countryman all4 fiyat / Mini Cooper Countryman Fiyat Listesi ve Özellikleri - Webtekno

Countryman All4 Fiyat

countryman all4 fiyat

Model Mini Cooper Countryman Fiyat Listesi ve Dikkat Çeken Özellikleri

Bazı araçlar gerek yapısı gerek hissettirdikleri ile gerçekten özeldir. Özellikle temsil ettiği bir yaşam tarzı vardır. İşte Mini Countryman da o araçlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Yeni Mini Countryman tasarımı konusunda çok radikal değişikliklere gitmiş diyemeyiz. Yeni bir far tasarımı yapısıyla yuvarlak farlar köşeli bir hale gelmiş. Far tasarımı standart Mini çizgisinden biraz daha farklı olsa da yeni Mini Countryman’e estetik bir güzellik katıyor. Araç hakkındaki genel yorumlar tasarım güncelleştirmelerinin dozunda ve ideal oluşuyla ilgili oluyor. 

Daha çok SUV tipi bir araç olan Mini Countryman, D segmenti bir araç ve en düşük motor yapısıyla karşımıza çıkıyor. Hem konforu hem performansı bir araya getirmişler diyebiliriz. Araç gerek teknik açıdan, gerek tasarım açısından pek çok yeni özelliğe sahip. Göstergelerindeki yeni dizayn ve elektrikli camlar araçla ilgili öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Mini Countryman’i en ayrıcalıklı kılan yerlerden biri de iç hacim diyebiliriz. Geniş bagaj hacmi ve ergonomik koltuk tasarımları bunlardan yalnızca birkaçı. Araçtaki yeni değişiklikleri güncel fiyat listesiyle birlikte derledik. Şimdiden keyifli okumalar diliyoruz. 

Tasarım:

Dış tasarım: Klasik Mini Cooper ama daha modern

Mini Countryman Dış Tasarım

3 farklı model ile satışa sunulan Mini Countryman, SUV tasarımıyla oldukça iddialı bir çıkış yakalıyor. Sürüş stilinize göre optimize edebileceğiniz araçlar oldukça estetik bir dış tasarıma sahip. 9 farklı renk seçeneği sayesinde birçok alternatife sahipsiniz. inç Revolite Spoke alüminyum alaşım jantlar her modelde standart olarak sunuluyor. Ayrıca isteğinize göre farklı alüminyum alaşım jant seçeneklerine de opsiyonel olarak ulaşabiliyorsunuz. 

Aracın tavan ve yan kapakları gövde renginde standart olarak sunuluyor. Beyaz ve siyah tavan ile ayna kapakları yalnızca bu modellere özel olarak ön plana çıkarılıyor. Bu sayede aracın rengi de kendi konseptine göre tasarlanmış oluyor. One D modeli sadece gövde rengi tavan ve yan ayna kapakları ile sunuluyor. O konuda opsiyon henüz sunulmuş değil. 

Aynı zamanda multitone tavan rengi opsiyonel olarak sunuluyor. Mini Countryman modelinde belirli gövde renkleri arasından seçim yapabilirsiniz. Aracın kaput tasarımına bakarsanız kendine has şerit yapısıyla dikkat çektiğini göreceksiniz. Bu özellikler sadece Cooper modeli için ön plana çıkarılmış. Dış tasarımda kaput detayı pek çok kişinin hoşuna gidecektir. Yorumlar genelde bu yönde karşımıza çıkıyor. 

İç tasarım:

Mini Countryman iç tasarım

Mini Countryman’in iç tasarım dizaynına bakarsanız standart kumaş koltukları görebilirsiniz. Bütün araçların iç tasarımında Carbon Black renginde Firework kumaş yapısı tercih edilmiş. Bunun yanında iç yüzey için Hazy Grey iç kaplama yapısı tercih edilmiş. Tabi bu da standart olarak sunuluyor. İsteğe göre farklı iç kaplama seçeneklerine opsiyonel olarak göz atabilirsiniz. 

Güvenlik: 

Opsiyonel sürüş asistanı sistemi: 

mini countryman opsiyonel sürüş asistanı sistem

Opsiyonel sürüş asistanı sistemi özellikle çarpışma ve yayaların olduğu noktalarda uyarı hizmeti sunuyor. Ön camda yer alan kamera sayesinde kritik durumlar belirleniyor ve iki adımlı bir uyarı veriyor. Bu sayede sürücünün tepki süresini hızlandırmak için fren sistemini hazırlıyor. Olası ani frenlemelerde bu özellik çok işe yarayacaktır. 

Trafik işareti tanıma: 

mini countryman trafik işareti tanıma:

Trafik işareti tanıma özelliği aracın ön camında yer alan kamera yapısı ile çalışıyor. Farklı açılara göre dizayn edilen kamera hız sınırı için trafik işaretlerini tarıyor. Tespit edilen bilgiler de doğrudan sürücü ekranına yansıtılır. Uzun yolculuklarda çok işinize yarayacak bir özellik olduğunu düşünmekteyiz. 

Uzun huzme asistanı:

mini countryman uzun huzme asistanı

Bu özellik pek çok Cooper modelinde görebileceğiniz bir özellik. Aracınız 60 km/s’lik hızlardan itibaren havanın kararma sürecine göre far ayarı yapıyor. Hava tümüyle karardığında uzun farı otomatik olarak devreye alıyor ve karşıdan gelen araçları algılayarak uzun farları otomatik olarak kapatıyor. Bu sayede karşıdan gelen sürücülerin gözleri kamaşmadan otomatik far kontrolü yapılmış oluyor. 

Aktif cruise control ve gelişmiş fren:

mini countryman aktif cruise control

Aktif cruise control özelliği öndeki araçlarla güvenli bir şekilde mesafenizi koruyarak araç hızını otomatik olarak ayarlıyor. Gelişmiş fren özelliği ise Mini Countryman’e özgü tasarlanmış durumda. Kilitlenmeyi önleyici sistem ve elektronik fren kuvveti dağılımı özelliği oldukça ilgi çekiyor. Viraj fren kontrolü ve fren yardımı asistanı ile güvenli bir frenleme sürecine sahip olacaksınız.

3 farklı sürüş modu:

mini countryman 3 farklı sürüş modu

Mini Countryman güvenli bir sürüş deneyimi için sizi her zaman güvende tutmayı amaçlıyor. Bu yüzden istediğiniz düzeyde çok ya da az kontrol elde etmenize imkan veren 3 farklı sürüş modu sunuyor. Dinamik denge kontrolü, dinamik çekiş kontrolü ve elektronik diferansiyel kilidi kontrolü ile farklı sürüş modlarına erişebilirsiniz. 

Konfor: 

Hafızalı elektrikli koltuk ayarı: 

Mini countryman hafızalı elektrikli koltuk ayarı: 

Mini Countryman koltuk kullanım ayarlarınızı kaydediyor ve istediğiniz zaman aynı ayarlara getirebiliyor. Koltuk pozisyonlarını hafızaya alıyor ve her defasında tekrar koltuk ayarı yapmanıza gerek kalmıyor. 

Spor ön koltuklar:

Mini countryman spor ön koltuklar

Spor ön koltuklar hem yapısal olarak hem de dinamik olarak bedeninizi destekliyor. İnsan vücuduna göre uyum sağlayan yapısı, daha güvenli bir sürüş için sizi destekliyor. Güçlü gövde yapısı ve elverişli hatları ile çok daha konforlu bir performans yolculuğuna hazır olun. 

Konfor erişim sistemi:

Mini countryman konfor erişim sistemi

Aracınızda bulunan pek çok ayarı tek bir ekran üzerinden yapabilirsiniz. Örneğin bagaj kapağını tek bir noktadan açabilir ve daha önceden kaydedilmiş ayarları buradan aktif edebilirsiniz. 

Direksiyon ısıtma:

Mini countryman direksiyon ısıtma

Mini Countryman modeline özel olarak sunulan direksiyon ısıtma, opsiyonel olarak diğer modellere de eklenebiliyor. Direksiyon simidinde yer alan ısıtma teknolojisi 35° santigrat sıcaklığa kadar ısıtma sağlıyor.

Mini Countryman donanım paketleri:

Mini Countryman donanım paketleri:

  • Classic 
  • Signature 
  • Iconic
  • MINI Yours - Arma 

Yeni Mini Countryman, 4 farklı donanım paketi ile satışa sunuluyor. Paketler Classic, Signature, Iconic, Mini Yours - Arma şeklinde ön plana çıkarılıyor. Classic pakette led farlar, led stop lambaları, spor deri direksiyon, yolcu koltuğu yükseklik ayarı, katlanır yan aynalar ve eşya saklama alanı bulunuyor. Signature paketinin dikkat çeken özellikleri arasında çok fonksiyonlu gösterge, fren fonksiyonlu hız sabitleyici, park asistanı ve sürüş asistanı bulunuyor. 

Iconik paketinde kablosuz şarj sistemi, mini navigasyon, ısıtmalı ön koltuklar ve Nappa deri direksiyon ön plana çıkarken Mini Yours Trim paketinde ise daha çok stil detayları yer alıyor. Mini Yours deri direksiyon ve aracın pek çok yerinde Mini Yours armaları bulunuyor.  

Mini Countryman performansı ve yakıt tüketimi:

Mini Countryman performansı ve yakıt tüketimi

Mini Countryman şu an için 3 farklı model ile satışa sunuluyor. İki benzinli ve bir dizel motorla karşımıza çıkan araçların üçü de otomatik vites. Gelin hep birlikte Mini Countryman motorlarının yakıt tüketimi detaylarına göz atalım. 

One D - bg dizel (85 kW): 

One D - bg yakıt tüketimi

  • Ortalama (lt/ km): 3,7 
  • Şehir içi (lt/ km): 4,2
  • Şehir dışı (lt/ km): 3,5

Cooper - bg benzin ( kW): 

Cooper - bg benzin ( kW): 

  • Ortalama (lt/ km): 4,7 
  • Şehir içi (lt/ km): 5,9
  • Şehir dışı (lt/ km): 4

John Cooper Works - bg benzin ( kW):

Mini countryman John Cooper Works yakıt tüketimi

  • Ortalama (lt/ km): 6 
  • Şehir içi (lt/ km): 8
  • Şehir dışı (lt/ km): 6

Mini Countryman fiyatları:

  • One D Classic: TL
  • One D Signature: TL 
  • One D Iconic: TL 
  • Cooper ALL4 Classic: TL 
  • Cooper ALL4 Signature: TL 
  • Cooper ALL4 Iconic: TL
  • Cooper Classic: TL
  • Cooper Signature:  TL
  • Cooper Iconic: TL

Sizler için Mini Countryman’in yeni özelliklerini ve teknik detaylarını inceledik. Peki siz bu araçla ilgili ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak : funduszeue.info?tl=sea-goog-alwa-brnd-miy-f60c-sear&gclid=CjwKCAjwgZuDBhBTEiwAXNofROey-R7RKKESF1hnvRpU8aq0PaxqnVZsq7wJZAfLwOphXyNpg6RoCajgQAvD_BwE

Mini Countryman Güncel Kampanyalı Fiyat Listesi

Haziran ayında sıfır km Mini Countryman modelleri kaç lira oldu? Mini Countryman modelleri ne kadar? Mini Countryman modelleri fiyat listeleri belli oldu mu? Merak mı ediyorsunuz Countryman modellerine ait kampanyalı fiyat listelerini, son üç aylık fiyat değişimlerini, modellere ait teknik bilgileri sayfamızda bulabilirsiniz.

Mini Countryman’nin tüm modellerine ait Haziran fiyat listelerini aşağıda bulabilirsiniz.

Mini Countryman bg güç ve Nm tork üreten 3 silindirli L benzinli motor ve bg güç ve Nm tork üreten 3 silindirli dizel motor seçenekleriyle satın alınabilmektedir. Mini Countryman'in benzinli versiyonu ALL4 (4 çeker sistemi) çekiş sistemli olarak satın alınabilmektedir. Bütün versiyonlarında 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman kullanılmıştır.

Mini Countryman'in dizel versiyonu ortalama L, benzinli versiyonu ortalama 6 L, ALL4 çekiş sistemli versiyonu ise ortalama L yakıt tüketmektedir.

Panorama Cam Tavan, Fren Fonksiyonlu Cruise Control, Ön ve Arka Park Mesafe Kontrolü, Geri Görüş Kamerası, Park Asistanı, Sürüş Asistanı, Konfor Erişim Sistemi, Çok Fonksiyonlu Gösterge, MINI Sürüş Modları, Otomatik Açılır Bagaj Kapağı, Katlanır Yan Aynalar, MINI Aydınlatma Paketi, MINI Visual Boost Radio, MINI Connected, Güneş Korumalı Arka Camlar, Run Flat Lastikler, Signature ve İconic donanım paketlerinde sunulmaktadır.

Hafızalı Elektrikli Koltuk, Isıtmalı Ön Koltuklar, MINI Navigasyon, Apple CarPlay, Kablosuz Şarj / Telefon Sistemi, Harman Kardon Hoparlör Sistemi, Piano Black İç Kaplama, Gümüş Tavan Rayları, MINI Connected XL özellikleri ise sadece İconic pakette bulunmaktadır.

Mini Cooper Countryman Kaç Lira? Mini Cooper Countryman Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini Cooper Countryman Fiyatları?

ModelOcak Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini Countryman Cooper Signature Benzin Otomatik
Mini Countryman Cooper  Edition İconic Benzin Otomatik
-
Mini Countryman Cooper All4 Signature Benzin Otomatik
Mini Countryman Cooper All4 Edition İconic Benzin Otomatik
Mini Countryman Cooper All4 Untamed Edition Benzin Otomatik--

MINI Güncel Kampanyalı Fiyat Listesi

Haziran ayında sıfır km Mini modelleri kaç lira oldu? Mini modelleri ne kadar? Haziran ayı Mini fiyatları kaç para? Mini fiyat listeleri belli oldu mu? Merak mı ediyorsunuz? Mini 3 Kapı, Mini 5 Kapı, Mini Cabrio, Mini Clubman, Mini Countryman, Mini Electric ve John Cooper Works modellerine ait kampanyalı fiyat listelerini, son üç aylık fiyat değişimlerini, modellere ait teknik bilgileri sayfamızda bulabilirsiniz.

Mini 3 Kapı, Mini 5 Kapı, Mini Cabrio, Mini Clubman, Mini Countryman,  John Cooper Works ve Mini Electric'in tüm modellerine ait Haziran ayı fiyat listelerini aşağıda bulabilirsiniz.

Mini 3 Kapı versiyonlarında 3 silindirli L Cooper motor kullanılmıştır. Bu motor bg güç ve Nm tork üretmektedir. 7 ileri Steptronic çift kavramalı otomatik şanzıman kullanılmıştır.

Mini 3 Kapı Cooper versiyonunun azami hızı km/s ve km hızlanması ise 8 saniyedir. Ortalama yakıt tüketimi L'dir. Bagaj hacmi L'dir.

Arka Park Mesafe Kontrolü, Klima, Yağmur Sensörü, Lastik Basınç Göstergesi Pure donanım paketinde standart olarak sunulmaktadır. Panorama Cam Tavan, LED Farlar, LED Sis Farları, İki Bölgeli Otomatik Klima, Katlanır Yan Aynalar, MINI Aydınlatma Paketi ise diğer 3 pakette Pure donanım paketi özelliklerine ek olarak sunulmaktadır.

Fren Fonksiyonlu Cruise Control, Geri Görüş Kamerası, MINI Connected, MINI Visual Boost Radio, Run Flat Lastikler ise Signature ve İconic donanım paketlerinde bulunmaktadır.

MINI Navigasyon, Apple CarPlay, Kablosuz Şarj, Ön ve Arka Park Mesafe Kontrolü, Park Asistanı, Sürüş Asistanı, Piano Black İç Kaplama, MINI Sürüş Modları ise sadece İconic pakette sunulmaktadır.

Mini Cooper 3 Kapı Kaç Lira? Mini Cooper 3 Kapı Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini Cooper 3 Kapı Fiyatları?

ModelOcak Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini Cooper 3 Kapı İconic Benzin Otomatik
Mini Cooper 3 Kapı Resolute Edition Benzin Otomatik--

Haziran Mini Cooper 5 Kapı Sıfır Araç Fiyat Listesi

Mini Cooper 5 Kapı bg güç ve  Nm tork üreten 3 silindirli L Cooper benzinli motorla satılmaktadır. 7 ileri Steptronic çift kavramalı otomatik şanzıman kullanılmıştır.

Ortalama yakıt tüketimi L, bagaj hacmi L'dir. Azami hızı km/s olup km hızlanması saniyedir. Mini Cooper 5 kapı, Mini Cooper 3 kapıdan 16 cm daha uzundur.

Mini Cooper 5 Kapı, Pure, Classic, Signature ve İconic donanım paketleriyle satılmaktadır. Arka park mesafe kontrol ve klima en boş versiyon olan Pure pakette sunulurken, otomatik klima, panorama cam tavan, iç aydınlatma paketi, led farlar ise diğer 3 pakette sunulmaktadır.

Mini Connected, Radio Mini Visual Boost, geri görüş kamerası, fren fonksiyonlu cruise control Signature ve İconic pakette, Spor Ön Koltuklar, Mini Sürüş Modu (Green, Mid ve Sport), Mini Navigasyon, Apple Car Play ise sadece İconic pakette mevcuttur.

Mini Cooper 5 Kapı Kaç Lira? Mini Cooper 5 Kapı Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini Cooper 5 Kapı Fiyatları?

ModelOcak Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini Cooper 5 Kapı Signature Benzin Otomatik
Mini Cooper 5 Kapı Resolute Edition Benzin Otomatik

Haziran Mini Cooper Clubman Sıfır Araç Fiyat Listesi

Mini Clubman bg güç, Nm tork üreten 3 silindirli L One D dizel motor ve bg güç ve tork üreten 3 silindirli L Cooper motor seçenekleriyle satılmaktadır. 7 ileri çift kavramalı otomatik vites kullanılmıştır.

Mini Clubman dizel ortalama L, Mini Clubman benzinli ise ortalama 6L yakıt tüketmektedir. Mini Clubman'in dizel motorlu versiyonunun maksimum hızı km/s, km hızlanması saniye, Mini Clubman'in benzinli motorlu versiyonunun maksimum hızı km/s, km hızlanması saniyedir. Bagaj hacmi L'dir.

Mini Clubman, Classic, Signature ve İconic donanım paketleriyle satın alınabilmektedir. Arka Park Mesafe Kontrolü, İki Bölgeli Otomatik Klima, LED Sis Farları, Yağmur Sensörü, Lastik Basınç Göstergesi özellikleri standart olarak sunulmaktadır.

Mini Cooper Clubman Kaç Lira? Mini Cooper Clubman Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini Cooper Clubman Fiyatları?

ModelMart Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini Clubman Untold Edition Benzin Otomatik

Haziran Mini Cooper Countryman Sıfır Araç Fiyat Listesi

Mini Countryman bg güç ve Nm tork üreten 3 silindirli L benzinli motor ve bg güç ve Nm tork üreten 3 silindirli dizel motor seçenekleriyle satın alınabilmektedir. Mini Countryman'in benzinli versiyonu ALL4 (4 çeker sistemi) çekiş sistemli olarak satın alınabilmektedir. Bütün versiyonlarında 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman kullanılmıştır.

Mini Countryman'in dizel versiyonu ortalama L, benzinli versiyonu ortalama 6 L, ALL4 çekiş sistemli versiyonu ise ortalama L yakıt tüketmektedir.

Panorama Cam Tavan, Fren Fonksiyonlu Cruise Control, Ön ve Arka Park Mesafe Kontrolü, Geri Görüş Kamerası, Park Asistanı, Sürüş Asistanı, Konfor Erişim Sistemi, Çok Fonksiyonlu Gösterge, MINI Sürüş Modları, Otomatik Açılır Bagaj Kapağı, Katlanır Yan Aynalar, MINI Aydınlatma Paketi, MINI Visual Boost Radio, MINI Connected, Güneş Korumalı Arka Camlar, Run Flat Lastikler, Signature ve İconic donanım paketlerinde sunulmaktadır.

Hafızalı Elektrikli Koltuk, Isıtmalı Ön Koltuklar, MINI Navigasyon, Apple CarPlay, Kablosuz Şarj / Telefon Sistemi, Harman Kardon Hoparlör Sistemi, Piano Black İç Kaplama, Gümüş Tavan Rayları, MINI Connected XL özellikleri ise sadece İconic pakette bulunmaktadır.

Mini Cooper Countryman Kaç Lira? Mini Cooper Countryman Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini Cooper Countryman Fiyatları?

ModelOcak Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini Countryman Cooper Signature Benzin Otomatik
Mini Countryman Cooper  Edition İconic Benzin Otomatik
-
Mini Countryman Cooper All4 Signature Benzin Otomatik
Mini Countryman Cooper All4 Edition İconic Benzin Otomatik
Mini Countryman Cooper All4 Untamed Edition Benzin Otomatik--

Haziran Mini Cooper Cabrio Sıfır Araç Fiyat Listesi

Mini Cabrio 3 silindirli 'lik benzinli motor versiyonuyla satılmaktadır. bg güç ve Nm tork üreten bu motor 7 ileri Steptronic çift kavramalı otomatik şanzımanla kombine edilmiştir.

Mini Cabrio 4 koltuklu olup bagaj hacmi L'dir. Ortalama yakıt tüketimi L (Sidewalk paketin ortalama yakıt tüketimi L), km hızlanması saniye ve maksimum hızı km/s'tir.

Mini Cabrio Signature, İconic ve Sidewalk donanım paketleriyle satılmaktadır. Arka Park Mesafe Kontrolü, Geri Görüş Kameras, İki Bölgeli Otomatik Klima, Isıtmalı Ön Koltuklar, Yağmur Sensörü , Katlanır Yan Aynalar, MINI Sürüş Modları, MINI Visual Boost Radio, MINI Connected, Rüzgâr Koruyucusu özellikleri standart olarak tüm donanım paketlerinde sunulmaktadır.

MINI Navigasyon, Apple CarPlay, Kablosuz Şarj / Telefon Sistemi, Ön ve Arka Park Mesafe Kontrolü, Park Asistanı, Sürüş Asistanı, Konfor Erişim Sistemi, Spor Ön Koltuklar, Piano Black İç Kaplama, MINI Connected XL, İconic ve Sidewalk pakette sunulmaktadır.

Mini Cooper Cabrio Kaç Lira? Mini Cooper Cabrio Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini Cooper Cabrio Fiyatları?

ModelOcak Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini Cabrio Resolute Edition Benzin Otomatik
-
Mini Cabrio İconic Benzin Otomatik


Haziran Mini Cooper SE Sıfır Araç Fiyat Listesi

Mini'nin tamamen elektrikli modeli olan Mini Cooper SE (electric) de bg güç ve Nm tork üreten bir elektrik motoru bulunur. Kullanılan Li-Ion bataryaların kapasitesi kWh olup, km'de kWh güç tüketmektedir.

Bataryalar ev tipi şarjla 10 saat, AC 11 Kw ile saat ve DC 50 Kw ile 35 dakikada %80 şarj olmaktadır. Menzili km olup, maksimum hızı km/s'tir. 0'dan km'ye saniyede ulaşmaktadır. Bagaj kapasitesi L'dir.

8yıl / km batarya ömrü sunmakta ve bakım gerektirmemektedir.

Mini Cooper SE Kaç Lira? Mini Cooper SE Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini Cooper SE Fiyatları?

ModelOcak Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini Cooper SE Inspired Otomatik


Haziran Mini John Cooper Works Sıfır Araç Fiyat Listesi

Mini John Cooper Works Kaç Lira? Mini John Cooper Works Fiyatları Ne Kadar? Sıfır Mini JCW Fiyatları?

ModelOcak Fiyat
(MY)
Mayıs Fiyat
(MY)
Haziran Fiyat
(MY)
Mini JCW İconic Benzin Otomatik
Mini JCW Cabrio İconic Benzin Otomatik--
Mini JCW Clubman İconic Benzin Otomatik
Mini JCW Countryman İconic Benzin Otomatik


0 otomobil fiyatları araba fiyatları 0 araç fiyatları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası