en iyi dvd programı / Windows İçin En İyi Ücretsiz CD, DVD, Blu-ray Yazma Programları - Tamindir

En Iyi Dvd Programı

en iyi dvd programı

VLC media player

Large Orange VLC media player Traffic Cone Logo

VLC, özgür ve açık kaynak kodlu, platformlar arası, bir ortam oynatıcı ve çatıdır. Çeşitli DVD, Ses CD, VCD ortamları ile hemen hemen tüm ortam dosyaları ve akış protokollerini oynatabilir.

VLC, özgür ve açık kaynaklı, platformlararası bir çoklu ortam oynatıcısı ve çatısıdır. Çoğu dosya biçimini ve çeşitli akış protokollerini oynatır.

Version  &#; Windows &#; 38 MB

Basit, hızlı ve güçlüdür

Basit, hızlı ve güçlüdür

  • Herşeyi oynatır - Dosya, Disk, Web Kamerası, Aygıt ve Akış.
  • Çoğu kodlayıcı/çözücüyü ek kodlayıcı/çözücü paket gerektirmeden oynatır - MPEG-2, MPEG-4, H, MKV, WebM, WMV, MP
  • Tüm platformlarda çalışır - Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android
  • Tamamen Özgürdür - casus yazılım, reklam ve kullanıcı izlemesi yoktur.
ayrıntılı bilgi

Özelleştir

VLC media player

VLC for iOS, iPadOS and Apple TV

We are happy to announce a major update of VLC for iOS, iPadOS and tvOS adding a new audio playback interface, CarPlay integration, various improvements to the local media library and iterations to existing features such as WiFi Sharing. Notably, we also added maintenance improvements to the port to tvOS including support for the Apple Remote's single click mode. See the press release for details.

VLC

Today, VideoLAN is publishing the release of VLC, which adds support for a few formats, improves adaptive streaming support, fixes some crashes and updates many third party libraries. More details on the release page. This release also fixes multiple security issues, which are detailed here.

VideoLAN supports the UNHCR

VideoLAN is a de-facto pacifist organization and cares about cross-countries cooperations, and believes in the power of knowledge and sharing. War goes against those ideals. As a response Russia's invasion of Ukraine, we decided to financially support the United Nations High Commissioner for Refugees and their work on aiding and protecting forcibly displaced people and communities, in the places where they are necessary. See our press statement.

VLC for Android

VideoLAN is proud to release the new major version of VLC for Android. It comes with new widgets, network media indexation, a better tablet and foldable support, design improvements in the audio screen, improved accessibility and performance improvements.

VLC

Today, VideoLAN is publishing the release of VLC, which adds support for a few formats, improves adaptive streaming support, fixes some crashes and updates many third party libraries. More details on the release page.

Diğer Haberler

Microsoft hesabıyla oturum açın

Oturum açın veya hesap oluşturun.

Merhaba,

Farklı bir hesap seçin.

Birden çok hesabınız var

Oturum açmak istediğiniz hesabı seçin.

Windows 10’da DVD oynatmak istiyorsanız Windows DVD Oynatıcı’yı veya DVD oynatan başka bir uygulamayı satın almak için Microsoft Store’a gidin. Ücretsiz DVD oynatma seçenekleri de mevcuttur.

  • Satın almadan önce cihazınızla uyumlu olup olmadığını denetlemek için Windows DVD Oynatıcı'nın ücretsiz bir deneme sürümünü indirebilirsiniz. Microsoft Store'daki Windows DVD Oynatıcı sayfasında yer alan Ücretsiz deneme'yi seçin.

Windows DVD Oynatıcı'yı edinin

FacebookLinkedInE-posta

RSS AKIŞLARINA ABONE OLUN

Windows için CD, DVD, Blu-ray yazma programları listemiz ile tüm dosyalarınızı yedeklemenize yardımcı olacak ücretsiz program ihtiyacınıza karşılık buluyoruz.

Bulut depolama hizmetlerinin yaygınlaşması ile ücretsiz CD yazma programları daha az rağbet görmeye başlamış olsa da bütün dosyalarınızı yedeklemeye imkân veren programlar hâlâ varlığını sürdürmektedir.

Ücretli yazma programlarının çoğunun kullanımı zor ve karmaşık olduğu için ücretsiz CD yazma programları arasından seçim yapmak iyi bir tercih olacaktır.

Sizler için hazırladığımız listede birbirinden kaliteli, kullanımı kolay birçok yazılım bulunmaktadır. Bu programlar arasından beğendiğiniz birini seçip kolaylıkla indirebilirsiniz.

CD, DVD, Blu-ray Yazma Programları Listesi

  • CDBurnerXP
  • BurnAware Free
  • AnyBurn
  • WinX DVD Author
  • Easy Disc Burner
  • Ashampoo Burning Studio Free
  • DVD Flick
  • DeepBurner Free

Yukarıdaki liste, ücretsiz CD, DVD, Blu-ray yazma programları arasından seçilen en iyi programlardan oluşmaktadır. Bu programları aşağıdan inceleyin, sizin için en uygun programı bulup denemeye başlayın.

1. CDBurnerXP

CDBurnerXP her ne kadar ücretsiz olsa da birçok ücretli programa taş çıkaracak bir programdır. Bu programı kullanarak standart veri diskleri yaratabilir, bilgisayarınızdaki dosyaları disklerinize yedekleyebilirsiniz.

Programla bootable diskler de yazdırılabilmektedir. CDBurnerXP, bilgisayarınızdaki MP3, WAV, WMA vb. ses formatlarını kullanarak müzik CD'si de oluşturmaya olanak tanımaktadır.

2. BurnAware Free

BurnAware ile müzik, film, oyun, belge ve dosyaları ücretsiz olarak CD/DVD yazdırabilirsiniz. Her türlü verinizi yedeklemek için kullanabileceğiniz programın kullanımı son derece basittir. Bu, programı her seviyeden bilgisayar kullanıcısının kolaylıkla kullanabileceği anlamına gelir.

3. AnyBurn

AnyBurn, çok düşük boyutlu olmasına rağmen sunduğu profesyonel çözümlerle CD, DVD, Blu-ray yazma programları arasında çarpıcı bir şekilde öne çıkmaktadır. Program, herhangi bir teknik bilgi gerektirmeyecek şekilde geliştirilmiştir. Bu da isterseniz bilgisayar kullanmaya yeni başlamış biri olun, programı rahatlıkla kullanabileceğiniz anlamına gelmektedir.

4. WinX DVD Author

WinX DVD Author, videolarınıza menüler ve bölümler eklemenize ve bunları daha sonra DVD olarak kaydetmenize imkân tanıyan bir yazdırma programıdır. VOB dönüştürücü, VOB'dan DVD derleyici, DVD yazıcı ve YouTube video indirici gibi çeşitli araçlarla özellik bakımından zengin bir program hâline gelmektedir.

5. Easy Disc Burner

Easy Disc Burner, bilgisayarınızda yer alan dosyaları, klasörleri CD, DVD ve Blu-ray disklere yazdırabileceğiniz ücretsiz bir programdır. Kullanımı basit bir program olan Easy Disc Burner ayrıca Türkçe dil desteği ile gelmektedir.

6. Ashampoo Burning Studio Free

Ashampoo Burning Studio, karışık CD/DVD yazdırma programlarını kullanmakta güçlük çeken kullanıcılara yardım eli uzatan ücretsiz, basit kullanım sunan bir programdır. Kaliteyi önem hiyerarşisinde en üst seviyeye yerleştiren program, kendi müzik ve video CD'lerinizi yazdırmanız için büyük bir kolaylık sunmaktadır.

7. DVD Flick

DVD Flick, çeşitli formatlardaki video dosyalarını DVD formatına çevirmek ve bunları DVD oynatıcısında oynatmak isteyenler için geliştirilmiş bir programdır. AVI, MPG, ASF, WMV, FLV, MP4, MP3, H desteğine sahiptir.

8. DeepBurner Free

DeepBurner, gelişmiş bir CD/DVD yazdırma programıdır. Veri yazma, disk kopyalama, yedekleme gibi çeşitli işlemleri gerçekleştirebileceğiniz programla fotoğraf albümleri oluşturabilir, ISO kalıp dosyaları oluşturup yazabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası