cuma ve arefe mesajları / Скачать Namaz, Dua, Tesbih, Cuma Mesajları [APK] v3.9.0.1.13 на Андроид бесплатно

Cuma Ve Arefe Mesajları

cuma ve arefe mesajları

Снимки экрана (iPhone)

Описание

Namaz vakti, Günlük Dualar, Zikirmatik ve Kıble bulucu, Yakındaki Camiler, Dini Mesajlar, Dini günler listesi ve Ezan Vakti uygulaması günlük yaşantınızda ibadetlerinizi yerine getirmeyi kolaylaştırmak için yapılmış bir uygulamadır.

Namaz vakti ve Ezan Vakti uygulaması sayesinde dünyanın ve Türkiyenin neresinde olursanız olun namaz vakitlerini görebilir ve bildirim alabilirsiniz. Namaz Saatlerini İstediğinize göre özelleştirilen bildirim sayesinde vakit zamanında ve 30 dakika öncesinde namaz bildirimi alabilirsiniz.

Kıble bulucu özelliği sayesinde navigasyon ve ekstra başka bir uygulamaya gerek duymadan yönünüzü öğrenebilir ve hangi tarafa doğru seccadenizi sereceğinizi öğrenebilirsiniz. Uygulama size hangi yöne doğru dönmeniz gerektiğini gösterecektir. Unutmayın bu özellik için navigasyona izin vermelisiniz ve telefonunuzun konum özelliği doğru çalışmalıdır.

Uygulama içindeki zikirmatik sayesinde tesbih ile yapmanız gereken zikirleri uygulamayı kullanarak yapabilir ve kaydedebilirsiniz. Hangi zikirde olduğunuzu görebilir ve zikirlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Sınırsız zikir ekleyebilir veya uygulama içinde bulunan zikirleri kullanabilirsiniz. (Salavat, La Havle, Esmaül Hüsna) Ücretsiz zikirmatik indirip hemen kullanabilirsiniz. Günlük zikir sayacı için tam ihtiyacınız olan uygulama!

(!YENİ!)En Yakın Camiler Özelliği! Sadece bir tık ile çevrenizdeki tüm camileri size harita üzerinde gösteren ve yol tarifi almanızı sağlayan özelliğimizi hemen deneyin. Konumunuz yardımıyla çevrenizdeki size en yakın camileri bulur ve size uzaklığını belirler. Namazınıza geç kalmadan hemen yol tarifi alabilirsiniz!

(!YENİ!)Dini Gün Mesajları ve Mesaj Kartları Özelliği! Sevdiklerinizin veya çevrenizdeki insanların Dini Günlerini tebrik etmek için 100'den fazla tebrik sözü ve Tebrik kartları. Hemen sosyal medyada paylaşın veya mesaj olarak gönderin! (Cuma Günü Mesajları ve Kartları, Ramazan Bayramı Mesajları ve Kartları, Kurban Bayramı Mesajları ve Kartları,Kadir Gecesi Mesajları ve Kartları, Kandil Mesajları ve Kartları, Aşure Günü Mesajları ve Kartları)

(!YENİ!)Önemli Dini Tarihler özelliği! Bu özellik sayesinde önemli dini günlere kaç gün kaldığını ve hangi tarihlerde olduğunu kolaylıkla öğrenebileceksiniz. (Üç Aylar Başlangıcı, Regaip Kandili, Mevlid Kandili, Berat Kandili, Mirac Kandili,Ramazam Bayramı,Kurban Bayramı, Arefe Günleri, Hicri Yılbaşı Günü ve Aşure Günü)

(!YENİ!)Önemli gün ve Bayramlarda hatırlatma Özelliği! Bu özellik sayesinde önemli günler yaklaşırken uygulama size hatırlatır ve önemli bayram günlerini unutmanızı engeller. Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı, Kadir Gecesi, Aşure Günü, Miraç Kandili, Mevlid Kandili, Berat Kandili, Regaip Kandili, Oruç Günleri ve Hac Günleri, Arife Günü, Hicri Yılbaşı Günü ve diğer önemli dini günler size bildirim olarak hatırlatılır.

(!YENİ!)Sık Sorulan Sorular, Uygulama içerisinde islam ila alakalı kafanıza takılan bir sürü soruya Diyanet tarafından vermişler cevaplar bulunmaktadır.

(!YENİ!) Kabe ( Kâbe-i şerif ) Canlı yayını izleme özelliği, ( Mekke, Suudi Arabistan ) Kabe canlı yayınını istediğiniz her an izleyebilir ve yaşananlara sizde tanıklık edebilirsiniz.

Günlük dualar özelliği sayesinde gün içerisinde hangi dua’yı etmeniz gerektiği hakkında bilgilenin! Sevdiğiniz duaları favorilere ekleyin ve uygulamaya her girişte kolayca erişin.
İçindeki Dualar;

*) Namaz Duaları
*) Ezan Duaları
*) Abdest Duaları
*) Zekat, Mal ve Servet (Zenginlik) Duaları
*) Oruç Duaları
*) İman Duaları
*) Hac Duaları (Hacca Gidenler için)
*) Hastalık ve Şifa getirecek Dualar
*) Nikah, Evlilik ve Söz Duaları
*) Cenaze ve Ölüm Duaları
*) Bayram ve Mübarek Gün Duaları
*) Yolculuk Duaları
İçindeki Sureler
- Fatiha Suresi, Duha Suresi, Kadir Süresi, Nasr Suresi, İhlas Suresi, Felak Suresi, Nas Suresi, Kevser Suresi,
İçindeki Dualar
- Subhaneke, Ettahiyyatu, Allahumme Salli ve Allahumme Barik, Rabbena Atina, Kunut Duaları, Ayetel Kürsi Duası, Amentü Duası

Версия 2.0

Siz değerli kullanıcılarımız için uygulamamızı belirli zaman aralıklarında güncelliyoruz. İşte bu güncellemede yaptıklarımız;

- Çeşitli performans geliştirmeleri
- 2023 yılı için sayfalarda değişiklikler
- Erken ve özelleştirilebilir bildirim sesleri.

Конфиденциальность приложения

Разработчик GOKSEN ANIL SAFDIL указал, что в соответствии с политикой конфиденциальности приложения данные могут обрабатываться так, как описано ниже. Подробные сведения доступны в политике конфиденциальности разработчика.

Не связанные с пользова­телем данные

Может вестись сбор следующих данных, которые не связаны с личностью пользователя:

Конфиденциальные данные могут использоваться по-разному в зависимости от вашего возраста, задействованных функций или других факторов. Подробнее

Информация

Провайдер
GOKSEN ANIL SAFDIL

Размер
75,4 МБ

Категория
Справочники

Совместимость
iPhone
Требуется iOS 12.0 или новее.
iPod touch
Требуется iOS 12.0 или новее.
Mac
Требуется macOS 11.0 или новее и компьютер Mac с чипом Apple M1 или новее.

Возраст
4+

Copyright
© Namaz Vakitleri ve Zikirmatik

Цена
Бесплатно

Другие приложения этого разработчика

Вам может понравиться

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası