teog tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2017 / TEOG 2017 Sonuçları

Teog Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak 2017

teog tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2017

teog sonuçları

26-27 Nisan 2017 tarihinde yapılan 2017 2.dönem Teog Sınav Sonuçları  ne zaman açıklanacak? Evet bugün 2.dönem teog sınavları tamamlandı. sınavdan çıkan öğrenciler öncelikle teog soru ve cevaplarını kontrol ederek netlerini hesaplamaya çalıştılar. Şimdi merakla teog sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bekliyorlar. Peki 2017 teog sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

teog sınav sonuçları

2.DÖNEM TEOG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI TIKLA >>>

Ortaokul 8.sınıf öğrencileri lise tercihleri için girecekleri TEOG sınavlarını bugün tamamladılar. Bir sene içerisinde iki dönem olmak üzere 2 kez teog sınavına giren öğrenciler şimdi teog sınav sonuçlarını bekleme başladılar. İlk olarak 2.dönem TEOG sınav sonuçları açıklanacak ardından da tercih için TEOG PUANLARI açıklanacak. Şimdi gözler MEB’de. Öğrenciler 26-27 Nisan 2017 tarihinde girdikleri TEOG 2.Dönem sınavlarının sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyor. Sınav sonuçları MEB internet sitesi olan www.e-okul.meb.gov.tr adresinde açıklanacak. Öğrenciler e-okul üzerinden 26-27 nisan teog sonuçlarını öğrenebilecek…

TEOG SINAV SONUÇLARI HAZİRANDA AÇIKLANACAK…

26-27 Nisan 2017 tarihinde yapılan 2.dönem Teog sınavlarının sonuçları Haziran ayında açıklanacak. Haziran ayının ilk haftasında öğrenciler teog sınavlarından kaç puan aldıklarını öğrenecekler. Her bir ders için ayrı ayrı puanlarını öğrenecekler…

Teog Sınav Sonuçları E-Okul’da…

26-27 Nisan Teog Sınavlarının sonuçları e-okul üzerinden görüntülenebilecek. Sınav sonuçlarınızı not görüntüleme sisteminden görebilirsiniz…

26-27 Nisan TEOG Puanımı Nasıl Öğreneceğim?

Öğrencilerin merak ettiği konu teog notlarını nasıl görecekleri. Teog notlarını ayrı bir ekranda görünmez. Diğer yazılı notlarınız ile aynı ekranda görünecektir. Peki notlardan hangisi teog notum, Teog notuma nereden bakacağım?

teog notu

Yukarıdaki örnek notlara baktığımızda yeşil renkli notlar teog notlarıdır. Din Kültürü, İnkılap Tarihi derslerinin 1.yazılı notları TEOG NOTUDUR. Matematik, Fen ve Teknoloji ile Yabancı Dil derslerinin 2.yazılı notu TEOG NOTUDUR. Bu şekilde teog sınav sonucunu öğrenebileceksiniz…

Yani Teog sınav sonucunuzu öğrenmek için e-okul.meb.gov.tr sitesinden öğrenci girişi yaparak not bilgisi menüsüne gelmeniz yeterli. Tabi teog puanlarınızı görmek için haziran ayını beklemeniz gerekecek.

Teog sınav sonucunda aldığınız teog puanlarınız hem tercihler için hem de karne notunuz için geçerli olacak.TEOG nedeni ile Türkçe dersinden 2 yazılı 1 teog sınavına girmek zorunda kalacaksınız. Yani teog 3 yazılıdan birisi olacak. Bu nedenle takdir veya teşekkür alabilmeniz için teog puanı da hesaba girmiş olacak.

Teog sınav sonuçlarınız sonrasında teog yerleştirme puanları hesaplanacak. Teog Yerleştirmeye Esas Puan yani YEP puanı ile öğrenciler lise tercihlerini yapacak..

TEOG YERLEŞTİRME PUANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Lise tercihleri için gerekli olan asıl puan ise TEOG YERLEŞTİRME PUANI dır. Teog Yerleştirmeye Esas Puan yani TEOG YEP puanları ise Temmuz ayında açıklanacak ve öğrenciler bu puanları ile tercih yapacaklar…

Teog YEP yani Teog yerleştirme puanlarınızı MEB internet sitesinden öğrenebileceksiniz. Teog sonuçları ile ilgili tüm detayları e-okulmeb.com sitemizde bulabilirsiniz…

TEOG Sınav sonuçlarını bekleyen öğrenciler sırasıyla TEOg yerleştirme puanlarının açıklanmasını bekleyecek. Ardından tercih yapacaklar ve bu kez de Tercih sonuçlarının açıklanmasını bekleyecek. Teog tercihlerinde yerleştirme sonuçlarının açıklanması eylül ayına kadar devam edecek. Yani 8.sınıf öğrencilerinin önünde heyecanlı bir o kadar da zorlu bir süreç var. Eylül ayına kadar TEOG sonuçları ile mücadele edecekler…

TEOG Yerleştirme Takvimi henüz açıklanmadı. Fakat yinede teog yerleştirme işlemleri şu şekilde ilerleyecek…

HAZİRAN 2017-Ortak Sınav Puanlarının Açıklanması
HAZİRAN 2017-Tercihlere Esas Kontenjan Tablolarının İlanı
HAZİRAN 2017-8’inci Sınıf Yerleştirmeye Esas Puanların(YEP) Açıklanması
HAZİRAN-TEMMUZ 2017 Özel Okulların Kayıt İşlemleri
TEMMUZ 2017-Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Liselerine Öğrenci Kayıtlarının Tamamlanması
TEMMUZ 2017- TEOG Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması
AĞUSTOS 2017-TEOG Yerleştirme Sonuçlarının İlanı
AĞUSTOS 2017-Boş Kontenjanların İlan Edilmesi
AĞUSTOS 2017-TEOG Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
AĞUSTOS 2017-Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Sonuçlarının Açıklanması
AĞUSTOS 2017-Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
AĞUSTOS 2017-Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarının Açıklanması
AĞUSTOS 2017-Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
EYLÜL 2017-Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Sonuçlarının Açıklanması
EYLÜL 2017-İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonlarınca İl/İlçe Sınırları İçerisinde Nakil Tercih Başvuruların Alınması
EYLÜL 2017-İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonları Nakil Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

Yukarıda da gördüğünüz gibi teog yerleştirme süreci haziran ile eylül ayı arasında devam edecek…

Teog Sınav Sonuçlarınız ile ilgili merak ettiklerinizi bu yazımızda açıklamaya çalıştık. 2017 Teog Sınav Sonuçları ile ilgili sorularınızı YORUM bölümünden yazabilirsiniz…

ekara

2017 TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak?

1.2 milyon öğrencinin girdiği 2017 teog sınav sonuçlarını öğrenciler merakla açıklanmasını bekliyor. Meb’in yayınlamış olduğu kılavuzda haziran ayı içerisinde açıklanacağı belirtiliyor.Geçen yıl 30 Haziran’da açıklandı.

26 Nisan ve 27 Nisan tarihlerinde yapılan ve 1.2 milyon öğrencinin girdiği 2017 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik 26-27 Nisan’da düzenlenen ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçlarına ilişkin, MEB’in resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı.

Buna göre, ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları, yarın saat 10.00’da duyurulacak.

KARNE NOTU DA OLACAK

TEOG sınavlarının sonuçları liselere geçişte olduğu gibi öğrencilerin okul yazılısı olarak da kabul ediliyor ve karne notu olarak da kullanılıyor. Okulların 9 Haziran’da kapanacağı düşünüldüğünde sonuçların önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

TEOG MAZERET SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?
Sınava giremeyen ve geçerli mazeretini belgelendiren öğrenciler, 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günleri mazeret sınavlarına girebilecek. Sınav sonuçları haziran ayında açıklanacak.

TEOG 2017 yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

7 Ağustos Pazartesi TEG sınav sonuçlarıyla ilgili olarak resmi gelişmeler yaşandı. Türkiye'de milyonlarca gelecek hayali kuran öğrencinin hayatına direk etki yapacak TEOG sınav sonuçlarında meraklı bekleyiş soan erdi. E-Okul üzerinden TEOG sınav sonuçları duyuruldu.
Peki, öğrenciler ve veliler, TEOG sınav sonuçlarına internet üzerinden online olarak en kısa şekilde nasıl ulaşabilecekler? Bu sorunun yanıtını Sporx olarak sizler için hazırladık. Haberin detaylarında TEOS SINAV SONUÇLARINA ulaşabilirsiniz.



TEOG SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının Bakanlıkça yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) gün içinde ÖDSGM resmî internet sayfasında yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak yapılabilecektir. Elektronik ortamda yapılan itirazların incelenebilmesi için T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, "Kurumsal Tahsil,t Programı" aracılığıyla 20 TL (KDV d,hil) yatırılması gerekmektedir.

ONLİNE TEOG SINAV SONUÇLARI

26-27 Nisan tarihinde yapılan TEOG 2. dönem sınavlarının sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu takvime göre 31 Mayıs Çarşamba günü içerisinde açıklandı.

TEOG 1. sınav sonucu ve 2. sınav sonucunun yanı sıra okullarda yapılacak sınavların ardından hepsinin ortalaması alınarak lise puanı hesaplanır. Daha sonra lise taban puanları 2017 ye bakarak hangi liseye girilebileceği tahmini olarak görülebilir ve tercihler yapılabilir.

TEOG sınav sonucu öğrenme ekranı: TEOG sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir. Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece TEOG sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son notları ve en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.


UZMANLAR SORULAR HAKKINDA NE DEDİ?

FEN BİLİMLERİ: Sınav soruları; müfredata uygun ve soru sayılarında konu ağırlıklarına göre dağılıyor. Ancak birinci dönem TEOG'a dahil olan konulardan soru bulunmuyor. Sorular açık ve anlaşılır ifadelerle düzenlenmiş. Öğrencilerin gözlem ve deneylerle edindikleri kazanımlarla çözülebilecek özellikte.

T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK: Sınav soruları müfredata ve kazanımlara uygun. Sorular açık ve anlaşılır. Birinci dönem TEOG'dan 2 soru geldi. Öğrencileri zorlayacak nitelikte soru bulunmuyor.

İNGİLİZCE: İngilizce sınav soruları öğrencilerin okuduğunu, gördüğünü anlama ve yorumlama becerisini, kelime ve dilbilgisini, aynı zamanda dikkatini ölçen kolay sorulardan oluşuyor. Sorular MEB müfredatına uygun ve dağılımlar konulara göre dengeli.

SORULARA NASIL İTİRAZ EDİLECEK?

Sınav sorularında bir yanlışlık olduğunu düşünen öğrenciler, sorulara, sonuçlara ve cevap anahtarlarına itirazlarını gerçekleştirebilecek. İşte, sınav itirazı hakkında yapılması gereken işlemler;

a. Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının Bakanlıkça yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) gün içinde ÖDSGM resmî internet sayfasında yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak yapılabilecektir.

b. Elektronik ortamda yapılan itirazların incelenebilmesi için T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, "Kurumsal Tahsil,t Programı" aracılığıyla 20 TL (KDV d,hil) yatırılması gerekmektedir.

c. 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu'nun 20/B maddesi uyarınca, sorulara ve cevap anahtarına yapılacak itirazlar, soruların ve cevap anahtarlarının http://www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmasından itibaren başlayan 10 (on)günlük dava açma süresini durdurmamaktadır.

d. 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu'nun 20/B maddesi uyarınca, sonuçlara yapılacak itirazlar, sonuçların e-Okul Sistemi ve http://www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmasından itibaren başlayan 10 (on) günlük dava açma süresini durdurmamaktadır.

ç. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile öğrencinin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu/ATM fişi eklenmemiş, imza ve adres bilgisi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

e. Faksla ve e-posta yoluyla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.

E-OKUL GİRİŞ SAYFASI

Yazılı sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.

Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

TEOG PUAN HESAPLAMA

Sınav sonuçları resmi olarak açıklanmadan önce Milli Eğitim Bakanlığı'nın kullanıma sunduğu Teog puan hesaplama sistemi sayesinde öğrenciler, puanlarını tahmini olarak hesaplayabilirler. Bunun için aşağıdaki linkten Teog puan hesaplama ekranına giriş yapılması gerekiyor.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

TEOG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB tam tarihi verdi! (e-okul sistemi)

TEOG yerleştirme sonuçları için büyük heyecan başladı. Öğrenciler ve veliler merakla TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki Ağustos ayında açıklanacağı belirtilen ve lise eğitimi alacak öğrencileri merakla beklediği TEOG yerleştirme sonuçları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Yayınlanma:

TEOG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB tam tarihi verdi! (e-okul sistemi)

TEOG yerleştirme sonuçları için geri sayım başladı. Onbinlerce öğrencinin gözü kulağı Milli Eğitim Bakanlığı'nda, okul tercihlerini yapan öğrenciler TEOG yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki lise eğitimi alacak olan onbinlerce öğrencininTEOG yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte detaylar…

TEOG LİSE TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

TEOG Yerleştirme Sonuçları 11 Ağustos 2017’de açıklanacak. TEOG yerleştirme sonuçlarını adaylar yerleştirme işlemi sonucunda öğrenim görmeye hak kazandıkları okulları MEB’in internet sitesinden görebilecek. TEOG yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr/ http://oges.meb.gov.tr/ ve https://e-okul.meb.gov.tr/ adreslerinde ilan edilecek. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek. Öğrencilere ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.

TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI 11 AĞUSTOS'TA

Orta öğretime yerleştirmeye esas puanların eşit olması halinde, AOSP, eşitliğin devam etmesi hâlinde sırasıyla 8'inci, 7'nci ve 6'ncı sınıflardaki YBP üstünlüğü, eşitliğin devam etmesi halinde tercih önceliği, yine eşitliğin devam etmesi halinde okula özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı, bunların da eşit olması halinde ise öğrencinin doğum tarihine göre yaşça küçük olanların önceliği dikkate alınıyor. 11 Ağustos tarihinde de yerleştirme sonuçları ve boş kalan kontenjanlar açıklanacak. 14-18 Ağustos, 21-23 Ağustos ve 28 Ağustos-6 Eylül 2017 tarihlerinde ise yerleştirmeye esas nakil işlemleri gerçekleştirilecek.

BOŞ KONTENJANLAR VE NAKİL

Okulların boş kontenjanları, 11 Ağustos 2017 tarihinde ilan edilecektir.
Yerleştirmeye esas nakil işlemleri için tercih başvurular ise,

• 14-18 Ağustos 2017,
• 21-25 Ağustos 2017,
• 28 Ağustos-6 Eylül 2017 tarihlerinde olmak üzere 3 kez yapılacaktır.

Yerleştirmeye esas nakil işlemlerinin sonuçları,

• 21 Ağustos 2017
• 28 Ağustos 2017
• 8 Eylül 2017 tarihlerinde e-okul.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

e-okulinternetmebMilli Eğitim Bakanlığınakil işlemleriokulsınavTEOGteog yerleştirmeTEOG yerleştirme sonuçları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası