diş beyazlatma bandı / funduszeue.info: Crest Diş Beyazlatma Bandı

Diş Beyazlatma Bandı

diş beyazlatma bandı

Diş beyazlatma bandı kullananlar

Üç ayrı çalışmada araştırmacılar, diş beyazlatma şeritlerinin dişlerinize yarardan çok zarar verebileceğini buldular. Amerikalılar bu ürünlere yılda yaklaşık bir milyar dolar harcıyor ve uzmanlar yılına kadar bunun 7,4 milyar dolara ulaşacağına inanıyor. Bu ürünler dişlerinizi beyazlatmayı başarırken, kalıcı diş ve mine hasarına da neden olabilirler.


Araştırmacılar bulgularını geçen yıl Amerikan Biyokimya ve Moleküler Biyoloji Derneği toplantısında sundular. Diş beyazlatma şeritlerindeki aktif bileşen olan hidrojen peroksitin, protein açısından zengin dentin dokusuna zarar verebileceğini buldular. Bu, dişleri yalıtmaya yardımcı olan emayenin koruyucu dokusunun altında yer alır. Aslında vücudunuzda üretilen en sert maddedir ve çiğneme, ısırma, öğütme ve çatırdamaya dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Dişleriniz ile ilgili doğru bildiğiniz yanlışlar yazısını okumak için tıklayınız


Diş üç katmandan oluşur: Dış diş minesi, alttaki dentin ve kökleri (diş etlerini bağlayan bağ dokusu). Diş beyazlatma şeritleri üzerine yapılan önceki çalışmalarda, genellikle fazla protein içermeyen mine çevresinde yoğunlaşıldı. Bununla birlikte, bu çalışma, beyazlatma ürünlerinin, çoğunlukla kollajen olmak üzere yüksek protein seviyeleri içeren dentin üzerindeki etkilerini analiz etmektedir. Unutmamak gerekir ki, dişin çoğu dentinden oluşur.


Birçok çalışma, hidrojen peroksitin dişlerin hem mine hem de dentin tabakalarına nüfuz ettiğini ortaya koymuştur. Ayrıca geçmişte yapılan araştırmalar, dişin beyazlatma şeritlerini çok fazla kullanmanın dentinde bulunan kolajenin azalttığını da buldu. Ancak bunun dişler üzerindeki, özellikle de dentin tabakası üzerindeki etkilerini daha iyi anlamak için daha fazla araştırma yapmak istediler.


Araştırmacılar, yeni çalışmada, dişlerin hidrojen peroksite maruz kaldığında kolajenin daha küçük parçalara dönüştüğünü buldu. Diğer deneylerde, saf kollajeni hidrojen peroksit ile işlemden geçirdiler. Ardından, protein moleküllerini daha iyi görmelerine yardımcı olan özel bir jel elektroforezi laboratuvar prosedürü kullanarak proteini incelediler. Sonuçlar, beyazlatma şeritlerinde bulunanlara benzer hidrojen peroksit konsantrasyonları ile tedavinin, muhtemelen birçok küçük parçanın oluşumundan kaynaklanan orijinal kolajen proteinini ortadan kaldırmak için yeterli olduğunu gösterdi.



Araştırmacılar, diş beyazlatma şeritlerinin dişlerde hasara neden olurken kalıcı olup olmadığı konusundaki araştırmalarının sonuçsuz olduğunu vurguladı. Belki kolajen ve diğer proteinler yeniden üretilebilir, ancak bu gelecekte daha fazla çalışma gerektirecektir. Bunu bulmak için, kolajeni hidrojen peroksit ile tedavi ederken açığa çıkan diğer protein parçalarını incelemeyi planlıyorlar.


Elbette bazı insanlar, özellikle de çok çay, şarap veya kahve içenler daha beyaz dişlere sahip olmaktan hoşlanırlar. Bu maddeler içerdikleri tanen adı verilen bileşikler nedeniyle dişlerinizde leke bırakabilir. Tanenler, belirli bitkilerde bol miktarda bulunur ve doğadaki amaçları, olgunlaşmadan önce hayvanların onları yemesini engellemektir. Acı, büzücü bir polifenol türüdür ve çok fazla antioksidan içerirler.öAncak dişlerde renk değişikliğine neden olabileceğinden, birçok kişi hasarı tersine çevirmek için beyazlatıcı ürünlere yönelmektedir.



Kaynak: funduszeue.info



Diş Beyazlatma Bandı Nedir, Nasıl Kullanılır?

Dişlerdeki beyazlıklar her faktör göz önünde bulundurulduğunda kişiden kişiye değişiklik gösterebileceğinden tüm bunlarla beraber yaşanan sararmalar bazı durumlarda genetikte olabilir. Dişlerin sararmasına sebebiyet verebilecek yiyecek ve içeceklerin tüketimi ve düzenli ağız ve diş bakımının yapılmaması bireylerde diş beyazlatma bandı konusunda araştırmaları gün yüzüne çıkarır.

Özellikle teknolojinin çığ gibi büyüdüğü son devirde belirli kimyasallar veya lazer kullanımı diş sağlığında da önem rol oynamaktadır. Belirli diş beyazlatma yöntemleri bireyler tarafından tercih edilirken diş hekimlerinin de bu yönde görüş olumlu görüş bildirmesi kişileri buralara yönlendirmiştir. Diş beyazlatma yöntemlerinde fiyatların pahalı olması eczanelerde satılan diş beyazlatma bandını popülarite olarak ön plana çıkarmıştır.

Diş Beyazlatma Bandı Nedir?

Diş beyazlatma bantları şeffaftır. Markadan markaya farklılık gösteren bu ürünler paketli bir halde satılmaktadır. Bantların dişlere yapıştırılacak olan yüzlerinde diş beyazlatıcı etkiye sahip maddelerin bulunmasıyla önerilen sürelerde bekletilmediği durumlarda beyazlık etkisini kaybedebilmektedir. Bunun sebeplerinden biri de diş üzerindeki katmanlarla gerektiği şekilde tepkiye girmemesinden kaynaklıdır.

Diş Beyazlatma Bandı Nasıl Kullanılır?

Diş beyazlatma bantlarının kullanımı genellikle aynı olmakla beraber markaya ve bant türüne göre farklılık göstermektedir. Bu sebeple diş beyazlatma bandı kullanılmadan hemen önce ürünün nasıl kullanılacağı, herhangi bir yan etkisi bulunup bulunmadığı ve içerikleri ile ilgili bilgilerin okunması önem arz etmektedir.

Diş beyazlatma ürünleri, dişlerin daha sağlıklı ve temiz olmasını sağlamamaktadır. Bu sebeple diş beyazlatma bandı kullanılmadan önce diş ve ağız temizliğinin yapılması gerekmektedir. Dişlerin fırçalanması ve iyice temizlenmesi diş beyazlatma bandı kullanımının ilk adımını oluşturmaktadır.

Diş beyazlatma bandı hazırlanırken hangi bandın ne şekilde yapıştırılması gerektiğine dair deneme yapılarak doğru şekilde yapıştırılması mümkündür. Ürünler dişlere yerleştirildikten sonra bekleme aşaması başlar. Ne kadar beklenmesi gerektiği de marka özelinde değişiklik gösterebilmektedir.

CREST 3d Whitestrips Professional Effects (3 Paket / 6 Bant) Crest 3D Whitestrips - 3/6

Diş temizliği kişisel bakım için oldukça önemlidir. Ürün tam tedavi sonrasında müşterilere uzun süreli bir beyazlık sağlar. Dolayısıyla ürün müşterileri her anlamda mutlu eder. Kolay bir şekilde dişlere rahatlıkla uygulanabilir olması ürünü öne çıkaran özelliklerden bir tanesidir. Aynı zamanda ürünün uygulanma aşaması ağrısız ve zararsızdır. Ürünü kullanarak sağlıklı ve beyaz mineler elde etmeniz için bitene kadar her gün bir adet kullanmanız yeterli olur. Ürünün sahip olduğu paket tam kullanımda beyazlatmak için yeterlidir. Crest 3D Whitestrips professional effects diş beyazlatma bantları (6 Bant) 3 paket ve 6 banttan oluşur. Ürünün basit olan uygulaması müşteriler tarafından beğenilir. Basit bir şekilde uygulanabilen ürün düzenli kullanımda mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

  • Basit kullanım
  • Tam tedavi imkanı
  • Leke giderici içerik

Crest 3D Whitestrips Professional Effects Özellikleri

Crest 3D Whitestrips Professional Effects Özellikleri

Crest 3D Whitestrips professional effects, içeriği sayesinde günlük bakım rutininizi etkili ve oldukça keyifli bir hale getirir. Ürünü düzenli kullandığınızda dişlerinizin temizliği ve bakımı daha kolay ve yönetilebilir bir hal alır. Ürün bir kutu içerisinde 6 paket bant sunar. Bu paketler her gün bir tane olmak üzere kullanıldığında müşterilere kalıcı bir beyazlık imkanı sunar. Üründen en üst düzeyde performans almak için kullanımdan önce dişlerin fırçalanması önerilir. Bunun yanında aynı zamanda uygulama tamamen sona erdikten yaklaşık bir saat sonra da dişlere hafif bir kuvvet uygulayarak fırçalanması gerekir. Oldukça kolay bir kullanıma sahip ürünün dişlerinizde yaklaşık 30 dakika kadar kalması önerilir. Crest 3D White professional effects kullanımından sonra dişleriniz ve dolayısıyla gülüşleriniz daha beyaz bir hale gelir.

Crest 3D Whitestrips Diş Beyazlatma Bantları Avantajları

Crest 3D Whitestrips Diş Beyazlatma Bantları Avantajları

Ürün pratik kullanımı sayesinde ön plana çıkar. Uygulama bantların kuru ellerle önce alt, sonra üst dişe yerleştirilerek gerçekleştirilir. Ayrıca yapmanız gereken bantların jel olan yüzeyinin dişlerinize yapıştığından emin olmaktır. Bant yerleştirilirken diş eti hizasında olmasına özen gösterilmesi tavsiye edilir. Crest 3D Whitestrips professional effects diş beyazlatma bantları dişinize yerleştirdikten sonra geri kalan kısımları dişinizin arka tarafına doğru katlanmalı. Böylece dişlerin arka taraflarındaki lekeler de giderilebilir. Bantların yaklaşık 30 dakika kadar dişlerde kaldıktan sonra çıkarılması gerekir. 30 dakika kullanımdan yaklaşır bir saat sonra dişlerin fırçalanması daha iyi bir sonuca ulaşılmasını sağlar. 3D Crest white strips diş üzerindeki lekeleri gidermenin yanında beyazlatma işlemi yapar. Ürün düzenli kullanımda müşteriler için uzun süreli bir temizlik ve beyazlık imkanı sağlar.

Crest 3D White Whitestrips Professional Effects Kullananlar

Crest 3D White Whitestrips Professional Effects Kullananlar

Crest 3D Whitestrips professional effects diş beyazlatma bantları (6 Bant) fiyatları ürünün avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Başarıya ulaşmak için düzenli kullanım oldukça önemlidir. Aynı zamanda temiz dişler ve parlak gülüşler için 30 dakikalık kısa kullanımlar yeterli olur. Crest 3D White Whitestrips professional effects kullananlar ürünün basit kullanıma sahip olduğunu paylaşırlar. Ayrıca yorumlar arasında kullananların ürünün sağladığı kalıcı beyazlık ile ilgili paylaşımlarını da görmeniz mümkündür. Üründen uzun süreli bir sonuç elde etmek için müşterilere tam paket kullanımı önerilir. Güzel ve beyaz gülüşler için tasarlanan ürün, günün her saatinde kullanıma uygundur. Alt ve üst dişleriniz olmak üzere bütün dişlerin kullanımı için uygun olan model kalıcı ve beyaz dişler sunar. Ürün, müşterilerin eline 3 paket, 6 bant şeklinde geçer. Ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşarak satın alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası