konya dolar kuru / Canlı Piyasalar - Canlı Altın ve Döviz Fiyatları | Harem Altın

Konya Dolar Kuru

konya dolar kuru

USD - Odacı Amerikan Doları

Yasal Uyarı: Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Hisse senedi verileri 15 dakika, Tahvil-Bono-Repo özet verileri 15 dakika gecikmelidir. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan Noktacom Medya İnternet Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz. Bu yolla içerik ve reklamları kişiselleştiriyoruz. Eğer kabul ediyorsanız lütfen bizi bilgilendirin.

AyarlarKabul Ediyorum

Döviz Kuru - Serbest Piyasa

Para BirimiYönAlışSatış% FarkSaat
ABD Doları 25, 25, 1,40
Euro 27, 27, 0,82
İngiliz Sterlini 31, 32, 3,82
İsviçre Frangi 28, 28, 3,84
Japon Yeni 17, 17, 3,64
Norveç Kronu 2, 2, 2,08
Saudi Riyali 6, 6, 4,12
Danimarka Kronu 3, 3, 3,53
Avusturalya Doları 16, 16, 2,88
Kanada Doları 19, 19, 3,84
İsveç Kronu 2, 2, 3,44

DÖVİZ KURLARI

DOLAR %

ALIŞ 25,23 TL

SATIŞ 25,23 TL

EURO %

ALIŞ 27,39 TL

SATIŞ 27,48 TL

STERLİN %

ALIŞ 31,98 TL

SATIŞ 32,14 TL

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

MİKTAR

HESAPLA

CANLI DÖVİZ KURLARI

DÖVİZ CİNSİALIŞ (TL)SATIŞ (TL)FARK (%)SAAT
ABD Doları
USD/TRY
25,2325,23 1,44 %
EURO
EUR/TRY
27,3927,48 0,96 %
Ingiliz Sterlini
GBP/TRY
31,9832,14 1,15 %
Kanada Dolari
CAD/TRY
19,0719,18 1,19 %
Isvicre Frangi
CHF/TRY
28,0328,20 1,26 %
Saudi Riyali
SAR/TRY
6,716,74 1,44 %
Japon Yeni
JPY/TRY
17,4917,59 0,99 %
Avusturalya Dolari
AUD/TRY
16,7916,87 0,16 %
Norvec Kronu
NOK/TRY
2,322,34 -0,14 %
Danimarka Kronu
DKK/TRY
3,683,70 0,88 %
Isvec Kronu
SEK/TRY
2,352,36 1,21 %
Rus Rublesi
RUB/TRY
0,300,30 -2,79 %

Döviz ve Döviz Fiyatları Hakkında

Döviz Kurları Canlı Ekranı kullanarak en doğru yorum ve analizlerle beraber anlık döviz kuru verilerini Sabah Finans'ta takip edebilirsiniz. Sayfamızda yer alan serbest piyasada döviz kurları ekranı ile kolaylıkla döviz piyasası içerisindeki son rakamlara erişerek grafik okuyarak ve teknik analiz yapabilirsiniz. Dünyada en çok kullanılan para birimleri olan dolar ve euro kuru için güncel alış satış fiyatları Sabah Finans'ta yer alıyor. Canlı döviz borsa verileri, küresel piyasalarda olduğu gibi ülkemizde de her daim en çok aranan konular arasında yer alıyor. Bununla beraber yatırımcılar için canlı döviz yorum, grafik ve analizleri önem kazanıyor.

'Anlık kur, bugün döviz ne kadar, kaç TL' sorusu Sabah Finans'ta yanıt buluyor. Anlık döviz fiyatları sayfasında yer alan döviz çeviri butonu ile rahatlıkla para birilerini birbirine çevirebilir, döviz hesaplama yaparak yabancı para birimlerinin güncel Türk Lirası (TL) karşılığını tespit edebilirsiniz. Böylece döviz alış satış için son dakika rakamlara erişerek yatırım yapabilirsiniz. 

PARİTELER (ÇAPRAZ KUR)

DÖVİZ CİNSİAÇILIŞKAPANIŞFARK (%)SAAT
EURO/DOLAR
EUR/USD
1,121,09 -0,28 %
DOLAR/JAPON YENI
USD/JPY
,83,69 0,36 %
ISVICRE FRANGI/DOLAR
CHF/USD
1,021,02 0,02 %
INGILIZ STERLINI/DOLAR
GBP/USD
1,421,27 0,07 %
DOLAR/KANADA DOLARI
USD/CAD
1,321,32 -0,05 %
EURO/JAPON YENI
EUR/JPY
,10,55 0,06 %
EURO/INGILIZ STERLINI
EUR/GBP
0,790,86 -0,40 %


YASAL UYARI

BİST Verileri Foreks tarafından 15 dakika gecikmeli sağlanmaktadır. BIST piyasalarında oluşan tüm verilere ait telif hakları tamamen BIST'e ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. Foreks tarafından sağlanan Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BIST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir.

SPK'nın 22 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı : "Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

VERİ SAĞLAYICI UYARISI

* Finansal veriler Foreks A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

Turkuvaz Media Group, yayınlanan verilerin doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklardan, verinin eksik ve yanlış yayınlanmasından meydana gelebilecek herhangi bir zarardan Turkuvaz Media Group sorumlu değildir.

Copyright © Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ

Copyright © Tüm hakları saklıdır.

Döviz Kurları Hakkında

Döviz, yabancı para birimlerine verilen isimdir. Döviz, ülkeler arası ödemeler için kullanılan para birimleri, çek ve poliçe gibi ödeme araçlarıdır.Türkiye'de en yaygın olarak kullanılan döviz kurları ABD Doları, Euro, İngiliz Sterlini, Kanada Doları, İsviçre Frangı, Suudi Riyali, Japon Yeni, Avustralya Doları, Norveç Kronu, Danimarka Kronu ve İsveç Kronudur. Döviz borsaları özel piyasalardır ve dünya genelinde en büyük olanlar New York, Londra, Tokyo, Frankfurt, Zürich ve Paris'tir. ABD Doları/Türk Lirası gibi iki farklı para biriminin karşılıklı değerine parite denir. Döviz kurları anlık olarak değişebilir ve son dakika olayları kur üzerinde etki yapabilir. Canlı döviz grafikleri, dolar ne kadar, 1 dolar kaç Türk Lirası oldu gibi sorular yaygın olarak merak edilir.

Ülkenin ekonomik durumu, alınan kararlar ve piyasa etkileri nedeniyle döviz grafiği dalgalanabilir. Döviz fiyatları gün, ay ve yıl bazında değişebilir. Kapalıçarşı döviz bürolarındaki fiyatlar diğer döviz bürolarındaki fiyatlara göre farklı olabilir. Ülkenin ekonomisi, uygulanan politikalar ve piyasa durumu döviz fiyatlarının değişimine neden olabilir. Döviz fiyatları güncel olarak Kapalıçarşı döviz büroları tarafından belirlenir ve diğer döviz bürolarına göre farklılık gösterebilir.

Döviz kurundaki değişiklik nedenleri çoktur ve ödemeler dengesi bunlardan sadece biridir. Dengesizlikler ödemelerde aktif döviz kuru yönetimi yoluyla çözülebilir. Döviz piyasalarındaki oynaklıklar arz ve talepteki dengesizliklerle ilişkilidir. Farklılıklar alacak ve borç sahiplerinin de etkilendiği arz-talep dengesinde ortaya çıkar. Ödeme dengesindeki bozukluklar döviz kuru değişimine neden olur. Döviz piyasalarındaki hareketler arz ve talep oranındaki farklılıklardan kaynaklanır.

Yüksek enflasyon oranı, ülke içi ürünlerin yurt dışındaki ürüne göre pahalı olmasına neden olur. İthal ürün talebinin artması para biriminin değer kaybına yol açseafoodplus.info faiz oranındaki değişiklik, para biriminin değerinin artması veya azalmasına neden olur. Kısa vadedeki döviz kuru değişimlerinin en önemli faktörlerinden biri, sermaye hareketleridir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir