirleriyle derin ilişkiler kurmalarını izlemek ilginç olacaktır… Duygusal yapısıyla en iyi Noel filmleri arasında sayılabilecek bu filmi izleyerek yeni yıla yoğun hislerle girebilirsiniz.

19) Zor Ölüm – Die Hard (1988) Imdb 8.2

Zor Ölüm filminin bu kadar sevilmesinin ve kült filmler arasına girmesinin en büyük nedeni Bruce Willis’in harika performansıdır desek yalan söylemiş olmayız. New York polis departmanının güçlü ve komik dedektifi John McClane’in başına gelen olayları eğlenerek izleyeceksiniz.

20) Bad Santa – (2003) Imdb 7.1

Hırsızlık yapmak için Noel Baba kılığına girmek kimin aklına gelir? Bad Santa’da kötü Noel babalar iş başında! Kötü ve komik karakterleri seviyorsanız, yılbaşı filmleri seçenekleri arasında bu filmi de değerlendirmelisiniz.

21) Babam Söz Verdi – Jingle All the Way (1996) Imdb 5.4

Bir babanın çocuğuna verdiği oyuncak sözünü tutması çok önemlidir yalnız bu oyuncak çok popülerse ve stoklarda neredeyse tükendiyse ne olacak? Çocuklarına oyuncak almak için mücadele eden 2 babanın komik hikayesi “Babam Söz Verdi” filminde sizi bekliyor.

22) Elf (3003) Imdb 7.0

Kuzey kutbunda bir elf olarak mutlu mesut yaşayan Buddy’nin yaşı büyüdükçe boyu da büyür ve onun aslında bir insan olduğu anlaşılır… Buddy gerçek ailesini bulmak için New York’a gider ve onlara ulaşır yalnız bu farklı yaşam alanında onun için çok acı bir gerçek vardır: İnsanlar geldiği yerdeki kadar Noel’e değer vermemektedir…

23) Aile Bağları / The Family Stone (2005) Imdb 6.3

Aile Bağları filmi adı üstünden aile bağlarının gücünün test edildiği bir senaryoya sahip. Ailenin büyük oğlunun kız arkadaşını ailesine tanıştırmak üzere eve getirmesiyle hikaye başlıyor ve bir ilişkinin masaya yatırılması tüm aile bağlarının sorgulanmasına vesile oluyor.

24) Sen Uyurken / While You Were Sleeping (1995) Imdb 6.8

Her gün metroda bakıştığınız bir kişi bir gün raylara düşse ve komaya girse, yanındaki tek kişi de siz olsanız ne yaparsınız? Filmin kahramanlarından Lucy bu durumda hoşlandığı adamın yanında hastanede bekliyor ve adamın ailesine de onun nişanlısı olduğunu söylüyor! Tüm bu karmaşa yetmez gibi Lucy bir de kazazedenin kardeşinden hoşlanmaya başlıyor… Yani filmin adı boşuna “Sen Uyurken” değil… Biri uyurken neler oluyor neler…

25) Aile Babası – The Family Man (2000) Imdb 6.8

Kendinizi işine adamış, bekar bir adam olarak düşünün. Bir sabah birdenbire aile babası olduğunuz bir hayata uyanmanız nasıl olur? Hayatta iş ve paranın ötesinde çok büyük anlamların olduğunu gösteren tatlı bir film sizi bekliyor…

26) Disney’in Yeni Yıl Şarkısı – A Christmas Carol (2009) Imdb 6.8

Cimri, huysuz bir ihtiyarı Noel gecesi 3 hayalet ziyaret eder ve ona değişmezse başına neler geleceğini gösterirler…
Gelecek yaşamı film şeridi gibi gözünün önünden geçen inatçı ihtiyar inadını bir kenara bırakıp değişmeye karar verir.

27) Tesadüf – Serendipity (2001) Imdb 6.9

Bir dükkandaki son kalan eldiveni aynı anda almak isteyen bir kadın ve bir erkek bu vesileyle uzun bir sohbete dalar ama o günden sonra bir daha da görüşmezler. Aradan yıllar geçer, ikisi de farklı insanlarla evlilik aferesindeyken eldiven almaya çalıştıkları güne dönerler ve tekrar birbirlerini bulmaya karar verirler…

28) Tatil – The Holiday (2006) Imdb 6.9

Platonik aşkının evlendiğini öğrenen bir kadın, diğer tarafta ise aldatıldığını öğrenip sevgilisinden ayrılan bir kadın…
Bu iki karakter evlerini bir süreliğine takas ederlerse acaba neler olur? Bu soru sizde merak uyandırdıysa Tatil filmine göz atabilirsiniz.

29) Efsane Beşli – Rise of the Guardians (2012) Imdb 7.3

Kuzey (Noel Baba), Diş Perisi, Uyku Perisi, Paskalya Tavşanı ve Jack Froust’tan oluşan efsane beşli dünyayı kötü güçlere karşı korumak için güçlerini birleştiriyor! Bu mücadele sonunda dünyadaki çocukların hayallerinin rengi hiç solmayacak…

30) Get Santa (2014) Imdb 6.3

Noel babanın tutuklanması ve onu kurtarmaya çalışan bir baba ve oğulun hikayesiyle yeni yıla başlamaya ne dersiniz? Noel ruhunu korumak için verilen çabayı ailecek keyifle izleyebilirsiniz.

31) Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde / Christmas Vacation (1989) Imdb 7.5

Bu filme televizyonda denk gelmiş olma olasılığınız yüksek; çünkü eski bir film ama hala izlemediyseniz yeni yıla nostaljik bir sıcaklıkla girmeye hazır olun… Yılbaşını bir takım aksiliklerle geçiren bir ailenin umut dolu duyguları kalbinizi yumuşatacak.

32) Aşk Her Yerde / Love Actually (2003) Imdb 7.7

Bu film tam olarak adının hakkını veriyor ve bir başbakandan bir rockstar’a kadar farklı konumlardaki kişileri sarmalayan aşk büyüsünü masaya yatırıyor. Yeni yıla aşkla girmek için güzel bir seçim!

33) Caddedeki Mucize / Miracle on 34th Street (1947) Imdb 7.9

Küçük bir kızın mağazada çalışan bir adamın gerçek Noel Baba olduğunu kanıtlama çabasını anlatan bu film kalplerinizi lokum gibi yapacak… Caddedeki Mucize Oscar alarak da başarısını kanıtlamış yapımlar arasında yer alıyor.

34) Yılbaşı Hikayesi / A Christmas Story (1983) Imdb 8.1

Her biri ayrı bir komedi olan karakterlerden oluşan bir ailenin yılbaşı süreci boyunca yaşadıklarını keyifle izlemek için Yılbaşı Hikayesi sizi bekliyor… Yılbaşı hediyesi olarak havalı bir tüfek isteyen bir çocuk, buna karşı çıkan bir anne, yardım etmeye çalışan tatlı bir kardeş, radyo yarışmasından garip bir ödül alan bir baba… Buyurun eğlenceye!

35) Love Hard (2021) Imdb 6.3

Aşktan yana hiç yüzü gülmeyen bir gazeteci kadının aşkı bulma yolunda yaptıklarını keyifle izleyeceksiniz. Nina Dobrev’in güzel enerjisiyle filmin tadı da artıyor…

36) A Castle for Christmas (2021) Imdb 5.5

Çok satan kitapların yazarı başarılı bir kadın son kitabında fiyasko yaşar ve kaotik ortamdan kaçmaya karar verir. Sophie yaşamak için güzel bir şato bulur ama satın almak istediğinde şato sahibi İskoç Dükü ile sorunlar yaşar. İkili arasında oluşan bağ hikayeyi bir ev satışından öteye götürür…

37) A Boy Called Christmas – Nikolas (2021) Imdb 6.7

“Noel filmleri yeni” kategorisinde sayılabilecek bu filmi keyifle izleyebilirsiniz. Noel ruhunu canlandırmak için evde bu masalsı filmi açmanız yeterli olacak. Bir ren geyiği ve yakın dostu fare ile babasını aramak için Elf köyüne yolculuğa çıkan bir çocuğun hikayesini anlatan film oldukça renkli ve eğlenceli!

38) Holidate (2020) – Imdb 6.1

Bayram günlerinde yalnızların kıskaca alınıp “Ne zaman evleniyorsun?” diye sıkıştırılmaları dünyanın her yerinde aynı, bu konu Holidate filminde de işlenmiş. Yalnız oldukları için bayramlardaki aile buluşmalarında yöneltilen sorulardan bunalan bir kadın ile bir erkek bu ziyaretlerde sevgililik rolü yapmaya karar veriyor… Arkadaşlıkla başlayan bu ilişki acaba nereye doğru ilerliyor?

39) Last Christmas (2019) Imdb 6.5

Yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak için güzel bir romantik komedi filmi izlemeye ne dersiniz? Bir önceki Noel’de geçirdiği ciddi hastalığın etkilerinden yeni yeni kurtulan Kate’inin hayatını aşk baharatı serpilmeye başlayınca yenilenme zamanlarının fitili ateşleniyor..

40) Little Women (2019) Imdb 7.8

Herkesin sevdiği Küçük Kadınlar bu sefer de Yönetmen Greta Gerwig tarafından yeniden çekildi. Saoirse Ronan, Emma Watson ve Timothée Chalamet gibi başarılı oyuncuların performansları ve özellikle dekorlar ve kıyafetlerle dikkat çeken film hepimizi eski zamanlara götürüyor…

41) Klaus (2019) Imdb 8.1

Netflix yapımı ilk animasyon olan Klaus el çizimleriyle kendine hayran bırakan bir animasyon. Oscar adaylığı da olan film hem görsel olarak hem de hikayesiyle tam bir aile filmi ve yılbaşından keyifle izlenecek bir yapım. Noel temalı filmde Klaus isimli bir postacı oyuncakçının hikayesini izliyoruz…

42) When Harry Met Sally… (1989) Imdb 7.7

Noel filmleri romantik komedi kategorisinde üst sıralarda yer alan bir film ile listemizi bitirmeye yaklaşıyoruz… Kült romantik filmler arasındaki bu film kadın erkek ilişkisindeki klişeleri harika bir mizahi dille ele alıyor. Kadın ile erkek dost olur mu yoksa ateşle barut yan yana durmaz mı ne dersiniz bilemiyoruz; ama bu filmi gülümseyerek izleyeceğiniz garanti! Yeni yıla yenilenen bir bakış açısıyla, gıcır gıcır girmek için Harry ve Sally’nin hikayesi sizi bekliyor.

43) Bir Şans Daha – 2019

Romantik komedi filmi izleyerek yılbaşı akşamını rahatça geçirmek için sizlere bir tavsiyemiz daha var. Birçok kişinin hem gülerek hem de duygulanarak izlediği Bir Şans Daha filmi, Noel haftasında çalışan kadın karakterimizin çevresinde gelişiyor. Tom ve Kate arasında aniden gelişen duygusal iletişim ve beraberinde yaşadıkları heyecan, aksiyon ve komik anlar bu filmde birçok kişiyi güldürürken düşündürüyor.

yılbaşı filmleri

Yeni yılı kendi evinizde güvenli alanınızda karşılıyorsanız gece uzun demektir! Ertesi gün de tatil olduğuna göre bu gece gerçekten eğlenmek için çok vakit var… Peki, yılbaşı gecesinin en sevilen ev etkinliklerinden biri hangisidir? Elbette yılbaşı filmleri!

Evinizde, sıcacık battaniyenin altında mis kokulu kahveler, çaylar ve atıştırmalıklar eşliğinde güncel hayat koşturmasından sıyrılıp, biraz sakinleşip, anın keyfini çıkarmanız için yılbaşı izlenecek filmler listesi hazırladık.

İşte, yeni yılı karşıladığınız akşam, evde güzel bir yemek yedikten sonra salonda kanepeye uzanıp hem rahatlayıp hem de eğlenmek istediğiniz an hemen inceleyebileceğiniz yılbaşı sinema filmleri elinizin altında! Nefis Yemek Tarifleri ailesi olarak yeni yılda size ve sevdiklerinize sağlık ve afiyet dileriz…

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Kartı Nasıl Yapılır? 4 Süper Fikir

yılbaşı filmleri

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir? 5 Adımda Mükemmel Dekor

Hesaplı Yılbaşı Hediyeleri ile Yeni Yılda Mutlu Sürprizler

Yılbaşı Oyunları: Evde Kutlayanlara Özel En Eğlenceli 10 Oyun

Yılbaşı Mesajları 2023 Hiçbir Yerde Bulamayacağınız Şans Dilekleri

Yılbaşı Şarkıları: Yeni Yıl Gecesinde Ortamı Süsleyecek 20 Hit Şarkı

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır