bursa misafirhane ve konukevleri / Çorum Misafirhane Fiyatları

Bursa Misafirhane Ve Konukevleri

bursa misafirhane ve konukevleri

Kongre katılımcıları konaklayacakları yerleri kendi imkanlarıyla belirleyecektir.

Konaklama Yapılabilecek Kurum Misafirhaneleri:

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi

Adres: Altınova Mahallesi. İstanbul Caddesi seafoodplus.info Osmangazi / BURSA ​

Telefon: 40 90

 

Bursa Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi

Adres: Adalet Mahallesi. 1.Hürriyet Caddesi. Osmangazi / BURSA

Telefon: () 42 30 dahili :

 

Bursa Gıda ve Yem Kontrol Enstitüsü Misafirhanesi

Adres: Hürriyet Caddesi, No: Hürriyet – Osmangazi / BURSA

Telefon:  () 47 20 /

 

Bursa DSİ-Devlet Su İşleri Misafirhanesi

Adres: Hocaalizade Mahallesi. Setbaşı. Hocaalizade Caddesi. Atatürk İlköğretim Okulu Yanı. Osmangazi / BURSA

Telefon: () 73 41

 

Konaklama Yapılabilecek Oteller:

Kongre Sekreteryası tarafından görüşülen oteller ve kongre katılımcıları için alınan özel fiyatlar aşağıda verilmiştir. 

NOT: Süs Bitkileri Kongresi katılımcısı olduğunuzu otele bildiriniz. Konaklamada bir problem olmaması için erken rezervasyon önemlidir.

 

Holiday Inn (Bursa Uludağ Üniversitesi Kampüsü)

Single: TL

Double: TL

 

Kavala Hotel (Görükle)

Single: TL

Double: TL

Triple: TL

 

Adranos Hotel (Beşevler)

Single: TL

Double: TL

Triple: TL

Quad room: TL

 

Güler Park Hotel (Görükle)

Güler Park Hotel tarafından kongremiz katılımcılarına sunulan konaklama ücreti teklifi geri çekildiği için otelin aranmaması rica olunur.

 

Konaklama fiyatları standart oda fiyatı olup sabah kahvaltısı ve %8 KDV dahildir.

BURSA=Öğretmenevi Misafirhanesi:

Tel : 0 21 62

Adres: Merkez İtfaiye Altı Hocailyas İlkokulu Yanı No:4/Bursa

seafoodplus.info

Misafirhane/Konukevi hakkında bilgiler;Hijyene ve tüketici sağlığına verdiği önemi Beyaz Zambak Belgesi alarak kanıtlamıştır. Bursa Öğretmenevi; otel, lokanta, restoran, lokal, düğün salonu ve bay bayan kuaförleri ile hizmet vermektedir.

BURSA=Polisevi Misafirhanesi:

Tel : 0 69 00

Adres: Çekirge/Bursa

seafoodplus.info?bem_tesis&bursa-emniyet-mudurlugu-sosyal-tesisteleri

Misafirhane/Konukevi hakkında bilgiler;Çamaşırhanesi, bay ve bayan erkek kuaförü, restoranıyla oldukça nezih bir misafirhanedir.

BURSA= DSİ Misafirhanesi

Tel : 0 73 41

Tel : 0 50 00

Adres:Hocaalizade Cad. No/27 Atatürk İ.Ö.O Yanı Setbaşı/Bursa

Misafirhane/Konukevi hakkında bilgiler;Devlet Su İşleri Misafirhaneleri Bursa’da konaklamanız için alternatif oluşturacak seafoodplus.info Konukevi, Bursa’da Setbaşı Köprüsü’nün yanındadır. Bursa’nın merkezi semtlerinden olduğu için dilediğiniz yere ulaşımınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Hatta isterseniz Bursa’da Ulucami, Yeşil Cami ve Tophane gibi tarihi yerler yürüme seafoodplus.info Misafirhanesi ve sosyal Tesisleri Setbaşı Köprüsü’nün yanında olduğundan Dünya’nın sayılı çarşılı köprülerinden olan Irgandı Köprüsü’ne de çok yakındır. Kısacası Bursa’ya ne amaçla gelirseniz gelin merkezi bir yerde kalmak istiyorsanız DSİ Misafirhanesi’ni tercih edebilirsiniz. Dışarıya adımınızı attığınızda kendinizi Bursa’nın merkezinde bulabilirsiniz ve ihtiyacınız olan her türlü şeye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. DSİ Misafirhanesi, size temiz ve sıcak bir ortamda konaklama imkanı sunar.

BURSA=Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Misafirhanesi:

Tel : 0 38 25

Adres : Muradiye seafoodplus.info Sok. No Osmangazi/BURSA

seafoodplus.info

Misafirhane/Konukevi hakkında bilgiler;Bursa Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde odaların tamamında sıcak su, telefon, internet ağı, minibar, banyo, WC ve Uludağ ve Bursa manzarası mevcuttur. Odalar tek kişilik, iki kişilik ve üç kişilik olarak hazırlanmıştır. İstenildiğinde ilave yatak konabilmektedir. Uygulama Oteli Bursa şehir merkezinde Muradiye semtinde olup, Heykele dakika, Altıparmaka dakika, Terminale 96 nolu terminal özel otobüsleri ile dakika havaalanına ise yaklaşık 1 saat mesafededir.

BURSA Gıda Araştırma Misafirhanesi:

Tel :0 47 21 

Tel :0   47 22 

Tel :0   47 23 

Adres:Hürriyet/BURSA

seafoodplus.info

Misafirhane/Konukevi hakkında bilgiler;Enstitü misafirhanesi merkez binanın arkasında altı odalı, bir oda çift kişilik diğer odalarda tek kişilik iki yatak olmak üzere 11 yataklıdır. Odalarda kesintisiz internet, LCD TV, klima, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi ve 24 saat sıcak su hizmetleri verilmektedir.

BURSA=TÜBİTAK - BUTAL Konukevi:

Tel : 0 94 40

Adres : Merinos Fabrikası karşısı, (Merinos Kavşağı) Altıparmak

seafoodplus.info

Misafirhane/Konukevi hakkında bilgiler;Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı Misafirhanesi, 30 adet oda kapasitelidir. Odalar da belli standartların üstündedir. Tüm odalarda banyo, tuvalet, saç kurutma makinası ve minibar bulunmaktadır. Bursa’da konaklamak istiyorsanız Tubitak Butal misafirhanesi aklınızın bir köşesinde olsun, çünkü hijyenik, sessiz ve huzurlu bir ortamda lüks bir konaklama olanağı sunulmaktadır ve Merinos’ta olduğundan şehrin merkezinde sayılabilecek bir yerdedir. Ulaşım bakımından istediğiniz yere çok kısa zamanlarda ulaşabilirsiniz.

BURSA= Defterdarlık Misafirhanesi:

Tel:  0 46 86

Adres :Umurbey Mh. Çobanbey Cd. Eğri Sk. No: 5, Setbaşı, Yıldırım/Bursa

seafoodplus.info

Tel: ()

Misafirhane/Konukevi hakkında bilgiler;Umurbey Mahallesinde bulunan misafirhane 14 odalı ve 35 yatak kapasiteli. Ayrıca 1 misafir salonu, 1 misafir kabul salonu, 1 dinlenme salonu ve 2 ayrı bölümde kullanıma açık mutfaktan oluşmakta.

BURSA= Karayolları Misafirhanesi:

Tel : 0 70 00

Adres : Evler Mahallesi Ankara Caddesi No: - Yıldırım/Bursa

BURSA= SAGEM- TÜBİTAK Misafirhanesi:

Tel : 0 94 40

Adres: Merinos Fabrikası karşısı, (Merinos Kavşağı) Altıparmak/Bursa

BURSA= TEK/TEDAŞ Misafirhanesi:

Tel : 0 66 40

Adres: TEDAŞ Merinos Kavşağı/Bursa

BURSA= Uludağ Üniversitesi:

Tel : 0 79 91 

Tel : 0 11 93 

Adres : VİDAŞ Kükürtlü Tesisleri Çekirge Caddesi, İntam karşısı - BURSA

BURSA= TAKAV/Tapu Kadastro Misafirhanesi:

Tel : 0 18 50

Tel : 0 10 98

Faks:0 03 92

Adres :Hüdavendigar Mah. Hülya sok. no:5 Çekirge-BURSA

seafoodplus.info

BURSA= Maden İş Sendikası Misafirhanesi:

Tel : 0 06 07

Bursa Merkezde konaklamak yerine;Merkeze 12 km uzakta yer alan Cumalıkızık köyünde konaklamak isteyenler için bilgiler;

Cumalıkızık Köyü Bursa&#;daki Uludağ&#;ın güney eteklerine kurulmuş 5 Kızık köyünden biridir. Kuruluşu yaklaşık &#;lü yıllara denk seafoodplus.info vakıf köyü olarak kurulan köyde, tarihi doku çok iyi korunmuştur ve Osmanlı erken döneminin kırsal kesim sivil mimari örnekleri günümüze ulaşmayı başarmıştır. Bu özelliği nedeniyle çok ilgi çeken ve ziyaret edilen bir yerleşim yeri olmuştur. Sık sık tarihsel filmlere mekan olmaktadır.

Cumalıkızık Köyünde önerilen pansiyonlar:

Bulanlar Konak :

Tel: 48 69

Mavi Boncuk Pansiyon:

Tel : 0 09 55

Tel : 99 30

Pansiyonun sabah ve ikindi kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri, konaklama hizmetleri Osmanlı gelenekleriyle sunuluyor.

Gülizar Konuk Evi:

Tel : 0 34 17

Tel : 0 34 17

Kaynak/Alıntılar;

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info?ID=2&SAYFA=12

seafoodplus.info


İZNİK VAKFI KONUKEVİ

Hizmet Türü

Tam Pansiyon

Telefon

0 60 25

Adres

Sahil Yolu Vakıf No Sokak

İl

Bursa

İlçe

İznik

İznik Vakfı Konukevi, görüntüsüyle insanın içerisine huzur dolduran, yaz aylarının vazgeçilmez serinlik kaynağı denize en çok 5 km mesafede konumlanmış olan ve muhteşem güzellikte bir bahçeye sahip oldukça şirin bir işletmedir. Özelliklede çocuklu aileler için oldukça ideal olan nadide mekânlar arasında yer alır durumundadır. Büyük bir keyifle konaklama olanağı bulacağınız zarif odalarda rahatınız için yaz kış klimalar açık tutulmaktadır. Son derece rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenme olanağı bulacağınız odalarda ısıtma sistemi bulunmaktadır. İşletme ’te dünya çapında büyük üne sahip İznik çinilerine sahip çıkan ve gönül verenlerce kurulmuş nadir işletmelerden biridir. Son derece mütevazı bir yapıya sahip konuk evi yıllar boyunca çok sayıda araştırmacıya, ziyaretçilere ve seminerlere ev sahipliği yapmış olup üstün hizmetler vermiştir. Geçen zaman içerisinde bağımsız bir sektöre dönüşen konuk evi, ziyaretçilerin çoğunluğu akademik çevreden, yerli ve yabancı misafirlere büyük bir itina ile ev sahipliği yapmaktadır. Tesise gelen misafirler, İznik’in Osmanlı ve Bizans tarihi ile ilişkisini yakından inceliyor ve ilgileniyorlar. Bu gösterilen ilgilerin sonucunda çok hoş sohbetler gerçekleştiriliyor. İstanbul’a çok yakın bir mesafede olmasının yanı sıra ilginç ve oldukça farklı bir kaçamak yapma yeridir. İznik’te konaklama olanağı sunan tesis tam pansiyon hizmetiyle gelen tüm ziyaretçilerine çok keyifli hoş anlar yaşatmaktadır. Sizler İznik de yer alan bu en güzel tesiste hiç konakladınız mı? Cevabınız hayırsa bu deneyimi yaşatmak için tesis sizleri konuk etmekten onur seafoodplus.info

Bursa&#;nın kalbi olan Osmangazi&#;de faaliyet gösteren, Bursa Dsi Misafirhanesi  Sosyal Tesisleri uygun fiyatı ile gönüllerde yer edinmiş bir firma olmaktadır. Kamu güvencesinde yer alan ve ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu bir tatilin planını yapıyorsanız bu yer tamda size göre diyebiliriz.

Tertemiz otel kalitesinde ve uygun konumu sayesinde oldukça tercih edilen ve uğrak bir mekan olan bu alandan ailenizde çay bahçesinde açık alanda çay içebilir, altından geçen derenin suyunun huzurunda çayınızı yudumlayabilirsiniz.

Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinde hiç beklenmeyecek derecede uygun fiyatlara sahip olan Dsi Osmangazi Sosyal Tesisleri fiyatları ilede cebinizin dostu olduğunu göreceksiniz.

Dsi Osmangazi Misafirhanesi konum olarak Ulu Camiye 1 km, Yeşil Cami Emir Sultana 1 km, çarşı merkezine dakikalık yürüyüş alanında bulunmaktadır.

Bursa Dsi Misafirhanesi Telefon Numarası

Bursa Osmangazi Dsi Misafirhanesi yada diğer deyişle sosyal tesilerine ulaşmak için 0 73 40 telefon numarasını yada 0 73 43 telefon numarası üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Bursa Dsi Misafirhanesi Sosyal Tesisleri Adresi

Bursa Osmangazi Dsi Misafirhanesine  Hocaalizade Mah. Hocaalizade Cad. Osmangazi / BURSA adresinden ulaşabilirsiniz.

Bursa Dsi Misafirhanesi Oda Fiyatları

Dsi misafirhaneleri Türkiye geneli alanlarda oldukça uygun fiyat ile hizmet vermektedir. Bu Fiyatlar hem herkesin rahatlıkla kalabilmesini hemde tercih etmesine olanak sağlamaktadır. Aşağıdaki listede eğer eşinizde kalacağınız bir aile odası isterseniz kamu tarifesinde kişi başı 65 TL gibi bir fiyata ücretlendirilecekiniz. Eğer tek kendiniz kalacaksanız çoklu odalarda 85 TL gibi bir fiyata fiyatlandırılmış olacaksınız. 

Aşağıdaki listede yine belirtmiş olduğum OSmangazi DSi Sosyal Tesislerinde Vatandaş fiyat listesi olarakta aile odasında kişi başı 98 TL bir ücretle ücretlendirilirken, Bu fiyat tek kişi iseniz çoklu odalarda kişi başı TL olarak belirlenmiştir.

Osmangazi DSİ Misafirhanesi Kamu Tarifesi

Ortalama Bursa Dsi Misafirhanesi Konaklama Fiyatları

Kamu Personeli Oda TürüGünlük Fiyat
Duble Yataklı AileOdası (2 kişilik) TL
2 Kişilik Oda Yatak Ücreti TL (Kişi Başı)
Tek Kişilik Oda TL
4 Kişilik Odada Kişi Başı TL (Kişi Başı)
Sivil Personeli Oda TürüGünlük Fiyat
Duble Yataklı AileOdası (2 kişilik) TL
2 Kişilik Oda Yatak Ücreti TL (Kişi Başı)
Tek Kişilik Oda TL.
4 Kişilik Odada Kişi Başı TL (Kişi Başı)

Bursa Dsi Misafirhanesi Konumu

Bursa Osmangazi DSi Misafirhanesi Konaklama Yorumları

Devlet Su işleri misafirhanesi Bursa merkezde setbaşında bulunuyor Konum itibarı ile buranın hemen hemen her yerine toplu taşıma araçlarının yogun çalıştığı bölgede bulunuyor Taksi dolmuş otobus tramvay özel halk otobusı belediye otobüsü dolmuş her tur araçın yogun çalıştığı bir bölgede Konum olarak etrafında yemek yemek her çeşit lokanta pide restoran mevcut misafirhane temiz güzel sesi ve çok sakin bir yerde

Arkadaşlarimla öğretmenler günü yemeği için tercih ettiğimiz sade ama yemeği lezzetli bir restauranta sahip&#; Özellikle ızgara köfte menüsü çokkk lezzetliydi. Ücreti de gayet makul. Tavsiye olunur;)

Şehrin göbeginde huzur adası mübarek. Standart kamu misafirhanesi lakin o bahçe yok mu o bahçe&#; Bahar ve yaz aylarında harika bir mekana dönüşüyor bahçe. İçinden akan deresi ve uygun fiyatlar.

Cok beğendim. Fiyatları çok uygun konaklama da yemek de. Yemekleri çok güzel. Gezilecek yerler yakın

Merkezde olması avantaj temiz ve nezih bir yer konforlu ayrıca çok memnun kaldım yolum bursaya düşerse tek kalacağım güvenilir yer tavsiye ederim

Buranın merkezinde derenin kenarında. Lokasyonu çok iyi tarihi çarşı yürme mesafesinde.

1 gece konakladık tertemiz ve kamu çalışanlarına indirimli olan bir tesis her bütçeye uygun kalınabilir sabah kahvaltısı dahil..

Otel kalitesinde bir misafirhane işletmesi. Yöneticileri tebrik ediyorum. Dışarıda açık havada gece geç saatlere kadar devam eden bir çay bahçesi var bir harika ayrıca açık hava yemek yeri de ayrı bir güzel. Fiyatlar gayet uygun.

Bursa Osmangazi Dsi Misafirhanesi Oda Fiyatları

Bursa Dsi Misafirhanesi Telefon Numarası, Bursa Dsi Misafirhanesi İletişim, Bursa Dsi Sosyal Tesisleri Adresi, Bursa Dsi Misafirhanesi Oda Fiyatları, Bursa Osmangazi Dsi Misafirhanesi Ücretleri,

Kamu Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Kamu Misafirhaneleri hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Kamu Msafirhaneleri diğer konaklamaların aksine hem daha güvenli hemde daha uygun bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu personellerinin ve Sivil Vatandaşlar kamu misafirahnelerinde konaklayabilmektedir. Öğretmenevleri, Polisevleri, Dsi Misafirhaneleri, Karayolları Misafirhaneleri, Maliye Misafirhaneleri, Ptt, Meteoroloji, Tcdd, Dhmi Misafirhaneleri hem sivillere hemde kamu personellerine hizmet vermektedir. Orduevleri ise sadece TSK mensubu kişiler ve aileleri faydalanabilmektedir.

Kamu Sosyal Tesisleri Konaklama Fiyatları

yılı Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde kamu misafirhaneleri konaklama fiyatları 25 TL, 29 TL, 32 TL ve 42 TL olarak sunulmaktadır.

Hangi Kamu Kurumunun Misafirhanesi Var?

  • Dsi Misafirhaneleri
  • Öğretmen Evleri
  • Polis Evleri
  • Uygulama Otelleri
  • Karayolları Misafirhaneleri
  • Diyanet Evleri
  • Hakim Evleri
  • Meteoroloji Misafirhaneleri
  • Vilayetler Evi
  • Ordu Evleri
  • Sgk Misafirhaneleri
  • Tcdd Misafirhaneleri
  • Ptt Misafirhaneleri
  • Tedaş Misafirhanesi
  • Belediye Misafirhaneleri
  • Üniversite Misafirhaneleri
  • Maliye Misafirhaneleri
  • Kamu Misafirhaneleri
Kategoriler DSİ Misafirhaneleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir