iphone silinen programları görme / iOS Veri Kurtarma: Kayıp Dosyaları Kurtarmak için En Kolay Araç

Iphone Silinen Programları Görme

iphone silinen programları görme

'de iPhone'da Gizli Uygulamalar Nasıl Bulunur?

Tonlarca uygulama ve medya dosyasını sildikten sonra bile iPhone'unuzun neden hala yavaş çalıştığını hiç merak ettiniz mi? Belki de bir yerlerde gizlenen gizli uygulamalarınız vardır. Bulmak iPhone'da gizli uygulamalar nasıl bulunur? bu yeni makalede!

Kullandığınız iPhone modeline ve tahsis edilen dahili depolama alanına bağlı olarak, zamanla telefonunuz her gün çok fazla veri biriktirdiği için performansını düşürmeye başlar. Uygulamalar, fotoğraflar, videolar, indirmeler, podcast'ler ve daha fazlası, alanınızın çoğunu büyük ölçüde tüketir.

Yavaşlık, telefon depolama alanınızın zaten dolduğunun bir işaretidir. Bu, verilerinizi başka bir cihaza veya bulut depolama yoluyla taşımaya başlamanız gereken zamandır. dahili iPhone alanınızı boşaltın.

Ancak, uygulamalar ve medya içeriği dışında, gizli uygulamalar yaşadığınız yavaşlığa büyük ölçüde katkıda bulunur. iPhone'unuz uygulamaları gizleme ve gösterme yeteneğine sahiptir ve bugün, yer açmanıza ve telefon deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için iPhone'da gizli uygulamaları nasıl bulacağınızı bulacağız.

Bölüm 1. iPhone'da Gizli Uygulamaları Bulmanın 5 Hızlı ve Kolay YoluBölüm 2. Gizli Uygulamalar Nasıl Bulunur ve iPhone Nasıl Etkili Bir Şekilde TemizlenirBölüm 3. Özet

Bölüm 1. iPhone'da Gizli Uygulamaları Bulmanın 5 Hızlı ve Kolay Yolu

Bilerek veya yanlışlıkla bazı uygulamalarınızı saklamış olsanız da ve nereye gittiklerini bile bilmiyorsanız, bu 5 kolay yöntemi kullanarak onları hızlı bir şekilde bulabilir ve gösterebilirsiniz.

İpucu #1 iPhone Aramayı Kullanın

iPhone'un imrenilen özelliklerinden biri de temel arama işlevidir. Pratik olarak herhangi bir şey yazabilirsiniz ve arama çubuğu gerisini halleder. Tıpkı gizli uygulamalarınız gibi, aradığınız uygulama/uygulamaların adını girip sonuçları bekleyebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken telefonunuzun ana ekranını aşağı kaydırmak ve adı girin Uygulamanın ve aramaya başlayın.

iPhone'da Gizli Uygulamaları Bulmak için iPhone Arama'yı kullanın

2. İpucu: Uygulama Kitaplığında Bulun

son güncelleme iOS 14 Uygulama Kitaplığı ekleyerek daha düzenli bir ana ekran sundu. Ana ekranda görüntülemek istediğiniz iPhone'daki gizli uygulamaları kaldırmadan nasıl bulacağınızı kolayca öğrenebilirsiniz. Cihazdaki tüm uygulamalar, Uygulama Kitaplığında gösterilir.

Uygulama Kitaplığına erişmek için son ana ekran sekmesinin sağına kaydırmanız yeterlidir. Ayrıca, gizli uygulamayı bulmak istiyorsanız, kategorileri gözden geçirin ve gizli uygulamaları bulun. Bunları ana ekranda görüntülemek istiyorsanız, simgeye uzun basın ve ana ekrana sürükleyin.

Uygulama Kitaplığında iPhone'daki Gizli Uygulamaları Bulun

İpucu#3 Siri'ye Sor

Eh, Siri gizli uygulamalarınızı aramak için yardıma ihtiyacınız olması durumunda her zaman oradadır. Sadece Siri'yi etkinleştirmek ve aradığınız eksik uygulamanın adını sormak oldukça kullanışlıdır.

Siri'yi etkinleştirmek için şunları izleyin:

  1. Ayarları aç
  2. Kaydırın ve dokunun Siri ve Arama
  3. "Hey Siri" için Dinle'yi açın
  4. Kurulum "Hey Siri" ekranı göründüğünde Devam'ı seçin
  5. Bitti'ye dokunun

Siri'yi etkinleştirdikten sonra, Siri'ye sormaya başlamak için iPhone'unuzun ana sayfa düğmesine veya yan düğmesine (modele bağlı olarak) uzun süre basmanız yeterlidir.

İpucu#4 Ana Ekranda Uygulamaları Göster

Ya iPhone'un ana ekranında gizli uygulamaları nasıl bulacağınızı yeni anladınız ya da ne olduğunu bilmiyorsunuz, gizli uygulamaları kolayca geri bulabilirsiniz.

Ana ekran özelleştirme özelliği ile, indirdiğiniz bu utanç verici veya özel uygulamaları görüntüleyip gizleyebilirsiniz. Ancak, tüm uygulamalarınız Uygulama Kitaplığında görünür.

iPhone'unuzun ana ekranındaki gizli uygulamaları bulmak için:

  1. Ana ekranda boş bir alan bulun ve uzun basma jiggle moduna girmek için
  2. Cihazdaki tüm uygulamalar noktalı şerit stilinde görüntülenecektir.
  3. Gizli uygulamaları içeren sayfaları veya klasörleri etkinleştirin

Bu kadar! Artık iPhone'unuzdaki tüm gizli uygulamalar görüntüleniyor.

iPhone'da Gizli Uygulamaları Bulmak için Ana Ekranda Uygulamaları Göster

İpucu#5 Ana Ekran Düzenini Sıfırla

Son olarak, geçmişte bazı uygulamalarınızı gizlemiş olabilecek birkaç özelleştirme yaptıysanız, ekran düzenini varsayılana sıfırlayabilirsiniz. Bunu yapmak, tüm gizli uygulamalar dahil olmak üzere ana ekranınızı ilk kurulumuna döndürür. Ancak, ana ekran düzenini sıfırlamak, oluşturduğunuz tüm özel klasörleri siler ve uygulama kitaplığında özelleştirdiğiniz tüm uygulamalar da geri alınır.

İPhone'unuzda Ana Ekran Düzenini Sıfırlamak için aşağıdaki kılavuzu izleyin:

  1. İPhone'unuzdaki Ayarlar uygulamasını açın
  2. Genel seçiniz
  3. Sıfırla'ya dokunun
  4. Kaydır ve seç Ana Ekran Düzenini Sıfırla

iPhone'da Gizli Uygulamaları Göstermek için Ana Ekran Düzenini Sıfırla

Gizli uygulamalarınız gösterilecek olsa da, Ekran Süresi Kısıtlamaları aracılığıyla gizlediğiniz uygulamaları etkilemeyecektir.

iPhone'da gizli uygulamaları nasıl bulacağınızı öğrenmek ve boş yer açmak için bunları silmek artık size kalmış. iPhone depolama alanı neredeyse dolu. Ancak, iPhone'unuzu optimize etmeniz gerekiyorsa, tamamen temizlemeyi düşünmelisiniz. Bir sonraki bölüme göz atın.

Bölüm 2. Gizli Uygulamalar Nasıl Bulunur ve iPhone Nasıl Etkili Bir Şekilde Temizlenir

Şimdi, iPhone'unuza yanlışlıkla yüklenen kötü amaçlı ve şüpheli görünmez uygulamalar olduğunu düşünüyorsanız, cihazınızı daha derinden tarayabilen verimli ve profesyonel bir iPhone temizleyici arayabilirsiniz.

Kullanılacak en verimli ve son derece profesyonel programlardan biri, FoneDog iPhone Temizleyici. Bu yazılım, aşağıdaki özelliklerle iPhone'unuzu çalışır durumda ve mükemmel durumda tutar:

  • İPhone Depolamasını Kontrol Edin
  • Gizli/Kullanılmayan uygulamaları silin
  • Büyük Dosyaları Kaldır
  • Fotoğrafları sıkıştır
  • Önemsiz Dosyaları Sil (iTunes önbelleği, geçici dosyalar vb. dahil)
  • iPhone'u Temizlemek için Tek Tıkla
  • Özel Verileri Sil
  • Ve daha fazlası…

Bedava indirBedava indir

iPhone'da çok fazla yer kaplayan gizli uygulamaları bulmanın en iyi yolu, FoneDog iPhone Cleaner'ı yüklemektir. Temel olarak iPhone'unuzun durumunu kontrol edebilir ve temizleyebilirsiniz! Aşağıdaki tam kılavuzu izleyin:

1. Adım. Bilgisayarınıza FoneDog iPhone Cleaner'ı yükleyin.

En iyi iPhone temizleyicisinden yararlanmak için önce bilgisayarınıza indirip yüklemeniz gerekir. Yazılımı test etmek ve ardından e-posta adresinizi kullanarak etkinleştirmek için kullanabileceğiniz bir Ücretsiz İndirme seçeneği vardır.

Adım 2. iPhone'u Bilgisayara Takın ve Depolama Durumunu Görüntüleyin

Yazılımı başarıyla yükledikten ve bir hesap kaydettikten sonra, yapmanız gereken bir sonraki şey iPhone'unuzu bir USB kablosu kullanarak bağlamaktır. FoneDog iPhone Cleaner, cihazınızı otomatik olarak algılar. Musluk Bu bilgisayara güven hem iPhone'da hem de bilgisayarda açılır ekranda. Devam etmek için gerekli şifreyi girin.

Ana menüde, kullanılan alan, boş alan ve toplam cihaz kapasitesi dahil olmak üzere iPhone'unuzun depolama alanının eksiksiz bir görünümüne sahip olacaksınız. Daha sonra daha fazla alan ayırmak için gereksiz dosyaları kaldırmak için varsayımlarda bulunabilirsiniz. Tıkla Hızlı Tarama Devam etmek için.

Temizlemek için iPhone'da Gizli Uygulamaları Bulmak için Tara

3. Adım. iPhone'u Temizleyin

iPhone'da depolanan veri yüküne bağlı olarak tarama işlemi biraz zaman alabilir. Tarama tamamlandığında, ayrıntılı sonucu ekranınızda görüntüleyebilirsiniz. Sonuç, Önemsiz Dosyalar, Uygulamaları kaldır, Büyük dosyaları Sil ve Fotoğrafları Temizle kategorilerini içerir. iPhone'da gizli uygulamaları nasıl bulacağınızı uygulamak için Uygulamaları Kaldır özelliğini kullanabilirsiniz.

Bu kategorilerden hangisini temizlemek istediğinizi, her birine tıklayıp kaldırmak istediğiniz dosyaların üzerinden geçerek seçebilirsiniz. Seçeneklerin yanındaki kutuları işaretleyin ve Sil düğmesini tıklayın.

iPhone'u Temizle

not: Ayrıca şunları da seçebilirsiniz: Tüm Verileri Sil özellik. Güvenlik düzeyi seçenekleriyle birlikte gelir: Düşük, Orta ve Yüksek. Orta seviye gibi seçtiğiniz seviyeye bağlı olarak, cihazdaki tüm mevcut verilerin üzerine yazacaktır.

Ancak Wi-Fi şifresini, cihaz şifresini, sesli mesajları ve diğer ayarları silmez. Aynı işlev için de geçerli Özel Verileri Sil özellik. Özel bir silme veya tek tıklamayla silme seçeneği arasında seçim yapabilirsiniz.

Adım 4. Temizlemenin Tamamlanmasını Bekleyin

Artık iPhone'da uygulamak istediğiniz temizleme yöntemini seçtiğinize göre, tek yapmanız gereken işlemin tamamlanmasını beklemek.

iPhone'unuzu FoneDog iPhone Cleaner ile temizledikten sonra farkı kesinlikle fark edeceksiniz. iPhone'unuz eskisinden daha hızlı ve daha duyarlı!

Gizli Uygulamaları Temizleme İşlemi Tamamlandı

İnsanlar ayrıca okuriPhone'unuzu Optimize Edin: iPhone'unuzdaki Önbelleği Nasıl Temizlersiniz? [PROBLEM DÜZELTİLDİ]: iPhone Dahili Depolama Alanı Boş

Bölüm 3. Özet

Şaşırtıcı bir şekilde, iPhone'da uygulamaları gizlemenin ve göstermenin birçok yolu vardır ve bu makalede, az önce öğrendiniz iPhone'da gizli uygulamalar nasıl bulunur?. Cihazınızı temizlemek için bu gizli uygulamaları bulmak veya tekrar kullanmak istiyorsanız, bu uygulamaları göstermek için izlemeniz gereken 5 yönteminiz var.

iPhone'unuzu daha hızlı ve daha temiz hale getirmek istiyorsanız, gereksiz dosyaları kaldırmayı alışkanlık haline getirin. Büyük fotoğrafları aktarabilir ve eski uygulamaları silebilirsiniz. Veya iPhone'unuzu daha iyi temizlemek için, işi yapmak için sertifikalı ve profesyonel bir araç olan FoneDog iPhone Cleaner'ı kullanın..

Bedava indirBedava indir

> İPhone'u temizleme > 'de iPhone'da Gizli Uygulamalar Nasıl Bulunur?

iPhone’daki Uygulama Arşivi’nde uygulamalarınızı bulma

Uygulama Arşivi, uygulamalarınızı kategoriler (Yaratıcılık, Sosyal ve Eğlence gibi) şeklinde düzenlenmiş olarak gösterir. En çok kullandığınız uygulamalar ekranın üst tarafında ve kendi kategorisinin en üst düzeyindedir, böylece bunları kolayca bulup açabilirsiniz.

iPhone’daki Uygulama Arşivi, uygulamaları kategoriye (Fotoğraf ve Video, Sosyal ve benzeri gibi) göre düzenlenmiş olarak gösteriyor.

Not: Uygulama Arşivi’ndeki uygulamalar, onları nasıl kullandığınıza bağlı olarak kategoriler şeklinde akıllıca düzenlenir. Uygulama Arşivi’ndeki uygulamaları ana ekrana ekleyebilirsiniz ama onları Uygulama Arşivi’nde başka bir kategoriye taşıyamazsınız.

Uygulama Arşivi’nde bir uygulamayı bulup açma

  1. Ana ekrana gidin, sonra Uygulama Arşivi’ne ulaşmak için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin.

  2. Ekranın en üstündeki arama alanına dokunun, sonra aradığınız uygulamanın adını girin. Alfabetik listeye göz atmak için yukarı ve aşağı da kaydırabilirsiniz.

  3. Bir uygulamayı açmak istiyorsanız ona dokunun.

Kategoride birkaç küçük uygulama simgesi varsa kategoriyi genişletmek için bunlara dokunabilir ve içindeki tüm uygulamaları görebilirsiniz.

Ana ekran sayfalarını gizleme ve gösterme

Tüm uygulamalarınızı Uygulama Arşivi’nde bulabileceğinizden uygulamalar için çok fazla ana ekran sayfasına gereksiniminiz olmayabilir. Bazı ana ekran sayfalarını gizlerseniz Uygulama Arşivi’ni ilk ana ekran sayfanıza yaklaştırmış olursunuz. (Gizlenen sayfaları yeniden görmek istediğinizde gösterebilirsiniz.)

  1. Ana ekrana dokunup uygulamalar titremeye başlayana dek basılı tutun.

  2. Ekranın en altındaki noktalara dokunun.

    Ana ekran sayfalarınızın küçük resim görüntüleri altlarında onay işaretleriyle görünür.

  3. Sayfaları gizlemek için dokunarak onay işaretlerini kaldırın.

    Gizli sayfaları göstermek için dokunarak onay işareti ekleyin.

  4. Bitti’ye dokunun (Face ID’li iPhone’da) veya ana ekran düğmesine basın (diğer iPhone modellerinde).

Ek ana ekran sayfaları gizlendiğinde ana ekranın ilk sayfasından Uygulama Arşivi’ne (ve geriye) yalnızca bir iki kaydırmada ulaşabilirsiniz.

Not: Ana ekran sayfaları gizliyken App Store’dan indirdiğiniz yeni uygulamalar ana ekran yerine Uygulama Arşivi’ne eklenebilir.

Ana ekran sayfalarının sırasını değiştirme

Birden fazla ana ekran sayfanız varsa bunların sırasını değiştirebilirsiniz. Örneğin favori uygulamalarınızı bir ana ekran sayfasında bir araya toplayıp ardından bunu ilk ana ekran sayfanız yapabilirsiniz.

  1. Ana Ekran arka planına dokunup uygulamalar titremeye başlayana dek basılı tutun.

  2. Ekranın en altındaki noktalara dokunun.

    Ana ekran sayfalarınızın küçük resim görüntüleri altlarında onay işaretleriyle görünür.

  3. Her bir ana ekran sayfasını taşımak için sayfayı basılı tutun, sonra onu yeni bir konuma sürükleyin.

  4. Bitti’ye iki kez dokunun (Face ID’li iPhone’da) veya Ana Ekran düğmesine iki kez basın (diğer iPhone modellerinde).

Yeni uygulamaların indirileceği yeri değiştirme

Yeni uygulamaları App Store’dan indirdiğinizde bunları ana ekrana ve Uygulama Arşivi’ne veya yalnızca Uygulama Arşivi’ne ekleyebilirsiniz.

  1. Ayarlar  > Ana Ekran bölümüne gidin.

  2. Yeni uygulamaların hem ana ekrana hem de Uygulama Arşivi’ne mi yoksa yalnızca Uygulama Arşivi’ne mi ekleneceğini seçin.

Not: Uygulama Arşivi’ndeki uygulamalarda uygulama bildirimi işaretlerinin görünmesine izin vermek için Uygulama Arşivi’nde Göster seçeneğini açın.

Uygulama Arşivi’ndeki bir uygulamayı ana ekrana taşıma

Uygulama Arşivi’ndeki bir uygulamayı ana ekrana ekleyebilirsiniz (zaten orada değilse).

Uygulamayı basılı tutun, sonra Ana Ekrana Ekle’yi seçin (yalnızca uygulama zaten ana ekranda değilse kullanılabilir).

Uygulama, ana ekranda ve Uygulama Arşivi’nde görünür.

Ayrıca bakın:iPhone’da uygulamaları açma

Silinen Dosyaları Yedekleme Olmadan iPhone'dan Kurtarma (iOS 16 Desteklenir)

Dosyaları yanlışlıkla iPhone'dan silmek, çevrimiçi olarak sık sorulan sorular olabilir. İnsanlar gereksiz bazı verileri silme eğilimindedir ve önemli iPhone dosyaları da yanlışlıkla silinebilir. Silinen iOS verilerini içeren en son yedekleme dosyaları yoksa daha kötü olacaktır. Ancak bazen, iPhone'dan silinen dosyaları kurtarmak için iTunes yedekleme veya iCloud yedeklemeyi kullanmak akıllıca bir fikir değildir, çünkü iPhone'unuzdaki geri yüklenen veri kurtarma işlemiyle silinmiş önceki verilerden muzdarip olmanız gerekir. Yani silinen dosyaları iPhone'dan veri kaybı olmadan kurtarmak için mükemmel bir çözüm var mı? Eh, cevap evet, bu makale sayesinde, silinen verileri güvenli bir şekilde iPhone'dan kurtarmak için üç yöntem öğrenebilirsiniz.

İPhone'dan Silinen Dosyaları Kurtar

Bölüm 1. Silinen Dosyaları Doğrudan iPhone'dan Kurtarma (Yedekleme olmadan)

FoneLab - iPhone Veri Kurtarma

  • Kaybolan verileri seçerek herhangi bir iOS cihazından kurtarın.
  • Silinen kısa mesajlar, kişiler, fotoğraflar, videolar, notlar vb. Gibi, kaybolan / silinen verileri doğrudan iOS cihazlarından kurtarma
  • Kayıp, kırık, çöktü ve iPhone yedekleme dosyaları ile güvenli bir şekilde silindi iPhone al.
  • İOS dosyalarının iCloud yedekleme dosyası aracılığıyla, en çok 19 türünde silinmiş veri türlerinin silinmesini sağlayın.
  • Kurtarma işleminden önce kayıp iOS verilerini önizleyin.
  • Özelleştirilmiş biçimlerde kurtarılan verileri kaydedin.
  • Desteklenen İşletim Sistemi: iOS 16, iOS 15'i tamamen destekler ve en son iPhone 14 Pro Max/14 Pro/14 Plus/14/13 Pro Max/13 Pro/13/13 mini/SE 3, iPhone 12 Pro Max/12 ile uyumludur Pro/12/12 mini, iPhone 11 Pro Max/11 Pro/11, iPad Pro, iPad Air/mini ve iPod.
Win için indirMac için indir

adım 1. İPhone'unuzu tarayın

Windows veya Mac bilgisayarda FoneLab iPhone Veri Kurtarma'nın ücretsiz sürümünü indirin ve ardından memnun kalırsanız yükseltebilirsiniz. Başlatın ve iPhone'u USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. Varsayılan olarak "iOS Cihazından Kurtar" modunu seçin ve ardından iPhone'unuzdaki mevcut verileri ve silinen dosyaları tamamen algılamak için "Taramayı Başlat" düğmesine basın.

iphone tara

adım 2. Silinen dosyaları yedeklemeden iPhone'dan kurtarın

Sol bölmede kurtarmak istediğiniz kategoriyi seçin. Liste altında iPhone'da var olan veya kaybolan tüm verilere erişebilirsiniz. Yalnızca dosya türündeki silinmiş dosyaları görmek için "Yalnızca silinen öğeleri görüntüle" düğmesini açın. Her öğeyi sağ bölmede ayrıntılı olarak önizleyin. Silinen tüm iOS dosyalarını işaretleyin ve "Kurtar" düğmesine dokunun. Çıktı klasörünü ayarlayın. Artık silinen dosyaları doğrudan iPhone'dan kurtarabilirsiniz.

silinmiş dosyaları kurtarmak

Not: iPhone 4/3GS, iPod touch 4 ve iPad 1 kullanıcıları için kurtarabileceğiniz 10'ar metin içeriği ve medya içeriği vardır. Ancak, iPhone 14/13/12/11/XS/XR/X/8/7 vb. dahil olmak üzere diğer iOS kullanıcıları ve diğerleri, özellikle Film Rulosu, Fotoğraf Kitaplığı, Ses gibi medya içerikleri için dosya türlerinin bir kısmını kurtarabilir. notlar ve Fotoğraf Yayını.

Yukarıdan görebileceğiniz gibi, bu güçlü iOS veri kurtarma, popüler tüm iOS veri türlerini desteklemektedir. Kayıp verileri kurtarmanın yanı sıra, aynı zamanda yedekleme iPhone kişileri, günlükleri, videoları, şarkıları, mesajları, resimleri ve daha fazlasını bilgisayarınıza çağırın.

Bölüm 2. Silinen Dosyaları iPhone'da iTunes Yedekleme'den Kurtarma

adım 1. Bir iTunes yedeklemesi seçin ve tarayın

İPhone Veri Kurtarma'yı başlatın ve "iTunes Yedekleme Dosyasından Kurtar" modunu seçin. Bilgisayarınızın iTunes dosyalarını daha önce iPhone'unuzla eşzamanladığından emin olun, aksi takdirde silinen dosyaları iTunes aracılığıyla geri alamayabilirsiniz. En son iTunes yedekleme dosyasını seçin ve ardından silinen dosyalarınızın hangi öğelere ait olduğunu seçmek için "Taramayı Başlat" düğmesine basın.

silinmiş dosyaları kurtarmak

adım 2. İTunes'dan silinen iPhone dosyalarını kurtarma

Önizlemek için "Medya", "Mesajlar ve Kişiler" ve "Notlar ve Diğerleri" menülerinden belirli dosya türlerini seçin. Gerekirse, silinen iPhone dosyalarını kırmızı olarak görmek için "Yalnızca silinen öğeleri görüntüle" seçeneğini açın. Köşedeki "Kurtar" seçeneğine basarak kurtarılacak silinen dosyaları seçin. Silinen fotoğrafları ve bilgisayardaki diğer dosyaları kaydetmek için hedefi belirleyin.

itunes yedek tara

Not: İTunes yedekleme dosyaları aracılığıyla iPhone veri kurtarma sırasında yıldırım USB kablosunun veya iPhone'un gerekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu nedenle, iTunes yedeklemeniz varsa, silinen dosyaları kırık iPhone'dan siyah ekran, su hasarı, fabrika ayarlarına sıfırlama, parola unutulmuş veya iPhone yanıt veremediğinde hala kurtarabilirsiniz. Yukarıdan görebileceğiniz gibi, çağrı geçmişini kurtar, mesajlar, rehber, video, müzik ve daha fazlası ile kolaylıkla.

Bölüm 3. İPhone'daki Silinmiş Dosyaları iCloud Yedekleme'den Kurtarma

adım 1. Bir iCloud yedeğini indirin

İPhone Veri Kurtarma'da "iCloud Yedekleme Dosyasından Kurtar" modunu tıklayın. Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın. Tüm iCloud yedekleme dosyalarınız, iCloud hesabına ve En Son Yedekleme Tarihine göre görüntülenecektir. Yanında "İndir" düğmesini seçin ve ardından kurtarmak istediğiniz iCloud yedeklemesini seçin. İOS veri kurtarma sürecine geçmek için "İleri" düğmesine basın.

icloud yedeğini indir

adım 2. İPhone'dan silinen dosyaları iCloud ile kurtar

Kurtarmak istediğiniz dosya türünü seçin, daha sonra silinen iPhone dosyaları da dahil olmak üzere taranan tüm iOS verileri ana arayüzde görünecektir. Kaldırılan dosyaları bulmakta zorlanıyorsanız, silinen dosyaları iCloud yedeklemelerinden almak için "Yalnızca silinen öğeleri görüntüle" düğmesini açın.

icloud'dan silinen dosyaları kurtar

Not: İndirilen iCloud yedeklemesinden silinen dosyaların silinmesi sırasında lütfen iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlamayın. Veya iCloud yedeklemesini otomatik olarak keser ve yükseltir.

Sonuç

İPhone cihazından silinen dosyaları kurtarmanın yukarıdaki açıklamasından itibaren, iPhone verilerini veri kaybı olmadan kurtarmak için üç farklı yöntem alabileceğiniz açıktır. İTunes'un, iOS verilerini silmenize yardımcı olabileceği doğrudur, ancak önceki dosyalarınız kaçınılmaz olarak silinir. Yapabileceğiniz tek şey, tüm iTunes veya iCloud yedekleme dosyalarını kurtarmaktır. Bazen bir dosyayı veya birkaç öğeyi kurtarmanız gerekir; oysa başka bir seçenek yoktur; silinen tüm dosyaları iPhone'dan bir seferde kurtarmak için.

FoneLab iPhone Data Recovery yazılımı sayesinde, iPhone silme dosyalarını yedekleme dosyaları olmadan kurtarabilirsiniz ve kurtarılacak öğelerin önizlemesini ve seçilmesini destekler. Başka bir deyişle, iPhone Veri Kurtarma'yı kullanmak, silinen verileri iPhone'dan kurtarmanın en iyi yoludur.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası