kuzey ankara evleri kiralık daire / Altındağ Baraj Mahallesi Kiralık Ev Fiyatları ve İlanları

Kuzey Ankara Evleri Kiralık Daire

kuzey ankara evleri kiralık daire

Kiralık Daire : kuzey ankara toki evleri kiralık daireler

Emlak ilanları

>

kuzey ankara toki evleri kiralık daireler

kuzey ankara toki evleri kiralık daireler, sahibinden kuzey ankara toki evleri kiralık daireler, satılık kuzey ankara toki evleri kiralık daireler veya takas kuzey ankara toki evleri kiralık daireler

Kiralık daire 3+1

1.000,00 TL

İlan Tarihi: 15-08-2018

Merkez, Ankara, Türkiye Kiralık Daire

Kiralık daire

850,00 TL

İlan Tarihi: 15-06-2017

Sehitkamil, Gaziantep, Türkiye

Baraj Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışında olan vatandaşlara istedikleri konuta ulaşmaları konusunda her türlü desteği sağlamak için çalışıyoruz. Baraj mahallesi kiralık konut arayanlar için, yalnızca fiyat bilgisi değil aynı zamanda diledikleri evin mahallesi, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri adına hazırladığımız özel yazımıza göz atabilirsiniz. 

Baraj Mahallesi, Ankara ilinde bulunan Altındağ ilçesine bağlı mahallelerinden biridir. Sayımlarına göre mahallede 2007 yılında 2.835 kişi, 2013 yılında 953 kişi ve 2019 yılında 11.796 kişi yaşadığı nüfus kayıtlara geçmiştir. Bu nüfusun 5.787 kişisi kadın, 6.009 kişi ise erkektir.  Orta Anadolu bölgesinde karşılaştığımız step-bozkır iklimine sahiptir. Bu sebeple mahallede yaz ayları çok sıcak, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir. Mahallenin posta kodu Altındağın posta kodu olan 06110’dir. Altındağ Baraj mahallesi kiralık konut aradığınız takdirde eviniz; Ankara merkeze 15 dk, bağlı olduğu Altındağ ilçesine ise 25 dk uzaklıkta olacaktır. 

Baraj Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri 

Mahalle sınırları içerisinde az sayılı nüfustan ötürü eğitim kurumu bulunmaktadır. Ancak mahalle sakinlerinin kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği 10-15 dk uzaklıktaki yakın mahallelerdeki okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Piri Reis İlkokulu: Baraj, Kuzey Ankara 12. Etap 12 M, 06150 Altındağ/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da 03128495285 nolu telefon ile arayabilirsiniz.
  • Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: Baraj Karahanlılar Sok. No.3/4, 06200 ALTINDAĞ/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için ziyaret edebilir ya da telefon arayabilirsiniz.
  • Altındağ Anadolu Lisesi: Yıldırım, Dr. Neslihan Özenli Cd. No:21, 06750 Altındağ/Ankara.Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.

Baraj Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Altındağ Baraj kiralık daire arıyorsanız; mahallede az nüfus sebebiyle sağlık ocağı bulunmamaktadır. Ancak Mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabildiği yakınlardaki sağlık kurumlarının adı ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Altındağ Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezi: Başpınar, 1093. Sk. Pk:06360, 06360 Altındağ/Ankara. Bu sağlık kurumuna 182 randevu hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) randevu üzerinden alabilirsiniz. 
  • Keçiören Devlet Hastanesi: Uyanış, Itri Cd. 37-27, 06300 Keçiören/Ankara. Bu sağlık kurumuna 182 randevu hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) randevu üzerinden alabilirsiniz. 

Baraj Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

2020 verilerine göre Baraj mahallesinde kiralık konutların metrekare fiyatı 6TL olarak belirlenmiştir.Ortalama kiralık konut büyüklüğü 120 metrekaredir. Mahallenin bağlı olduğu Altındağ ilçesinde kiralık konutların ortalama metrekare birim kirasi Ekim 2020 sonu itibarıyla en düşük 5.78, en yüksek 12 TL arasında değişmektedir. Konutların geri dönüş süreleri ise yaklaşık 20 yıl seviyelerindedir. Emlakçıdan ya da sahibinden Altındağ Baraj Mahallesi kiralık konut fiyatları için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz. 

Baraj Mahallesi Satılık Daire Düşünenler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Baraj Mahallesi satılık daire arayışında olan ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırladığımız mahalle rehberimizde; mahalle ve bölgesi hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Baraj mahallesinde ev satın almadan hemen önce bölge rehberimizi inceleyerek, mahallenin tüm genel bilgilerini öğrenebilir ve konut piyasası hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ankara’da yer alan Altındağ ilçesine bağlı Baraj, 2020 yılı sayımlarına göre 11.796 kişilik nüfusa sahiptir. İlçenin daha fazla nüfusa sahip mahallelerinden birisidir. Altındağ ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıktadır. Ankara’nın şehir merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Altındağ ilçesi, 1953 yılında bu ismi alarak metropol ilçe statüsüne kavuşmuştur. Türkiye’nin ilk meclisi bu ilçe sınırları içerisinde yer almaktadır. Tarih boyunca Ankara, Altındağ bölgesinde kurulmuş ve yerleşim bölgesi haline gelmiştir. Altındağ ilçesi “Eski Ankara” olarak bilinmektedir. İç Anadolu’nun kuzeybatısındaki Yukarı Sakarya Bölümünde konumlanmış olan ilçenin tarihi Ankara Kalesi ile özdeş sayılmaktadır.  İlçenin batısında Keçiören ve Yenimahalle, doğusunda Altındağ ve Elmadağ, güneyinde Mamak, güneybatısında Çankaya, kuzeyinde ise Çubuk ve Pursaklar ilçeleri bulunmaktadır. 

Ülkenin en değerli müzelerine ev sahipliği yapan ilçede Ankara Etnografya Müzesi, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi, Ankara Kalesi, Roma Hamamı, Ankara Kurtuluş Savaşı Müzesi (1. TBMM Binası), Anadolu Medeniyetler Müzesi ve Zafer Anıtı gibi pek çok ziyaret edilmesi gereken noktalar mevcuttur. Ankara evleri olarak bilinen tarihi evleri de Kaleiçi mahallesinde oldukça yoğun bir şekilde bulunmakta ve tarihi dokuyu sürdürmektedir. Sizde Altındağ’da ev satın almayı düşünüyorsanız, Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek siz de aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz.

Baraj Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalledeki Önemli Kurumların Adresleri

Altındağ ilçesinin Baraj mahallesi ve çevresinde bulunan önemli kurumların isimleri ve adres bilgileri şu şekildedir;

  • Kuzeykent Polis Karakolu; Baraj, Dandanakan 2. Durak, 06140 Altındağ/Ankara.
  • Piri Reis İlkokulu; Baraj, Kuzey Ankara 12. Etap, 12M, No:6, 06150 Altındağ/Ankara.
  • Hacı Bayram Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi; Baraj, Karahanlılar Sk. No:3/3, 06150 Altındağ/Ankara.
  • Birleşmiş Milletler Mesleki Eğitim Merkezi; Baraj, 06150 Altındağ/Ankara.

Baraj satılık ev arayışında olanlar için mahalle ulaşımı 493, 494, 492 ve 447 numaralı otobüs hattı ile sağlanmaktadır. 

Baraj Mahallesi Satılık Daire Piyasa Fiyatları

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Kasım ayı güncel verilerine göre Altındağ ilçesinin Baraj mahallesi ve çevre bölgelerde bulunan satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; 135 metrekare,
  • Ortalama birim satılık fiyatı; 1.691 Türk Lirası,
  • Daireun amortisman/Geri dönüş süresi 20 yıl,
  • Ortalama satış fiyatı; 228.285 Türk Lirasıdır. 

Ev satın almadan hemen önce satış prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Tercih edeceğiniz satılık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu manzara, okul ve hastane gibi kamusal alanlara yakınlığı gibi pek çok farklı diğer tüm etkenlere göre satın alma fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Baraj Mahallesi sahibinden uygun fiyatlı 2+1 satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.