nokia 3310 yeni media markt / Haberler - CHIP Online - Sayfa:

Nokia 3310 Yeni Media Markt

nokia 3310 yeni media markt

Akıllı telefon alınacak, fiyatlar her ikisinde de aynı. Hangisinden alalım? Hani satış sonrası vs.




 

media markt'tan alındı. herkese teşekkürler.

henüz telefonu açmadım bile, yamuk çıkarsa bilemem. ama buradaki yorumlar dışında tercih etmemin sebebini de açıklayayım.

eşime telefon alıyorum. aylardır note 3 istiyordu. ben alana kadar note 4 de çıktı. ama çok pahalı ve kendisi için gerekli olabilecek artıları olmadığı için hala note 3 istiyor. ama benim aklım da note 4'e kayıyor.

note 4 tabii ki daha yeni ve daha özellikli bir cihaz. her yeni çıkan cihaz gibi. yeni çıkanı eskisinden daha özelliksiz olacak değil ya. ama arada lira gibi ciddi bir fiyat farkı var.

her satıcıya özellikle sordum. "bak kardeşim, note 4 elbette daha özellikli. ama ortalama bir kullanıcı olan eşim için lira fark vermeye değecek ne artısı var? tamam, sen üst düzey kullanıcı olarak bilmemne özelliğine mutlaka ihtiyaç duyarsın ama klasik bir kadın kullanıcıya ne artı sağlar" diye sordum. vatan dahil hepsi "ooo çok özelliği var kıyaslanmaz bile. bilmem ne kadar ekran çözünürlüğü var, şöyle işlemcisi var, böyle sensörü var" metal kasa dışında elle tutulur bir artı söyleyen çıkmadı. tamam daha pahalısını övüp satmak niyetindesin ama ben de dürüstlük arıyorum. benim karım ekran çözünürlüğü 4k değil de p olsa da cam gibi izler, hatta en üst kullanıcıya da çıplak gözle ikisini izletsem fark edeceğini sanmıyorum. note 3'ün işlemcisine artı bir işlemci gücüne, ne bileyim kalp sensörüne ihtiyaç duymaz. adam diyor ki ultra güç tasarrufunda siyah beyaz kullanırsan 15 gün şarjı gidermiş. lan az önce 4k amoled mamoled diyordun. şimdi şarjı öveyim diye nokia ayarında kullan diyorsun. hangi klasik whatsapp, twitter vs kullanan kadın bunlara illa ihtiyaç duyar ki. ama mediamarkt dışında kimse bunu anlamadı. bir tek oradaki görevli dürüstçe "gayet yeterli, onun yapıp da bunun yapamadığı çok bir şey yok, bir tek çok düşürüyorsa metal kasa" dedi. o da lira etmez. bunu diyenden aldım ben de. şimdi diyeceksiniz ki duymak istediklerimi söylemedikleri için tercih etmemişsin, ama gerçekleri söylemişler. doğru ama abicim ben "ne farkı var" diye özellik farkı sormuyorum ki, kafanda standart kadın kullanıcıyı canlandır abi, öyle bir şey söylemelisin ki lira vermeye değsin. bunu söyleyemediğin halde, saydığın bütün farklar (metal kasa hariç) sadece üst düzey kullanıcıya hitap ettiği halde "oo çok fark var" dememelisin.

kibritsuyu

Nokia efsanesinin geri dönüşü

   Efsane geri dönüyor diyerek bu unvanı boşuna hak etmemiş bir telefondan bahsediyorum. Vakti zamanında benimde kullandığım ama kaybettiğim bir telefon. Eylül de tanıtıldığında oldukça ilgi çeken cihaz, milyon gibi bir satış rakamına ulaşmıştı. Nokia &#;un yenilenmiş versiyonu; Nokia-HMD CEO&#;su Arto Nummela tarafından Barcelona&#;da gerçekleştirilen Mobile World Congress&#;de (Mobil Dünya Kongresi) tanıtıldı. Nostalji sevenler için alternatif olarak düşünülebilecek yeni Nokia , klasik görüntüsüne benzerliği ile de oldukça ilgi çekti.

Nokia__2

 Fotoğraf: The Verge

   Çoğu kişi telefon daha tanıtılmadan önce, yeni Nokia &#;un dokunmatik ekran ve Android işletim sistemine sahip olacağını tahmin ediyordu. Fakat HMD Global, beklenenin aksine yeni Nokia &#;u fiziksel tuşlu olarak tasarladı.

   Akıllı telefonların hakimiyetinin hüküm sürdüğü günümüzde, biraz olsun nostalji yaşatacak Nokia , adından yine söz ettireceğe benziyor.

Nokia_

   Yeni Nokia , eski versiyonunun ikonik siluetini almış. Özel tasarlanmış kullanıcı arayüzü, klasik görünümüne yeni bir hava getirmiş.  ” polarize ve kavisli ekrana sahip olan yeni Nokia , güneş ışığında okumayı kolaylaştıran bir tasarım barındırıyor.

   Şarj cihazı ile dolaştığımız günümüzde, yeni Nokia &#;da bu alışkanlığımızı unutturacak batarya kapasitesi mevcut. 22 saat hiç durmadan konuşabileceğiniz telefon, aynı zamanda bir ay da bekleme süresine sahip.

Nokia__5

Fotoğraf: Nokia

  Eski Nokia modeline göre daha küçük, hafif ve ince olan yeni model; sarı, yeşil ve lacivert renkleri ile satışa sunulacak.

   Arka yüzünde 2 MP kamerası bulunan cihaz, aynı zamanda microSD kart desteğiyle geliyor. Yeni Nokia &#;da Series 30+ işletim sistemi kullanılıyor.

  Yeni Nokia &#;un hem tek SIM, hem de çift SIM&#;li modelleri bulunuyor. Cihaz, konuşma ve mesaj göndermek için 2G şebekesini kullanıyor. Telefon, FM radyo ve MP3 çalar uygulamalarını barındırıyor.

Nokia__1

   Yeni model, Opera Mini internet tarayıcısı ile internete bağlanabiliyor.  Eski Nokia &#;un efsane yılan oyunununda,  yeni versiyonda geliştirilmiş ve renklendirilmiş olduğunu söylemeliyim.

   Yeni Nokia , LTE ve Wi-Fi bağlantılarını maalesef desteklemiyor.

  Yeni Nokia&#;nın &#;nin ikinci çeyreğinde muhtemelen Nisan ayında satışa sunulması bekleniyor. Fiyatının ise yurt dışında 52 dolar olacağı söyleniyor. Ülkemizdeki fiyatının net olarak belli olduğunu söylemek için daha erken olduğunu düşünsem de, günümüz kurundan hesaplayıp, vergi de ekleyerek, ile TL arasında olacağını tahmin ediyorum.

   Yeni modeli Nokia markasının haklarını satın alan HMD Global geliştirdi. Yeni cihazda, alışılagelmiş tuş takımında farklılıklar gözleniyor. Aynı zamanda bir de navigasyon tuşu olduğunu da söyleyelim. Ayrıca, nostaljik zil sesleri de yenilenmiş.

Yeni Nokia &#;un Teknik Özellikleri

Boyutları: **mm &#; gram

Ekranı: inç QVGA, TFT x piksel ekran

Kamerası: 2 MP, LED flaş destekli kamera

Depolama Alanı:  16 MB, 32 GB&#;a kadar artırılabilen microSD desteği

Yazlımı: Nokia Series 30+

Bağlantı: microUSB, Bluetooth , mm AV bağlantısı

Batarya Kullanım Süreleri

Batarya Kapasitesi : Değiştirilebilen  mAh batarya

Maksimum Konuşma Süresi:   saat

Maksimum Bekleme Süresi: 31 güne kadar

Maksimum MP3 çalma süresi:  51 saate kadar

Maksimum FM Radyo Çalma Süresi:  39 saate kadar

Nokia &#;un Eleştirilen Tarafları

   Nostalji sevenlerin hemen söylediği şey: tasarımın değiştirilmiş olması. Eski tasarım ile yenilenmiş olması tercih ediliyor. Aynı zamanda eleştirilen yönlerinden bir diğeri de Wi-Fi servisini desteklemiyor olması. Cihaz sadece 2G desteğine sahip. Günümüz internet kullanıcılarının olumsuz olarak gösterebilecekleri bir diğer şey de: LTE desteğinin olmaması. Zaten bu cihazı internette dolaşmak için alan olmayacağını düşünerek, bu olumsuzluğu bir nebzede olsa kabul edebiliriz.  Eleştirilen  taraflarından birisi de cihazın sadece 16 MB depolama alanına sahip olması. Gerçi microSD kart desteği ile bu alan 32 GB&#;a kadar artırılabiliyor.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası