en iyi akü hangisi 2017 / En İyi Motosiklet Aküsü Markası

En Iyi Akü Hangisi 2017

en iyi akü hangisi 2017

Akünüzün Markası ve Modeli

Arkadaşla herkese selam,kaçtır kafamı kurcalıyordu sınavlar bitince araştırayım dedim ama bu hala devam ediyor.

Öncelikle Araçlarımızda Start Stop ve Fren Enerjisi geri kazanı özelliği seafoodplus.info&stop sistemini destekleyen aküler EFB, ama hem start stop hemde fren enerjsi geri kazanımı destekleyen akü modeli ise AGM . Biz şimdi Adana golftutkusu whatsapp grubunda bunu irdeledik.

-3 tane TDI'dan Varta AGMakü çıktı.Şimdi passat b8'e baktım tdi DSG oda Varta ve AGM

-1 tane TDI'dan EFB +çıktı. + ne hala bilmiyoruz

-Geri kalan TSImotorlarda ise EFB çıktı farklı markalarda,farklı amperlerdevs

-Sorun şurda başlıyor,internette okumadığım akü üreticisi kalmadı.EFB sadece startstop,AGM ise hem startstop hemde frenenerjisi kazanımını seafoodplus.infoıki sadece aralarındaki fark bu değil. AGM kat daha uzun ömürlü,daha hızlı şarj olan,fren enerjisi kazanımıvs desteği olan bir akü.


-Çok mühim değil AGM-EFB olmasıda,kafalarına göre böyle akü takmaları beni sinirlendirdi.Özelliği koyuyorsun ama onu destekleyen donanımı takmıyorsun çok saçma değilmi? Bir arkadaşımız doğuşa şikayet etti yazar burayada,Arabanızın şasisinde bu gözüküyor sorun yok demişseafoodplus.infoaya mail attı onlarda doğuşa yönlendirmişti herşey başa sardı yani şu an ne oldu bilmiyorum.

-Benim aracımda AGM akü var ama eğer mantıklı teknik bir açıklama yapmazlarsa EFB aküleri sorgusuz sualsiz AGM ile değiştirmesi gerekir diye düşünüyorum VW'seafoodplus.infoç örnek foto mesela

AGM Varta

photo__jpg

EFB +

photo__jpg

EFB

photo__jpg

 

Hyundai i20 Ak&#;

Sürüş konforunun kesintisiz devam etmesi için öncelikle iyi bir mekanik yapı gerekir. Aracınızın onarım ve bakımı için gerekli olan rutin kontrollerini yaptırmak da bu mekanik yapının ve onu oluşturan elementlerin korunmasını sağlar.

Hyundai i20 ile ister şehir içinde ister şehirler arasında yola çıkmış olun, önceliklerinizden birisi de akünüzün bitmemesidir, yol boyunca size hiçbir sorun yaşatmamasıdır. İnci Akü’nün yıllardır kendini kanıtlamış olan kalitesinden yola çıkarak aracınıza en uygun aküyü bulabilmeniz de bu sebeple önemlidir.

İnci Akü’de Hyundai i20 Akülerinin Özellikleri

Kontağı çalıştırdığınız anda aracınızın yola çıkabilmesi için akü gereklidir. Geceleri görüşünüzü aydınlatan farlar, sinyaller, klima sistemi ve daha pek çok dinamiğin aracınızda eksiksiz çalışabilmesi için Hyundai i20 modele uygun olan aküyü İnci Akü’de tüm seçenekleri ile birlikte bulabilirsiniz.

Akünüzde; yüksek marş basma kapasitesi, alev tutucuları ile daha güvenli hale getirilmiştir. Bununla birlikte yola çıkmaya hazır ve tam bakımsızdır. Bunun anlamı uzun ömürlü enerji sağlayan İnci Akü sayesinde akünüzün bakım gerektirmemesidir. İnci Akü, Hyundai i20 dışında yeni nesil diğer araçlara da uyumlu olabilecek kadar geniş bir ürün gamına sahiptir.

Aracınızın her zaman kusursuz çalışması, yolda kalmaması, teknik yetersizlikten muaf olması için en gerekli parçalardan biri olan akü, sürüş konforunuz ve güvenliğinizle de ilgilidir. Bu sebeple sektöründe kendini ispatlamış olan ve yıllardır artan kalite anlayışla yolda size eşlik eden İnci Akü’de siz de aracınız için en ideal olan aküyü bulabileceksiniz.

Ca-ca gümüş kalay alaşımlı plakalar, kısa devre olmasını önleyen polietilen zarf seperatörleri, tam kapalı sistem, en zorlu sızdırmazlık koşulunu sağlayan ve o döndürme testinden başarıyla geçen patentli tasarım sayesinde siz de aracınız için güvenliği, kaliteyi ve performansı bir arada bulabileceksiniz.

Bununla birlikte Hyundai i20 akü özel labirent buşonlara sahiptir. Kapak içerisinde alev tutucular yer alır ve şarj seviyesini gösteren kapak üstü indikatör vardır. Özel kutup başı koruma kapakları ve taşıma sapı sayesinde de daha iyi bir deneyim sunar.

Hyundai i20 için İnci Akü’den temin edebileceğiniz en ideal akü sayesinde aracınızın daha uzun ömürlü olmasını ve sorunsuz yol almasını sağlayabilirsiniz. Siz de her zaman güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi, eksiksiz bir yolculuk keyfi istiyorsanız İnci Akü’yü tercih edin, hem siz hem de aracınız için en iyisine sahip olun.

Aracınız Hyundai i20 için buradan akü modellerine ulaşın!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir